Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poopsy

2-3 saate oynamaya başlıyorum

nasıl oynuyon ya.Xbox damı...Daha çıkmadıki....
  • İzometrik oynamak şart mı? Kamerayı değiltirebiliyormuyuz?
  • Windows 7de çalışıyormu oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Windows 7de çalışıyormu oyun ?

Valla çalışıp çalışmadığını daha tam öğrenemedikki.Burada bu işi takip eden bazı arkadaşları aradım ısrarla çalışan versiyon çıkmadı diyolar.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

İzometrik oynamak şart mı? Kamerayı değiltirebiliyormuyuz?

İzometrik oynamak şart değil. İzometrik kamera açısı PC'de ek özelliklerden, istersen üçüncü kişi bakış açısı ile de oynayabilirsin. (Mass Effect, Star Wars: Kotor gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ekran görüntüsü koymayı isterdim ancak konsolda ekran görüntüsü özel bir aparat olmadan alınamıyor sanırsam. Ben de oyunu PC'de oynayacağım, öylesine baktım zaten merakıma dayanamayıp. İzometrik oynanmayan BG varisi olur mu? Zaten Risen'ı da bitiremedim henüz az kaldı. DA gelene kadar bitiririm diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. İş güç, akşam eve gidince de oyun başına oturamıyorsun evli olunca. Risen'ı 10 güne bitirsem, DA'ya başlasam bir 3 ay sürer herhalde. Millet oyunu oynar, yer bitirir, ben daha başlarında olurum kesin. Sonra Divinity 2 ve Mass Effect 2. 2010'u tamamlarım zaten.

Öğrenciyken zamanım boldu, param yoktu upgrade yapamıyor oynayamıyordum oyunları. Şimdi param bol olmasa da upgrade için yeterli. Ancak bu sefer de zamanım yok. Bu ne yaman çelişkidir yaw.

Risen'ı 10 günde bitirtecek bir evliliğin varsa o evlilik iyi gidiyor demektir allah bi yastıkta kocatsın + benim upgrade için vaktim var sen parayı yolla ben yaparım upgrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 2 Kasım 2009; 13:54:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Ekran görüntüsü koymayı isterdim ancak konsolda ekran görüntüsü özel bir aparat olmadan alınamıyor sanırsam. Ben de oyunu PC'de oynayacağım, öylesine baktım zaten merakıma dayanamayıp. İzometrik oynanmayan BG varisi olur mu? Zaten Risen'ı da bitiremedim henüz az kaldı. DA gelene kadar bitiririm diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. İş güç, akşam eve gidince de oyun başına oturamıyorsun evli olunca. Risen'ı 10 güne bitirsem, DA'ya başlasam bir 3 ay sürer herhalde. Millet oyunu oynar, yer bitirir, ben daha başlarında olurum kesin. Sonra Divinity 2 ve Mass Effect 2. 2010'u tamamlarım zaten.

Öğrenciyken zamanım boldu, param yoktu upgrade yapamıyor oynayamıyordum oyunları. Şimdi param bol olmasa da upgrade için yeterli. Ancak bu sefer de zamanım yok. Bu ne yaman çelişkidir yaw.

Risen'ı 10 günde bitirtecek bir evliliğin varsa o evlilik iyi gidiyor demektir allah bi yastıkta kocatsın + benim upgrade için vaktim var sen parayı yolla ben yaparım upgrade

hehe.......süpersin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Kasım 2009; 13:57:45 >

• Hayırlı olsun herkese

umarım beklediğimize değmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Demek istediğim bulunduğum noktadan bitirmem 10 gün. Yoksa bir aydır başka oyun oynamıyorum zaten. Evli bir adam Risen'ı 10 günde bitirir, ama sonra da kendine iyi bir boşanma avukatı bulmak zorunda kalabilir.

Para bulursan bana da gönder. Upgrade yaptım ama ülkemizin güzide bankalarının bol taksitli kredi kartları sayesinde. Bilgisayar eskicek, ben hala taksit ödüyor olacağım. Yoksa kim kaybetmiş nakit parayı da ben bulmuşum. Evli olmak böyle birşey, öğrenci adamdan biraz daha hallicesin. Daha fazlası değil.

• Oyunub oynanış videolarına baktım Neverwinter Night 2 ye benziyor bi ara çekerim...
  • quote:

Demek istediğim bulunduğum noktadan bitirmem 10 gün. Yoksa bir aydır başka oyun oynamıyorum zaten. Evli bir adam Risen'ı 10 günde bitirir, ama sonra da kendine iyi bir boşanma avukatı bulmak zorunda kalabilir.

Para bulursan bana da gönder. Upgrade yaptım ama ülkemizin güzide bankalarının bol taksitli kredi kartları sayesinde. Bilgisayar eskicek, ben hala taksit ödüyor olacağım. Yoksa kim kaybetmiş nakit parayı da ben bulmuşum. Evli olmak böyle birşey, öğrenci adamdan biraz daha hallicesin. Daha fazlası değil.

dediğin doğru mesela ben hala bi önceki ekran kartımın taksidini ödüyorum.

• İnşallah beklediğim gibi bir oyundur..Gokyabgu her zaman söylemişimdir 30 dan önce evlenmicem diye :) Nese benim en az 2 senem daha var..
  • Bakalim umarim güzel bir oyun olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

İnşallah beklediğim gibi bir oyundur..Gokyabgu her zaman söylemişimdir 30 dan önce evlenmicem diye :) Nese benim en az 2 senem daha var..

Gel sen bunu 35 e çıkar.Çünkü her evli erkek parmağında bir tasmayla yaşamak zorundadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Kasım 2009; 15:05:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

İnşallah beklediğim gibi bir oyundur..Gokyabgu her zaman söylemişimdir 30 dan önce evlenmicem diye :) Nese benim en az 2 senem daha var..

Gel sen bunu 35 e çıkar.Çünkü her evli erkek parmağında bir tasmayla yaşamak zorundadır...

Korkutuyorsunuz beni

• evli adama zor iş oyun.. heleki eşinizin oyunlara ilgisi yoksa sürekli dırdır dinliyorsanız üstüne birde çocuğunuz gelip fareye el atıyor, klavye tuşlarına olur olmadık basıyorsa oyun sizin için işkence oluyor..

eskiden sabahlara kadar oynayan ben, şimdi 2 saat oynayabilirsem bugün iyi oynadım diyorum.. biraz fazla kaçırsam boşanma sebebi olacak bir vaziyetteyim..

ama şuda bir gerçektir hayatım düzene girdi evlilikle.. sabahlara kadar oyun oynamakta mantıklı değil.. yalnız şu oyunuda sabaha kadar oynayamamak neye yarar ki?
  • Vallaha evli olanlara üzüldüm şimdi ben de evlenmekten vazgeçtim.Yahu benim oyun zevkime karışacak daha anasının karnından doğmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthur20

Vallaha evli olanlara üzüldüm şimdi ben de evlenmekten vazgeçtim.Yahu benim oyun zevkime karışacak daha anasının karnından doğmadı.

Haha ben bu lafı biryerden hatırlıyo gibiyim.....Bak ben sana ne diycem .O dediğin zatı muhterem doğdu ve şu an biryerlerde geziyor.......VE UNUTMA, HER BİLGİSAYAR SEVEN ERKEĞİN MUTLAKA ÇEKECEĞİ BİR IZDIRAPTIR BU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Kasım 2009; 16:05:11 >

• Arkadaşlar oyunu Collector's Edition olarak Türkiye'de satan internet sitesi (Aral Game, hepsiburada vb.) / dükkan (D&R vb.) bulan olursa bizimle paylaşabilir mi lütfen? Gittigidiyor'da 128 TL'ye satılan bir şeyler var ama CE değil tahmin ediyorum. Birbirimizi haberdar edersek iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.