Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuleye mesale yakma gorevi icin alistairle geldim ve tepesinde ogre cikti karsima. Sansimi bir kez denedim ve hepimizi citir citir yedi namussuz.
    Hele en son , alistairi yakalayip eline gecirip kiyma yapti.

Sorum su: tactics menusu biraz karisik geldi bana. Iki tane askerim var bir alistair var bir de ben mage varim. Biri bana anlatabilir mi
    tacticsten nasil ayar cekecegimi`?
  • bioware iyi iş çıkarmış. mage olarak başladım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bitirince diğerlerine kesin tekrar edeceğim. şu an 3 mage (ben , morrigan ve wayyne) bir de alistar.

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 12 Kasım 2009; 11:56:25 >
  • Ben çok beğendim oyunu kotor ve neverwinter kadar sağlam bir oyun gibi geldi bana..

Ayrıca Zhevranı elinde tutabilen var mı,crows çetesi geldiğinde bana ihanet etti :S
  • +18'dir. Leliana

• Xbox PS3 ve PC görüntü karşılaştırmasını burda bulabilirsiniz, PC ezmiş xbox ı diyebilirim.

http://www.gamespot.com/features/6239466/index.html?tag=topslot;thumb;4
  • Leliana liseli kızlar gibi, sanki ilk defa aşık oluyor. Ama asıl olay Zhevran ile erkek erkeğe aşk yaşarsanız oluyor. Video koymak istemiyorum, zaten iğrenç bir görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Leliana liseli kızlar gibi, sanki ilk defa aşık oluyor. Ama asıl olay Zhevran ile erkek erkeğe aşk yaşarsanız oluyor. Video koymak istemiyorum, zaten iğrenç bir görüntü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Kule'de ki Ogre'yi Nightmare zorluk seviyesinde öldürenin elinden öpeceğim valla ...O neydi öyle yaw!!! Hard'da oynuyordum,zati yanımda 2 tane dandirik asker kıytırısı var,bi adam gibi benim gibi karakter ile Ali-stair var...En az 8-9 defa denedim her türlü taktik ile ama banamısın demedi (Aslında öldürmenin yolu Ogre'nin fire veya spirit büyü atmak,bunlar iyi zarar veriyor,kılıclar etkisiz eleman Ogre'de...Eee niye öldüremedin diyenlere mana potion kalmadı tam oraya girerken ve büyücüyü cok etkili kullanma sansım kalmadı)...Bende en sonunda normal'e indirip öyle indirdim keratayı...Gerci onda bile 2 defa öldüm 3.cü deneyişte indirebildim...Herhalde Kangaxx'dan sonra bir oyunda daha sonu gelmeden zorlayan ender boss'lardan

El öptürmeyelim şimdi... Yaşlılık psikolojisine girecem yoksa...

Hard kolay geldiği için ilk bir kaç saatten sonra Nightmare'a çevirdim. Onda da çok zorlanmadan tıkır tıkır ilerledik.
    Bi Ogre'de 2-3 defa load etmem gerekti ama, kite yediğini keşfedince topa çevirdik onu da...
    Parti Mage + Alistair + 2 soldier şeklindeydi. Tabi Ogre neredeyse her büyüye resist ettiği için, warrior ya da rogue olsak da çok farketmeyecekti gibi...

Kangaxx taktiğini bilene geyiktir bu arada. Tek karakter oynarken bile direk dövüp geçtiydim :P
    İlk gelen adam için kabus gibidir o ayrı... Staff of Magi tayfası gibi... Lvl 12'de girdiğinizde başta üzerler de, taktik biliyorsanız çok zorlamaz.

• Bu arada Zhevran partisinde olanlar Antonia Banderas`on Zorro filmini izlediyse bir benzerlik görebilirler. Konuşması ve sesi fazlasıyla benziyor.

Bu videoda Leliana`nın soundtrack albümünde duyduğum ve çok sevdiğim bir parçası, oyun içerisinde de söylüyor bu şarkıyı.

Edit: Video henüz process aşamasında o yüzden görüntü daha net olacak sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 12 Kasım 2009; 13:25:07 >

• Arkadaşlar ben oyunu orjinal kutulu olarak Nezih'den almış bulunuyorum...Ben eski savelerim kalarak orjinal oyunu yüklesem bir sorun olur mu...Bir de yayınlanan iceriklerin hepsi ücretli mi???
  • quote:

Arkadaşlar ben oyunu orjinal kutulu olarak Nezih'den almış bulunuyorum...Ben eski savelerim kalarak orjinal oyunu yüklesem bir sorun olur mu...Bir de yayınlanan iceriklerin hepsi ücretli mi???

Ben de öyle yaptım, orjinali gelene kadar 3 gün kadar korsanıyla oynadım daha sonra oyunu uninstall edip ( save leri silmeden ) orjinalden yükledim sorun çıkmadı. DLC`leri ojinal yükledikten sorna eastoredan aldım ben para ile bir kısmını, diğerleri collectors edition ile geliyo zaten.
  • quote:

Bu arada Zhevran partisinde olanlar Antonia Banderas`on Zorro filmini izlediyse bir benzerlik görebilirler. Konuşması ve sesi fazlasıyla benziyor.

Bu videoda Leliana`nın soundtrack albümünde duyduğum ve çok sevdiğim bir parçası, oyun içerisinde de söylüyor bu şarkıyı.

Edit: Video henüz process aşamasında o yüzden görüntü daha net olacak sonra.

Leliana bunu yapınca yarılmıştım gülmekten oyun içinde,sesi bilumum 50 efekt ile çıkıyordu.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyunu orjinal kutulu olarak Nezih'den almış bulunuyorum...Ben eski savelerim kalarak orjinal oyunu yüklesem bir sorun olur mu...Bir de yayınlanan iceriklerin hepsi ücretli mi???

Ben de öyle yaptım, orjinali gelene kadar 3 gün kadar korsanıyla oynadım daha sonra oyunu uninstall edip ( save leri silmeden ) orjinalden yükledim sorun çıkmadı. DLC`leri ojinal yükledikten sorna eastoredan aldım ben para ile bir kısmını, diğerleri collectors edition ile geliyo zaten.

Üstad kafayı yiyeceğim...Orjinal oyun alıyorsun yanında gelen bedava Downloadable Content'ler yüklenmiyor...Failed Diyor ...Valla kacak oyunlara teşvik etmeyelim derler ama inanırmısın onlar daha sağlam...Ne zaman orjinal oyun alsam aynı halt oluyor...Requared Versiyon 1.0 hep kırmızı ve DLC bu yüzden failed oluyor...Sende böyle bir sorun oldu mu...Stone Keep ile Blood Armor'u bu yüzden yükleyemiyorum...Sinir oldum...İngilizce forumlara baktım problemin aynısını yasayan var ama kimseden bir cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 12 Kasım 2009; 14:49:03 >

• @Meaculpa_27 sen o forumlara "bu orjinali sırf bu hata yüzünden geri iade edip oyunu korsan olarak oynayacağım" de ve bak arkandan kaç kişi gelecek. o zaman teslim bayrağını çekerler. adamları zora getirmedikten sonra hiç yardımcı olmuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

@Meaculpa_27 sen o forumlara "bu orjinali sırf bu hata yüzünden geri iade edip oyunu korsan olarak oynayacağım" de ve bak arkandan kaç kişi gelecek. o zaman teslim bayrağını çekerler. adamları zora getirmedikten sonra hiç yardımcı olmuyorlar.

Bunu söylediler zaten, pek bir yaptırımı yok. BioWare, in de suçu değil biraz EA`in aceleye getirmesi sonucu patchi beklemeden piyasaya sürdüler. DLC ler nerdeyse oyunla aynı fiyata geliyor şu aşamada.

Ben çözüm olarak oyun versiyonu 1.0 ken dlc yükledim sonra patch yaptım sorun olmadı. Çalışıyor hepsi.
  • quote:

quote:

@Meaculpa_27 sen o forumlara "bu orjinali sırf bu hata yüzünden geri iade edip oyunu korsan olarak oynayacağım" de ve bak arkandan kaç kişi gelecek. o zaman teslim bayrağını çekerler. adamları zora getirmedikten sonra hiç yardımcı olmuyorlar.

Bunu söylediler zaten, pek bir yaptırımı yok. BioWare, in de suçu değil biraz EA`in aceleye getirmesi sonucu patchi beklemeden piyasaya sürdüler. DLC ler nerdeyse oyunla aynı fiyata geliyor şu aşamada.

Ben çözüm olarak oyun versiyonu 1.0 ken dlc yükledim sonra patch yaptım sorun olmadı. Çalışıyor hepsi.

Oyunu bir daha silsem ve yüklesem 1.0 olmaz tekrardan??? Fakat ben hicbir patch yapmadım automatic olarak kendi yaptı galiba downloadable content'den
    Asıl sorum oyunu silsem yazdıgım redeem code'lar ucar mı??? Sonucta orjinal oyundan cıkan Redeem Code sayesinde bu iceriklere ulaştım ve galiba bir kere yazdıktan sonra ucuyor...

• Millet lez takılıyor ne iş :D puhahaha ben karakter deniyip durduğum için daha ilerleyemedim gene saçma huyum başladı oyunun içine edicem
  • Yok onları indirebiliyorsun tekrar, zaten belgelerimden silmezsen onlar silinmeden bekliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu bir daha silsem ve yüklesem 1.0 olmaz tekrardan??? Fakat ben hicbir patch yapmadım automatic olarak kendi yaptı galiba downloadable content'den
    Asıl sorum oyunu silsem yazdıgım redeem code'lar ucar mı??? Sonucta orjinal oyundan cıkan Redeem Code sayesinde bu iceriklere ulaştım ve galiba bir kere yazdıktan sonra ucuyor...

hocam, ben de aynı sorunu yaşıyorum günlerdir forumlarda çözüm arıyorum. oyunu steam den aldım un-install seçeneğim yok o yüzden. bulduğum çözümlerden hiç biri işe yaramadı. bugün bana gelen mesajlardan birinde bilgisayarın dil seçeneklerini değiştirirsem (en US) olarak sorunun çözülüceğini söylüyor. denemedim, çalışır mı bilmem ama un-install etmeden bi dene derim.

• quote:

Yok onları indirebiliyorsun tekrar, zaten belgelerimden silmezsen onlar silinmeden bekliyor.

Valla uninstall işine giriştim bile ...Üstad yanlız 1.0'dan öteki versiyona otomatik alıyor oyun kendini download edip...Bunu nasıl iptal edebilirim...Yani ben o patch'i yüklemek istemiyorum fakat oyun bana sormadan kendi kendine iş yapıyor...
    Valla ne acaip iştir ya,orjinali kopyasından daha sorunlu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.