Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki sorum olacaktı8. Orjinal oyun alırsam yinede oyundan atma oluyor mu? Orjinal oyun alırsam DLC leri indirebiliyor muyum
  • biri bana şu DLC olayının ne olduğunu anlatabilir mi? bir de oyunun skidrow versiyonunu indiriyorum, bi abukluk çıkacak mı karşıma?
  • Downloadable Content (İndirilebilir içerik) demektir dlc. yani oyuna eşya, görev yada npc ekleyen ek paketlerdir. oyuna çoğu zaman zevk katarlar ki zaten amaçlarıda budur
    bu arada kargayı buldum. arkadaşların dediği gibi pc dilini ve konumunuzu abd yapın o zaman çıkıyor kuş
  • herhangi bir sorununuz olmayacak dlc leri yüklerken sadece biçim , konum , klavye dillerini ingilizce yapmanız yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLNIGHTMARE -- 15 Kasım 2009; 17:16:01 >
  • arkadaslar Collector's Edition almayi dusunuyorum, icerigi hakkinda bi bilgisi olan var mi ?
  • yalnız dlc'lerin amacı kaymış biraz doping etkisi olmuş.ben daha çok farkli bir harita/o haritada geçen hikaye bekliyordum
  • beyler dualist kitabı nerde hiç biyerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Downloadable Content (İndirilebilir içerik) demektir dlc. yani oyuna eşya, görev yada npc ekleyen ek paketlerdir. oyuna çoğu zaman zevk katarlar ki zaten amaçlarıda budur
    bu arada kargayı buldum. arkadaşların dediği gibi pc dilini ve konumunuzu abd yapın o zaman çıkıyor kuş

şimdi illa dlc indirmek gerekli mi? indirmezsem ne olur? mod gibi bişey mi bu. rpg lerde ilk defa böyle bişey görüyorum. indirilebilir npc nedir ya :)
    fallout 2 ye benzediği için önerdiler bu oyunu bana. güzelmiş diyolar.

• Rus sitesinden Repack sürümünü çekmeye başladım. 4.94 Gb diyor. Bu hafta sonu aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Rus sitesinden Repack sürümünü çekmeye başladım. 4.94 Gb diyor. Bu hafta sonu aranızdayım.

Bence kotalı değilsen normal 8gb sürümü indir, yok eğer kotalıysan git dvdsini al. Ara videolar falan olmadan konuya hakim olamazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

beyler dualist kitabı nerde hiç biyerde bulamadım

Ben Dualist kitabını almayıp,bir NPC'den öğredim...Yeri ise Denerim'de ki Pearl'de...Tabi öğretmeden önce seni kücük bir teste tabi tutacak o testi hallettiğinizde(zaten sabırlıysanız 3-4 defa sonra halledersiniz) karakterinize Dualist olmayı öğretmiş olacaksınız...
  • quote:

duelist kitabı yok, dualist yeteneğini denerim de pearl denen bi taverna da kadının birinden öğreniyorsun,eğer dexterity in iise hilesini yakalıosun ve sana duelist olmayı öğretio
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeMeRoL

quote:

Downloadable Content (İndirilebilir içerik) demektir dlc. yani oyuna eşya, görev yada npc ekleyen ek paketlerdir. oyuna çoğu zaman zevk katarlar ki zaten amaçlarıda budur

şimdi illa dlc indirmek gerekli mi? indirmezsem ne olur? mod gibi bişey mi bu. rpg lerde ilk defa böyle bişey görüyorum. indirilebilir npc nedir ya :)

indirmek gerekli değil. bu dlclerde fazladan görev ve item ler var. indirilen npc ise skilleri sıfırlamaya ve specialization açmaya yarıyor. ama oyundan zevk almak istiyorsanız specialization yapmayın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

quote:

Orijinalden alıntı: DeMeRoL

quote:

indirmek gerekli değil. bu dlclerde fazladan görev ve item ler var. indirilen npc ise skilleri sıfırlamaya ve specialization açmaya yarıyor. ama oyundan zevk almak istiyorsanız specialization yapmayın :D

eet kesinlikle specialization yapmayın ancak skilleri istediğiniz gibi vermek çok eğlenceli,
    ben şimdi blood mage olmaya çalışıyorum mesela, jowan ı öldürdüğüm için olamıyorum ancak başka bi yolunu mutlaka bulacağım,sanırım soldier's peak kalesindeki blood mage bu işte bana yardımcı olabilir ancak onu da bulamıyorum, adam görevi tamamladıktan sonra kayboldu, biraz gezindikten sonra tekrar oraya uğrayacaım :D
    şimdi o kargadan alsam blood mage i hiç uuraşmaya geerek kalmıcak,sıkıcı olcak,
    aman diim specialization yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

duelist kitabı yok, dualist yeteneğini denerim de pearl denen bi taverna da kadının birinden öğreniyorsun,eğer dexterity in iise hilesini yakalıosun ve sana duelist olmayı öğretio

evet buldum hile yaptım kart oyununda kazandım sonra öğretti
  • Bu oyun gerçekten mükemmelmiş. Uzun zamandır oyun çekip oynuyorum. Çoğunu da bitirmeden yarıda bırakırdım ama bu oyun gerçekten süpermiş. Sonunda dalıp gidebileceğim bir oyunum oldu :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

quote:

evet buldum hile yaptım kart oyununda kazandım sonra öğretti

Ulaan o namussuz bana da söyledi öğreticem diye bir odaya girdim çıktım geri geldim git tavernanın sahibine benim nasıl biri olduğumu söylesinler dedi Vay o rus bu çocuğu

• Arkadaşlar ben mage olarak açtım. Bir şeyi merak ediyorum. Johan'a yardım ettim ve onun yüzünden cezalandırılacakken Gray Warden yapıldım ve başka bir şehre taşındık. (Oyuına daha yeni başladım)

Eğer yardım etmeseydim ve reddetseydim hala o circle da kalmış olabilir miydim? Yoksa oyun illa ki bu senaryoya sürüklüyor mu? Yani farklı kararlar ile farklı oyun senaryolarına gidilebiliyor mu?
  • Yardım etsen de etmesen de Grey Warden oluyorsun,oyundaki her origin hikayesi bittiğinde Grey Warden olarak o şehire gidiyorsun ve senaryo burada birleşiyor.

• bu connen diye bi velet varya onu veya annesini öldürmeden kurtarmanın bi yolu yokmu öldürünce birini alistar fena fırça kayıyo
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.