|
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
Elinize sağlık. V2 ya da v3 sürümü daha da oturmuş olur oyunu oynamak için onları bekliyorum -
Oyunda Yetenek ağacını açınca çökme sorunu yapıyor. Bilginiz olsun
-
Evet fark ettik, bugün güncelleme verip çözeceğiz.
-
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkürler ve rica ederiz. Yoğunluktan dolayı çok fazla cevap atamadık. Kısaca bir bilgilendirme geçeyim. Çok bekleniyor diye dün gece v1 halde çıkarttık ancak korsanda ve ea playde sorun oldu. Korsanı çözdük, ea play içinde şuan çalışmalarımız devam ediyor. Yetenek kısmı ve codex tarafında atma sorununu da çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan bir arkadaşımızda çeviride iyileştirmeler yapıyor. Bugün v2 verdiğimiz zaman, hepsini çözmüş olarak vermeyi düşünüyoruz. Tekrardan bir gelişme olursa haber veririz.
-
Çözeceğinizi biliyorum. Ben sadece gelen hataları haber vermek istedim.
-
Bende de biraz önce yetenek ağacını açınca oyundan attı, onun dışında çeviri on numara olmuş. V2 sürümünü merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Kasım 2024; 15:20:34 > -
İyi yapıyorsunuz, gördüğünüz hataları ve sorunları bildirirseniz işimiz hızlanıyor zaten, teşekkür ederiz. Oyun büyük bir oyun olduğu için, biz bazen her şeye denk gelemeyebiliyoruz. O yüzden geri bildirimleriniz bizim için çok önemli, teşekkür ederiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx MulderBende de biraz önce yetenek ağacını açınca oyundan attı, onun dışında çeviri on numara olmuş. V2 sürümünü merakla bekliyorum.
Beğenmenize sevindim. Uğraşıyoruz bakalım, en kısa sürede yayımlamaya çalışırız
-
ea play çözülmedi hocam? mi korsan mı indirelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: beratt606ea play çözülmedi hocam? mi korsan mı indirelim
Şimdilik çözülmedi, hala deniyoruz.
-
Kolay gelsin. Yama steam başarımlarını engelliyor mu ?
-
Teşekkürler, hayır yama steam başarımlarını etkilemez.
-
Bu kadar kısa sürede çıkması.Elinize sağlık teşekkür ederiz.
-
aynen karakter ekranında çöküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZekeTyLerBu kadar kısa sürede çıkması.Elinize sağlık teşekkür ederiz.
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Bir sonraki güncelleme ile birlikte oyundan atma sorunları giderilecek.
-
ea da çalışır umarım.
-
Türkçe Yama v2 olarak güncellendi. V2 güncellemesi ile birlikte Ea play uyumlu hale getirildi. Korsan sürümde yamayı engelleyen dosyanın otomatik silinmesi eklendi. Kodeks ve yetenek bölümündeki oyundan atma sorunu giderildi. Çeviride iyileştirmeler ve düzenlemeler yapıldı. Konu içerisindeki linkler, kurulum notları ve bilgiler düzenlendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Teşekkür ederiz. 👍👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X