Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sayfada oyun ile ilgili video izledim. İzlenimlerim güzeldi ancak video'ya bakıp yanılıyormuyum ?
  • CE nin ne farkı var bilmiyorum ama steamde digital deluxe edition var yaklaşık 4-5item birde mekan içeriyor onu al istersen.
    http://store.steampowered.com/app/901037/
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

CE nin ne farkı var bilmiyorum ama steamde digital deluxe edition var yaklaşık 4-5item birde mekan içeriyor onu al istersen.
    http://store.steampowered.com/app/901037/

Saol bilgiler için, ona baktım ama içim rahat etmedi yine de. Preorder yaparsan veriyor diyor. Ki release oldu oyun. TR çıkışta 20 si... sinir bozucu bir durum
  • müthiş ötesi bir oyun olmuş. üstünde çok emek harcanmış belli ki. çizimler efekler hikaye olağanüstü. bioware çok iyi iş çıkarmış gene. orjinal almayı hakeden bir oyun.
  • oyunu biraz oynadım.şimdilik ilk izlenimlerim benim de iyi.hoşuma gitti başlangıcı.yalnız kan olayını abartmışlar görüntüde.oyunun başında ilk görevde kilerde bir iki fare doğradım yanımdaki adamın,köpeğin üstü ve benim üstüm kan gölüne döndü.sanırsın ordu kestik.yalnız bizim karakterin diyaloglarda konuşmasını umuyordum ama gıkı çıkmıyor.onun haricinde grafikler ve optimizasyon süper.q6600,2gb ram ve 8800gt de 1920x1080 de herşey high 2x AA da en düşük 45 fps gördüm.oynanabilirlik için bi sorunum şu kamera açısı.kamera açısına pek alışamadım.

• bunu bana yapmayın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

oyunu biraz oynadım.şimdilik ilk izlenimlerim benim de iyi.hoşuma gitti başlangıcı.yalnız kan olayını abartmışlar görüntüde.oyunun başında ilk görevde kilerde bir iki fare doğradım yanımdaki adamın,köpeğin üstü ve benim üstüm kan gölüne döndü.sanırsın ordu kestik.yalnız bizim karakterin diyaloglarda konuşmasını umuyordum ama gıkı çıkmıyor.onun haricinde grafikler ve optimizasyon süper.q6600,2gb ram ve 8800gt de 1920x1080 de herşey high 2x AA da en düşük 45 fps gördüm.oynanabilirlik için bi sorunum şu kamera açısı.kamera açısına pek alışamadım.

Mouse wheel le ayarlanana 4 5 tane görüntü açısı var , ve Gore yani kan olayları kapanabiliyor options kısmından.
  • Oyun mükemmel, optimizasyon harika! Abarttıkları kadar varmış hakikatten. Bugün 6 saat falan oynadım acayip sardı senaryosu. Atmosfer süper. Orjinalini almalı, tam arşivlik
  • Ya 20'sine kadar bekleyeceğiz yani...Sonra niye orjinal almıyorsun...Millet oynasın yarısına gelsin oyunun,ballandıra ballandıra oynayıp sitede anlatsın biz de bakalım...Her orjinal alıp destek olacağız hem cefa cekeceğiz...Ne güzel iş bea...Harbi sinirlerim bozuldu...Zaten DE özel sürümü de gelmiyormuş...Yemişim böyle işi,kimse kusura bakmasın almıyorum orjinalini felan...Simdi atıcam listeye netten 3-4 güne biter...Yemişim orjinali...
    Hani olur 10'u felan derler anlarım da 20'si ne be arkadaş
  • Korkuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Ya 20'sine kadar bekleyeceğiz yani...Sonra niye orjinal almıyorsun...Millet oynasın yarısına gelsin oyunun,ballandıra ballandıra oynayıp sitede anlatsın biz de bakalım...Her orjinal alıp destek olacağız hem cefa cekeceğiz...Ne güzel iş bea...Harbi sinirlerim bozuldu...Zaten DE özel sürümü de gelmiyormuş...Yemişim böyle işi,kimse kusura bakmasın almıyorum orjinalini felan...Simdi atıcam listeye netten 3-4 güne biter...Yemişim orjinali...
    Hani olur 10'u felan derler anlarım da 20'si ne be arkadaş

Katılıyorum. Ben de çarem kalmadığı için indirmeye başladım. 20sine kadar bekleyemem. 20sine kadar oyunu oynarım, çıkınca arşiv için orjinalini alırım. İnternetten almaya üşeniyorum. Zaten Collector's Edition hiç de ucuz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 4 Kasım 2009; 1:03:58 >

• Aion denen illete başladığımdan beri single player piyasasını pek takip edemedim,lanet olası MMORPG'ler insanın gözünü öyle bir kör ediyor ki böyle bir efsanenin çıkış tarihini bile unutmuşum Foruma şöyle bir göz attım da dünya kadar oyun çıkmış! WoW'un hayatımı kabusa çevirmesinden sonra Star Wars:The Old Republic'e kadar hiçbir mmo'ya başlamayacağım diyordum,can sıkıntısı ve MMO'ya karşı gitgide büyüyen açlığımın etkisiyle nefsime hakim olamadım Şimdi okula mı gideceğim,arkadaşlarla mı takılacağım,Aion mu oynayacağım yoksa bu yeni çıkan oyunları mı oynacağım bilemiyorum,kafayı yemek üzereyim! Sanırım bunlardan hangi ikisini eleyeceğimi tahmin edebiliyorsunuzdur(tabiki de okul ve sosyallik )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RadagasT_ -- 4 Kasım 2009; 0:54:53 >

• Morriganla işi pişirmekten oyunu oynayamıyorum Sıra lelianayada gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

Aion denen illete başladığımdan beri single player piyasasını pek takip edemedim,lanet olası MMORPG'ler insanın gözünü öyle bir kör ediyor ki böyle bir efsanenin çıkış tarihini bile unutmuşum Foruma şöyle bir göz attım da dünya kadar oyun çıkmış! WoW'un hayatımı kabusa çevirmesinden sonra Star Wars:The Old Republic'e kadar hiçbir mmo'ya başlamayacağım diyordum,can sıkıntısı ve MMO'ya karşı gitgide büyüyen açlığımın etkisiyle nefsime hakim olamadım Şimdi okula mı gideceğim,arkadaşlarla mı takılacağım,Aion mu oynayacağım yoksa bu yeni çıkan oyunları mı oynacağım bilemiyorum,kafayı yemek üzereyim! Sanırım bunlardan hangi ikisini eleyeceğimi tahmin edebiliyorsunuzdur(tabiki de okul ve sosyallik )

aion'u bıraktım, mutluyum huzurluyum. işi gücü olan insanların aion gibi grindı bol bir oyuna uzun süre tahammül etmesi imkansız. o oyunu oynayabilmek için hayatı ciddi anlamda aksatmak gerekiyor. hele level 35-36 dan sonra insanın oynayası gelmiyor önündeki yolu görebildiği için (500 mob kes 1 level atla).

• quote:

Orijinalden alıntı: thausael

quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

Aion denen illete başladığımdan beri single player piyasasını pek takip edemedim,lanet olası MMORPG'ler insanın gözünü öyle bir kör ediyor ki böyle bir efsanenin çıkış tarihini bile unutmuşum Foruma şöyle bir göz attım da dünya kadar oyun çıkmış! WoW'un hayatımı kabusa çevirmesinden sonra Star Wars:The Old Republic'e kadar hiçbir mmo'ya başlamayacağım diyordum,can sıkıntısı ve MMO'ya karşı gitgide büyüyen açlığımın etkisiyle nefsime hakim olamadım Şimdi okula mı gideceğim,arkadaşlarla mı takılacağım,Aion mu oynayacağım yoksa bu yeni çıkan oyunları mı oynacağım bilemiyorum,kafayı yemek üzereyim! Sanırım bunlardan hangi ikisini eleyeceğimi tahmin edebiliyorsunuzdur(tabiki de okul ve sosyallik )

aion'u bıraktım, mutluyum huzurluyum. işi gücü olan insanların aion gibi grindı bol bir oyuna uzun süre tahammül etmesi imkansız. o oyunu oynayabilmek için hayatı ciddi anlamda aksatmak gerekiyor. hele level 35-36 dan sonra insanın oynayası gelmiyor önündeki yolu görebildiği için (500 mob kes 1 level atla).

Evet hocam aynen ben de level 36 dayım ve oynama isteği pek kalmadı içimde,arada bir giriyorum 1-2 instance yapıp çıkıyorum böylece rested xp bonusuyla biraz daha "acısız" oluyor level atlama işi Şu an %100''de bonus ama hiç giresim yok oyuna .Bi sonraki patchte questlerin verdiği xp artacak diyorlar,o patch gelene kadar ağırdan almaya devam edeceğim galiba.Şu an level atlayınca açılan questlerden gelen xp ile levelın yarısı bile zor doluyor,level 40'dan sonra %20 si bile dolmuyormuş.Lakin benim oynadığım serverda bir çok level 50 mevcut şu anda,adamlar bu işkenceye nasıl dayanmış aklım almıyor

• Sınav zamanı yapılır mı bu?
  • Bu nedir arkadaş..tam vize haftası..mezun olamayacağım bu oyunlar yüzünden
  • Dün akşam PC versiyonunu kurdum. Arkadaşlar bunu söyleyeceğimi pek ummazdım ama oyunun grafikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Xbox 360 sürümüne bakıp herhalde konsol kısıtlamalarından kaynaklı bir kaplama düşüklüğü var diyordum, ama PC'de de durum pek farklı değil. Karakter dokuları fena değil, çevre grafikleri de konsollardan bir miktar daha üstün. Örneğin, elf ile oynadığınızda harabelerde bir heykel vardı. Konsol sürümünde o heykelin üzerinde yansıma yokken PC'de var. Bir de PC'de değişik bir depth of field efekti kullanılmış. Dolayısıyla düşük kalite kaplamalar PC'de çok da göze batmıyor. Allahtan PC'de izometrik açı var da durumu kurtarıyor. Kullanılan renk paleti de pastel renklerde. Bir Sacred 2'deki veya Risen'daki keskin, parlak renkler ve ayrıntılı kaplamalar yok oyunda. Ekran görüntülerinde böyle değildi sanki oyun. Hatta NWN2'nin, Drakensang'in grafikleri bile daha kaliteli kanımca. Mass Effect gibi bir grafik kalitesi beklemeyin şimdiden söyleyeyim.

Beni bilenler bilir. Grafik manyağı bir adam değilim ama sanırsam en son RPGlerden Risen'ın ve Divinity 2'nin grafiklerini görünce biraz şımardım herhalde. Tabi bu durumun bir iyi tarafı var. Oyun düşük seviye sistemlerde bile rahat çalışabilir. Oyunu çalıştırırken ekran kartımın fanı pek dönme faaliyetine bile girmedi, o kadarını söyleyeyim.

Grafikler ile ilgili en büyük ikinci sıkıntım ise elf karakterler. Oblivion'dan sonra (Oblivion'un eline kimse bu konuda su dökemez ) gördüğüm en çirkin elf modellemelerine sahip oyun. Bütün elfler, bodur ve çirkin. Nerede D&D elfleri, nerede bu elfler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dün akşam PC versiyonunu kurdum. Arkadaşlar bunu söyleyeceğimi pek ummazdım ama oyunun grafikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Xbox 360 sürümüne bakıp herhalde konsol kısıtlamalarından kaynaklı bir kaplama düşüklüğü var diyordum, ama PC'de de durum pek farklı değil. Karakter dokuları fena değil, çevre grafikleri de konsollardan bir miktar daha üstün. Örneğin, elf ile oynadığınızda harabelerde bir heykel vardı. Konsol sürümünde o heykelin üzerinde yansıma yokken PC'de var. Bir de PC'de değişik bir depth of field efekti kullanılmış. Dolayısıyla düşük kalite kaplamalar PC'de çok da göze batmıyor. Allahtan PC'de izometrik açı var da durumu kurtarıyor. Kullanılan renk paleti de pastel renklerde. Bir Sacred 2'deki veya Risen'daki keskin, parlak renkler ve ayrıntılı kaplamalar yok oyunda. Ekran görüntülerinde böyle değildi sanki oyun. Hatta NWN2'nin, Drakensang'in grafikleri bile daha kaliteli kanımca. Mass Effect gibi bir grafik kalitesi beklemeyin şimdiden söyleyeyim.

Beni bilenler bilir. Grafik manyağı bir adam değilim ama sanırsam en son RPGlerden Risen'ın ve Divinity 2'nin grafiklerini görünce biraz şımardım herhalde. Tabi bu durumun bir iyi tarafı var. Oyun düşük seviye sistemlerde bile rahat çalışabilir. Oyunu çalıştırırken ekran kartımın fanı pek dönme faaliyetine bile girmedi, o kadarını söyleyeyim.

Grafikler ile ilgili en büyük ikinci sıkıntım ise elf karakterler. Oblivion'dan sonra (Oblivion'un eline kimse bu konuda su dökemez ) gördüğüm en çirkin elf modellemelerine sahip oyun. Bütün elfler, bodur ve çirkin. Nerede D&D elfleri, nerede bu elfler.

Aman be dostum ne yaptın sen? Belki Mass Effect'in grafikleri kadar iyi değil tamam ama nasıl olurda NWN2 ve Drakensang gibi oyunların grafikleriyle kıyaslayabiliyorsun? Aralarında çok fark var. Ancak yinede dediğin gibi abartı grafiklerin olmaması bir yandan iyi. Çok güzel optimize edilmiş oyun. 4830 ile 1440x900 de Full detay 8x AA ile oynuyorum en ufak kasma yok oyunda. Ben Risen'ı da oynadım, Drakensang'ide ama hiç biri bu oyun kadar sarmadı. Gerek oynanış, gerek senaryo ve sinematikler hepsi şahane. Bu arada elf presetleri çirkin haklısın ama uğraşırsan orda bir sürü ayar var, ortaya güzel şeyler çıkarabiliyorsun

• ne diyeceğimi bilemez oldum ya; anlatın biraz oyunu tek kişimi ilerliyoruz, yolda npcler mi katılıyor? Ya da kaç kişilik party kurabiliyoruz? ( 5 kara elf, bir barbarım olurmu x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 4 Kasım 2009; 12:13:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.