Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chaos7

Arkadaşlar bu Lotherin mi ne öyle bir şehir var orada köprünün hemen dibinde bir elf ailesi ile bir çocuk var gerisi şeffaf...... ve o çocuk ailesini kaybetmiş bu velede yardım etme imkanımız var mı acaba ne yaptımsa olmuyor ve sesi de öyle tatlı ki şimdi spoiler olur bilmiyorum ama gel seni evine götüreyim diyorum ben tek başıma eve gidecek kadar büyüyüm diyip gidiyor. zaten annesi de ölmüş anladığım kadarıyla yazık oa da ölecek... ogreden daha fena dert ettim kendime...

Quest değil o sadece küçük emrah filmi izler gibi hissetmemiz için yapılan bir olay.

• quote:

@K@ptan41
    Biraz saçma olacak belki ama ekranın çözünürlüğünü artırarak tekrar setup çalıştırabilir misin acaba?

ılgın alakan ıcın tessekur ederım ama olmadı en yuksek cozunurluk 1280x1024 yapabliyorum monıtor okadar kaldırıyor ama aynı hataları alıyorum yokmu arkadaslar bu hatanın cozumu

• Bu oyunu paket paket mi indirdin yoksa tek parça iso dosyası olarak mı?
    Paket paketse bir kontrol et hepsini belli ki bir bazı dosyalar eksik o nedenle kuramıyor..
  • Oyunda DLC ile gelen Warden`s Keep questini yaparken kale girişinde duvarda asılı olan bir kağıtta direniş sırasında ölen Wardenların isimleri yazılı. Son isim ise ilginç. Rise of the Argonauts oyunun oynamışsanız orada ki kralın adının Jason olduğunu da bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victusa -- 14 Kasım 2009; 17:14:53 >

• oyunu ıso olarak ındırdım tek dosya 7.7 gb
  • 7,71 GB (8.285.593.600 bayt) olması gerek böyle mi?
    Eğer öyle ise sorun başka bir yerden ama değerler farklı ise eksiklik var demektir.
  • Oyundaki en güzel zırhlardan birini buldum, demon`ın üzerinde ilk gördüğüm andan itibaren dua etmiştim hatta save almıştım öldürünce üstünden çıkmazsa demonla anlaşma yapayım diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victusa -- 14 Kasım 2009; 17:40:27 >
  • http://social.bioware.com/project/469/
    Oyundaki karakterimizin ve adamlarımızın statlarını tekrar dağıtmaya yarayan bir mod yapmışlar, 30kb ufacık bir dosya. Mod sayesinde kampta yerdeki devrilmiş ağacın üstünde bir karga çıkıyor ve ondan alıp içtiğin potion ile statların sıfırlanıyormuş, sahip olduğun puanla tekrar dağıtabiliyorsun ve istediğin tip adamları yaratıyorsun bu sayede. Benim oyun steam olmadığı için modu deneyemedim, bir de Pc'nin bölge ayarlarını amerika yapıp deneyeceğim bakalım.
  • arkadaşlar oyun karakter yaratma ekranında hep çöküyor veya mavi ekran veriyor.. benzeri bi sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

http://social.bioware.com/project/469/
    Oyundaki karakterimizin ve adamlarımızın statlarını tekrar dağıtmaya yarayan bir mod yapmışlar, 30kb ufacık bir dosya. Mod sayesinde kampta yerdeki devrilmiş ağacın üstünde bir karga çıkıyor ve ondan alıp içtiğin potion ile statların sıfırlanıyormuş, sahip olduğun puanla tekrar dağıtabiliyorsun ve istediğin tip adamları yaratıyorsun bu sayede. Benim oyun steam olmadığı için modu deneyemedim, bir de Pc'nin bölge ayarlarını amerika yapıp deneyeceğim bakalım.

yaa ben denedim ama kuş yok ortamda. uçmuş.

• quote:

7,71 GB (8.285.593.600 bayt) olması gerek böyle mi?
    Eğer öyle ise sorun başka bir yerden ama değerler farklı ise eksiklik var demektir.

sorun nerde olabılır
  • 1.01 patch i yükledim oyun çalışmamaya başladı.tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.aynı sorunla karşılaşan oldu mu?.birde DLC lerden hiç bedava olarak indirebilecdeğimiz yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: veloci_raptor

1.01 patch i yükledim oyun çalışmamaya başladı.tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.aynı sorunla karşılaşan oldu mu?.birde DLC lerden hiç bedava olarak indirebilecdeğimiz yok mu

Zaten çıkan yama çözdüğü sorundan fazlasını yaratıyor (zorluk seviyesinin saçmalaması, DLC' lerin düzgün çalışmaması vs,vs). İstersen bütün DLC' lere ücretsiz sahip olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

ya ben bunu indirdim ama dcupdater ile kurulumunu yaparken hata veriyo, ne yapmak lazm, bunu çözebilen var mı aranızda??

• Windows C++ Redustbilmemne 2005 patchini yüklemem lazım microsoftun sitesinde var googledan arat bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

1- Kopya da olsa tüm DLC'lerin çalıştığı torrentler mevcut.

2- Oyunun memory optimizasyonu kötü, leak var... O yüzden 1-2'şer saat arayla kapatıp tekrar açın. (Yükleme süresi 30sn-1dk'ya geldi mi dolmuş demektir).

3- O ejderha hard'da kesilmiyorsa nightmare'da napçaz acaba...

Üstad sen belki kesersin ama ben yapamadım...Sonucta epey bilgin var bu tür oyunlarda...Ama ben oraya 2 Mage 2 Warrior ile gittim,ve bütün yavaşlatan büyülere resist alıyor ve dediğim gibi hard'da gözümün önünde Alistair'i kaptığı gibi full olan canının bitirip yıktı adamcağızı yere 3 saniye de

Valla o dediğini bana sıradan Hurlocklar falan da yapıyor... 3sn'de Alistair'i alıyorlar aşşa...

2 saat önce bi random encounter çıktıydı karşıma misal.
    Hurlock Emissary, 3-5 Hurlock ve Genlock olan. Parti lvl10... İki tarafta da herkes öldü, bende tek Leliana ve karşıda da 1 Genlock kaldı...

Dövemedi... 3-5 tane de Lesser Health Poultry içirmeme rağmen, lvl10 bir Leliana tek başına 1 adet çükümdürük Genlock'u kesemedi...
    O yüzden kara kara düşünüyorum... Paralyze, Sleep, Nightmare, Horror vs tarzı stun/sleep yemezse ne yaparız o dragona diye...

Üstad o Dragon'u kesmek icin benim fikrim level 15 civarı gidilmeli ve elimizde bol miktarda Fire Resistence Potion stack'lamalı başka türlü olacak gibi değil...
    Zaten ben o karakterimi bıraktım...Söyle bir oyunun Dünya'sını,işleyişi,kurallarını öğrenmek icin başlamıştım...Şimdi yeni bir karakterle Hard'dan başladım ve bu sefer normal'de zor indirdiğim Ogre'yi Hard'da devirdim...
    Bu arada Leliana oyun boyunca karşılaştıgım en kötü karakter benim acımdan...Pek bir işe yaramadığını düşünüyorum kilitleri acmak dışında...Ok yeteneği desen sıfıra yakın coğu atışı miss oluyor...Yakın dövüşte zati hemen haşamat ediyorlar garibimi onun icin party icine almayı bile düşünmüyorum ki zaten bu sefer ki karakterim Rogue olarak yaptım ve kilitleri rahar rahat acıyor...
    Bir de bilen arkadaşlara nette bir kişi Redcliff'e geldiğinde level 14 olduğundan bahsediyordu...Yaw ben Lothering'de ki yapabildiğim bütün görevleri yaptım(bazı görevler icin Redcliff veya Denerim'e gitmek gerekiyor bitmesi icin) ve Redcliff'e gideceğim bundan sonra ve level 8'im...Bende mi bir acaiplik var anlamadım...
    Ayrıca Korcari Wilds'da buldugumuz Rigby adlı adlı adamın günlüklerinde(oğluna yazdığı mektupda değil) Chasind Barbarian'larının gizli bir hazinesinden bahsediliyor...Bu hazine Korcari Wilds civarında olmalı cünkü ölüsünü Korcari Wilds'da buluyoruz ve bu günlüğe göre Chasind'lerin bu gizli hazinesine cok yaklaşmış...Ben bunu araştırmayı unutarak Tower Of İshal'de ki görevi yaptım ve tabiki kacırdım...Şimdi tekrardan Korcari Wilds'a gitme sansımız oluyor mu...Yoksa oradaki ana hikaye görevi bittiği icin kapanacak mıdır...Ayrıca bu hazineyi bulan var mı??? Varsa spoiler vermesinde buldugunu söylesin yeter...Ama bu hazine 2 tane heykelin orada ki kasa da değil...Onu söyleyeyim...O Rigby'nin Jogby adlı oğluna bıraktığı silah ve buluşma yerleri...Ayrıca Korcari Wilds'da bir parca kül buluyoruz ve Nebunnar adlı efsaneye konu olan birine ait olabileceğini ve bu küllerin eğer o külse efsaneye göre Gazarath adlı ruhu uyandıracağı söyleniyor...Bunun hakkında bilgisi olan varsa ve paylasırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 14 Kasım 2009; 23:13:46 >

• Gazarath Korcari Wilds`ta Darkspawn kampının tam karşısındaki tepede, yerde çakıllar var üzerine serptiğimizde geliyor. Shade kendisi ve biraz asabi bir kardeş. Chasind hazinesi için de Korcari Wilds haritasındaki tüm Chasind markları bulunca hazinenin yeri beliriyor. Bulmadan da oraya gidiyorsunuz ama gizli hazine aktif olmuyor orada olduğunu bilmediğiniz için. Tam yeri yine Darkspawn kampına girince sağda ateş yanan bir piknik mekanı var. Orada yerde yatan uzun ağaç gövdesinin başına gizlenmiş. Güzel itemler veriyor o leveller için.

Leliana çok iyi karakter, neden derseniz sesi çok güzel. Macera sırasında diyalogları çok güzel, mesela golemi aldıktan sonra partinizde Leliana`da varsa çok tatlı konuşmalar yapıyorlar. Kendiniz overpower yapıp Leliana`yı yanınıza almanızı öneririm. Ne demişler gözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: victusa

Gazarath Korcari Wilds`ta Darkspawn kampının tam karşısındaki tepede, yerde çakıllar var üzerine serptiğimizde geliyor. Shade kendisi ve biraz asabi bir kardeş. Chasind hazinesi için de Korcari Wilds haritasındaki tüm Chasind markları bulunca hazinenin yeri beliriyor. Bulmadan da oraya gidiyorsunuz ama gizli hazine aktif olmuyor orada olduğunu bilmediğiniz için. Tam yeri yine Darkspawn kampına girince sağda ateş yanan bir piknik mekanı var. Orada yerde yatan uzun ağaç gövdesinin başına gizlenmiş. Güzel itemler veriyor o leveller için.

Leliana çok iyi karakter, neden derseniz sesi çok güzel. Macera sırasında diyalogları çok güzel, mesela golemi aldıktan sonra partinizde Leliana`da varsa çok tatlı konuşmalar yapıyorlar. Kendiniz overpower yapıp Leliana`yı yanınıza almanızı öneririm. Ne demişler gözden uzak olunca gönülden de uzak oluyor.

Peki ben korcari wilds'dan cıkmış bulundum tekrar oraya gitme şansım var mı??? Şu an Lothering'deyim

Edit:Şu an bir oyuna girip baktım aceleyce kamp alanına gidip...Ne yazık ki acılmıyor ama bu cok kötü birşey...Bazı şeyleri sonradan okuyup öğreniyorum sonucta...İnşallah cok şey kacırmamışımdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 15 Kasım 2009; 0:04:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

ya ben bunu indirdim ama dcupdater ile kurulumunu yaparken hata veriyo, ne yapmak lazm, bunu çözebilen var mı aranızda??

Kuş var ama karanlıkta kalıyor, kampta bizim çadırların orda yan yatmış büyük ağacın üstünde duruyor karga, çok zor gözüküyor mousu üstünde gezdir oraların ve çalışıyor stat sıfırlama olayı demin yaptım. Ama yanına tek potion alabiliyorsun, o yüzden her adam için kampa tekrar girip çıkmak gerekiyor ama değiyor adamları istediğin şekil yapmak için.
    Kurulumu için bilgisayarınızın dil-bölge ayarlarını ABD yapın, hem bu mod hem de tüm DLCler kuruluyor o zaman.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.