Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu wardens keep nerdedır arkadaslar map yuklu ama haritamda gozukmuyor.

birde the mage's treasure questini tamamlayan varmı 4. parcayı bulamadım araştırdım brelican ruinsdeymiş orda avatar ve havuz var bır tanede kilitli kapı ordaymış 4. parca ama içeri ne ettiysem giremedım.
  • Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

Arkadaşlar şu iki wariordan hangisini gruba dahil edeyim hangisi daha iyi şu irikıyım 7lvl öbürü 6lvl gerçi bir el atın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Türkiye'ye gelmiş oyun

http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0855

Dağıtımı ne zaman yapılacak acaba yaw, yok başka yerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuceeren

quote:

Orijinalden alıntı: Byaku

Arkadaşlar ben hala itemleri satacak biryer bulamadım. Cücelerin mekandan çıkmadan önce merchant vardı birtane ama çıktıktan sonra hala raslayamadım acaba ben mi kaçırdım karakter daha fazla item alamıyor yanına aldıklarımda fasa fiso gerçi adam gibi birşey bulamadım şimdilik.

denirimde var marketstrict te mesela.

Teşekkür ederim.Oraya henüz ulaşamadım yanımda ki adamlara verebildiğim kadar silah verdim bende şimdilik idare ediyorum oraya gidince satarım herşeyi. Şu fast travel olayı istediğimiz heran olmuyor mu büyücüyü yanıma aldığımda yaptık bir ama daha yapamadım.

• Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU]

Hatunun silahlara zehir sürdüm şekil oldu ama pek uzun sürmüyor savaş sırasında sürmekte yarar var.
  • Oyun ic mekanlarda yag gibi kayarken,dis mekanda cok kasiyor. Ayarlari dusursem bile pek fark hissedemedim. Batman'da bile boylesine kasilma olmamisti.

Dis mekan icin onerisi olan var mi?

Ayrica sunu soracam. Kullandigim driver Batman aa'ya ozel. Ayni driverin bu oyunda sorun yaratma ihtimali var mi?

---Bir de oyuna dair merak ettigim bir sey var. Bu joining meselesinde iki guzide arkadasim nicin kurban edildi?---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 11 Kasım 2009; 18:56:00 >
  • @Byaku: Hocam, yanında Oghren var. Demek ki senaryo görevlerinden biri tamamlamışsın. Yahu lothering'de bir görev adamı var, ona gidicem ama maalesef darkspawn tarafından haşamat edildi o topraklar. Sende niye aynı?

Bödöf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 11 Kasım 2009; 19:11:19 >
  • quote:

@Byaku: Hocam, yanında Oghren var. Demek ki senaryo görevlerinden biri tamamlamışsın. Yahu lothering'de bir görev adamı var, ona gidicem ama maalesef darkspawn tarafından haşamat edildi o topraklar. Sende niye aynı?

Bödöf...

Yanında Oghren yok, ana karakteri Dwarf arkadaşın, ana questin ilk bölümünü yapınca zaten olay kopuyor böyle bir şansı olamaz yani.
  • quote:

@Byaku: Hocam, yanında Oghren var. Demek ki senaryo görevlerinden biri tamamlamışsın. Yahu lothering'de bir görev adamı var, ona gidicem ama maalesef darkspawn tarafından haşamat edildi o topraklar. Sende niye aynı?

Bödöf...

Ana karakterim o benim. Oghern değil.
  • Ahaha. İyi karıştırmışım o zaman, daha Oghren'i almadım, trailer'lardan vs. biliyorum.
  • Ben GamingExpert olarak bu oyuna 10 üzerinden 10 puan veriyorum. Yılın en iyi RPGsi olabilir. Bu kalitede rastladığım bir Fallout3 var o da yapı olarak biraz daha farklı, fantastik değil. Çıktığı zaman Witcher 2 ile kapışır diyorum bu oyun FRPler olarak. Gerçekten çok zevk aldım ben oynarken ve oyunda özgür olmayı seven tüm oyunculara tavsiye ediyorum Fallout3 kadar esnek olmasa da yine de hemen hemen herşeyinizi seçebiliyorsunuz yani... Saygılar.
  • Gamingexpert yanlış anlama ama lütfen Fallout 3ü bunlarla kıyaslama hele fallout 1,2 den sora okadar zayıf bi senaryo ve özgürlük hissi veriyoki Fallout 3 anlatılacak gibi değil.Dragonage de bi noktada çizgisel ama senaryo ve senaryoyu işleyiş mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

---Bir de oyuna dair merak ettigim bir sey var. Bu joining meselesinde iki guzide arkadasim nicin kurban edildi?---

Onlar kurban edilmedi,Grey Warden olmak için darkspawn kanı içmek gerekiyor,ve her bünye bunu kaldırmıyor;ilki bu yüzden öldü.İkincisi ise Grey Warden olmayı kabul ettiği andan itibaren geri dönüş olmamasına rağmen darkspawn kanını içmeyi reddediyor ve kılıcını çektiği için Dughan abimiz onu öldürmek zorunda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RadagasT_ -- 11 Kasım 2009; 21:28:05 >

• Beni en çok tiksindiren şey grup olayı tek adam olsak oynarım yine ama illaki grup olmak :( rpg yi severimde böylesini kaldıramıyorum sırf oyunda güzel videolar var diyolaglar hoş ve çeşitli diye devam etmeyi düşünüyorum. Hatunlarıda güzel yapmışlar :) Gruptaki her karakterin buff larını açtığımızda biraz güçleniyorsunuz max armor max healt olayını insandamı cücedemi yaparım diye düşünüyorum ama cüce seçmek te istemiyorum görsellik açısından :( Evet bu konuda ırkçıyım biraz :) Hep güzel hatunlar olsun etrafımda istiyorum
  • Sinir oldum ya save almayı unutmuşum kaç saatlik oyun heba oldu yeni karakterle başlarım artık bahane arıyordum zaten
  • Yok ben su anda oynasamda oyunu bu oyunun orjinalini alıcam...Kac yıldır bir oyun beni bu kadar bağlamamıştı başına...Resmen kalkamıyorum oyun başından ...Şu anda Level 11 Ashes Of The Urn görevindeyim...Tapınağa girdik bakalım...Şu ana kadar 32 saat oynamışım ...Yanlız elimde cok görev birikti maaşallah ne verdilerse aldım...Bazı yerlere daha hic gitmediğimden ve gidemediğimden doldu taştı liste gerci yavaş yavaş temizlerim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Onlar kurban edilmedi,Grey Warden olmak için darkspawn kanı içmek gerekiyor,ve her bünye bunu kaldırmıyor;ilki bu yüzden öldü.İkincisi ise Grey Warden olmayı kabul ettiği andan itibaren geri dönüş olmamasına rağmen darkspawn kanını içmeyi reddediyor ve kılıcını çektiği için Dughan abimiz onu öldürmek zorunda kalıyor.

cok tesekkurler.

• Urn'den dönüşte, şu dağ kısmında(üstünden bişey uçmuştu HANİ!) horn'u öttürmeyi unutma. O ŞEYİN konduğu yerin biraz altında öttür.
  • quote:

Urn'den dönüşte, şu dağ kısmında(üstünden bişey uçmuştu HANİ!) horn'u öttürmeyi unutma. O ŞEYİN konduğu yerin biraz altında öttür.

o şeyi ötürmeden önce yerlere bari tuzak kur ne bilem şaşırt öttürttürdüğün şeyi yoksa beyin zonklaması yaşayabilirsin
  • 2 kez zonklayıp bir kere hatayla quick load tuşuna basmış biriyim ben, 3.'de intikamımı feci aldım. Tepesine bindim mendaburun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 11 Kasım 2009; 23:49:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.