Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena değil gibi. Denemekte yarar var. Bu ara içim dışım oyun oldu.
  • Evet şu ana kadar cıkan bütün DLC'leri nihayet hallettim...Ne yazıkki 33 saatlik oynama sürem boyunca görüp göremediğim bütün iyi item'lar DLC'den cıktı...İnsanlara para harcatmak icin zorluyorlar...Buradan EA'ya saygılı ve seviyeli görüşlerimi sunarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Evet şu ana kadar cıkan bütün DLC'leri nihayet hallettim...Ne yazıkki 33 saatlik oynama sürem boyunca görüp göremediğim bütün iyi item'lar DLC'den cıktı...İnsanlara para harcatmak icin zorluyorlar...Buradan EA'ya saygılı ve seviyeli görüşlerimi sunarım

Nasıl kuruluyor şu dlc ler ya. R129 falan diye dosyalar çıktı içinden...
  • Arkadaşlar daha önce diablo sacred titan quest gibi rpg oyunları oynadım hepsi aynı tür ayrıca oblivion oynama çalıştım ama başaramadım çok karışık geldi anlamadım herkese falan ölüyordum sonra sildim bu oyunda sanırım oblivion gibi indirsem oynayabilir miyim? ingilizcem orta seviyede şuan torchlight oynuyorum orada olan her şeyi anladım ve gayet iyi gidiyorum bu oyunuda sizce oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Arkadaşlar daha önce diablo sacred titan quest gibi rpg oyunları oynadım hepsi aynı tür ayrıca oblivion oynama çalıştım ama başaramadım çok karışık geldi anlamadım herkese falan ölüyordum sonra sildim bu oyunda sanırım oblivion gibi indirsem oynayabilir miyim? ingilizcem orta seviyede şuan torchlight oynuyorum orada olan her şeyi anladım ve gayet iyi gidiyorum bu oyunuda sizce oynayabilir miyim?

O saydığın oyunlar RPG değil hack&slash türü diyebiliriz.RPG diye geçer ama RPG içeriği çok azdır. Oblivon karışık geldiyse DA yı anlayamayabilirsin konu vs. Gene de denemende fayda var ama Oyunu tam anlamak için iyi bir İngilizce şart.

• Oyunun tarzını tam olarak anlatan bir video. Hafiften spoiler içerebilir izlemeden önce dikkat edin. Bildiğimi HnS türünü sevenler almadan önce nasıl oynanması gerektiğini görebilirler.

Ekleme: Oynayan kişi kolay zorluk seviyesinde oynuyor. Hard ve Nightmare`da bu taktik ile öldürme şansınız yok o nedenle denemeyin.

• Ashes Of The Urn görevinde ki ejderha ölmüyor...Kimse bana yok sen oynamayı bilmiyorsun felan mavalı okumasın...Baldur's Gate serilerinden Icewind Dale serisine Arcanum'lardan tut en baba RPG'leri bircok kez bitirmiş biriyim ki genellikle en zor seviyelerde bitirdikten sonra birkez daha bitirdim...Şu an level 12-11 civarı bütün ekibim ve elimde ki boruyu öttürünce bir ejderha iniyor ama o bizim borumuzu öttürüyor...Dediğim gibi kimse aga sen yok bilmiyorsun demesin sebebi ise Alistair'i 1 hamlede kapıp yine 3 saniye(abarttısız) öldüren beni(mage'im) ve morrison'u ive Sten'i ilk önce 5-10 saniye stun eden ve sonra 2 üfürükle duman eden ve yere yatıran,her büyüye resist olan(sadece cold ve ıce büyüleri haric) birini hangi taktik ile öldürebilirim ki...Şu an hard'da oynuyorum Ruins'lerin icinde koyu turuncu güclü birini serdim ama bunun yarısına bile zor geldim 3 denemede...Acaba cok mu erken geldim ya da başka birşey mi yapmam lazım...Yok ölmez yani bu ejderha zımbırtısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 12 Kasım 2009; 22:47:41 >

• Benim de dalasım gelmedi ejderhaya. Heralde sonradan gidip üfleyebiliriz boruya.
  • quote:

Ashes Of The Urn görevinde ki ejderha ölmüyor...Kimse bana yok sen oynamayı bilmiyorsun felan mavalı okumasın...Baldur's Gate serilerinden Icewind Dale serisine Arcanum'lardan tut en baba RPG'leri bircok kez bitirmiş biriyim ki genellikle en zor seviyelerde bitirdikten sonra birkez daha bitirdim...Şu an level 12-11 civarı bütün ekibim ve elimde ki boruyu öttürünce bir ejderha iniyor ama o bizim borumuzu öttürüyor...Dediğim gibi kimse aga sen yok bilmiyorsun demesin sebebi ise Alistair'i 1 hamlede kapıp yine 3 saniye(abarttısız) öldüren beni(mage'im) ve morrison'u ive Sten'i ilk önce 5-10 saniye stun eden ve sonra 2 üfürükle duman eden ve yere yatıran,her büyüye resist olan(sadece cold ve ıce büyüleri haric) birini hangi taktik ile öldürebilirim ki...Şu an hard'da oynuyorum Ruins'lerin icinde koyu turuncu güclü birini serdim ama bunun yarısına bile zor geldim 3 denemede...Acaba cok mu erken geldim ya da başka birşey mi yapmam lazım...Yok ölmez yani bu ejderha zımbırtısı...

Bunun için öncelikle çok iyi fire res. sahibi olman lazım. Bunuda drake scale questi ile alabilirsin. Tavsiyem scale leri alıp denerime git ve orada zırh yaptır 2 tane. bunları giydir daha sonra, büyü olarak mümkün olduğunca dragonu yavaşlatan ya da olduğu yerde kalmasını sağlayan büyüler kullan. Levelin biraz düşük mümkün olduğunca yan questleri yap, ben lotheringten çıkıp redcliff e ilk geldiğimde 9 level olmuştum. AoE kullanamadığın için hardta mutlaka onu yavaşlatmaya bak, partindeki melee sınıflar yavaşlasada farketmez sen onları öldürmemeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Ashes Of The Urn görevinde ki ejderha ölmüyor...Kimse bana yok sen oynamayı bilmiyorsun felan mavalı okumasın...Baldur's Gate serilerinden Icewind Dale serisine Arcanum'lardan tut en baba RPG'leri bircok kez bitirmiş biriyim ki genellikle en zor seviyelerde bitirdikten sonra birkez daha bitirdim...Şu an level 12-11 civarı bütün ekibim ve elimde ki boruyu öttürünce bir ejderha iniyor ama o bizim borumuzu öttürüyor...Dediğim gibi kimse aga sen yok bilmiyorsun demesin sebebi ise Alistair'i 1 hamlede kapıp yine 3 saniye(abarttısız) öldüren beni(mage'im) ve morrison'u ive Sten'i ilk önce 5-10 saniye stun eden ve sonra 2 üfürükle duman eden ve yere yatıran,her büyüye resist olan(sadece cold ve ıce büyüleri haric) birini hangi taktik ile öldürebilirim ki...Şu an hard'da oynuyorum Ruins'lerin icinde koyu turuncu güclü birini serdim ama bunun yarısına bile zor geldim 3 denemede...Acaba cok mu erken geldim ya da başka birşey mi yapmam lazım...Yok ölmez yani bu ejderha zımbırtısı...

Bunun için öncelikle çok iyi fire res. sahibi olman lazım. Bunuda drake scale questi ile alabilirsin. Tavsiyem scale leri alıp denerime git ve orada zırh yaptır 2 tane. bunları giydir daha sonra, büyü olarak mümkün olduğunca dragonu yavaşlatan ya da olduğu yerde kalmasını sağlayan büyüler kullan. Levelin biraz düşük mümkün olduğunca yan questleri yap, ben lotheringten çıkıp redcliff e ilk geldiğimde 9 level olmuştum. AoE kullanamadığın için hardta mutlaka onu yavaşlatmaya bak, partindeki melee sınıflar yavaşlasada farketmez sen onları öldürmemeye bak.

Üstad iyi güzelde onu yavaşlatan bütün büyülere karşı eleman resist durumda...Elimde ne varsa denedim hepsinde resist...Yani ciddi olarak abartmıyorum ağzı ile Alistair'i bir kapışta öldürüyor,yani Heal büyüsü bile yapamadan eleman zortu cekiyor ...Aslında b.gün bütün DLC'ler yüklendiği icin baştan başlayayımda diyordum...Ben ilk karakteri söyle bir oyuna bakayım geceyim diye oturdum 33 saat oynadım...Yapabildiğim bütün yan questleri yaptım ama bazı yerlere hala gidemediğimden öylecene kaldı bazıları...Aklımda aslında bu karakteri bırakıp şimdilik yeni bir karakter ile başlamada var...

• Golem vardı ben de o dragonu öldürürken. Şansıma fire res. kıyafetini de yapmıştım zira ben o dragonu bize bilmece soran hayaletlerin sorularını bilemezsek saldıracak sanıyordum bilmeceleride bilince saldırmadı diye. Gittim yaptım questi sonra öğrendim boruyu filan. Level 14 civarıydım sanırım, fire res ler ve Golem ile gidince sorun çıkarmadı bana fazla.
  • quote:

Oyunun tarzını tam olarak anlatan bir video. Hafiften spoiler içerebilir izlemeden önce dikkat edin. Bildiğimi HnS türünü sevenler almadan önce nasıl oynanması gerektiğini görebilirler.

Ekleme: Oynayan kişi kolay zorluk seviyesinde oynuyor. Hard ve Nightmare`da bu taktik ile öldürme şansınız yok o nedenle denemeyin.

hocam güzel spoiler vermişin eğer ben bu adamın daldığı gibi hard da o ejderhaya dalsam garanti kavramını aşan derecede mortlamış olurdum. 3 tane büyücü ve tek bir alicik ile zar zor kestim. yaşlı cadı aliye sürekl iheal basıyor ve alinin healı %75 üstünde olduğunda ise dandirikten büyüler fırlattırıyodum. damlaya damlaya göl olur hesabı tabi ilk daldığımda inmiştim aşağı ona göre oralara tuzaklar koymuştum. 20-30 tane tuzağı yiyince yaratık zaten %30 unu kaybetti. sonra artık amansız bir savaş başladı
    aynı ejderhada 3 kez öldüm 4. de indirdim.
    birde bu golem dlc sini orjinal olmayan oyunlarda da yapabiliyormuyuz acaba?
    hea birde benim kampta bi adam var sürekli aynı konuşmaları yapıyor. adam gidiyor ekran kararıyor tekrar aynı yerde üzerinde ünlem işareti çıkmış vaziyette bekliyor. çok sinir durum uyuz oldum. yokmu bunun bi çıkar yolu. risen deki gibi istediğimizi de öldüremiyoz ki. ne var ne yok kullandım can sıkıntısına artık tabi bişey olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 12 Kasım 2009; 23:19:31 >

• peki trailerdaki gibi büyük savaşlar oldu mu hiç oyunda.bi videoda yüzüklerin efendisi gibi bir savaş oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

peki trailerdaki gibi büyük savaşlar oldu mu hiç oyunda.bi videoda yüzüklerin efendisi gibi bir savaş oluyordu

Genelde Blight başlığı altındaki questlerin sonlarında böyle savaşlar oluyor. Bir de oyun sonu savaşı var, ancak Yüzüklerin Efendisi`ndeki gibi bir topyekün savaş görmedim.

Aslında oyun videolarında neler neler var ama oyunda yok işte. Onları izleyip beklenti yükseltmemek lazım.
  • Evet, oyunun başı oralar. Valla ben en fazla 10 kusur düşmanla savaştım, zaten beklenemez öyle bir savaş içine girmemiz.

Bu arada; videodaki savaş başladıktan 1 dk sonra kapadım. Mal adam! Fire üstüne cold büyüsü atmaya çalışıyor, ve içi yanan yaratığa fire weapon'la girişiyor.

İmkanı yok diğer zorluk seviyelerinden böyle alamaz.
  • quote:

Golem vardı ben de o dragonu öldürürken. Şansıma fire res. kıyafetini de yapmıştım zira ben o dragonu bize bilmece soran hayaletlerin sorularını bilemezsek saldıracak sanıyordum bilmeceleride bilince saldırmadı diye. Gittim yaptım questi sonra öğrendim boruyu filan. Level 14 civarıydım sanırım, fire res ler ve Golem ile gidince sorun çıkarmadı bana fazla.

Yok üstad ben yeniden başlayacağım oyuna ...Elimde de inanılmaz görev birikti ama yapamıyorum sana da oldu böyle birşey...Görev birikme durumu...Görevi alıyorum 3-4 tane yere gitmen gerekiyor ee o yerlerede konu itibari ile sonra giderim diyorum kalıyor...Bir sürü var öyle...Mesela yarısı bitmiş 3-4 tane görev var hepsi Orzammar'da bitiyor ama bende acık değil,2 görev var Denerim'de acılmayan yerlere girmem gerekiyor...Elflerin forest'da 2-3 görev var daha oraya gitmek istemiyorum...İşin doğrusu DLC görevleri ile birlikte ana hikayedekileri saymazsak 17 görev vardı yapılmamış ...Diyorum su DLC'leride yükledik baştan bir rogue mi yapsam...
    Bu arada normal'de indirdim keratayı ama icime sinmedi ...Save'lemeden cıktım...

• İkinci kez oynadığında kaçırdığın birçok şeyi farkediyorsun. Örneğin benim warriorda bir kılıç vardı. Orzammarda codexten bulduğum bir questle almıştım. Oyun sonuna kadar daha iyisi denk gelmedi. İkinci oynadığımda Redcliff`in ufacık köyünde bile kaç tane bilmediğim nokta çıktı.

Ama devam edemiyorum oyuna zira Call of Duty Modern Warfare 2 geldi sonunda bugün, muhtemelen sabaha kadar onu oynayacağım.
  • Arkadaşlar bu dlc ler oyuna ek bir görev mi yüklüyor yoksa sadece item mi?
    Eğer görev ise Fallout3 deki gibi bir sistem mi var yani dlc yi yükler yüklemez quest direk ekleniyor mu nedir bu olay tam olarak? Bu arada normal seviye de ogreyi öldüremedim. Fotmat atmalı mıyım bilgisayarıma?
  • bu DLC dediğiniz olay nedir ki? bende 7.71gb lık olanı indirdim. daha ne yüklemem lazımki?

orjinal oyun 15gb falanmış galiba doğru mu?

NOT: oyunu indirmek isteyip de bulamayanlar bana pm atabilir dl için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 12 Kasım 2009; 23:55:54 >
  • Bende yeniden başlayacağım...Bu karakteri tabiki tutarım ama galiba Rogue yapacağım...Oyunda adam gibi Rogue yok fakat Heal büyüleri yapabilen birisi olmayınca da olmuyor...Su anki karakterim tam bir Cleric gibi...Kararsız kaldım...Bence 4 eleman az olmuş oyunda...5-6 tane ideal geliyor bana bu tür oyunlarda...
    3 tank,1 rogue,1 cleric,1 mage...Baldur's Gate serisinde veya Icewind Dale'de hep bu tarz bir ekip oluştururdum...Herneyse cok konuştum yaw ...Ama dediğim gibi acaip kararsız kaldım,normal'de serip devam etmek istemiyorum şu Ejderhayı...Şu DLC'ler yüzünden ve kacırdıgım noktalar yüzünden yeniden başlayasım var...Üfff
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.