Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belgameth

Arkadaşlar Downloadable content le alakalı versiyon problemi yaşayan var mı?
    Oyunu Steam'den orijinal aldım, Steam otomatik olarak versiyonu 1.01'e yükseltti ve oyun içinde şimdi Blood Dragon Armor, Stone Prisoner gibi hakkım olan contentleri indirdim verilen redeem code ile. Ama inen contentler 1.0 versiyonuna uyumluymuş, bu yüzden kurulmuyorlar.

Çözüm için baya bi kurcaladım interneti ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim..

Önce dlc yükleyip sonra patch yapmayı dene ama steam de bunu ne kadar yapabilirsin bilmiyorum. Ben dlc lerimi yükledim patch sonra çıktı patchi kurdum dlc lerde bi sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Arkadaşlar Downloadable content le alakalı versiyon problemi yaşayan var mı?
    Oyunu Steam'den orijinal aldım, Steam otomatik olarak versiyonu 1.01'e yükseltti ve oyun içinde şimdi Blood Dragon Armor, Stone Prisoner gibi hakkım olan contentleri indirdim verilen redeem code ile. Ama inen contentler 1.0 versiyonuna uyumluymuş, bu yüzden kurulmuyorlar.

Çözüm için baya bi kurcaladım interneti ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim..

Önce dlc yükleyip sonra patch yapmayı dene ama steam de bunu ne kadar yapabilirsin bilmiyorum. Ben dlc lerimi yükledim patch sonra çıktı patchi kurdum dlc lerde bi sorun olmadı.

valla steam de uninstall yok, o yüzden pek mümkün değil. bioware support forumlarında benim dışımda da insanların aynı problemi yaşadığını okuyorum ama çözüm yok henüz. şansımı DH de deneyeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_

quote:

Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_

Arkadaşlar ben berserker özelliğini acıcam ama nasıl acilir bilmiyorum.Level 7 oldum ve 1 puan geldi o bölüme ama açamıyorum.

Bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu ?

O tür bölümleri açmak için ek birşey yapman gerekiyor. Mesela birinden öğrenmen ya da kitabını bulman gibi. Daha sonra aktif oluyor ve puan verebilir hale geliyoruz.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sapper

quote:

Orijinalden alıntı: elensar

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

bu silahlar nasıl upgrade ediliyor rune lar var ama kullanamıyorum bir türlü.

bi dwarf ve spastikoluspastik oğlu var. Onları bulman lazım, ufaklık silaha ench. yapıyor.

Enchantment?
    Enchantment!!!!

.Bu moron nasıl enchanter olmuş orası da ayrı bir muamma zaten

Pokemon karakteri gibi koptum ama ilk gördüğümde

babasının bizle tanıştırması süperdi

-say hello,boy
    -hello

Nerde bulabilirim bu çılgınları :)

bir süre sonra çıkar karşına

• oyunu digital deluxe olarak steamden aldım
    Aldığım günden beri kuramadım steam forumlşarını ve bioware forumlarını yaladım yuttum beceremedim
    Ama 7.sayfaya bi arkadaş gayet basit anlatmış anlamayanı dövüyolar tarzında:)
    Yaptım ve oldu :)
    Allah razı olsun
    Herkeze iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: earusan

oyunu digital deluxe olarak steamden aldım
    Aldığım günden beri kuramadım steam forumlşarını ve bioware forumlarını yaladım yuttum beceremedim
    Allah razı olsun
    Herkeze iyi akşamlar

bende steam den aldım. oyun sorunsuz kuruluyor dlc lerde download ediliyor ama sonra dlcler installda hata veriyor(install failed).
    sen nasıl hallettin tam olarak anlatabilirmisin. 7. syfadaki açıklamaya göre yaptım ama olmadı bende.
  • Arkadaşlar şu Flemeth's Grimoire göreviyle ilgili bir yardıma ihtiyacım var;

Morrigan'a Black Grimoire'i verdikten sonra, bir şeyi -söylemeyeyim yine de- öldürmek için yardım istedi. Kabul ettim bende; fakat Flemeth'in kulubesine gittiğimde hiçbir şey olmuyor. Yani kadın orada bile değil. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Kabul ettim görevi ve Quest listesinde de 'Görevi kabul ettiniz, onu en son gördüğünüz yere gidin.' diyor. Bir türlü yapamadım saatlerdir bakınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 10 Kasım 2009; 19:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

quote:

Orijinalden alıntı: earusan

oyunu digital deluxe olarak steamden aldım
    Allah razı olsun
    Herkeze iyi akşamlar

bende steam den aldım. oyun sorunsuz kuruluyor dlc lerde download ediliyor ama sonra dlcler installda hata veriyor(install failed).
    sen nasıl hallettin tam olarak anlatabilirmisin. 7. syfadaki açıklamaya göre yaptım ama olmadı bende.

Windows dil seceneklerini (klavye inputu dahil) ingilizce yapman gerekiyor,yoksa yuklenmiyor dlcler.

• Arkadaşlar fikrimi değiştiriyorum oyun MÜKEMMEL! Dwarfla oynamanızı tavsiye ediyorum acayip zevkli. Özellikle hem kralın oğlu olmam ve beni her gören ilk başta dwarf bu diye dalga geçtikten sonra ağzının payını verince Sorry sorry i didint meant to demesi ayrı bir olay Dwarf olduğum için kafama göre rahatça takılabiliyorum. Örneğin bir tutsaktan sırf kafamı bozduğu için anahtarı onu öldürerek alıyorum beni gören guard'a da beni çok zorladı öldürmek zorunda kaldım kimseye söyleme diyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Arkadaşlar fikrimi değiştiriyorum oyun MÜKEMMEL! Dwarfla oynamanızı tavsiye ediyorum acayip zevkli. Özellikle hem kralın oğlu olmam ve beni her gören ilk başta dwarf bu diye dalga geçtikten sonra ağzının payını verince Sorry sorry i didint meant to demesi ayrı bir olay Dwarf olduğum için kafama göre rahatça takılabiliyorum. Örneğin bir tutsaktan sırf kafamı bozduğu için anahtarı onu öldürerek alıyorum beni gören guard'a da beni çok zorladı öldürmek zorunda kaldım kimseye söyleme diyebiliyorum

Şimdi düşündümde ana karakter olarak hiç Dwarf seçmedim şimdiye kadar oynadığım hiçbir FRP oyunda. Nedenini bende bilmiyorum :) Nwn 2 de ekibime katılan Dwarfla oynamıştım sadece. Bir deneyeyim bakayım nasıl olacak Dwarf Ama ilkönce mage karakterle oynamak istiyorum.

• Ahanda budur oyunda en güzel olaylardan biri son vuruşlar gerçek gibi :)

İzeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Arkadaşlar şu Flemeth's Grimoire göreviyle ilgili bir yardıma ihtiyacım var;

Morrigan'a Black Grimoire'i verdikten sonra, bir şeyi -söylemeyeyim yine de- öldürmek için yardım istedi. Kabul ettim bende; fakat Flemeth'in kulubesine gittiğimde hiçbir şey olmuyor. Yani kadın orada bile değil. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Kabul ettim görevi ve Quest listesinde de 'Görevi kabul ettiniz, onu en son gördüğünüz yere gidin.' diyor. Bir türlü yapamadım saatlerdir bakınıyorum. 2 ayrı yol mu var bu Quest'i yapmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

Ahanda budur oyunda en güzel olaylardan biri son vuruşlar gerçek gibi :)

İzeyin

Vay be süper olmuş hakkaten. Son parttayım birazdan oynamaya başlarım bende. Orjinalini de alacağım tabi bu oyunun. Birkaçkere dandik oyunların orjinalini almıştım dertliyim o konuda. Oyunu denemeden almıyorum artık orjinalleri. Bazısı haketmiyor orjinal alınmayı özellikle ülke şartlarında her oyunun orjinalini alamam.

• İlk oyunumdaki temiz pak karakterden sonra ikinci kez piskopat bir mage ile bitireyim dedim ama sanırım biraz fazla abarttım olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

gift nasıl verebilirim acaba sonucta inventoryler ortak ?

Gift'i vereceğin karakter party'nde olması lazım, party'den onun kontrolünü alıyorsun inventory'i açıyorsun vereceğin gift'e sağ tıklayıp "gift" diyorsun, hediyemizi vermiş oluyoruz.
  • Oyunu yükleme aşamasındayım sabırsızlıkla yüklenmesini bekliyorum. Tabi bu saatte çok oynayamam mecburen yarına kaldı olay
  • Bu oyunda tek başımıza oynamamız mümkün mü acaba? Oyun iyi ama ben "party" olmayı sevmiyorum da. (Hele bir de party üyelerinde full kontrolümüz olduğu zaman.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 11 Kasım 2009; 2:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Bu oyunda tek başımıza oynamamız mümkün mü acaba? Oyun iyi ama ben "party" olmayı sevmiyorum da. (Hele bir de party üyelerinde full kontrolümüz olduğu zaman.)

Bu oyunda onu yapmak pek mantıklı değil,zira bunda tek kişi olsan da 4 kişi olsan da karakterlere eşit xp geliyor bildiğim kadarıyla.Baldur's gate gibi oyunlarda tek kişi ilerleyince 6 kişinin aldığı xp'nin hepsi size geliyordu...Bu yüzden tek bu oyunda tek kişi ilerlersen çok zayıf kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Kule'de ki Ogre'yi Nightmare zorluk seviyesinde öldürenin elinden öpeceğim valla ...O neydi öyle yaw!!! Hard'da oynuyordum,zati yanımda 2 tane dandirik asker kıytırısı var,bi adam gibi benim gibi karakter ile Ali-stair var...En az 8-9 defa denedim her türlü taktik ile ama banamısın demedi (Aslında öldürmenin yolu Ogre'nin fire veya spirit büyü atmak,bunlar iyi zarar veriyor,kılıclar etkisiz eleman Ogre'de...Eee niye öldüremedin diyenlere mana potion kalmadı tam oraya girerken ve büyücüyü cok etkili kullanma sansım kalmadı)...Bende en sonunda normal'e indirip öyle indirdim keratayı...Gerci onda bile 2 defa öldüm 3.cü deneyişte indirebildim...Herhalde Kangaxx'dan sonra bir oyunda daha sonu gelmeden zorlayan ender boss'lardan

Bir hevesle oyunu yükledim grafikleri filan iyide oynanış tarzı berbat bence zaten part olayına kıl oldum çok saçma tek başıma oynamayı severim her zaman. Bahsettiğin bölüme gelene kadar yine idare ederim diyordum ancak saçma birşekilde defalarca ölüyorum. Kendi karakterimle dalıyorum yaratığa pot kullanıyorum gruptaki diğer elemanlar ölünce yaratık beni eliyle kapıyor ve gebertiyor. Bu taktik konusu ise ayrı iğrençliği olmuş oyunun zırt pırt oyunu durdurup taktik vermenin neresi güzel anlamadım. Mass effect tede vardı bu olay uyuz olmuştum onuda bir süre oynadıktan sonra sildim. Bu tarz grup ve taktik öğler içeren rpgler bana göre değil ben one man show istiyorum oyun bana diğer yan karakterleri kullanmaya zorluyor bir kere oyunun başında açılmayan bir sürü chest var ne saçma!

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.