Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi
    optimizasyon super degil bence. Ya da ben batmana ozel driver kullandigimdan bana oyle gorunuyor.

hocam sen bence en güncel driverları yükle öyle dene bide
  • Arkadaşlar bende bütün DLC'ler yüklü ve hepsi de enable yazıyor...Fakat
    -Danish Promise Ring
    -Band Of Fire
    -Guildmaster's Belt
    -Feral Wolf Charm
    -Memory Band Itemları ve Collector Edition'a özel 3 Item'ın birinin oyun başında ınventory'e gireceğini oyunda söylemelerine rağmen Inventory'me yüklenmemiş gözüküyor...Acaba bunları biryerden mi alacağız ya da bulacağız...Diğer yaklaşık 8-9 item Inventory'me girdi...Dediğim gibi bu İtem'ları veren DLC'lerde oyunun icinde sorunsuz olarak enable gözükmekte fakat ınventory'de yok...Bilen bir arkadaş bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 14 Kasım 2009; 0:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar bende bütün DLC'ler yüklü ve hepsi de enable yazıyor...Fakat
    -Danish Promise Ring
    -Band Of Fire
    -Guildmaster's Belt
    -Feral Wolf Charm
    -Memory Band Itemları ve Collector Edition'a özel 3 Item'ın birinin oyun başında ınventory'e gireceğini oyunda söylemelerine rağmen Inventory'me yüklenmemiş gözüküyor...Acaba bunları biryerden mi alacağız ya da bulacağız...Diğer yaklaşık 8-9 item Inventory'me girdi...Dediğim gibi bu İtem'ları veren DLC'lerde oyunun icinde sorunsuz olarak enable gözükmekte fakat ınventory'de yok...Bilen bir arkadaş bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim

2 gündür Modern Warfare e kaptırınca kendini bu oyun öksüz gibi kaldı. Format attım laptopa şimdi yeniden kuruyorum. Mage ile oyun ortasına kadar gelmiştim ama hiç zevk alamadım sanki zorla oynadım diyebilirim. Blood Mage özelliklerini göreyim diye ama o kadar ayrıntı yoktu. Şimdi tekrar warrior başlatıcam 3. oyunuma.

DLC ler bende hiç sorun çıkarmadı ama bazı forumlarda keyboard ve regional settings i us english yapın denmiş. Ayrıca bazı dlc ler için oyun içinden logged in durumunda olmak gerek. Bu arada 1.1 patchi statsların içine etmiş durumda. social.bioware sayfasını göçerttiği gibi ss leri achievements larıda upload ettirmedi siteye. EA ile ortak oldunya BioWare anamızı ağlattın.

• Kamptaki dwarf abimiz satıyor onları.

DLC'lerden nefis aytımlar(Yanlış duymadınız, aytım) düşüyor. Hele hele Shale için düşen armor ve zırh kristallerini satıp köşe olmamak çok zor.

@Bir üstteki, nickini aklımda tutmadığım arkadaş: Çok haklısın. Aslında Bioware biraz da bedevi durumunda, bundan önce de LucasArts açgözlüsüyle çalışıyordu. Ve o "A division of EA" yazısını gördükçe içim burkuluyor, Bioware kalite düşürecek diye ödüm tükürüğüme karışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 14 Kasım 2009; 1:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Kamptaki dwarf abimiz satıyor onları.

DLC'lerden nefis aytımlar(Yanlış duymadınız, aytım) düşüyor. Hele hele Shale için düşen armor ve zırh kristallerini satıp köşe olmamak çok zor.

@Bir üstteki, nickini aklımda tutmadığım arkadaş: Çok haklısın. Aslında Bioware biraz da bedevi durumunda, bundan önce de LucasArts açgözlüsüyle çalışıyordu. Ve o "A division of EA" yazısını gördükçe içim burkuluyor, Bioware kalite düşürecek diye ödüm tükürüğüme karışıyor...

• The Urn of Sacred Ash gorevini yaptigimiz tapinaktaki dragonu oldurdum ve dragon scale edindim. Scale i aldiktan sonra Dragon Scale Armor gorevi cikti. Bu bahsettigim zirh Drake Scale olan degil.

Dragon Scale den yapilan zirha sahip kimse varmi acaba? Yaptirmadan once ozelliklerini bilmek istiyorum cunku suan Blood Dragon Armor kullaniyorum ve oldukca yeterli, bosa yaptirmis olmayalim.

Bu arada cok fazla konusarak ve hediye ile Morrigan, Leila ve Weyn ile iliski seviyem 100 oldu. Ben 3 nu birden kafalayip harem kurarim diye hayal ederken Leia ya ben ya Morrigan diye bastirdi ve ikisinden birini secmem sonucunda digeri -25 aliyor ve boylece bizim harem ruyalari da bitiyor. Anladigim kadari ile sadece bir bayan uzerinde yogunlasabiliyoruz Ben secimimi Morrigan dan yana kullandim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 13 Kasım 2009; 22:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Kamptaki dwarf abimiz satıyor onları.

Üstad daha oraya gelmedim de bende bir kristal düştü...Bunlar ne işe yarıyor...Hicbir adamım bunu takamıyor şu anki ekipten...Gayet iyi özellikleri var...Acep bizim sadık Mabari'ye mi vereceğiz...Önceden oyunu oynamıştım oradan biliyorum onu...Sonra DLC'lerle yeniden sıfırdan başladım da...
    Bu arada eski save'imden baktım ama o itemler kamp'da ki dwarf abide de yok...Birşey anlamadım,halbuki o cıkmayan item'larda sorunsuz bir şekilde enable gözüküyor oyun icinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 14 Kasım 2009; 1:33:15 >

• Juggernaut seti bile Blood Dragon dan daha iyi eğer ana karakterin warrior ise Alistair a ver blood dragonu, benim şansıma bug olmuştu 2 çift aldım blood dragon alistair ve stene giydirmiştim.

Name Set Bonus #1 Set Bonus #2

Item Set 1: Griffon Immunity to Flanking —
    Item Set 2: Effort -10% Fatigue —
    Item Set 3: Juggernaut Plate +3 Strength +3 Constitution
    Item Set 4: Imperium Rings +2 Armor —
    Item Set 5: Legion of the Dead +3 Damage +3 Constitution
    Item Set 6: Dalish Leather +5 Defense —
    Item Set 7: Duster Leather +2 Armor —
    Item Set 8: Wade’s Drakeskin -10% Fatigue —
    Item Set 9: Wade’s Dragonskin -25% Fatigue —
    Item Set 10: Wade’s Dragonscale -20% Fatigue —
    Item Set 11: Wade’s Dragonbone Plate -10% Fatigue —
    Item Set 12: Leather Armor -5% Fatigue —
    Item Set 13: Studded Leather Armor +1 Defense —
    Item Set 14: Chainmail -2.5% Fatigue —
    Item Set 15: Scale Armor +4.5 Defense vs Missiles —
    Item Set 16: Splint Mail +1 Armor —
    Item Set 17: Dwarven Medium Armor +1 Armor —
    Item Set 18: Ancient Elven Armor +5 Defense —
    Item Set 19: Ceremonial Armor +6 Defense vs. Missiles —
    Item Set 20: Diligence +5 Willpower —
    Item Set 21: Dwarven Heavy Armor +1 Armor —
    Item Set 22: Heavy Chainmail -3% Fatigue —
    Item Set 23: Chevalier Armor +3 Willpower +3 Constitution
    Item Set 24: Commander’s Plate +5 Willpower —
    Item Set 25: Dwarven Massive Armor +2 Armor —
    Item Set 26: Heavy Plate +7.5 Defense vs Missiles —
    Item Set 27: Wade’s Superior Drakeskin -10% Fatigue +5 Defense
    Item Set 28: Wade’s Superior Dragonskin -25% Fatigue +5 Defense
    Item Set 29: Wade’s Superior Dragonscale -20% Fatigue +5 Defense
    Item Set 30: Wade’s Superior
    Dragonbone Plate -10% Fatigue +5 Defense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victusa -- 14 Kasım 2009; 1:32:07 >

• Formattan sonra oyunu yükledim tüm dlc itemleri yine sorunsuzca geldi. Ya ben ballıyım bu sefer Dragon Age konusunda ya da Collector`s için o kadar para verince adamlar utandı sorun çıkarmıyorlar bana...

• brecilian ormanlarına giden var mı ? gerçeklerin çok farklı olduğunu öğrendim ve işler baya değişti ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 14 Kasım 2009; 2:14:48 >

• @sonsuzuncu
    questlerde adı geçiyor hep ama haritada nerede bulamadım?
  • 1- Kopya da olsa tüm DLC'lerin çalıştığı torrentler mevcut.

2- Oyunun memory optimizasyonu kötü, leak var... O yüzden 1-2'şer saat arayla kapatıp tekrar açın. (Yükleme süresi 30sn-1dk'ya geldi mi dolmuş demektir).

3- O ejderha hard'da kesilmiyorsa nightmare'da napçaz acaba...
  • Ses tanıdık gelecek mi bakalım.

• Morrigan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

1- Kopya da olsa tüm DLC'lerin çalıştığı torrentler mevcut.

2- Oyunun memory optimizasyonu kötü, leak var... O yüzden 1-2'şer saat arayla kapatıp tekrar açın. (Yükleme süresi 30sn-1dk'ya geldi mi dolmuş demektir).

Üstad sen belki kesersin ama ben yapamadım...Sonucta epey bilgin var bu tür oyunlarda...Ama ben oraya 2 Mage 2 Warrior ile gittim,ve bütün yavaşlatan büyülere resist alıyor ve dediğim gibi hard'da gözümün önünde Alistair'i kaptığı gibi full olan canının bitirip yıktı adamcağızı yere 3 saniye de

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

1- Kopya da olsa tüm DLC'lerin çalıştığı torrentler mevcut.

Üstad sen belki kesersin ama ben yapamadım...Sonucta epey bilgin var bu tür oyunlarda...Ama ben oraya 2 Mage 2 Warrior ile gittim,ve bütün yavaşlatan büyülere resist alıyor ve dediğim gibi hard'da gözümün önünde Alistair'i kaptığı gibi full olan canının bitirip yıktı adamcağızı yere 3 saniye de

Valla o dediğini bana sıradan Hurlocklar falan da yapıyor... 3sn'de Alistair'i alıyorlar aşşa...

2 saat önce bi random encounter çıktıydı karşıma misal.
    Hurlock Emissary, 3-5 Hurlock ve Genlock olan. Parti lvl10... İki tarafta da herkes öldü, bende tek Leliana ve karşıda da 1 Genlock kaldı...

Dövemedi... 3-5 tane de Lesser Health Poultry içirmeme rağmen, lvl10 bir Leliana tek başına 1 adet çükümdürük Genlock'u kesemedi...
    O yüzden kara kara düşünüyorum... Paralyze, Sleep, Nightmare, Horror vs tarzı stun/sleep yemezse ne yaparız o dragona diye...

• The Urn of Sacred Ash görevinde karşıya geçmem için bir köprü yapmam gerekiyor. nasıl yapılıyor

• arkaslar oyunu kuramıyorum yukarıdaki hatalari alıyorum yeni oyunlar artık ugrastıryor steam ısı bızı baya yoruyor oyunu nasıl kurabılırım dil ayarlarını eng ve klavye eng yaptım fakat oyunu kuramıyorum ıcınde dil degiskligimi yapıcaz nasıl kurucagım oyunu
    Dragon Age Origins | SKIDROW

• Arkadaşlar bu Lotherin mi ne öyle bir şehir var orada köprünün hemen dibinde bir elf ailesi ile bir çocuk var gerisi şeffaf...... ve o çocuk ailesini kaybetmiş bu velede yardım etme imkanımız var mı acaba ne yaptımsa olmuyor ve sesi de öyle tatlı ki şimdi spoiler olur bilmiyorum ama gel seni evine götüreyim diyorum ben tek başıma eve gidecek kadar büyüyüm diyip gidiyor. zaten annesi de ölmüş anladığım kadarıyla yazık oa da ölecek... ogreden daha fena dert ettim kendime...
  • @K@ptan41
    Biraz saçma olacak belki ama ekranın çözünürlüğünü artırarak tekrar setup çalıştırabilir misin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.