Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun hoşuma gitti ama dövüş sistemi bi ben vur bi o vursun üzerine olduğu için iyi taktik yapmak gerekiyor. özellikle de etrafınızı 7-8 kişiyle sarınca adamlar taktik inanılmaz derecede önemli hale geliyor.
    not: bu arada benim oyun bozuldu. oyunda birkaç örümcekle karşılaştıktan sonra sonuncuyu indirirken bom diye kapattı oyunu. hatasız, bişey demeden. oyuna yine girdiğimde malesef karakterim cortlamıştı. 500 küsür strength willpower falan vardı. herbiri 5xx di yani. health almış başını gitmiş 3000 miydi neydi. sıyırdı anlayacağınız oyun. artık o dev trollere bile tek vuruşta indiriyodu karşıama bi tane çıktı. tek attı trole yuh dedim yaa. ben kuledeyken zar zor azıcık heal im kaldıda potlar bitti öyle kesmiştim. ama 500 str ile küt diye aşağı indi
  • Çok güzel oyun yapmışlar ama multiplayerı sanırım yok. Eskiden Baldur's Gate 2 ve Icewind Dale oynardık beraber. Keşke bunda da oynayabilseydik
  • Birşey sorucam arkadaşlar.Bu oyun fazla ingilizce istiyormu ?
    Diablo ve Titan Quest serilerini rahatlıkla bitirdim.Bu oyunda fazla ingilizce istiyorsa oynamayamam.Sizden cevap bekliyorum.Ona göre karar vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Birşey sorucam arkadaşlar.Bu oyun fazla ingilizce istiyormu ?
    Diablo ve Titan Quest serilerini rahatlıkla bitirdim.Bu oyunda fazla ingilizce istiyorsa oynamayamam.Sizden cevap bekliyorum.Ona göre karar vericem.

Maalesef evet.
  • orginal almadan asla diyorum; indirmiyorum x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Oyundaki dövüş sistemi Drakensang'daki gibiyse indirmeyi durduruyorum. Hiç sevmiyorum bir sen vur bir ben satranç gibi Rpg'nin hası bu olabilir ama ben has olmayanından alayım... Risen'daki gibi olsun öpüp başıma koyarım

Bence sen yol yakınken vazgeç. DA'nın dövüş sistemi hoşuna gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

orginal almadan asla diyorum; indirmiyorum x)

Aynı şekilde orjinalini bekliyorum deli danalar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Birşey sorucam arkadaşlar.Bu oyun fazla ingilizce istiyormu ?

Evet en az orta seviye ingilizcen olması gerekli. Diablo, Titan Quest hack&slash RPG kategorisinde, Dragon Age ise hardcore (ağırabi ) RPG, BG ekolünden.
  • evlilik muhabbetini devam ettirmek gerekirse; yahu siz evlisiniz hadi anladım da ben evli değilim, kız arkadaşım şimdiden düşman bu oyuna! "geçen yıldan beri adını sayıklıyorsun aha işte geldi diyor, şimdi kapalıyız eve kaç gün!" yau erkek adama oyun haram. oyun daha elimde değil problemini yaşıyorum. bu oyun oynadığın her saat kadar satranç oynasaydık şimdi global turnuvalara katılıyor olurduk diyor vallaha.

kısaca işimiz zor erkek kardeşlerim.

not: karışamaz diyenler için söyleyeceğim tek şey şudur: "ordulara komuta ettim, bir kadına söz geçiremedim!"

• İlk inceleme yazıları çıkmış bile. IGN (UK) 9.2 / 10 vermiş, GameSpot 9.5 / 10. GameSpot'un notu da biraz kıttır, verebilecekleri en yüksek puanı vermişler.

Ellerimiz kaşınmaya başladı, şunun orjinali çıksa da bir an önce Türkiye'de biz de başlasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

kardeşler oyun hakkında pek bilgim yok ama never winter nights e benzemiyodur demi hem savaş sistemi hemde diyalogların uzunlugu olarak. zaten o azami derecede ingilizce istiyodu inşallah bunda öyle bi sorun yoktur vede inşallah sistemide fazla kasmıyodur zaten bu atilerde nfs de olan garip pfizik sürücüsü problemi varki oyunu bi türlü oynıyamadık gitti...

Neverwinter'a aşırı benziyor. Orta seviye ingilizce bilgisi ve bol bol dialog okuyup dinleyecek sabır gerektiriyor minimum sistem gereksinimleri olarak. Sistem konusunda da oldukça sistem dostu diyebilirim. 4 senelik bir bilgisayar bile oyunu çalıştırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

İlk inceleme yazıları çıkmış bile. IGN (UK) 9.2 / 10 vermiş, GameSpot 9.5 / 10. GameSpot'un notu da biraz kıttır, verebilecekleri en yüksek puanı vermişler.

Ellerimiz kaşınmaya başladı, şunun orjinali çıksa da bir an önce Türkiye'de biz de başlasak

Gamespot'un puanı siteye verilen reklamlar ile doğru orantılıdır. EA iki reklam çakmıştır siteye. Notunu 2 puan yükseltmiştir. Bu yüzden Gamespot'un hiçbir reviewini kale almıyorum uzun süredir. RPG konusunda iki sitenin incelemesini kulak asarım. Biri rpgwatch diğeri de gamebanshee.

• quote:

Orijinalden alıntı: thausael

evlilik muhabbetini devam ettirmek gerekirse; yahu siz evlisiniz hadi anladım da ben evli değilim, kız arkadaşım şimdiden düşman bu oyuna! "geçen yıldan beri adını sayıklıyorsun aha işte geldi diyor, şimdi kapalıyız eve kaç gün!" yau erkek adama oyun haram. oyun daha elimde değil problemini yaşıyorum. bu oyun oynadığın her saat kadar satranç oynasaydık şimdi global turnuvalara katılıyor olurduk diyor vallaha.

kısaca işimiz zor erkek kardeşlerim.

not: karışamaz diyenler için söyleyeceğim tek şey şudur: "ordulara komuta ettim, bir kadına söz geçiremedim!"

Sen şimdiden dizginleri vermişsin eline. Senin durum çok vahim. Bu kız şimdiden böyleyse ilerde ne olur Allah bilir. Gel beni dinle yol yakınken vazgeç. Yarın da der ki, oyunlar mı ben mi? Hemen oyunlarını seç, hiç tereddüt etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Off bea İzometrik açı olmasından belliydi böyle olacağı... Dungeon and Dragons'u da indirdim bir hevesle ama tıpkı Dragon Age gibiydi o da oynamadım duruyor. Şöyle Risen gibi bir HacknSlash Rpg karışımı bir oyun çıkmıyor ki

Bence tam tersi bir durum söz konusu. Elini atsan hack&slasha çarpıyor. Son yıllarda DA tarzı kaç oyun çıktı ki, bir Drakensang bir NWN2.
  • Müthiş (!) haberlerle geldim:

1) Collector's Edition sürümü Türkiye'ye gelmeyecek.
    2) Oyun Kasım ayının 20sinde piyasaya çıkacak.

Kaynak: Aral'ın sitesine sorup cevap alan Oyungezer üyelerinin Oyungezer forumlarında yazdıkları yazılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 3 Kasım 2009; 17:30:43 >
  • quote:

ARAL
    Forum Admin (İletim - 11/03/2009 : 10:52:31 )

''
    dragon age collectors edition gelmeyecektir. ürün ayın 20 sinde satışa çıkacaktır''

• ....Kasım 20 ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

ARAL
    Forum Admin (İletim - 11/03/2009 : 10:52:31 )

''
    dragon age collectors edition gelmeyecektir. ürün ayın 20 sinde satışa çıkacaktır''

Oh shit diyorum başka birşeycikler demiyorum. Sonra da millet niye kopya oyun kullanıyor derler. Ayın 10'u desen anlarım da 20si ne demek yahu. Hayır online siteden alsam oyunu 6sında en geç 10unda elimde olur.

CE'sinin gönderilmemesi konusunda da EA kıllık yapmış diye biliyorum. Aral'daki şahıs bana kendilerinin aylar öncesinden sipariş verdiklerini söyledi. Buradan EA'ye

• Al işte resmen yıkıldım yaaa...
  • arkadaşlar bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl aktive ediyoruz

http://dragonage.bioware.com/addon/
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.