Şimdi Ara

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madao

Böyle bir oyuna yarım yamalak Türkçe hiç yakışmadı.

Adamlar o kadar uğraşıp TR yama yapmışlar senin ettiğin lafa bak tartışma yaratmak istemiorum ama tavrınızı hiç beğenmediğimi söyleyebilirim.
    Onlar bu yamaları hiçbir karşılık beklemeden yapıyorlar biraz daha saygılı olurrsak sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Valla iyi oldu bu açıklama gerçekten,neyse ben size PM atarım konu amacından sapmasın =)

Dragon Age Sürümüm orjinal olan sürümü yani patchsiz olan hali diyim ben size .. biranda 1.05 yüklesem mesela ne olur ? Sizin önerceğiniz Patchi bekliyorum PM den =)

Hocam sna PM gönderemiyorum şuanda ama oyunu 1.04 e yükseltip gcw den 1.04 patche uygun traineri çok raha bulabilirsin
    Profiliniz göremiyorum ndense
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Adamlar o kadar uğraşıp TR yama yapmışlar senin ettiğin lafa bak tartışma yaratmak istemiorum ama tavrınızı hiç beğenmediğimi söyleyebilirim.
    Onlar bu yamaları hiçbir karşılık beklemeden yapıyorlar biraz daha saygılı olurrsak sevinirim.

Bir şeyi yapacaksan adam gibi yapacaksın.Yoksa hem kendi emeklerine yazık olur hem de yamayı bekleyen insanlara yazık olur.Hemende savunmaya geçmeyin parasız yapıyorsa bana yapmıyor herkese yapıyor.Parasız yapmıyor diye de eleştiri yapma hakkımız yoksa yayınlamazlar olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bende anime çevirisi ile uğraşıyorum nedense benim böyle kaprislerim yok! Oyunçeviri sitesi çevirmenlerine kıyasla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumu gezerken eski konulardan birinde mumak adlı kullanıcı çağırma görevini nasıl yapılcağını açıklamış bu görev büyücüler kulesine gittiğinde wynne adlı karakteri yanına aldığın zaman bir sonraki salonda bi çağırma kurnası diye birşey var bu gizli görevlerden bir tanesi

ilk önce çağırma kurnası var ilk kata çıkmadan orda dev kütüphanenin oralarda.tab a basınca görürsün.ona basıyosun sonra yerde 4 tane kırmızı halka açılıyo
    halkaya dokunma ilk önce şunları yap
    1- ruhların kişiliği adlı kitaba tıkla
    2-birinciyi çağırma adlı halkaya tıkla.bir domuz çıkıcak ve kendiliğinden ölücek içinden bi lal taşı çıkıyo
    sonra tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1- redorcem in beklenmeyen yada umulmadık çağrısı var ona tıkla
    2-magus gorvish heykeline tıkla
    3-ikinciyi çağırma yazan kırmızı halkaya tıkla. ama burda şu çok önemli. bir adam gelicek hemen o kırmızı halkanın ordan.hemen hali hazırda bi hırsızın olmalı. onunla o adamdan çalma yapıcaksın. ikincinin amacı bu
    sonra tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1-elvorn un ansiklopedisi var ona tıkla
    2-ortak kullanım masasımı ne var zaten orda tıklanabilen bir masa var ona tıkla
    3-Spiritorum Etherialis adlı kitaba tıkla
    4-magus gorvish heykeline tıkla
    5-çırağın kitabı vardı ona tıkla
    6-üçüncüyü çağırmak adlı halkaya tıkla.burdada bi hayvan çıkıyo onu öldür ganimeti al
    şimdi tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1-ruhların kişiliği adlı kitaba tıkla
    2-redercomun umulmadık çağrısına tıkla
    3-magus gorvish heykeline tıkla
    4-elvorn un ansiklopedisine tıkla
    5-ortak masaya tıkla
    6- Spiritorum Etherialis adlı kitaba tıkla
    7-magus gorvish heykeline tekrar tıkla
    8-çırağın bilmemne kitabı vardı ona tekrar tıkla
    9-şimdi dördüncüyü çağırmak adlı halkaya tıkla(eğer bulamazsan ikinci kata çıkmadan merdivenin sol tarafında yıkılmış kitaplığın arkasında kalıyo.ordanda adam çıkıyodu galiba eğer adam çıkarsa çalma yöntemini kullan tekrar. ordanda bi görev çıkıyodu giriş katından bodruma giden bi kapı var ona tıkla bi yaratık eliyo onu kes görev tamam

mumak adlı kullanıcıya teşekkürler şayet bu görevi bende yapamamıştım onun sayesinde yaptım gibi yani 3.çağırmada kalmıştım direk 3. çağırmadan baktım üstte yazılanlara 4. çağırmanında sonunu okumadım yani o hırsız olaylarını yapamadım o yüzden görev olmadı neyse buğuya geldim buraya kopyala yapıştır yapınca o hırsız şeyini gördüm neyse sağlık olsun hiç yoktan öğrenmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Orijinalden alıntı: sorgu1

quote:

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

mamakalam'a dediğim gibi dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz

DİKKAT SPOİLER İÇERİR(spoiler yapmayı bilmediğimden kusura bakmayın)
    blood mageye gelince oyunun başlarında redcliffe köyüne gittiğinde orayı karanesilden koruman gerek korudukdan sonra oranın komutanı redcliffe kalesine gitmen için değirmenden bi yo gösteriyor ya kaleye gidince eğer büyücü isen kalenin zindanında bi arkadaşınını görceksin ismi galiba jonnah olması lazım ismini tam hatırlamıyorum zaten büyücü olurssan kulede başlayınca o arkadaşına yardım ediyorsun neyse o arkadaşını yanına al sonra connor diye bi çocuk varya onun annesine onu buğu yöntemi ile kurtarabilceğini söyle sonra zaten hemen ortaya jonnah dediğim arkadaş atlıyor ben kan büyüsü ile seni sokarım buğuya filan diyor burda 2 seçenek var kan büyüsü için birinin ölmesi lazım connorun annesi ben ölürüm diyor ya connorun annesini feda ettirceksin yada büyücüler kulesine gidip baş büyücüden yardım isticeksin o sana bağlı buğuya kim gidecek diye sana soruyolar ben gidicem de sonra zaten oyunu biliyosun connorla buğuda filan konuşuyosun iblisi bi kaç kere öldürüyorsun en sonunda iblis seninle konuşmak istiyor sırasıyla şu seçenekleri işaretle 3.seçenek:konuşmak istiyorum-1.seçenek evet doğru-1.seçenek seni bırakmam için tatlı dille ikna etmen lazım-1.seçenek bana tam olarak ne verceksin-2.seçenek gizemli sırlar kan büyüsünü öğrenmek istiyorum diceksin ve blood magesin

şayet ben oyunu 3 kez mage 1 kez cüce olarak bitirdim diğer ırkalarında hepsinin ilk baştakı hikayesini oynadım ve şuanakadar hiç hile kullanmadım üstteki anlattığım golem,wynne,leiana grubu ile önümde kimse duramıyordu ama bi değişiklik olsun diye hile kullanmak istiyorum şimdi çünkü para konusunda sıkıntı çekiyorum oyunda denerimdeki büyücü seyyarından almak istediklerimi alamamıştım önceki oynadıklarımda çok içime oturmuştu kısacası benimki v1.05 bulabilirsen çok makbule geçer

http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/dragonageorigins.shtml

buraya bi bak istersen

edit:istersen oyunu v1.04 e çevir,onun traineri elimde var

hocam dediğiniz yere baktım v1.05 buldum indirdim altın hilesini yapıcam basıyorum tuşa active diye ses geliyo ama altın gelmiyor ve v1.04 nasıl çevircem direk v1.05 patci yüklersem bi sorun çıkarmı yani v1.05 silmem gerekiyormu gerekiyorsa nasıl silebilirim ayrıca ben oyunu kurduğumda bi dlc paketi indirdim 4 gb lık müthiş bişey kampta duran satıcı cücelerden birşey alcaktım bi baktım alttaki gibi bissürü hediye üstelik bazı hediyeler direk +50 iyileştiriyor karakterle aranı bazıları +10 vb neyse bi baktım pet rock diye bi yumurta var sadece goleme hediye ediliyo hediye ettim +5 geldi sonra yumurtaya isim yazmamı istedi sarmaşık yazdım bende foto altta neyse golemi yöneltince envanteri açıyorum sonra sarmaşık diye adlandırdığım yumurtaya sağ tık kullan diyorum yumurtayı yere bırakıyor foto altta bekliyorum bişey olmuyor sonra yumurtayı geri alıyorum ayrıca kampta bi sandık var sandığa istediğim eşyayı koyup alabiliyorum çantada yer kaplamasını istemediğin eşyaları vb foto altta neyse bakalım daha neler bulucam ibuarada sırf o çağırma kurnası görevini yapmak için oyuna baştan başladım ve şuan büyücüler kulesindeyin o görevi yapıcam

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 19 Şubat 2013; 14:59:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Bir şeyi yapacaksan adam gibi yapacaksın.Yoksa hem kendi emeklerine yazık olur hem de yamayı bekleyen insanlara yazık olur.Hemende savunmaya geçmeyin parasız yapıyorsa bana yapmıyor herkese yapıyor.Parasız yapmıyor diye de eleştiri yapma hakkımız yoksa yayınlamazlar olur biter.

Madao tartışmaya gerek yok ama şöyle bir gerçek var evet türkçe yamayı %100 yapsalarmış daha güzel olurmuş ama yama %95 üstelik adamlar parasız hiç bi beklentileri olmadan yapıyolar eğer şuan o yama olmasaydı bir çok türk kullanıcı bende dahil dragon age origins dendiğinde o ne biçim oyun bi halt anlamadım derler üstüne üstün güzelim oyunu kötülerlerdi bu yüzden bize sadece çeviriyi yapanlara teşekkür etmek kalır.

• Bu arada oyunu tekrar oynamayı planlıyorum daha önce önce Insan Irkı / Çift el Silah olarak ve Tek El / Kalkan olarak bitirmiştim oyunu,Bu sefer Elf olup Mage yada Okçu olarak oynamayı planlıyorum,skill ve stat dağılımını sizce nasıl yapıyım ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

mamakalam'a dediğim gibi dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz

blood mageye gelince oyunun başlarında redcliffe köyüne gittiğinde orayı karanesilden koruman gerek korudukdan sonra oranın komutanı redcliffe kalesine gitmen için değirmenden bi yo gösteriyor ya kaleye gidince eğer büyücü isen kalenin zindanında bi arkadaşınını görceksin ismi galiba jonnah olması lazım ismini tam hatırlamıyorum zaten büyücü olurssan kulede başlayınca o arkadaşına yardım ediyorsun neyse o arkadaşını yanına al sonra connor diye bi çocuk varya onun annesine onu buğu yöntemi ile kurtarabilceğini söyle sonra zaten hemen ortaya jonnah dediğim arkadaş atlıyor ben kan büyüsü ile seni sokarım buğuya filan diyor burda 2 seçenek var kan büyüsü için birinin ölmesi lazım connorun annesi ben ölürüm diyor ya connorun annesini feda ettirceksin yada büyücüler kulesine gidip baş büyücüden yardım isticeksin o sana bağlı buğuya kim gidecek diye sana soruyolar ben gidicem de sonra zaten oyunu biliyosun connorla buğuda filan konuşuyosun iblisi bi kaç kere öldürüyorsun en sonunda iblis seninle konuşmak istiyor sırasıyla şu seçenekleri işaretle 3.seçenek:konuşmak istiyorum-1.seçenek evet doğru-1.seçenek seni bırakmam için tatlı dille ikna etmen lazım-1.seçenek bana tam olarak ne verceksin-2.seçenek gizemli sırlar kan büyüsünü öğrenmek istiyorum diceksin ve blood magesin

şayet ben oyunu 3 kez mage 1 kez cüce olarak bitirdim diğer ırkalarında hepsinin ilk baştakı hikayesini oynadım ve şuanakadar hiç hile kullanmadım üstteki anlattığım golem,wynne,leiana grubu ile önümde kimse duramıyordu ama bi değişiklik olsun diye hile kullanmak istiyorum şimdi çünkü para konusunda sıkıntı çekiyorum oyunda denerimdeki büyücü seyyarından almak istediklerimi alamamıştım önceki oynadıklarımda çok içime oturmuştu kısacası benimki v1.05 bulabilirsen çok makbule geçer

buraya bi bak istersen

hocam dediğiniz yere baktım v1.05 buldum indirdim altın hilesini yapıcam basıyorum tuşa active diye ses geliyo ama altın gelmiyor ve v1.04 nasıl çevircem direk v1.05 patci yüklersem bi sorun çıkarmı yani v1.05 silmem gerekiyormu gerekiyorsa nasıl silebilirim ayrıca ben oyunu kurduğumda bi dlc paketi indirdim 4 gb lık müthiş bişey kampta duran satıcı cücelerden birşey alcaktım bi baktım alttaki gibi bissürü hediye üstelik bazı hediyeler direk +50 iyileştiriyor karakterle aranı bazıları +10 vb neyse bi baktım pet rock diye bi yumurta var sadece goleme hediye ediliyo hediye ettim +5 geldi sonra yumurtaya isim yazmamı istedi sarmaşık yazdım bende foto altta neyse golemi yöneltince envanteri açıyorum sonra sarmaşık diye adlandırdığım yumurtaya sağ tık kullan diyorum yumurtayı yere bırakıyor foto altta bekliyorum bişey olmuyor sonra yumurtayı geri alıyorum ayrıca kampta bi sandık var sandığa istediğim eşyayı koyup alabiliyorum çantada yer kaplamasını istemediğin eşyaları vb foto altta neyse bakalım daha neler bulucam isteyene indirdiğim o dlc paketinin torrentını atabilir veya buraya koyabilirim buarada sırf o çağırma kurnası görevini yapmak için oyuna baştan başladım ve şuan büyücüler kulesindeyin o görevi yapıcam

1.04 patchini yükleyip malum işlemi yapmalısın.Birde bende all-dlc var öyle bir yer denk gelemedim.Sen mod olarak mı kurdun?

edit:tamam anladım gizli görev

http://dragonage.wikia.com/wiki/Side_quests_%28Origins%29

şurdakileri vaktim olursa çevirmeyi düşünüyorum hocam,rehber şeklinde hepsini biraraya getirirsek daha iyi durur.Görsellerle vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 18 Şubat 2013; 21:46:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buraya bi bak istersen

hocam dediğiniz yere baktım v1.05 buldum indirdim altın hilesini yapıcam basıyorum tuşa active diye ses geliyo ama altın gelmiyor ve v1.04 nasıl çevircem direk v1.05 patci yüklersem bi sorun çıkarmı yani v1.05 silmem gerekiyormu gerekiyorsa nasıl silebilirim ayrıca ben oyunu kurduğumda bi dlc paketi indirdim 4 gb lık müthiş bişey kampta duran satıcı cücelerden birşey alcaktım bi baktım alttaki gibi bissürü hediye üstelik bazı hediyeler direk +50 iyileştiriyor karakterle aranı bazıları +10 vb neyse bi baktım pet rock diye bi yumurta var sadece goleme hediye ediliyo hediye ettim +5 geldi sonra yumurtaya isim yazmamı istedi sarmaşık yazdım bende foto altta neyse golemi yöneltince envanteri açıyorum sonra sarmaşık diye adlandırdığım yumurtaya sağ tık kullan diyorum yumurtayı yere bırakıyor foto altta bekliyorum bişey olmuyor sonra yumurtayı geri alıyorum ayrıca kampta bi sandık var sandığa istediğim eşyayı koyup alabiliyorum çantada yer kaplamasını istemediğin eşyaları vb foto altta neyse bakalım daha neler bulucam isteyene indirdiğim o dlc paketinin torrentını atabilir veya buraya koyabilirim buarada sırf o çağırma kurnası görevini yapmak için oyuna baştan başladım ve şuan büyücüler kulesindeyin o görevi yapıcam

1.04 patchini yükleyip malum işlemi yapmalısın.Birde bende all-dlc var öyle bir yer denk gelemedim.Sen mod olarak mı kurdun?

edit:tamam anladım gizli görev

http://dragonage.wikia.com/wiki/Side_quests_%28Origins%29

şurdakileri vaktim olursa çevirmeyi düşünüyorum hocam,rehber şeklinde hepsini biraraya getirirsek daha iyi durur.Görsellerle vb

complete dlc pack yazıyordu ben dlc diye kurdum hepsini mod olduğunu pek sanmıyorum yada olabilirde 1.04 patchi yükledim ama saveler açılmadı bende tekrar v1.05 yükledim v1.05 elinde hilesi olan gönderebilirmi ve valla çevirirseniz çok süper olur zira yardım etmek isterdim ama ingilizce bilgim yok ama eğer tam takır rehber hazırlamayı düşünüyorsan oyundaki zor geçilemeyen görevleri veya gizli görevler,yerler vb gibi sana yardım edebilrim gerek görsel olsun gerek yazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 19 Şubat 2013; 15:33:15 >

• Türkçe Yama'da world mape geçtiğinde sorun yaşayanlar için

Oyunun çalışması için dil ve bölge ayarlarından amerikayı seçin

Türkçe Yama Kurulumu

Kısaca anlatmak gerekirse:

1-Belgelerim\BioWare\Dragon Age\packages\core\override'yi yedekleyin
    2-Türkçe yamayı kurun
    3-Oyunu oynayın,ilerleyen bölümlerde word mape geldiğinizde

2-Sorun Yoksa
    Devam Edin
    1-Hata Veriyorsa
    Belgelerim\BioWare\Dragon Age\packages\core\override silin
    Oyuna Girip Test Edin

2-Sorun Yoksa
    Devam Edin
    1-Sorun Varsa
    Türkçe yamayı kurmadan önce yedeklediğiniz dosyaları buraya atın

DonanımHaber-|mafia|
  • İndirdiğimiz DLC yada Mod ları nasıl yüklüyorduk Dauptader arkadaşlar ? Hangi klasöre koyduktan sonra programdan o dizini gösterip,Install diyorduk ?
  • quote:

İndirdiğimiz DLC yada Mod ları nasıl yüklüyorduk Dauptader arkadaşlar ? Hangi klasöre koyduktan sonra programdan o dizini gösterip,Install diyorduk ?

Denetim masasından bölge ve dil seçeneklerini aç standart ve biçimlerden ingilizce(a.b.d) yap konumuda a.b.d yap diller sekmesinden ayrıntılar varsayılandan giriş dilini ingilizce abd yap sonra Dauptader ile yükle halen olmadıysa dlc leri Belgelerim\BioWare\Dragon Age\AddIns içine at ondan sonra Dauptader ile yükle yükledikden sonra bölge ve dil seçeneklerinden geri türkçe yapmayı unutma
  • Sağol Sorgu1 ya unutmuştum cidden,unutanlarında işine yarıcaktır bu bilgi.
  • Insan Irkı / Mage olarak başladım tekrardan oynamaya arkadaşlar,fakat Skill ve Statları nasıl vermeliyim ? Birde Blood Mage olmayı planlıyorum daha sonraları için neler önerirsiniz ?? Hiç Mage olarak oynamadım çünkü oyunu =) Zırh olarakta cübbemi yoksa heavy armorlardanmı giymeliyim ?

Edit:http://www.youtube.com/watch?v=5COjiHddkQQ şu videodaki arkadaş gibi takılıyım yeterli =) önerilerinizi bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 22 Şubat 2013; 17:41:19 >
  • quote:

Insan Irkı / Mage olarak başladım tekrardan oynamaya arkadaşlar,fakat Skill ve Statları nasıl vermeliyim ? Birde Blood Mage olmayı planlıyorum daha sonraları için neler önerirsiniz ?? Hiç Mage olarak oynamadım çünkü oyunu =) Zırh olarakta cübbemi yoksa heavy armorlardanmı giymeliyim ?

Edit:http://www.youtube.com/watch?v=5COjiHddkQQ şu videodaki arkadaş gibi takılıyım yeterli =) önerilerinizi bekliyorum ..

Adamdaki klavye-mouse sanırım for gamers olanlardan.Çok seri skill kullanımı var.Birde iyi bir pc lazım tabi-bizde olmayan-

Skill stat olarak

Magic(büyü gücü) ilk bunu fulle max damage için
    Willpower(stamina havuzunu genişetiyor ve magelere karşı direnç sağlatıyor) seri skill kullanımı için bunada verebilirsin
    Constitution(can ve dayanıklılık veriyor) daha dayanıklı olmanı sağlar videodaki gibi

Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.Malumunuz warrior takılırım genelde.-Zırhları daha cool -

• Ama Skill dağılımı nasıl işte önemli olan o benim için =) Adam neleri aktif olarak kullanıyor ne atıyor mass olarak..
  • şayet benim şuan oynadığım magenin büyüleri bunlar ayrıca 5 puan kaldı onları neye verceğimi daha düşünmedim buarada hile yapmayı öğrendim yetenekler full hile kullandımda

• quote:

Ama Skill dağılımı nasıl işte önemli olan o benim için =) Adam neleri aktif olarak kullanıyor ne atıyor mass olarak..

Adamın oynadığı mod awakening o yüzden bazı skiller farklı olabilir DA:O den.Şuan oyuna hiç elimi süremedim.Ama oyunu açınca yararlı bilgiler verebileceğimi umuyorum.
  • Şimdi ben version 1.04 all DLC pack olan bir Dragon Age Origins oynuyorum (tabi torrent konulduğundaki tarihteki dlcler) Onun içinde oyuna başlarken (karakter yaratma ekranı) Dragon age Origins mi yoksa Awakening mi diye seçme ekranı geliyor,ona göre karakteri yaratıyoruz.. İkisi arasındaki fark nedir ? Türkçe yama yükledim,heralde awakeningte daha başka görevlerde var fakat onu oynasam Türkçe yama aktif olurmu Originsteki görev anlarında ? Yoksa sırf ingilizcemi olur?

Ayrıca Mafia,bilgilerini bekliyorum uygun olduğunuz zamanda..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.