Şimdi Ara

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

Bende oyunu yüklemek konusunda endişeliyim.oyunu sadece tek karakteri kullanarak bitirmek mümkün mü ? diğerlerinide oynatmak beni oyundan soğutuyor,oyunun içine giremiyorum birden fazla karakter oynatınca.
    eğer tek karakterle bitirmek mümkün oluyorsa orj. alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Şimdi ben version 1.04 all DLC pack olan bir Dragon Age Origins oynuyorum (tabi torrent konulduğundaki tarihteki dlcler) Onun içinde oyuna başlarken (karakter yaratma ekranı) Dragon age Origins mi yoksa Awakening mi diye seçme ekranı geliyor,ona göre karakteri yaratıyoruz.. İkisi arasındaki fark nedir ? Türkçe yama yükledim,heralde awakeningte daha başka görevlerde var fakat onu oynasam Türkçe yama aktif olurmu Originsteki görev anlarında ? Yoksa sırf ingilizcemi olur?

Ayrıca Mafia,bilgilerini bekliyorum uygun olduğunuz zamanda..

Awakening DA:Odan sonraki olayları konu alır.DA:Oyu bitirdikten sonra oynarsan daha mantıklı olur.Ayrıca Türkçe yamayı kurduysan sadece DA:O Türkçe olur,şuan malesef awakening in Türkçe yaması bulunmuyor.Oynu All Dlc olarak oynarsan sadece 2 dlc için türkçe yama çıkmıştır.
    -Witch Hunt
    -Leilana's Song

Önerim bu dlcleri DA:O yu bitirdikten sonra oynaman.

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

Bende oyunu yüklemek konusunda endişeliyim.oyunu sadece tek karakteri kullanarak bitirmek mümkün mü ? diğerlerinide oynatmak beni oyundan soğutuyor,oyunun içine giremiyorum birden fazla karakter oynatınca.
    eğer tek karakterle bitirmek mümkün oluyorsa orj. alacağım.

Oyundaki kendi karakterimiz dışında,3tane kendi seçeceğimiz parti elemanlarımız var.Bu karakterleri kontrol edebilirsin.Fakat oyunda ki ana kararları kendi karakterin veriyor,biriyle görüşekceksek ana karakterinle görüşüyorsun.Ve istersen diğer parti elemanlarına hiç elini sürmeyebilirsin.Mesela ben oynarken sadece kendi karakterimle oynadım.Örnek ile açıklayayım,mesela x yerine gittin,y kişisi ile konuşaksın bunu kendi karakterinle yapıyorsun.Veya partinde x kişisi var bu x kişisini alıp y kişisi ile ilişki içinde bulanamıyorsun.Vede ana karakterin kadar diğer parti elemanlarını özelleştiremiyorsun.-Saç,yüz vb -.Diğer parti elemanlarını oynasan bile hikaye içinde pek bir etkisi olmaz.Yani oyundaki kişiselleştirmeler,kararlar,hikaye ana karakter üzerinde dönüyor.Bu açıdan sıkıntı olmaz.Alıp oynayabilirsin ki şuan fiyatı gayet iyi.

Hikaye,oynanış veya herhangibir konuda takılırsanız,sorabilirsiniz.
    Anlatımda yanlışlarım varsa arkadaşlar düzeltebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuenOfDark

arkadaşlar bu oyunu nereden indirebilirim 2009 da çıktığı için torenttden indiremiyorum seed eden yok tek link olarakta indiremiyorum çok yavaş bildiğiniz bir site varmı

Forumda korsan ile ilgili her şey yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Mafia bu yukarıdaki resimlerdeki Golemi grubumuza nasıl alıyoruz ? Cücelerin şehrindeki görevdeki Goleme benzemiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 25 Şubat 2013; 0:45:07 >
  • quote:

Peki Mafia bu yukarıdaki resimlerdeki Golemi grubumuza nasıl alıyoruz ? Cücelerin şehrindeki görevdeki Goleme benzemiyor ?

hocam o golemi dlc yükleyerek haritada biyer açılıyor ordan alıyorsun bu konuda nasıl alıcağın yazıyor ama ilk önce dlc gerekhttp://forum.donanimhaber.com/m_35612543/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorgu1

quote:

Peki Mafia bu yukarıdaki resimlerdeki Golemi grubumuza nasıl alıyoruz ? Cücelerin şehrindeki görevdeki Goleme benzemiyor ?

hocam o golemi dlc yükleyerek haritada biyer açılıyor ordan alıyorsun bu konuda nasıl alıcağın yazıyor ama ilk önce dlc gerekhttp://forum.donanimhaber.com/m_35612543/tm.htm

Bu görev origins için mi yoksa dlc için mi geçerli?

• vay be dragon age yi görünce anılarım depreşti :D az aman harcamamıştım. oynadığım en kaliteli rpg oyunlarından biri. ikinci oyunu da iğrençliğinden bitiremediğim nadir oyunlardan biri. bakalım 3 nasıl gelcek.
  • quote:

quote:

quote:

Bu görev origins için mi yoksa dlc için mi geçerli?

dlcyi yülüyorsun ama Witch Hunt -Leilana's Song gibi diğer senaryolu bi dlc değil sadece orgins oyununa golem ekleyen bir dlc,yüklüyorsun haritada yeni bi yer açılıyor gidiyorsun oraya bi görev yapıyorsun golem senin oluyor dediğim gibi burda o görevi nasıl yapıcağın detaylı bi şekilde anlatılıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_35612543/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

vay be dragon age yi görünce anılarım depreşti :D az aman harcamamıştım. oynadığım en kaliteli rpg oyunlarından biri. ikinci oyunu da iğrençliğinden bitiremediğim nadir oyunlardan biri. bakalım 3 nasıl gelcek.

hocam aynen öyle en iyi rpg lerden biri 2. oyunu ingilizcem olmadığı için oynayamadım daha aweking de ingilizce olduğundan onuda oynamadım ayrıca o görev için tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

vay be dragon age yi görünce anılarım depreşti :D az aman harcamamıştım. oynadığım en kaliteli rpg oyunlarından biri. ikinci oyunu da iğrençliğinden bitiremediğim nadir oyunlardan biri. bakalım 3 nasıl gelcek.

hocam aynen öyle en iyi rpg lerden biri 2. oyunu ingilizcem olmadığı için oynayamadım daha aweking de ingilizce olduğundan onuda oynamadım ayrıca o görev için tekrar teşekkürler

ne demek dostum lafımı olur. ikinci oyun için üzülme. ingilizce bilsende oyunu sevmeme ihtimalin yüksek. benim en çok tav olduğum yönü karakter animasyonları.

• Arkadaşlar benimde bir problemim var oyunda 3 grubu tamamladım cüceler-büyücüler-tapınakçılar ama elflere geçtim işte oyun tıkandı werewolf lair diye bir kapı var kurt adamlar diğer taraftan sürgülemişler diyor diğer tarafa gidiyorum werewolf lair diyo ama geçemiyorum o odadan git gel yaptım kaç kere geçemiyorum o kapıdan lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan377

Arkadaşlar benimde bir problemim var oyunda 3 grubu tamamladım cüceler-büyücüler-tapınakçılar ama elflere geçtim işte oyun tıkandı werewolf lair diye bir kapı var kurt adamlar diğer taraftan sürgülemişler diyor diğer tarafa gidiyorum werewolf lair diyo ama geçemiyorum o odadan git gel yaptım kaç kere geçemiyorum o kapıdan lütfen yardım edin

Daha detaylı açıklarsan,görsel olarak.Çünkü oyunu tam hatırlayamıyorum.

Şu video üzerinden tarif edebilirsin.Ayrıca oyunu türkçe oynamıyorsan,türkçe yamayı kurmanı tavsiye ederim.

• evet arkadaşlar şimdi derin yollardaki paramparça görevini nasıl yapılcağını anlatıcam bu görevde küçük kanlı çuvalları bulucaz kol bacak torbası-bir torba içinde gövde ve bir torba içinde kafa var bunlardan 1 tanesi Aeducan Thaigi 2 taneside caridin geçidinde
    ilk önce aşağıdaki yere gidiyoruz yani Aeducan Thaigi aşağıdaki resimleri sırasıyla takip edin

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği

evet kol bacak torbasını aldıkdan sonra caridin geçidine gidicez

evet hepsini topladıkdan sonra Ortan Thaigi gidiyoruz burda bi sunak var sunağın üzerine parçaları koyuyoruz sonra buğu canavarı çıkıyor 2 seçenek var ya ödül istersin 25 altın alırsın yada öldürürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 2 Mart 2013; 11:27:50 >

• oyunu edinemediğim için konuyu takibi bırakmıştım şimdi oyun elimde yeniden başlıyorum.
    Konuya şöyle bi baktım oyun hakkında herşeyi unutmuşum yahu :) ilk oynmaya başladığım zamanki gibi zevk alacağıma eminim.
  • Çok güzel konuymuş.
  • Hocam şu büyücüde ne kadar çok skill var öyle onun hakkından nasıl geliyosunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Hocam şu büyücüde ne kadar çok skill var öyle onun hakkından nasıl geliyosunuz :)

valla oyunu durdura durdura idare ediyorum zaten bi kan büyüsü moduna geçtimmi önümde kimse duramıyor şuan oyunun son aşamasındayım yani büyük savaştayım büyük iblisi öldürcem
  • Beyler Cüce Şehri'ndeki görevimi bitirdim. Kralı seçtim. Tacı giydirdim. Savaşta destek sözü de aldım. Fakat bir türlü çıkış yolumu bulamıyorum ve kampıma geri dönemiyorum. Bu işi nasıl halledeceğim? Cüceler Şehri'nden nasıl çıkacağım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Beyler Cüce Şehri'ndeki görevimi bitirdim. Kralı seçtim. Tacı giydirdim. Savaşta destek sözü de aldım. Fakat bir türlü çıkış yolumu bulamıyorum ve kampıma geri dönemiyorum. Bu işi nasıl halledeceğim? Cüceler Şehri'nden nasıl çıkacağım acaba?

Hocam,oyundayken m ye basın orda alttaki harita benzeri bir şey var ona tıklayın(world map) ordan kampınızı seçince,gidebileceğinizi düşünüyorum.
  • Hocam gidilmiyor. Mesele de o zaten. Bir şeyleri eksik yaptım sanırım. Ama ne olabilir ki? Kralı seçtirdim. Sözümü aldım. Bir tek, şu büyücü olmak isteyen kız vardı. Onun üzerinde işaret var ve bekliyor. Amakonuşunca görev bitmiyor. Kuleye gidiyorum mu demem lazım acaba o kıza?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.