Vallaha evli olanlara üzüldüm şimdi ben de evlenmekten vazgeçtim.Yahu benim oyun zevkime karışacak daha anasının karnından doğmadı.
Haha ben bu lafı biryerden hatırlıyo gibiyim.....Bak ben sana ne diycem .O dediğin zatı muhterem doğdu ve şu an biryerlerde geziyor.......VE UNUTMA, HER BİLGİSAYAR SEVEN ERKEĞİN MUTLAKA ÇEKECEĞİ BİR IZDIRAPTIR BU....
Atalarımızın bu durum için söylediği güzide bir laf var: Bekara karı boşamak kolaydır. Arkadaş kimse bana karışamaz modunda ama öyle bir karışıyorlar ki sen bile şaşıyorsun.
İzometrik oynamak şart değil. İzometrik kamera açısı PC'de ek özelliklerden, istersen üçüncü kişi bakış açısı ile de oynayabilirsin. (Mass Effect, Star Wars: Kotor gibi)
Tamam teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Fabrice
Arkadaşlar oyunu Collector's Edition olarak Türkiye'de satan internet sitesi (Aral Game, hepsiburada vb.) / dükkan (D&R vb.) bulan olursa bizimle paylaşabilir mi lütfen? Gittigidiyor'da 128 TL'ye satılan bir şeyler var ama CE değil tahmin ediyorum. Birbirimizi haberdar edersek iyi olur.
Ben CE ile ilgili Aral foruma yazdım, hala cevap vermediler. Ayrıca gittigidiyorda satılmaması lazım çünkü oyun henüz çıkmadı piyasaya. Satılsa bile o paraya CE'sini alır, üstüne de iki kişilik yemek yersin. Biraz daha sabır arkadaşlar. Haftasonu D&Rları doldurur diye umuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
Biliyorum :D Siliyorum şu an mesajları
Dikkat et sabah bir kişiye amme hizmeti yapalım dedik, uyku sersemi forum kurallarını unutmuşuz. Öğleden sonra nurtopu gibi 3 kırmızı uyarı puanım olmuş. 5 olunca geçici olarak servis dışı oluyormuşum. Aman dikkat.
bende de aylardır bir uyarı puanı var, silmek bilmediler. daha önce de 2 kez tatile çıkmıştım. deneyimim var yani
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
quote:
Biliyorum :D Siliyorum şu an mesajları
Dikkat et sabah bir kişiye amme hizmeti yapalım dedik, uyku sersemi forum kurallarını unutmuşuz. Öğleden sonra nurtopu gibi 3 kırmızı uyarı puanım olmuş. 5 olunca geçici olarak servis dışı oluyormuşum. Aman dikkat.
bende de aylardır bir uyarı puanı var, silmek bilmediler. daha önce de 2 kez tatile çıkmıştım. deneyimim var yani
normalde onun silinmesi lazım.desene sana takmışlar..gidicisin gibi..
Oyundaki dövüş sistemi Drakensang'daki gibiyse indirmeyi durduruyorum. Hiç sevmiyorum bir sen vur bir ben satranç gibi Rpg'nin hası bu olabilir ama ben has olmayanından alayım... Risen'daki gibi olsun öpüp başıma koyarım
deneyemedik daha yarın Ankarada olucam direk D&R' e akıcam inş bulurum x)
6'sından sonra. Boşuna gitme, bence de demiyorum direk boşuna gitme. Bunun Avrupa'da çıkışı, belli olmayan Türkiye'ye giriş tarihi var. Var oğlu var.
Videolarını izlerken bol bol oynarım diyordum ama şimdi çıkınca daha sonra oynarım moduna girdim
Keşke DnD'yi taklit etmeye çalışmasalardı da gerçekten DnD kurallarını kullansalardı Baldur's gate'deki gibi,fakat "Gather your party and venture forth?" yazısını görünce içim bi hoş olmadı değil...
Oyunun kontrolleri çok güzel,ama hikaye, karakter gelişimi ve diyaloglar için bir yorum yapmayacağım şimdilik çünkü çok kısa bir süre oynadım.
Bir kaç SS
Ozan maalesef oyun biraz öyle. Bir sen vur bir ben tarzı. Ama sanırım ileride kullanacağın yetenekler sayesinde ardarda 3-4 kez vurma şansımız olacaktır. Oyun bence müthiş olmuş. Kontroller başta biraz zorluyor ama öğrenince oldukça rahat. Grafikler tatmin edici hikaye için biraz daha oynamak lazım. 2 ss koyalım bari.
ııh sevmedim indirmeyecem
Off bea İzometrik açı olmasından belliydi böyle olacağı... Dungeon and Dragons'u da indirdim bir hevesle ama tıpkı Dragon Age gibiydi o da oynamadım duruyor. Şöyle Risen gibi bir HacknSlash Rpg karışımı bir oyun çıkmıyor ki
Risen kadar kastıyormu oyun ?
Aral'ın sitesinde oyun yok, ne iş?
Daha oyun başlar başlamaz, human noble'la babamızla konuşurken atmosfer beni benden aldı. Derken origin hikayesi boyunca karşıma çıkan seçenekler daha oyunun en başından yapımın kalitesini ve ilerisi hakkında neler olacağı hakkında ipucu veriyor. Gerçekten başarılı. Daha bir tane origin hikayesi oynayabildim, zaten ostagar'da kapadım oyunu. Yarın bir de Mage deneyeceğim, elf olarak. Sonra bir karara varacağım.
Combat sisteminde pek bir karışıklık yok, hatta zevkle oynadım(ki başlar baya kolay), yine de hammer'lı asker iyi oturtuyordu. Zorluk hakkında yarın detaylı bir şeyler karalayabilirim.
Grafik ve sesler muhteşem. Özellikle müzikler fazlasıyla havaya sokuyor, son zamanlarda duyduğum en iyi soundtracklere sahip oyun(oynadığım kadarıyla). Grafiklerde aman aman bir durum yok lakin yerine göre rengarenk ve sanat artisti kimse, iyi işler çıkardığını Ostagar'ın ilk görünüşüne dayanarak bile söyleyebilirim.
Yarın biraz hatmedeceğim, okuldan gelince 10 saat falan ortadan kaybolmayı planlıyorum
Bu da bayağı artizlik bir poz olmuş, rastgele denk geldi.
Sabırsızlanıyorum oyunu kurmak için ellerim kaşınıyo resmen.Sabaha kadar uyku yok :D
Çekinmeden alın arkadaşlar yada indirip deneyip alın , oyun arşivlik ve mükemmel olmuş. Ben bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Daha 1 saatlik oyunla beni mest etti. Grafik konusunda çok iyi iş çıkarmışlar optimize süper.
kardeşler oyun hakkında pek bilgim yok ama never winter nights e benzemiyodur demi hem savaş sistemi hemde diyalogların uzunlugu olarak. zaten o azami derecede ingilizce istiyodu inşallah bunda öyle bi sorun yoktur vede inşallah sistemide fazla kasmıyodur zaten bu atilerde nfs de olan garip pfizik sürücüsü problemi varki oyunu bi türlü oynıyamadık gitti...
Lanet olsun şu modaya ayak uydurma zorunluluğunda hissetmeleri yokmu... Brit ve aussie aksanlar,gerzek oyuncuları hedef alan diyalog ve questlerden bu oyunda nasibini almış.