Hepsi 40 küsür dolar tutuyordu sanırım, bir kısmı Collector`s Edition ile geliyor, kalanları oyun içinden ya da sitesinden filan alıyorsun ama para ile alacaksan dikkat et derim. Sonra benim gibi hayatta kullanmayacağın bir yüzüğe para vermiş olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Hepsi 40 küsür dolar tutuyordu sanırım, bir kısmı Collector`s Edition ile geliyor, kalanları oyun içinden ya da sitesinden filan alıyorsun ama para ile alacaksan dikkat et derim. Sonra benim gibi hayatta kullanmayacağın bir yüzüğe para vermiş olabilirsin.
Valla sanmam para ile alacağımı,buldum bir yerden ama 500 MB gibi az yer tutması ilgincime gitti ki o yazdıklarımın hepsi var diyorlar ...Bir de sen CE sürümünü mü almıştın,sarkıları bulmaya calıstım ama bulamadım... Bir de 33 saatlik save bosverip yeniden mi başlasam diyorum,ne bileyim söyle bir göz gezdirdim oyuna artık tam bir karakter mi yapsam
CD`de geldi bana şarkılar, digital download aldıysan steam den filan music klasörüne atıyor. Ben işim gereği aldırabiliyorum yurtdışından böyle abuk subuk versiyonları.
Üstad cok yordum seni biliyorum da netten bir arkadaşın önerdiği yolla bi tanesini gönderdiğin resimde ki gibi yaptım...Şu Blood Dragon Armor olan...Oyunu acıp ınventory'me girdiğim de Dragon Armor Plate gördüm fakat diğer 3 parcası yok...Galiba onlarıda biz bulucaz,yanlış mı düsünüyorum...Ama sonucta oldu galiba diğerlerini de öyle deneyeceğim,bakalım...İşe yararsa burada ki arkadaşlara da linkini atarım o sitenin
Blood Dragon Armor un kalan parçaları camp yerinde vendorda. bildiğim kadarıyla bir tane set alabiliyoruz Blood Dragon olarak ama ben vendordan aldım sonra savelemeden camptan çıktım o sırada load ekranında oyun kapandı. Tekrar girdiğimde vendorda hala armorun satıldığını gördüm ve hem Sten için hem de Alistair için birer setim olmuş oldu.
Bildiğim iyi oldu bunu ...Bakalım aynı taktik ile diğerleri de yüklenecek mi...Bu arada netten indirdiğimiz DLC'ler orjinalde bir sorun yapmaz herhalde...Netten araştırdım epey bir var :
The Stone Prisoner Warden's Keep The Edge Embri's Many Pockets Helm of the Deep The Lucky Stone The Lion's Paw Amulet of the War Mage The Wicked Oath Memory Band Feral Wolf Charm Guildmaster's Belt Band of Fire Dalish Promise Ring Blood Dragon Armour Collector's Edition Mark of Vigilance
bunlar var diyorlar...Hepsi 500 MB lık bir dosyanın icinde demişler bir sitede ama bakalım...İndiriyorum onuda ne olacak
DLC olayı nedir arkadaşlar tam anlatırmısınız. İnternetten oyunda olmayan setleri alıyorsunuz sanırsam biraz bahsedermisiniz o konudan
Bildiğin para tuzağı DLC ler, Knight Online gibi oyuna itemi koymayıp parayla satıyolar milllete. Şerefsizin önde gideni EA alınca BioWare i böyle oldu işte...
quote:
CD`de geldi bana şarkılar, digital download aldıysan steam den filan music klasörüne atıyor. Ben işim gereği aldırabiliyorum yurtdışından böyle abuk subuk versiyonları.
Valla ben kutulu aldım,cıkmadı icinden kısmet değilmiş...Belki hayırsever bir arkadaşımız ileride upload eder bir yere Bugün cok yordum seni valla sabrın icin cok sağol...Herşey icin de sağol üstad
quote:
Bildiğin para tuzağı DLC ler, Knight Online gibi oyuna itemi koymayıp parayla satıyolar milllete. Şerefsizin önde gideni EA alınca BioWare i böyle oldu işte...
evet katılıyorum aynen dediğin gibi para tuzağı. abi daha iyi item yok oyunda en iyi itemi parayla satıyorlar işte. başka birşey değil. o golem nedir yaa. golem senle gelir mi yaa. oyunda arkadaşlık kavramına vurgu yapılmış yanınıza golem alıyorsunuz. hadi summon etsek neyse de direk arkadaşımız olarak geliyor. birde sevgililik seçenekleri olsa tam fantaziklik olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27
quote:
Valla ben kutulu aldım,cıkmadı icinden kısmet değilmiş...Belki hayırsever bir arkadaşımız ileride upload eder bir yere Bugün cok yordum seni valla sabrın icin cok sağol...Herşey icin de sağol üstad
companion guide rehberine koydum ben ost download linkini.
Dragon Age'e ithafen yazılmıştır: "bayram tatilin de seni oynuyacam olm seni bulucam "
sonunda oyunu aldım (orjinal olarak), yalnız oyunla birlikte gelen dlc'leri yüklemeye çalışırken manifest.xml hata veriyor. anladığım kadarıyla korsan kullanan arkadaşlar dahi problemsiz yükleme yapmışlar ancak orjinal oyun (her zamanki gibi) bana acı çektirmeye devam ediyor.
var mıdır başka bir yolu bu dlcleri yüklemenin daupdater hariç olarak.
not: oyun versiyonu 1.0'dır.
quote:
Orijinalden alıntı: thausael
sonunda oyunu aldım (orjinal olarak), yalnız oyunla birlikte gelen dlc'leri yüklemeye çalışırken manifest.xml hata veriyor. anladığım kadarıyla korsan kullanan arkadaşlar dahi problemsiz yükleme yapmışlar ancak orjinal oyun (her zamanki gibi) bana acı çektirmeye devam ediyor.
var mıdır başka bir yolu bu dlcleri yüklemenin daupdater hariç olarak.
not: oyun versiyonu 1.0'dır.
Dostum bu sorun bölge ayarlarının Türkçe,işletim sisteminin İngilizce olmasından kaynaklanıyor.Çözümü:Control Panel'den format,klavye ve Locationu US yaparsan düzelicektir.
AAahhhh kafayı yicem en sonunda çıldırmak üzereyim. Şu fade e girdiğimiz adaların sonuncusundaki Sloth'u nasıl öldürücez kafayı yemek üzereyim
Şaka gibi ya 120 saat oynanabilirlik denilen oyun 23 saatde bitti oysa bitmemesini ne kadar istiyodum
Archdemon çok kolaydı ya flemeteh kadar zorluyan bi boss cıkmadı oyunda duncan ı çok çabuk harcadılar :/
DragonAge Origins Character Creator diye birşe indirdim oyunun açılışı gibi açıldı. Boş birşey mi indirdim yoksa bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Yan questleride yapmazsan çabuk bitiyor. Ben mesela daha Orzammar dayım oynama süresi 25 saati bulmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Byaku
DragonAge Origins Character Creator diye birşe indirdim oyunun açılışı gibi açıldı. Boş birşey mi indirdim yoksa bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba?
çok boş birşey indirdin aslında. oyun çıkmadan önce karakter yaratmak için verilmiş bir programdı. yani şimdilik boşbirşey çünkü bu program oyun içinde gömülü
quote:
Orijinalden alıntı: thranduil07
Şaka gibi ya 120 saat oynanabilirlik denilen oyun 23 saatde bitti oysa bitmemesini ne kadar istiyodum
Archdemon çok kolaydı ya flemeteh kadar zorluyan bi boss cıkmadı oyunda duncan ı çok çabuk harcadılar :/
Hönk,Cotank!!! Ben 33 saat oynadım ve daha Denerim'in bazı yerleri acık değil ve Ashes Of The Urn görevinde Brother Genitivi'yi yeni buldum...Daha yarısı bile bitmedi gibi duruyor ama ben hemen hemen bütün codexleri felan okuyorum,yaratılan Dünya'yı daha iyi anlamak amacı ile
quote:
Orijinalden alıntı: murderer_utku
quote:
Orijinalden alıntı: Byaku
çok boş birşey indirdin aslında. oyun çıkmadan önce karakter yaratmak için verilmiş bir programdı. yani şimdilik boşbirşey çünkü bu program oyun içinde gömülü
Kendimi boş işler bakanı ilan ediyorum o zaman. 300mb lık bir dosyaydı üstelik neyseki kota yok anlamadan indirirsen böyle olur değil mi.
Bilgi için sağol bu arada.
DLC leri nasıl kuruyoruz arkadaşlar
Oyun süper yaa ama ingilizceniz her diyaloğu anlıycak kadar süper olmalı. kamptan daha anca çıktım 1 haftadır oynuyorum üstelik. Diyaloglar falan müthiş gerçekçi. Her fırsatta yanındaki elemanlarla konuşuyosun onların da sana saygısı artıyo olumlu dalga geçmeden konuşursan. Morgana çok tersliyo ama :D Leina ya yumulcam sürekli gift falan alıyorum ona az daha zorlarsam yatıracam çam dibine :D:D