Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
10
Favori
13.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

süper haber güncelleme gelmiş. vaktini ayırdın çok teşekkürler. bir çok oyuna çeviri yapıyorsun. işlerin rast gitsin.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Teşekkür ederiz. 👍👍

Rica ederiz, iyi oyunlar  

• dehşetülvahşet D kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar  

• ekip arkadaşlarınızın da eline emeğine sağlık onlara da ayrı ayrı teşekkürler.

• dehşetülvahşet D kullanıcısına yanıt

İletirim, teşekkürler ve rica ederiz

• korsan sürümde olmadı , hata vermiyor açınca ingilizce. acaba fitgirl mi iindireyim, başka yerden indirmiştim

• V1 sürümü kaldırıp V2 sürümünü kurdum ama maalesef bende de ingilizce görünüyor.

edit: ea play den mi oynuyorsunuz seçeneğini? hayır olarak seçtim bu sefer oldu.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Kasım 2024; 16:3:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

V1 sürümü kaldırıp V2 sürümünü kurdum ama maalesef bende de ingilizce görünüyor.

edit: ea play den mi oynuyorsunuz seçeneğini? hayır olarak seçtim bu sefer oldu.  

Ea playden oynayanlar için ekledik o seçeneği sadece, korsan ve steam için hayır denilmesi gerekiyor

• performer999 kullanıcısına yanıt

Kurulumda hata yapıyor olabilir misin ? Discord sunucumuzda varsan, yayın açarsan yardımcı olayım

• volktyson kullanıcısına yanıt

çok teşekür ederim iy i çalışmlar...

oldu kral hata bendeymiş, teşekkürler

şimdi denedim ...ea play den mi oynuyorsunuz için evet dededim yine türkçe olmadı yamayı kaldırıp ea için hayır dedim yine olmadı.yazlıkta olduğum için internetim kötü 3 günde anca iner torrent herhalde hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: beratt606

şimdi denedim ...ea play den mi oynuyorsunuz için evet dededim yine türkçe olmadı yamayı kaldırıp ea için hayır dedim yine olmadı.yazlıkta olduğum için internetim kötü 3 günde anca iner torrent herhalde hocam ya

hocam discord yasaklı değil mi nasıl gireceğim discorta

• kurulmda hata yaptığımı zannetmiyorum discord ta girebilsem çözeceğiz galiba

• dns değiştirdim olmadı şimdi operdan vpn yapıp discordta gelecem

• Vay vay vay bu ne hız çeviri ekibinin eline koluna sağlık ne zamandır dragon age oynamayı bekliyordum bu süper oldu...

• beratt606 B kullanıcısına yanıt

Gelebilirsen bana yazarsan yardımcı olurum. Buradan maalesef görmeden kısıtlı önerilerde bulunabiliyorum. Tam nasıl bir sorun yaşıyorsun göremiyorum çünkü

• performer999 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar  

• genelkurmay89 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar  Oyunu bende sevdim, yama durumları biterse bir şans vermeyi düşünüyorum

• Elinize sağlık muhteşem hız 👏 👏
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.