Şimdi Ara

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Razer

Hocam gidilmiyor. Mesele de o zaten. Bir şeyleri eksik yaptım sanırım. Ama ne olabilir ki? Kralı seçtirdim. Sözümü aldım. Bir tek, şu büyücü olmak isteyen kız vardı. Onun üzerinde işaret var ve bekliyor. Amakonuşunca görev bitmiyor. Kuleye gidiyorum mu demem lazım acaba o kıza?

http://www.youtube.com/watch?v=f8P77fbtjVM

şurdaki videoya bir göz atabilirsin,umarım yardımcı olur
  • Tamam hocam bir izleyeyim.
  • Hocam sayenizde geçtim. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Hocam sayenizde geçtim. Çok teşekkür ederim.

Önemli değil hocam.İyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şimdi kamptaki her ırkın temsilcisiyle konuşup ana savaşı başlatayım mı yoksa sağda solda gezinmeye devam mı edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Hocam yine bir problemim var. Yeni bir köy açıldı. O köyün tepesindeki tapınakta kupaları ve külleri arıyoruz. Fakat tapınak içerisinde bir kapı var ve anahtar gerekiyor. Rahipten madalyonu almış olmama rağmen ve tapınak içerisinde de bir adet anahtar bulmuş olmama rağmen, üst katlardaki bir kapıyı bir türlü açamadım. Bu kapı üstelik ana kapılardan biri. Gidilecek başka yer de yok. Tıkandım kaldım. (Tapınağın içerisi karlı, değişik bir mekan)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Hocam yine bir problemim var. Yeni bir köy açıldı. O köyün tepesindeki tapınakta kupaları ve külleri arıyoruz. Fakat tapınak içerisinde bir kapı var ve anahtar gerekiyor. Rahipten madalyonu almış olmama rağmen ve tapınak içerisinde de bir adet anahtar bulmuş olmama rağmen, üst katlardaki bir kapıyı bir türlü açamadım. Bu kapı üstelik ana kapılardan biri. Gidilecek başka yer de yok. Tıkandım kaldım. (Tapınağın içerisi karlı, değişik bir mekan)

http://www.youtube.com/watch?v=ejoc3LNNJF0

şunu inceleyin birde hocam.

• arkadaşlar merhaba öncelikle. benim bi sorunum var. oyunu originden aldım ve yükledim daha sonra oyunun türkçe yamasını yükledim fakat bir türlü oyunu türkçeleştiremedim. indirdiğim exe dosyası olduğu için kurulumu kendi yapıyor. yanlış yere kurulum yapıyor olabilir mi acaba. sorun nedir yardımcı olur musunuz. şimdiden teşekkürler
  • Beyler bu dlcleri nasıl açıyoruz illa bioware points mi satın almak gerekiyor .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.