Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dipcihino

bu connen diye bi velet varya onu veya annesini öldürmeden kurtarmanın bi yolu yokmu öldürünce birini alistar fena fırça kayıyo

çocuğu kurtarabiliosun ancak ben kadını kurtaramadım :D
    ikisinden biri gidicek galpa :D
  • Çocuğun adı Connor, questin 4-5 değişik yapılma seçeneği var, geçmişteki sayfalardan birinde seçenekleri anlatmıştım. Ancak kendisi güzel ve ayrıntılı bir quest olduğundan ve bol spoiler içerdiğinden burada ayrıntı veremiyorum.

Hepsini öldürebilir, hepsini kurtarabilirsiniz.

Edit: İmzamızda Atatürkçüler Birliğini taşıyıp Türkçe`mize dikkat etmemek üzücü olur kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victusa -- 15 Kasım 2009; 21:00:46 >
  • Bu oyunu yapanın eline sağlık ne zamandır adam gibi bir oyuna kaptırmamıştım kendimi .

Hele Circle of Magi kısmı acayip etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 15 Kasım 2009; 21:27:58 >
  • ya kampta morriganla aşk yaşadım (+61 approval). nedense şimdi oyundan hiç bir beklentim kalmadı sırf bu iş için kastım çünkü

connor görevinde
    annesine rağmen connrı öldürdüm. alistar fırça çekti sallamadım. hatta kampta alistarı dellendirdim -45 approval ve hostile durumuna geldi. quest yapacağım zaman alistarı kampta bırakıyorum artık. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 15 Kasım 2009; 22:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

ya kampta morriganla aşk yaşadım (+61 approval). nedense şimdi oyundan hiç bir beklentim kalmadı sırf bu iş için kastım çünkü

Erkek değilmsiniz, hepiniz aynısınız. Herşey yatağa atana kadar sonra tanımazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victusa

quote:

ya kampta morriganla aşk yaşadım (+61 approval). nedense şimdi oyundan hiç bir beklentim kalmadı sırf bu iş için kastım çünkü

Erkek değilmsiniz, hepiniz aynısınız. Herşey yatağa atana kadar sonra tanımazsınız.

ama ne zorluklar çektim değdi bence. hatta birinde naz yaptı "çadıra gir be kadın" dedim öyle bir seçenek vardı . :D ha hala tanıyorum kendisini questlere beraber çıkıyoruz ve hala samimi duygular besliyorum kendisine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 15 Kasım 2009; 22:16:14 >

• Circle of Magi de büyücü kalmadı yaw,
    şimdi orzammar dayım,cüce kızın biri büyücü olmak istiyo, ben circle of magi ye gidip senin ismini söylerim dedim ama kime söylicem ya, orda hiç büyücü kalmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

Circle of Magi de büyücü kalmadı yaw,
    şimdi orzammar dayım,cüce kızın biri büyücü olmak istiyo, ben circle of magi ye gidip senin ismini söylerim dedim ama kime söylicem ya, orda hiç büyücü kalmadı :D

yaw orda hiç büyücü kalmadıysa neden gidip ismini söylerim diyorsun :D
  • Aslında orada kızın adından çok dwarf olması önem arzetmeli. Dwarflar doğal özellikleri gereği büyüye karşı dayanıklılar. Bu yüzden de mage olamıyorlar. Ama hem bu kız mage olmak istiyor.
    olamıyor orası ayrı neyse

Hem de bu Assembly denen dwarf yuvasında dwarfların %90`ında staff var. Bioware`den beklemezdim böylesine hikayede saçmalamalarını.
  • oyun iyi güzel de ingilizcem yetersiz kalıyor.Allahsızlar bıdı bıdı konuşup duruyorlar ben ise hiçbir şey anlamıyorum
  • quote:

quote:

ne biliim,yardımım dokunsun kıza,quest sonuçta,exp diip atladım ama, büyücü yok ki :D
  • quote:

quote:

quote:

ne biliim,yardımım dokunsun kıza,quest sonuçta,exp diip atladım ama, büyücü yok ki :D

kızı yanında götürüyosun galiba

• oyun orjinal olarak alınmayı hakediyor.
    son zamanların en iyi RPG'si.
  • Eh bende çok merak ettim bu oyunu şimdi (: oyun sitelerinden çok iyi notlar almış inşallah sistem kaldırır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

quote:

quote:

kızı yanında götürüyosun galiba

kızı yanında götürmüosn, ben babamın yanında haberini bekliyorum diyo

• @huso_202

Irving nin abomination a donusmesini engelleyip onla konusman lazim dwarf kiz questi icin.
  • Arkadaşlar bende Soldier's Peak görevini veren DLC yüklü ve Download Content'de Enable gözüküyor...Kamp'da ki askerden görevide alıyorum asker orada görüşürüz diyor fakat asker hala hem kampda hem de harita da yeri acılmıyor...Bir türlü olmadı...Halbuki dediğim gibi görevi veren DLC enable gözüküyor...
    Son olarak nette arastırdıgım kadarı ile CE ile gelen item'ların DLC'si kurdugunuz oyun normal versiyon olursa enable gözükse bile calışmıyormuş...Ama Soldier's Peak görevi CE versiyonu ile değil para ile alınıyor ona rağmen yine olmadı...Fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • hacılar en zor seviyede ejderha kesebilen varmı acaba? ben yeni başladım.
    karlı dağın tepesindeki ejderhayı çağırıyorum bir sürü tuzak kurdum hard da oynarken gerçekten çok zorlanmadan indirmiştim. yine aynı şeyleri yapıyorum ama kocakafalının heal ı inmiyor nerdeyse. alastair kaç kere yattı yere belli değil. yaklaşık 2 saat uğraşmışımdır sinir oldum çıktım sonunda ve hala %20 canı falan vardı yani. sıkıldım da bıraktım sonunda. nerde ne kadar büyü varsa fırlatıyorum.artık büyülerin coldown u olmadığı için fireball bile sallamaya başlamıştım bunaldım. yok mu bi yolu acaba?
  • Yeni karakter yaptım hardda takılıyorum. Şimdilik iyi gidiyor hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyanBloodbane

@huso_202

Irving nin abomination a donusmesini engelleyip onla konusman lazim dwarf kiz questi icin.

bu irwing nerde peki? eğer circle tower daysa ordaki abominationları mage lerin hepsini kestim, orda sadece templar lar var
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.