Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Yok onları indirebiliyorsun tekrar, zaten belgelerimden silmezsen onlar silinmeden bekliyor.

Valla uninstall işine giriştim bile ...Üstad yanlız 1.0'dan öteki versiyona otomatik alıyor oyun kendini download edip...Bunu nasıl iptal edebilirim...Yani ben o patch'i yüklemek istemiyorum fakat oyun bana sormadan kendi kendine iş yapıyor...
    Valla ne acaip iştir ya,orjinali kopyasından daha sorunlu

İnternet bağlantını kes, dlc leri yükle sonra bağlantıyı açıp update et.

• quote:

quote:

quote:

Yok onları indirebiliyorsun tekrar, zaten belgelerimden silmezsen onlar silinmeden bekliyor.

Valla uninstall işine giriştim bile ...Üstad yanlız 1.0'dan öteki versiyona otomatik alıyor oyun kendini download edip...Bunu nasıl iptal edebilirim...Yani ben o patch'i yüklemek istemiyorum fakat oyun bana sormadan kendi kendine iş yapıyor...

Tamam üstad...Umarım DLC'leri otomatik kendi görür...4-5 defa denedim olmadı,şimdide oyunu yeniden kuruyorum umarım silinmezler...İnşallah olur...Seni de yorduk,yardımların icin sağol

• Bende şimdi lisanslı olarak aldım oyunu, iş yerinde kutusuna bakıp bakıp duruyorum, hastayım diyip eve mi kaçsam ne yapsam :D merak ettiğm nokta ki, AMD X2 5600 + 8800GT + 667 mhz 3gb ram ile 1280x1024 te grafikler sonda ve 4x AA ile oynayabilir miyim? optimizasyonu nasıl oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Bende şimdi lisanslı olarak aldım oyunu, iş yerinde kutusuna bakıp bakıp duruyorum, hastayım diyip eve mi kaçsam ne yapsam :D merak ettiğm nokta ki, AMD X2 5600 + 8800GT + 667 mhz 3gb ram ile 1280x1024 te grafikler sonda ve 4x AA ile oynayabilir miyim? optimizasyonu nasıl oyunun?

Oyun optimazasyonu cok iyi...Söyleki bende 4 GB DDR 800 Ram,8800 GT ekran kartı E8200 işlemci ile 1280*1024 de hersey full hic kasmadan oynuyorum...Bir de windows üzerinden aynı anda donwload yapıyorum ki o bile kasmıyor
  • Warior açıp mı dual silaha yuğunlaşmak mantıklı yoksa rogue olup mu ? Warior olunca direk shild skilli vermiş ama ne yapsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Bende şimdi lisanslı olarak aldım oyunu, iş yerinde kutusuna bakıp bakıp duruyorum, hastayım diyip eve mi kaçsam ne yapsam :D merak ettiğm nokta ki, AMD X2 5600 + 8800GT + 667 mhz 3gb ram ile 1280x1024 te grafikler sonda ve 4x AA ile oynayabilir miyim? optimizasyonu nasıl oyunun?

Ben laptopta -Core2Duo 2.5Ghz + Ati HD2600 + 2Gb ram- ile ben 1280x800 ( max. çözünürlük ) 25-30 fps arası oynuyorum herşey full olarak. Optimizasyon çok iyi, grafiklerde yeni nesil değil ama güzeller.
  • @MeaCulpa_27 ve @Lanore demek ki biraz AA vererek oynayabileceğim oyunu süper. işin bitmesine 2 saat var püfff Dwarf açmayı planlıyorum.

edit: teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 12 Kasım 2009; 16:10:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam üstad...Umarım DLC'leri otomatik kendi görür...4-5 defa denedim olmadı,şimdide oyunu yeniden kuruyorum umarım silinmezler...İnşallah olur...Seni de yorduk,yardımların icin sağol

Üstad olmadı yine,o 1.0 versiyon kısmı hala kırmızı ki hicbirşey yüklemedi...Ben yarın oyunu geri verip paramı almayı düsünüyorum...Acaip sinirlendim nedense bu kacıncı orjinal oyunda başıma birsey gelmesi...Empire Total War'da da sorunlar yaşamıştım...

• Bu görüntü olmuyor mu sende?

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]
  • Hayir tam sona geldiginde download'ın ınstall failed diyor ve required game version 1.0 kırmızı gözüküyor ama ne ondan önce birşey yükledi ne de ben yükledim,patch felan yaptım...
  • quote:

Hayir tam sona geldiginde download'ın ınstall failed diyor ve required game version 1.0 kırmızı gözüküyor ama ne ondan önce birşey yükledi ne de ben yükledim,patch felan yaptım...

dlc leri bioware sitesinden manuel indir sonra oyun klasöründeki updater ile yükle, olmazsa aç dlc lerin içindekileri belgelerimdeki addins klasörüne at onu dene. Ben bioware sitesinden indirdim sonra updater ile yükledim çalışıyor hepsi.
  • quote:

quote:

Hayir tam sona geldiginde download'ın ınstall failed diyor ve required game version 1.0 kırmızı gözüküyor ama ne ondan önce birşey yükledi ne de ben yükledim,patch felan yaptım...

dlc leri bioware sitesinden manuel indir sonra oyun klasöründeki updater ile yükle, olmazsa aç dlc lerin içindekileri belgelerimdeki addins klasörüne at onu dene. Ben bioware sitesinden indirdim sonra updater ile yükledim çalışıyor hepsi.

Üstad nerede bulamadım ben sadece Stone Keep'i buldum onda da para istiyor ama benim aldıgım orjinal oyunda redeem key'i cıkmıştı...Bioware sitesinde tam nerede

• http://dragonage.bioware.com/addon/

Kalanlarıda EA Store`dan alabilirsin.
  • Oyun hakkında biri ayrıntılı bir görüş bildirebilir mi ?
    Ayrıntı dediğim Ses , Görüntü , Oynanabilirlik şeklinde 10 üzerinden puanlandırma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyun hakkında biri ayrıntılı bir görüş bildirebilir mi ?
    Ayrıntı dediğim Ses , Görüntü , Oynanabilirlik şeklinde 10 üzerinden puanlandırma..

Ses: 9
    Görüntü: 9
    Oynanabilirlik: 9,5

- ki notum kıttır
  • quote:

http://dragonage.bioware.com/addon/

Üstad cok yordum seni biliyorum da netten bir arkadaşın önerdiği yolla bi tanesini gönderdiğin resimde ki gibi yaptım...Şu Blood Dragon Armor olan...Oyunu acıp ınventory'me girdiğim de Dragon Armor Plate gördüm fakat diğer 3 parcası yok...Galiba onlarıda biz bulucaz,yanlış mı düsünüyorum...Ama sonucta oldu galiba diğerlerini de öyle deneyeceğim,bakalım...İşe yararsa burada ki arkadaşlara da linkini atarım o sitenin

• Ses : 9.5

Görüntü : 8.0

Oynanabilirlik : 9

Hikaye : 9.5

Genel : 9.5

Özellikle açık alan ve su grafiklerinden eksi puan alıyor. Kendilerine ait bir oyun motorunu kullanan Witcher`da bile daha güzeldi bu kısımlar. Demekki terzi kendi söküğünü dikemiyormuş.
  • quote:

quote:

Üstad cok yordum seni biliyorum da netten bir arkadaşın önerdiği yolla bi tanesini gönderdiğin resimde ki gibi yaptım...Şu Blood Dragon Armor olan...Oyunu acıp ınventory'me girdiğim de Dragon Armor Plate gördüm fakat diğer 3 parcası yok...Galiba onlarıda biz bulucaz,yanlış mı düsünüyorum...Ama sonucta oldu galiba diğerlerini de öyle deneyeceğim,bakalım...İşe yararsa burada ki arkadaşlara da linkini atarım o sitenin

Blood Dragon Armor un kalan parçaları camp yerinde vendorda. bildiğim kadarıyla bir tane set alabiliyoruz Blood Dragon olarak ama ben vendordan aldım sonra savelemeden camptan çıktım o sırada load ekranında oyun kapandı. Tekrar girdiğimde vendorda hala armorun satıldığını gördüm ve hem Sten için hem de Alistair için birer setim olmuş oldu.

• Off oyun tahmin ettiğim gibi harika o zaman.
    Taşra sistemimle yeni RPG oyunlarına el bile süremiyorum.

Sisteminiz aldığınız FPS durumları nasıl , yaşadığınız düşüşler nasıl ?
    Optimizasyon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 12 Kasım 2009; 17:06:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Blood Dragon Armor un kalan parçaları camp yerinde vendorda. bildiğim kadarıyla bir tane set alabiliyoruz Blood Dragon olarak ama ben vendordan aldım sonra savelemeden camptan çıktım o sırada load ekranında oyun kapandı. Tekrar girdiğimde vendorda hala armorun satıldığını gördüm ve hem Sten için hem de Alistair için birer setim olmuş oldu.

Bildiğim iyi oldu bunu ...Bakalım aynı taktik ile diğerleri de yüklenecek mi...Bu arada netten indirdiğimiz DLC'ler orjinalde bir sorun yapmaz herhalde...Netten araştırdım epey bir var :

The Stone Prisoner
    Warden's Keep
    The Edge
    Embri's Many Pockets
    Helm of the Deep
    The Lucky Stone
    The Lion's Paw
    Amulet of the War Mage
    The Wicked Oath
    Memory Band
    Feral Wolf Charm
    Guildmaster's Belt
    Band of Fire
    Dalish Promise Ring
    Blood Dragon Armour
    Collector's Edition
    Mark of Vigilance

bunlar var diyorlar...Hepsi 500 MB lık bir dosyanın icinde demişler bir sitede ama bakalım...İndiriyorum onuda ne olacak

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.