Şimdi Ara

Dragon Age Origins-Yardımlaşma Derneği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eminim Drragon Age Origins oyununu bilmeyen yoktur bu oyunu 4 kere bitirdim bugün tekrar yükledim ama oyuna yeni başlayanlar için yada bilmeyenler için oyunda bir çok gizli yerler var hatırladıkça yazıcam o gizli yerleri sizinde bildikleriniz varsa sizde lütfen yazın

1.Cücelerin şehrine gri muhafızlar için yardım almak için gittiğinizde kral size bir görev eriyo derin yollarda birini bulmanızı istiyor derin yollara girdiğinizde bazı torbalar var kelle-kol-bacak gibi bunların hepsini bulduğunuzda sunak taşı var hepsini rahatlıkla bulabilirsiniz sunak taşına bunları koyduğunuzda bir ejderha çıkıyor ondan hatırladığım kadarıyla para vb şeyler karşılığında serberst bırakıyorsunuz eğer öldürürsenizde değerli bişey çıkıyor

ayrıca oyunu indirdim kurdum ilkkez bi hile deneyim dedim sağ tık,özellikler,hedefe –enabledeveloperconsole yazdım belgelerimdende bir tuş atadım ama o tuşa basıyorum hileyi yazıyorum olmuyor yardım edecek varmı

mumak adlı kullanıcının çözdüğü gizli görev:

ilk önce çağırma kurnası var ilk kata çıkmadan orda dev kütüphanenin oralarda.tab a basınca görürsün.ona basıyosun sonra yerde 4 tane kırmızı halka açılıyo
    halkaya dokunma ilk önce şunları yap
    1- ruhların kişiliği adlı kitaba tıkla
    2-birinciyi çağırma adlı halkaya tıkla.bir domuz çıkıcak ve kendiliğinden ölücek içinden bi lal taşı çıkıyo
    sonra tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1- redorcem in beklenmeyen yada umulmadık çağrısı var ona tıkla
    2-magus gorvish heykeline tıkla
    3-ikinciyi çağırma yazan kırmızı halkaya tıkla. ama burda şu çok önemli. bir adam gelicek hemen o kırmızı halkanın ordan.hemen hali hazırda bi hırsızın olmalı. onunla o adamdan çalma yapıcaksın. ikincinin amacı bu
    sonra tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1-elvorn un ansiklopedisi var ona tıkla
    2-ortak kullanım masasımı ne var zaten orda tıklanabilen bir masa var ona tıkla
    3-Spiritorum Etherialis adlı kitaba tıkla
    4-magus gorvish heykeline tıkla
    5-çırağın kitabı vardı ona tıkla
    6-üçüncüyü çağırmak adlı halkaya tıkla.burdada bi hayvan çıkıyo onu öldür ganimeti al
    şimdi tekrar çağırma kurnasına tıkla ve şunları yap
    1-ruhların kişiliği adlı kitaba tıkla
    2-redercomun umulmadık çağrısına tıkla
    3-magus gorvish heykeline tıkla
    4-elvorn un ansiklopedisine tıkla
    5-ortak masaya tıkla
    6- Spiritorum Etherialis adlı kitaba tıkla
    7-magus gorvish heykeline tekrar tıkla
    8-çırağın bilmemne kitabı vardı ona tekrar tıkla
    9-şimdi dördüncüyü çağırmak adlı halkaya tıkla(eğer bulamazsan ikinci kata çıkmadan merdivenin sol tarafında yıkılmış kitaplığın arkasında kalıyo.ordanda adam çıkıyodu galiba eğer adam çıkarsa çalma yöntemini kullan tekrar. ordanda bi görev çıkıyodu giriş katından bodruma giden bi kapı var ona tıkla bi yaratık eliyo onu kes görev tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 18 Şubat 2013; 17:26:01 >

• Hocam benimde arada bi böle RPG damarım kabarıyo cayır cayır RPG arıyorum witcher 2 yi indirdim Türkçe diye ama benm pc kaldırmadı oyunu fena halde kasıyor bende başka bi RPG oynamaya karar verdim de ne oynasam kararsızım Dragon Age: Origins' i 3-5 kez bitirdim farklı şekilllerde, farklı karakterlerde, hileli, hilesiz her türlü biitirdim ya hatta kendi takımımdaki adamları bile değiştirerek oynadım diyebilirim
    Geçende oyuna bi bakim dedim tamamen unutmuşum oyunu hiç büyücü olmamıştım oyunda acaba yeniden kurupta büyücü mü olsam Morrigan, Allistair falan iyi bi takım olabilirmiyiz acaba ? Büyücü olarak yeniden başlasam RPG açlığımı giderir mi ki
    Ayrıca şu gizli yerler gizli şeyler kısmı hakkında bi bilgim yok hocam şu cücelerin orda yeraltında hiçliğin örsü var ama o ejderhayı bilmiyorum açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Hocam benimde arada bi böle RPG damarım kabarıyo cayır cayır RPG arıyorum witcher 2 yi indirdim Türkçe diye ama benm pc kaldırmadı oyunu fena halde kasıyor bende başka bi RPG oynamaya karar verdim de ne oynasam kararsızım Dragon Age: Origins' i 3-5 kez bitirdim farklı şekilllerde, farklı karakterlerde, hileli, hilesiz her türlü biitirdim ya hatta kendi takımımdaki adamları bile değiştirerek oynadım diyebilirim
    Geçende oyuna bi bakim dedim tamamen unutmuşum oyunu hiç büyücü olmamıştım oyunda acaba yeniden kurupta büyücü mü olsam Morrigan, Allistair falan iyi bi takım olabilirmiyiz acaba ? Büyücü olarak yeniden başlasam RPG açlığımı giderir mi ki
    Ayrıca şu gizli yerler gizli şeyler kısmı hakkında bi bilgim yok hocam şu cücelerin orda yeraltında hiçliğin örsü var ama o ejderhayı bilmiyorum açıkcası

Witcher 2 yi bende indirdim benim pcde fena halde kasmıştı bende silmiştim büyücü kesinlikle rpg açlığını giderir + dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz he bide mabari köpeğini arasıra yanına alırsın aldığında kamp haricinde bir bölgeye gidip konuştuğun zaman köpekle bi seçenek vardı tam hatırlamıyorum tek tek denersin o seçeneği seçtiğinde köpek gidip sana bulursa özel şeyler getiriyodu hediye gibi

He işde hiçliğin örtüsünü bulmaya çalışırken biyerde kol buluyorsun hatta bi tane deliyle karşılaşıyorsun o deliyle karşılaşmadan önceki bölgede kol bacak filan buluyorsun sonra deliyle karşılaştığın bölgede bi sunak var o sunağa bunları koyunca ejderha çıkıyor şuan oyunu oynuyorum oraya geldiğimde resim filan koyarım

Ayrıca hocam şu hileyi nasıl yaptın ben bi türlü yapamadım rica etsem anlatırmısın

Gizli Yerlerlerden bir diğeri:
    gri muhafızlara katıldığında korcari ormanına karanesil kanı bulmaya gittiğinde chasing iz işareti diye bişey var bunlardan 5-6 tane var hepsinni tek tek bulduğundan gri muhafızların sandığına gelmedin köprü var köprüyü geçince sağ tarafta yol var oraya gidince karanesiller filan çıkar hatta orda chasing zulasını bulabilirsiniz tüm izleri bulup incelediğinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 16 Şubat 2013; 13:34:18 >

• Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 16 Şubat 2013; 14:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

Edit:Her seferinde warrior olarak bitirdim.Ve oyunu hilesiz oynayamıyorum.Çok zorlanıyorum.Önerileriniz var mı?

@sorgu1 eğer oyunun versiyonunu söylersen uygun trainere bakabilirim.Benim elimdeki oyun All Dlc v1.04.

mamakalam'a dediğim gibi dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz

DİKKAT SPOİLER İÇERİR(spoiler yapmayı bilmediğimden kusura bakmayın)
    blood mageye gelince oyunun başlarında redcliffe köyüne gittiğinde orayı karanesilden koruman gerek korudukdan sonra oranın komutanı redcliffe kalesine gitmen için değirmenden bi yo gösteriyor ya kaleye gidince eğer büyücü isen kalenin zindanında bi arkadaşınını görceksin ismi galiba jonnah olması lazım ismini tam hatırlamıyorum zaten büyücü olurssan kulede başlayınca o arkadaşına yardım ediyorsun neyse o arkadaşını yanına al sonra connor diye bi çocuk varya onun annesine onu buğu yöntemi ile kurtarabilceğini söyle sonra zaten hemen ortaya jonnah dediğim arkadaş atlıyor ben kan büyüsü ile seni sokarım buğuya filan diyor burda 2 seçenek var kan büyüsü için birinin ölmesi lazım connorun annesi ben ölürüm diyor ya connorun annesini feda ettirceksin yada büyücüler kulesine gidip baş büyücüden yardım isticeksin o sana bağlı buğuya kim gidecek diye sana soruyolar ben gidicem de sonra zaten oyunu biliyosun connorla buğuda filan konuşuyosun iblisi bi kaç kere öldürüyorsun en sonunda iblis seninle konuşmak istiyor sırasıyla şu seçenekleri işaretle 3.seçenek:konuşmak istiyorum-1.seçenek evet doğru-1.seçenek seni bırakmam için tatlı dille ikna etmen lazım-1.seçenek bana tam olarak ne verceksin-2.seçenek gizemli sırlar kan büyüsünü öğrenmek istiyorum diceksin ve blood magesin

şayet ben oyunu 3 kez mage 1 kez cüce olarak bitirdim diğer ırkalarında hepsinin ilk baştakı hikayesini oynadım ve şuanakadar hiç hile kullanmadım üstteki anlattığım golem,wynne,leiana grubu ile önümde kimse duramıyordu ama bi değişiklik olsun diye hile kullanmak istiyorum şimdi çünkü para konusunda sıkıntı çekiyorum oyunda denerimdeki büyücü seyyarından almak istediklerimi alamamıştım önceki oynadıklarımda çok içime oturmuştu kısacası benimki v1.05 bulabilirsen çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 16 Şubat 2013; 15:02:47 >

• Evet arkadaşlar chasing iz adlı gizli görevi fotolarla anlatıcam

üstte gördüğünüz haritada büyük sarı noktalı olan benim ve bulunduğum yerde bi sandık var sandığın içinde altta gördüğünüz rigby'nin günlüğü adlı bi kitap var o kitabı alıyoruz ve görev başlıyor

günlüğü aldıkdan sonra hemen önününüzde chasing iz işareti var altta gördüğünüz gibi oyunda tab tuşuna basarsanız daha rahat görürüsünüz

evet chasing iz işaretini inceledikden sonra haritadaki tüm yerlere baka baka 2. işareti sonra 3. işareti sonra 4. işareti sonrada alttaki haritadaki yerde chasing iz işaretleri denen yerde gizli zulayı buluyorsunuz kütüğün yanında

ayrıca misyoner rigby diye bi ölü adamdan kitapları aldığınızda aşağıdaki yerde bir gizli zula daha var zulayı açtığınızda iki şeçenek var ya içindekileri kendinize alırsınız yada içindekileri görevde bahsedilen kıza verirsinki kıza vermenizi tercih ederim içinde değerli bişey yok

ve köprüyü geçince ölü askerden kül kasesini alıp aşağıdaki yerde sönmüş ateş var oraya dökerseniz bi iblis çağırıp ördürebilirsiniz içinden değerli şeyler çıkabilir

diğer benim bildiğim gizli görevler,yerler vb zamanla fotoyla anlatıcam eğer sizinde bildikleriniz varsa lütfen paylaşınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 16 Şubat 2013; 16:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sorgu1

quote:

Hocam benimde arada bi böle RPG damarım kabarıyo cayır cayır RPG arıyorum witcher 2 yi indirdim Türkçe diye ama benm pc kaldırmadı oyunu fena halde kasıyor bende başka bi RPG oynamaya karar verdim de ne oynasam kararsızım Dragon Age: Origins' i 3-5 kez bitirdim farklı şekilllerde, farklı karakterlerde, hileli, hilesiz her türlü biitirdim ya hatta kendi takımımdaki adamları bile değiştirerek oynadım diyebilirim

Witcher 2 yi bende indirdim benim pcde fena halde kasmıştı bende silmiştim büyücü kesinlikle rpg açlığını giderir + dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz he bide mabari köpeğini arasıra yanına alırsın aldığında kamp haricinde bir bölgeye gidip konuştuğun zaman köpekle bi seçenek vardı tam hatırlamıyorum tek tek denersin o seçeneği seçtiğinde köpek gidip sana bulursa özel şeyler getiriyodu hediye gibi

He işde hiçliğin örtüsünü bulmaya çalışırken biyerde kol buluyorsun hatta bi tane deliyle karşılaşıyorsun o deliyle karşılaşmadan önceki bölgede kol bacak filan buluyorsun sonra deliyle karşılaştığın bölgede bi sunak var o sunağa bunları koyunca ejderha çıkıyor şuan oyunu oynuyorum oraya geldiğimde resim filan koyarım

Ayrıca hocam şu hileyi nasıl yaptın ben bi türlü yapamadım rica etsem anlatırmısın

Gizli Yerlerlerden bir diğeri:
    gri muhafızlara katıldığında korcari ormanına karanesil kanı bulmaya gittiğinde chasing iz işareti diye bişey var bunlardan 5-6 tane var hepsinni tek tek bulduğundan gri muhafızların sandığına gelmedin köprü var köprüyü geçince sağ tarafta yol var oraya gidince karanesiller filan çıkar hatta orda chasing zulasını bulabilirsiniz tüm izleri bulup incelediğinizde

Hocam şimdi ediniyorum oyunu yeniden oynayacam mage olrak ayrıca kafama takılan bi nokta var stone prisoner DLC' si demişsin o DLC için yüklememiz gereken bi patch DLC falan varmı ?
    Normal düz oyundan ne farkı var ?
    Önceden witch hunt ve leliana's song u bitirmiştim hoşuma gitmişti hepsi.
    -Ayrıca sorayım stone prisoner DLC sinde TR yama sıkıntı çıkarmıyordur inşallah çünkü TR yama olmadan bu oyunu asla oynayamam onu belirteyim.
    -Oyunu yarın itibariyle oynamaya başlarım hocam tüm gizli yerleri keşfedeceğime eminim diyebilirim burda hepsini paylaşabilirim.
    -Şu hile konusuna gelincede benim kullandığım hilede sınırsız altın vardı ve asıl sevdiğim skill ve stat pointlerin sonsuz oluyodu hocam yani strength e falan 600 verince Ogre falan tek yiyodu Elf dim o zamanlar bee hey gidi günler
    Oyuna başlayınca hileyi deneyerek bulurum hocam istersen sende bi araştırma yap ben trainerleri genelde gcw(game copy world) diye geçer hocam burdan edinebilirsin her türlü hileyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle bi rehber aradım ama bulamadım ya oyunu tamamen unutmuşum mage çok karışık diyolar bide bu prisoner of stone yükleyince partiye shaleyi alabiliyomuşuz da TR yamada bi sıkıntı çıkarıyou acaba ?
  • quote:

şöyle bi rehber aradım ama bulamadım ya oyunu tamamen unutmuşum mage çok karışık diyolar bide bu prisoner of stone yükleyince partiye shaleyi alabiliyomuşuz da TR yamada bi sıkıntı çıkarıyou acaba ?

evet hocam normal düz oyunu yüklüyorsun sonra prisoner of stone dlc sini yüklüyorsun bu dlc haritada gizli biyer çıkarıyor oraya gidiyorsun golem alıyorsun ama golemle kampda konuşurken ingilizce konuşuyorsun golemi yanına aldığında diğer grup üyeleriyle diyalog filan kuruyo onlar türkçe yani golemle konuşmasanda olur ayrıca golemin diğer grup üyeleriyle diyalogları çok ilginçtir burda nasıl alcağın anlatılıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_35612543/tm.htm benim kullandığım magenin rehberini istersen anlatabilirim ve dediğiniz yerden hileye baktım v.1.05 olanı bulamadım google araştırdım çoğu bozuk yada ben yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgu1 -- 17 Şubat 2013; 6:38:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Dragon Age:Origins ağır fanıyımdır,her yaz 1 kere yeniden oynayıp bitiririm.Sorum şu blood mage nasıl olabiliriz?

mamakalam'a dediğim gibi dlc stone prisoner kurup golemi,wynne,leiana yanına aldımmı çok müthiş bi grup olur golem zaten tank wynne de hp filan basmak için + diğer yetenekleride müthiş ve leiana ile açamıcağın hiç bir tuzak sandık yoktur kendinde büyücü sağlam yetenekler ile önünde kimse duramaz

DİKKAT SPOİLER İÇERİR(spoiler yapmayı bilmediğimden kusura bakmayın)
    blood mageye gelince oyunun başlarında redcliffe köyüne gittiğinde orayı karanesilden koruman gerek korudukdan sonra oranın komutanı redcliffe kalesine gitmen için değirmenden bi yo gösteriyor ya kaleye gidince eğer büyücü isen kalenin zindanında bi arkadaşınını görceksin ismi galiba jonnah olması lazım ismini tam hatırlamıyorum zaten büyücü olurssan kulede başlayınca o arkadaşına yardım ediyorsun neyse o arkadaşını yanına al sonra connor diye bi çocuk varya onun annesine onu buğu yöntemi ile kurtarabilceğini söyle sonra zaten hemen ortaya jonnah dediğim arkadaş atlıyor ben kan büyüsü ile seni sokarım buğuya filan diyor burda 2 seçenek var kan büyüsü için birinin ölmesi lazım connorun annesi ben ölürüm diyor ya connorun annesini feda ettirceksin yada büyücüler kulesine gidip baş büyücüden yardım isticeksin o sana bağlı buğuya kim gidecek diye sana soruyolar ben gidicem de sonra zaten oyunu biliyosun connorla buğuda filan konuşuyosun iblisi bi kaç kere öldürüyorsun en sonunda iblis seninle konuşmak istiyor sırasıyla şu seçenekleri işaretle 3.seçenek:konuşmak istiyorum-1.seçenek evet doğru-1.seçenek seni bırakmam için tatlı dille ikna etmen lazım-1.seçenek bana tam olarak ne verceksin-2.seçenek gizemli sırlar kan büyüsünü öğrenmek istiyorum diceksin ve blood magesin

şayet ben oyunu 3 kez mage 1 kez cüce olarak bitirdim diğer ırkalarında hepsinin ilk baştakı hikayesini oynadım ve şuanakadar hiç hile kullanmadım üstteki anlattığım golem,wynne,leiana grubu ile önümde kimse duramıyordu ama bi değişiklik olsun diye hile kullanmak istiyorum şimdi çünkü para konusunda sıkıntı çekiyorum oyunda denerimdeki büyücü seyyarından almak istediklerimi alamamıştım önceki oynadıklarımda çok içime oturmuştu kısacası benimki v1.05 bulabilirsen çok makbule geçer

http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/dragonageorigins.shtml

buraya bi bak istersen

edit:istersen oyunu v1.04 e çevir,onun traineri elimde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 17 Şubat 2013; 12:24:19 >

• quote:

quote:

şöyle bi rehber aradım ama bulamadım ya oyunu tamamen unutmuşum mage çok karışık diyolar bide bu prisoner of stone yükleyince partiye shaleyi alabiliyomuşuz da TR yamada bi sıkıntı çıkarıyou acaba ?

evet hocam normal düz oyunu yüklüyorsun sonra prisoner of stone dlc sini yüklüyorsun bu dlc haritada gizli biyer çıkarıyor oraya gidiyorsun golem alıyorsun ama golemle kampda konuşurken ingilizce konuşuyorsun golemi yanına aldığında diğer grup üyeleriyle diyalog filan kuruyo onlar türkçe yani golemle konuşmasanda olur ayrıca golemin diğer grup üyeleriyle diyalogları çok ilginçtir burda nasıl alcağın anlatılıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_35612543/tm.htm benim kullandığım magenin rehberini istersen anlatabilirim ve dediğiniz yerden hileye baktım v.1.05 olanı bulamadım google araştırdım çoğu bozuk yada ben yapamadım

Hocam oyunun versiyonu şuan 1.05 se sürümü yükselt hocam öyle dene traineri ama dikkat et hocam yeni patch yeni crack demek yeni crack da savelerin gitmesi demek oluyor bazen onu iyi araştır hocam.
    Ayrıca hocam oyunu bulamadım oynayamıyorum yani yapacak bişey yok daha sonra inşallah onun yerine mass effect 2 yüklüyorum şuan pc ye bu oyunun TR yaması mevcut ayrıca Dragon Age gibi defalarca bitirdiğim bi oyun değil (hiç bitirmedim) ve eklemek istiyorum oyunun bir sürü DLC si var ilk olarak düz oyunu bitirip sırasıyla DLC leri bitirmeyi planlıyorum ve oyunceviri..com adresinde bütün DLC lerin TR yaması mevcut ama konuyu takip etmeye devam edicem.

• Oyunun sürümünü 1.05 e yükseltince ne gibi şeyler değişiyor arkadaşlar ? Birde 3 kere bitirmeme rağmen bu cücelerin şehrindeki o gizli görev ile hiç karşılaşmadım..

Bu arada en çok merak ettiğim konu google da bir resim görmüştüm sanırım hani yanınız alıcağınız karakter seçme ekranı varya,orda mesela Golem falan vardı,değişik 3-4 karakter vardı.. Bunları gerçekten hilesiz yanımıza alabiliyormuyuz? Yoksa Trainer falan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Oyunun sürümünü 1.05 e yükseltince ne gibi şeyler değişiyor arkadaşlar ? Birde 3 kere bitirmeme rağmen bu cücelerin şehrindeki o gizli görev ile hiç karşılaşmadım..

Bu arada en çok merak ettiğim konu google da bir resim görmüştüm sanırım hani yanınız alıcağınız karakter seçme ekranı varya,orda mesela Golem falan vardı,değişik 3-4 karakter vardı.. Bunları gerçekten hilesiz yanımıza alabiliyormuyuz? Yoksa Trainer falan mı var ?

-Hocam 1.05 e yükseltince oyun daha stabil çalışıyor ve bug gibi şeyler falan düzeliyor
    -Cücelerin ordaki gizli görevde şu şekilde yeraltı yollarına girdiğinizde her tarafa incicğine cıncığına kadar bakın hertarafa kol bacak falan bulacaksınız daha sonra deli bitane cüce ile karşılaşıyonuz orda bi tane örs gibi bişey var ona tıklayıp çeşitli hediyeler kazanabiliyosunuz.
    -Karakter ekranındaki o farklı adamlar DLC paketleriyle geliyor hocam, mesela golem stone of prisoner DLC si ile geliyor. DLC lerin amacı yeni görevler, yeni eşyalar, yeni adamlar falan oyunu daha eğlenceli kılmak için tasarlanmış küçük ek paketler.
    -Eğer dragon age den sıkılırsanız sizi Mass Effetct dünyasına bekliyorum hocam daha önce oynamadığınızı göz önünde bulundurarak söylüyorum dragon age nin uzayda geçenini düşünün ama hikaye ve grafik bakımından daha iyisini :)
    Saygılar...

• Bende bugün yeniden başlasam mı bu oyuna diyip duruyordum. Vakit bulursam başlayacağım. Tekrardan Dragon Age Origins aşkı depreşti.
  • quote:

quote:

Oyunun sürümünü 1.05 e yükseltince ne gibi şeyler değişiyor arkadaşlar ? Birde 3 kere bitirmeme rağmen bu cücelerin şehrindeki o gizli görev ile hiç karşılaşmadım..

-Hocam 1.05 e yükseltince oyun daha stabil çalışıyor ve bug gibi şeyler falan düzeliyor
    -Cücelerin ordaki gizli görevde şu şekilde yeraltı yollarına girdiğinizde her tarafa incicğine cıncığına kadar bakın hertarafa kol bacak falan bulacaksınız daha sonra deli bitane cüce ile karşılaşıyonuz orda bi tane örs gibi bişey var ona tıklayıp çeşitli hediyeler kazanabiliyosunuz.
    -Karakter ekranındaki o farklı adamlar DLC paketleriyle geliyor hocam, mesela golem stone of prisoner DLC si ile geliyor. DLC lerin amacı yeni görevler, yeni eşyalar, yeni adamlar falan oyunu daha eğlenceli kılmak için tasarlanmış küçük ek paketler.
    -Eğer dragon age den sıkılırsanız sizi Mass Effetct dünyasına bekliyorum hocam daha önce oynamadığınızı göz önünde bulundurarak söylüyorum dragon age nin uzayda geçenini düşünün ama hikaye ve grafik bakımından daha iyisini :)
    Saygılar...

Öncelikle böyle açıklaman için teşkkür ederim mamakalam,yani daha çok o orta çağ döneminde geçen oyunları oynamayı seviyorum.Mass Effect o konuda bana çekiçi gelmiyor o yüzden =) ama Dragon Age gibi başka bir oyun varsa (Skyrim falan dışında) tavsiyeleriniz alabilirim o dönemde geçen =)

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Öncelikle böyle açıklaman için teşkkür ederim mamakalam,yani daha çok o orta çağ döneminde geçen oyunları oynamayı seviyorum.Mass Effect o konuda bana çekiçi gelmiyor o yüzden =) ama Dragon Age gibi başka bir oyun varsa (Skyrim falan dışında) tavsiyeleriniz alabilirim o dönemde geçen =)

Hocam şuan aklıma gelmiyor ama ufak bi araştırmayla bulunabilir ama sana çocukluğumun oyunu Fable: The Lost Chapter' i önerebilirim sayısız defa bitirdiğim bi oyundur eskidir falan ama bende büyük yeri vardır hocam :)

• Tamam dikkate alıcam Fable ı hep gördüm fakat hiç oynamadım =) Mount and Blade nasıl bir oyun bu arada ?

Birde Dragon age için oyun versiyonunu yükseltebilceğim bir torrent yada link varsa PM den atarsanız sevinirim =)
  • quote:

Tamam dikkate alıcam Fable ı hep gördüm fakat hiç oynamadım =) Mount and Blade nasıl bir oyun bu arada ?

Birde Dragon age için oyun versiyonunu yükseltebilceğim bir torrent yada link varsa PM den atarsanız sevinirim =)

Hangi patch'i istiyosun şuan sürümünün kaç olduğunu bilmiyorum belirtirseniz PM den atarım size
    -Ayrıca Mount&Blade Warband ve with fire&sword gayet güzel oyunlardır TR yama sıkıntısı çekmezsiniz kolayca bulunur ayrıca belirtmeliyimki bu oyunların orjinalleri çok ucuzdur orjinal alarak vatandaşlarımıza yardım edebilirsiniz(böylece sosyal mesajıda verelim)
    Bu oyunlarda avrupanın derebeylik zamanlarında geçen olayları konu alıyor oyun open world RPG türündedir tavsiyemdir, güzeldir hocam.
    Oyunda oldukça geniş bi oyun açıkcası beni tatmin etti mesela başlangıç kısmında size seçenekler sunuluyor yok ben eski bi soyluyum yok ben şuyum falan bu seçimlerinize göre başlangıçtaki konumunuz, silahlarınız, hikayeniz falan değişiyor.
    Derebeylerden çeşitli görevler alalabiliyosunuz bunun yanında ek olarak savaş sistemine deyinmek istiyorum haritada ilerlerken piyon gibi göründüğüne bakmyın ordunuzun savaş alanına spawn olduğunuzda karşınızda devasa ordular görebiliyosunuz ki bu sizi bazen çok zorlayabiliyor.
    Karşıdaki ordu güçlüsüyse sizden ordunuzdan adamlarınız öldüğünde onlar birdaha canlanamıyor ama farklı ülkelerdeki hanlarda Dragon agede gurubumuza aldığımız adamlar gibi özel NPC ler var bunlar sadece yaralı kurtulabiliyorlar bunuda belirtmek istediim bu özel NPC lerin farklı özellikleri falan var zaten oynadıkça çözersiniz oyunu.
    Oyunun asıl zevkli kısmı ilk başlarda 15 kişi dolaşıp ordulardan kaçarken sonra 5000 kişilik ordunuzla terör estirebiliyosunuz hatta kaleleri kuşatıp şehirleri ele geçirebilisosunuz burda dikkat etmek gerekn nokta şu;
    Krallarla aranızı iyileştirip onların derebeyi olabiliyosunuz eğer bi kralın derebeyiyken fetih yaparsanız toprak direk o kralın malı sayılıyor ama eğer derebeyi değilseniz toprak sizin olur ki isterseniz burda ismini bayrağını kendiniz belirlediğiniz bi imparatorluk kurabiliyosunuz. Yanlız dikkat ilk önce bi kralın yaanına gidin(kızı en güzel olan kral sarranid kralıdır ) kızıyla evlenin sonra imparatorluğunuzu kurun falan filan bu böyle uzar gider hocam sen oyunda takıldığın biyer olursa bana bildir ben bu konuyu takip edecem olmazsa PM atarsın hocam oyun gayet zevklidir.
    saygılar...

• Valla iyi oldu bu açıklama gerçekten,neyse ben size PM atarım konu amacından sapmasın =)

Dragon Age Sürümüm orjinal olan sürümü yani patchsiz olan hali diyim ben size .. biranda 1.05 yüklesem mesela ne olur ? Sizin önerceğiniz Patchi bekliyorum PM den =)
  • Böyle bir oyuna yarım yamalak Türkçe hiç yakışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.