Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar seneryoda ilerleyen ve karakterini geliştirenler varsa eğer şöyle bir skill tree çıkarabilir mi? Tamam oyun yeni çıktı ama ben bile bir gecede 10lvl oldum :) Birde arkaşlardan biri sormuş faydalı grup elemanları kimlerdir siz kimleri tercih ettiniz? Saygılar...
  • İyiki d&d kurallarıyla yapmamışlar oyunu,yoksa zevkten ölürdüm pc başında...gerçekten
  • oyunun istanbul'da satılan bi yeri varmı gaziosmanpaşa'da bulamadım varsa satılan bi yer özelden yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Bu oyunu begendiniz mi? Merak ediyorum acikcasi. Star wars gibi canavar bir PC istemiyordur oyle degil mi?

Oyun oldukça sistem dostu. Zaten uzun bir yapım süresi olduğundan (5 yıl) PCler için iyi optimize edilmiş. Günümüzün orta seviye ekran kartlarında bütün ayarları fulleyerek 8x AA'da hiç teklemeden çalışabiliyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: keremg

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar oyunda ki kurallar D&D 3.5 Edition mı yoksa yeni bir dünya oldugu icin kendine ait kurallar mı var???...Kendine ait kurallar varsa D&D ile bir benzerliği var mı?? D&D'yi epey iyi bildiğimden öyle olsa daha iyi olacaktı ama benim hatırladığım kendine ait bir oyun yapısı var Dragon Age'in...

Kendine ait kuralları var ancak D&D yi boşver biraz rpg oynadıysan zaten hiç zorluk çekmezsin.

Valla abim sağolsun bizi RPG illetine öyle bir alıştırdı ki,Baldur's Gate,Icewind Dale,Arcanum gibi en hardcore RPG oyunlarını bile bitirdim uğrasıp...Gerci Baldur's Gate'de az sac baş yolmamıştım

Arkadaş doğru demiş D&D olmasa da benzer yönleri çok. BG, ID ve Arcanum gibi devleri oynamış kişiyi zorlamaz gözün korkmasın. Zaten her şeyin ayrıntılı açıklamasını yapmışlar.

• oyunu su anda kuruyorum bakalım nasıl bı oyunla karsılasıcaz

bu oyundan umudum yuksek vızelere 2 gun var ama en azından 1 gun oynamak lazım değılmı

hadı bakalım dragon görücüye cıkıyosun
  • arkadaşlar yanımızdaki gelen kadın varya büyücü ben kovdum onu. denemek için sonra 10sn sonra autosave yaptı. eski quick savi mde çok geride. o kadar geriden oynamak istemiyorum. yani nasıl desem 165 altın kayıplık bir save olur. kadını nasıl geri getirebilirim. kamptada yok. bi yerlere kaçmış kocaya kaçtı galiba ama geri getirsme iyi olacak.
  • Oyun klasikler arasında yerini alacak birşey, ama iyi ing istediği için bu forumda sayfası az olmuş şimdilik.
    Bu arada şu DLCleri nerden indirir nasıl sorunsuz oyuna ekleriz? biri PMlerse sevinirim.(bende skidrow sürümü var)
  • Ben İcewind Dale oynayayım siz; Dragon Age olurmu nan ? Aramızda 9 yıl geri kalmış toplum izlenimi yaratıyorum x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar yanımızdaki gelen kadın varya büyücü ben kovdum onu. denemek için sonra 10sn sonra autosave yaptı. eski quick savi mde çok geride. o kadar geriden oynamak istemiyorum. yani nasıl desem 165 altın kayıplık bir save olur. kadını nasıl geri getirebilirim. kamptada yok. bi yerlere kaçmış kocaya kaçtı galiba ama geri getirsme iyi olacak.

• Giden gider hacım, eğer her yaptığım hatayı düzeltebilseydin saçma olurdu değil mi oyun ?

Zaten uyuzun teki,sürekli bi negatiflik bir gıcıklık, laf sokmalar örümceğe dönüşmeler filan derken tiksiniyorsun zaten kadından. Hayır gay yaparım karakteri daha iyi tarantula ile öpüşeceğine demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Giden gider hacım, eğer her yaptığım hatayı düzeltebilseydin saçma olurdu değil mi oyun ?

Zaten uyuzun teki,sürekli bi negatiflik bir gıcıklık, laf sokmalar örümceğe dönüşmeler filan derken tiksiniyorsun zaten kadından. Hayır gay yaparım karakteri daha iyi tarantula ile öpüşeceğine demi.

aga bende zaten onun yüzünden bastım s****ri. yanımdaki alastir ile ne güzel konuşma geçiyor dolaşırken lafa giriyor yok şöyl olsaydı keşke burdan gitseydik ben buraya girmeyi hiç istemedim gibisinden konuşuyo sinir oldum. en son kaleyi savunuyordum artık savaş sırasındayken bile çılldırttı yeter dedim bi git başımdan. şimdi lazım oldu da ondan diyorum yoksa alacam gene kovacam kiralamak istiyorum yani şimdilik

• Oyun çok keyifli ve eğlenceli deneyin pişman olmazsınız.Hayal kırıklıgına uğramadım şahsen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Giden gider hacım, eğer her yaptığım hatayı düzeltebilseydin saçma olurdu değil mi oyun ?

aga bende zaten onun yüzünden bastım s****ri. yanımdaki alastir ile ne güzel konuşma geçiyor dolaşırken lafa giriyor yok şöyl olsaydı keşke burdan gitseydik ben buraya girmeyi hiç istemedim gibisinden konuşuyo sinir oldum. en son kaleyi savunuyordum artık savaş sırasındayken bile çılldırttı yeter dedim bi git başımdan. şimdi lazım oldu da ondan diyorum yoksa alacam gene kovacam kiralamak istiyorum yani şimdilik

aynen morrigan her lafa zıplayan bi karakter ama partimdeki tek mage de o.genelde partilerde kendi karakterimi bırakıp onunla oynuyorum.rogue açacağıma mage açsaymışım keşke neyse.ya kızı kovacağına yukarda menüden parti elemanlarını seçerken keşke onu bekletseydin.ben alistair,morrigan ve leliana ile oynuyorum.sadık köpek ve hapisten kurtardığım bi iri yarı adam(adını unuttum şimdi) yedekte beklemede.

• bioware gerçekten üstad yahu
    işini biliyor baldurs gate i kim yaptı zaten
  • bu kamptakı elemanı nasıl kurtarıcaz gardıyan yemek ve su ıstıyor ama bulamadım elımde 1 tane anahtar var oda kılıtlı kutuları acmıyor

bıde bu kopek görevı var onunda anahtarı lazım .

bu gorevlerı yapan varsa acıklayabılırmı

partıde 3 eleman var pek beğenmedım değiştirebılme sansım varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUS...

bu kamptakı elemanı nasıl kurtarıcaz gardıyan yemek ve su ıstıyor ama bulamadım elımde 1 tane anahtar var oda kılıtlı kutuları acmıyor

bıde bu kopek görevı var onunda anahtarı lazım .

bu gorevlerı yapan varsa acıklayabılırmı

partıde 3 eleman var pek beğenmedım değiştirebılme sansım varmı

Hangi kamptasın dostum ? Eğer Warden eğitiminin olduğu yerdeysen yemek-suyu gardiyandan alıyorsun, köpek için de wild da bir bitki var kırmızı-beyaz renk onu getirip kapıdaki adama verince açılıyor kapı ama görev köpek değil zaten adam alınca bitiyor. Partindeki elemanlar eğer oyun gereği olanlar değilse değiştiremezsin yok öyleyse üstte menü bölümünde insan figürlerinin olduğu bir ikon var ona tıkla oradan değiştirebilirsin.

• Bu arada bioware sitesine profil update yapabiliyoruz. Achievementlerimiz filan herşey görülüyor orada.

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]
  • quote:

arkadaşlar yanımızdaki gelen kadın varya büyücü ben kovdum onu. denemek için sonra 10sn sonra autosave yaptı. eski quick savi mde çok geride. o kadar geriden oynamak istemiyorum. yani nasıl desem 165 altın kayıplık bir save olur. kadını nasıl geri getirebilirim. kamptada yok. bi yerlere kaçmış kocaya kaçtı galiba ama geri getirsme iyi olacak.

Options dan Autosave komutunu kapat, kafasına göre save etmez bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapılma Rüzgarıma Sen de Aldanırsın

bioware gerçekten üstad yahu
    işini biliyor baldurs gate i kim yaptı zaten

Black Isle :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.