Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar bu dlc ler oyuna ek bir görev mi yüklüyor yoksa sadece item mi?
    Eğer görev ise Fallout3 deki gibi bir sistem mi var yani dlc yi yükler yüklemez quest direk ekleniyor mu nedir bu olay tam olarak? Bu arada normal seviye de ogreyi öldüremedim. Fotmat atmalı mıyım bilgisayarıma?

Takma canım Ogre`yi kafana bu kadar. Bir şekli bozuk yaratığa öldün diye formatmı atılır pc ye. Metin ol, elbet ileride alırsın intikamını.

Bu tür oyunlara en çok giden karakter Paladin aslında ya da oyundaki adıyla Templar. Hem heal var hem de osmanlı tokadı.

Karakter sayısı olarakta çok iyi düşünülmüş aslında. Yeniden oynanabilirliği oldukça artırıyor böyle olması. 6 kişi olsaydık eğer tüm karakterleri neredeyse yanımıza alacaktık. Hepsinin questlerini, olaylar hakkındaki yorumlarını bir defada görebilecektik. Tüm taktikleri bir defada yapabilecektik vs. şeklinde devam ediyor. Ama 4 kişi olunca mesela yukarıda videodaki yaratığın questine ben tek gitmeyi düşünmüştüm, hani sevdiğin kızın annesiyle tanışcaksın kalabalık olmasın ortam hesabı ama yinede rastgele aldım yanıma 3 kişi gittim. Gördüm ki misafirperverlik hat safhada, kadın bunu saymam bir daha gel dedi. O şekilde asıl grubumu getirip yatıya kalmıştım.

• lanore katılıyorum sana. ben de birdahaki sefere dworf açıcam ve çok kaba cevaplar vercem her diyalogda tehditler falan :) şimdilik noble human olduğum için köylü de olsa eşit muamele cevaplar veriyorum herkese yoksa yanımdaki karı sevmiyo beni. tek çabam onu tavlamak şuan :D:D
  • oyunu biraz oynama şansı buldum sonunda. gerçekten olmuş. senaryo şimdiden ilgimi çekmedi desem yalan olur. origin olarak city elf rogue oynatıyorum da kibirli elf toplumunun nasıl da ayaklar altında kaldığını görünce tebessüm etmedim değil doğrusu (müthiş bir yüksek elf düşmanıydım FR oynarken). bioware klişeleri iyi kullandığı gibi (lotr etkisi yadsınamaz) mevcut klişelerin zıttını kullanması da gerçekten başarılı bir manevra olmuş. ayrıca şimdilik senaryo üzerinde ilerlediğim kadarıyla müthiş bir hristiyanlık etkisi görülmekte oyunda. chantry'nin maleficar'lara tutumu orta çağda klisenin kendi dayatımlarından farklı yol izleyenlere karşı olan tutumuyla tamamen aynı. bioware'in social bloglarından iki item seti indirdim (kişisel yapım olan) ama feci overpower olduklarından dolayı kullanmayı düşünmüyorum. zamanla daha dengeli itemler üretileceğine inancım var. özellikle toolsetçiler tecrübe kazandıkça. anladığım (daha doğrusu okuduğum) kadarıyla item problemi çeken oyuna ilaç gibi gelecektir zamanla ortaya çıkan setler.
    oyunun grafikleri benim için yeterli ve optimizasyon süper diyebilirim. yalnız iki saat oynadıktan sonra bellek mi şişiyor nedir yüklemeler abartı uzuyor. iki üç dakika sürdüğü oluyor. ilgilenenler için ortada better texture, hd texture gibi modlar var ama denemedim açıkçası. dediğim gibi grafikler son derece tatmin edici benim için ki zaten grafik istesem hali hazırda 3650 kullanmam.
    zorluk 'just right' olmuş. hard olarak oynuyorum ve gayet keyif alıyorum. sonraki origin'imi (eee bir kere bitirmek yetmez oyunu) nightmare'de denemeyi düşünüyorum.
    zamanla, fan-made campaignler çıktıkça tekrar tekrar oyuna döneceğiz diye düşünüyorum. şu kısa zamanda oyunun uyandırdığı yankı düşünülürse bir kaç sene içinde official bir ek pakete de kavuşabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Evet şu ana kadar cıkan bütün DLC'leri nihayet hallettim...Ne yazıkki 33 saatlik oynama sürem boyunca görüp göremediğim bütün iyi item'lar DLC'den cıktı...İnsanlara para harcatmak icin zorluyorlar...Buradan EA'ya saygılı ve seviyeli görüşlerimi sunarım

öyle olacak tabi kutudan çıkan kitapçığın sonunda oyunu yapanların isimleri var, bak oraya kaç yüz kişi var ve bu adamlar bir kaç yıllarını veriyorlar oyun çıkana kadar. O kadar insanı görünce saygım arttı oyuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byaku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

http://dragonage.bioware.com/addon/

Kalanlarıda EA Store`dan alabilirsin.

Üstad cok yordum seni biliyorum da netten bir arkadaşın önerdiği yolla bi tanesini gönderdiğin resimde ki gibi yaptım...Şu Blood Dragon Armor olan...Oyunu acıp ınventory'me girdiğim de Dragon Armor Plate gördüm fakat diğer 3 parcası yok...Galiba onlarıda biz bulucaz,yanlış mı düsünüyorum...Ama sonucta oldu galiba diğerlerini de öyle deneyeceğim,bakalım...İşe yararsa burada ki arkadaşlara da linkini atarım o sitenin

Blood Dragon Armor un kalan parçaları camp yerinde vendorda. bildiğim kadarıyla bir tane set alabiliyoruz Blood Dragon olarak ama ben vendordan aldım sonra savelemeden camptan çıktım o sırada load ekranında oyun kapandı. Tekrar girdiğimde vendorda hala armorun satıldığını gördüm ve hem Sten için hem de Alistair için birer setim olmuş oldu.

Bildiğim iyi oldu bunu ...Bakalım aynı taktik ile diğerleri de yüklenecek mi...Bu arada netten indirdiğimiz DLC'ler orjinalde bir sorun yapmaz herhalde...Netten araştırdım epey bir var :

The Stone Prisoner
    Warden's Keep
    The Edge
    Embri's Many Pockets
    Helm of the Deep
    The Lucky Stone
    The Lion's Paw
    Amulet of the War Mage
    The Wicked Oath
    Memory Band
    Feral Wolf Charm
    Guildmaster's Belt
    Band of Fire
    Dalish Promise Ring
    Blood Dragon Armour
    Collector's Edition
    Mark of Vigilance

bunlar var diyorlar...Hepsi 500 MB lık bir dosyanın icinde demişler bir sitede ama bakalım...İndiriyorum onuda ne olacak

DLC olayı nedir arkadaşlar tam anlatırmısınız. İnternetten oyunda olmayan setleri alıyorsunuz sanırsam biraz bahsedermisiniz o konudan

Arkadaşlar Blood Dragon Armor'u istediğiniz kadar netten indirip kurun. Redeem code istiyor. Bu kod olmadan açamazsınız. Haberiniz olsun. Ayrıca ek görevler nete login olunca açılabiliyor. Onlar da açılmıyor. Bunun yanında tüm itemler yok. Birkaç tanesi inventory de gözüküyor. diğerleri daha karşıma çıkmadı. Orjinal olarak almakta fayda var bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

quote:

Evet şu ana kadar cıkan bütün DLC'leri nihayet hallettim...Ne yazıkki 33 saatlik oynama sürem boyunca görüp göremediğim bütün iyi item'lar DLC'den cıktı...İnsanlara para harcatmak icin zorluyorlar...Buradan EA'ya saygılı ve seviyeli görüşlerimi sunarım

öyle olacak tabi kutudan çıkan kitapçığın sonunda oyunu yapanların isimleri var, bak oraya kaç yüz kişi var ve bu adamlar bir kaç yıllarını veriyorlar oyun çıkana kadar. O kadar insanı görünce saygım arttı oyuna :)

Ben DLC'lerin veya Item'ların para ile satılmasına karşı değilim ki zaten coğunu para verip aldım...Fakat oyun boyunca ki en iyi itemların DLC'den cıkmasına karsıyım...33 saatlik oyun sürem boyunca en iyi zırhı ve yüzüğü DLC'ler sayesinde elde ettim...Demek istediğim buydu

• ingilizce veya turkce karakter yapilandirma rehberi bi yerlerde var mi acaba? yeni bir mage actim warlock/necromancer turu bir karakter yaratmak istiyorum skill&stats dagilimi konusunda ne onerirsiniz hangi yolu izlemeliyim?
  • Oyun Türkiye'de raflara çıktı arkadaşlar. Bu saatten sonra kim ilgilenir bu haberle bilmem ama ben yine de orjinal taraftarı olarak alacağım origini.
  • Shale'i kullanmayacağım sanırım. Ne bileyim, sevdim keratayı ama partinin de bir duruşu var değil mi?

Lelliana'ya çakızlayıp, Morrigan'ı öptüm. Hoş, gerçi Morrigan oraya direk cinsellik için konmuş, hikayedeki yeri dışında. Yahu direk "kiss" çıkar mı be?
  • morriganı nasıl öptün ya ? ben ne yapsam disapprove diyo morrigan öpme falan hiçbişey de çıkmadı Lelina ya baya hediye aldım fullenmek üzere sevgi barı. ama öpme falan hiç görmedim köylü bi kızın diyalogda vardı sadece :S

önemli bişey sorcam. benim warior her skill i birer defa vurduktan sonra gücü bitiyo hiç bunu nasıl halledebiliriz ?
    hafif zırh giymenin dışında tabi.
  • Warrior'un için, çizdiğin gelişim üzerinde STR dışında DEX, CON ve WILL'e de vermen gerekir(abartmadan). Misal bir kılıç + kalkan kullanan warrior için 26 DEX oyunun ortaları için yeterli.

Stamina barı için Willpower vermelisin, ama fazla abartmadan dediğim gibi. Oyunu bitirmediğimden şu anki Will seviyemi söyleyeyim: 19. Takıdır, odur budur totalde 22 ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 13 Kasım 2009; 17:59:07 >
  • Arkadaşlar bu Dlc leri yüklediğimizde bu dlc lerle ilgili olan questler otomatik olarak quest listemize mi ekleniyor. Yoksa haritada bir yerde bir adama denk gelip ondan mı görev alıyoruz?
    Lütfen biri cevap versin ona göre kuracağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Oyun Türkiye'de raflara çıktı arkadaşlar. Bu saatten sonra kim ilgilenir bu haberle bilmem ama ben yine de orjinal taraftarı olarak alacağım origini.

Valla üstad biliyorsun burada cok küfrettim niye gec geliyor diyerekten fakat dün öğle aramda Nezih'de oyunu görünce aldım orjinalini...Pişmanmıyım aldığıma şu DLC olayları canımı epey sıktı ama en sonunda hallettim...Artık bu DLC sorunu EA'den mi Bioware'de mi bilemeyeceğim...Sonuc itibari ile oyun oynanmaya başlansa da orjinal alınmayı hakediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar bu Dlc leri yüklediğimizde bu dlc lerle ilgili olan questler otomatik olarak quest listemize mi ekleniyor. Yoksa haritada bir yerde bir adama denk gelip ondan mı görev alıyoruz?
    Lütfen biri cevap versin ona göre kuracağım...

dlcleri yükledikten sonra premium diye bir başlık açıldı bende quest bölümünde fakat sanırım oyundaki başka adamlardada çıkıyor olabilir farklı questler..

şuanda hikayeye göre gidiyorum yan questleride yapıyorumki karakterler iyice gelişsin diye.

ben rogue karakter açtım fakat bazı yanlış skilleri açtım bunları resetleme gibi bir şansımız varmı acaba ?
  • güzel bir oyun
  • Arkadaşlar orjinal almadım oynu.İlerde kendi paramı kazanmaya başlarsam ancak o zaman alırım.İso olarak indirdim kurdum.DLC leri ücretsiz indirmenin yolu yok mu benin kopya oyna
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

quote:

Ben DLC'lerin veya Item'ların para ile satılmasına karşı değilim ki zaten coğunu para verip aldım...Fakat oyun boyunca ki en iyi itemların DLC'den cıkmasına karsıyım...33 saatlik oyun sürem boyunca en iyi zırhı ve yüzüğü DLC'ler sayesinde elde ettim...Demek istediğim buydu

Eğer para verip aldığın itemler oyunda bedava alabildiklerinden kötü olsaydı alırmıydın ? Ticaret böyle birşey işte.

*Bu arada durduk yere 4 gün cezayıda kitlemişler ya helal olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victusa -- 13 Kasım 2009; 19:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veloci_raptor

Arkadaşlar orjinal almadım oynu.İlerde kendi paramı kazanmaya başlarsam ancak o zaman alırım.İso olarak indirdim kurdum.DLC leri ücretsiz indirmenin yolu yok mu benin kopya oyna

DLC' lerin nasıl yükleneceği daha önceki sayfalarda(8) anlatıldı.
  • Oyunda en hosuma giden nokta kilic ve bicaklar saplandiginda cikan sesler. Bunun disindaki hemen hemen hersey da zaten olmasi gerektigi
    gibi, Ah bir de dis mekanlarda kasmasa.

En deli eden yani ise easyde oynamama ragmen cok zorlanmam. Neredeyse 1 saatimi aliyor herbir savasim. Kes bic dogra bazen
    sikiyor. Yine de oyun harika. Bir seye dikkat ettim de oyun en cok kale duvarlarinin yakinlarindayken kasiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thausael

oyunu biraz oynama şansı buldum sonunda. gerçekten olmuş. senaryo şimdiden ilgimi çekmedi desem yalan olur. origin olarak city elf rogue oynatıyorum da kibirli elf toplumunun nasıl da ayaklar altında kaldığını görünce tebessüm etmedim değil doğrusu (müthiş bir yüksek elf düşmanıydım FR oynarken). bioware klişeleri iyi kullandığı gibi (lotr etkisi yadsınamaz) mevcut klişelerin zıttını kullanması da gerçekten başarılı bir manevra olmuş. ayrıca şimdilik senaryo üzerinde ilerlediğim kadarıyla müthiş bir hristiyanlık etkisi görülmekte oyunda. chantry'nin maleficar'lara tutumu orta çağda klisenin kendi dayatımlarından farklı yol izleyenlere karşı olan tutumuyla tamamen aynı. bioware'in social bloglarından iki item seti indirdim (kişisel yapım olan) ama feci overpower olduklarından dolayı kullanmayı düşünmüyorum. zamanla daha dengeli itemler üretileceğine inancım var. özellikle toolsetçiler tecrübe kazandıkça. anladığım (daha doğrusu okuduğum) kadarıyla item problemi çeken oyuna ilaç gibi gelecektir zamanla ortaya çıkan setler.
    oyunun grafikleri benim için yeterli ve optimizasyon süper diyebilirim. yalnız iki saat oynadıktan sonra bellek mi şişiyor nedir yüklemeler abartı uzuyor. iki üç dakika sürdüğü oluyor. ilgilenenler için ortada better texture, hd texture gibi modlar var ama denemedim açıkçası. dediğim gibi grafikler son derece tatmin edici benim için ki zaten grafik istesem hali hazırda 3650 kullanmam.
    zorluk 'just right' olmuş. hard olarak oynuyorum ve gayet keyif alıyorum. sonraki origin'imi (eee bir kere bitirmek yetmez oyunu) nightmare'de denemeyi düşünüyorum.
    zamanla, fan-made campaignler çıktıkça tekrar tekrar oyuna döneceğiz diye düşünüyorum. şu kısa zamanda oyunun uyandırdığı yankı düşünülürse bir kaç sene içinde official bir ek pakete de kavuşabiliriz.

optimizasyon super degil bence. Ya da ben batmana ozel driver kullandigimdan bana oyle gorunuyor.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.