süper haber güncelleme gelmiş. vaktini ayırdın çok teşekkürler. bir çok oyuna çeviri yapıyorsun. işlerin rast gitsin. |
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx MulderTeşekkür ederiz. 👍👍
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Rica ederiz, ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar
-
ekip arkadaşlarınızın da eline emeğine sağlık onlara da ayrı ayrı teşekkürler.
-
İletirim, teşekkürler ve rica ederiz
-
korsan sürümde olmadı , hata vermiyor açınca ingilizce. acaba fitgirl mi iindireyim, başka yerden indirmiştim
-
V1 sürümü kaldırıp V2 sürümünü kurdum ama maalesef bende de ingilizce görünüyor.
edit: ea play den mi oynuyorsunuz seçeneğini? hayır olarak seçtim bu sefer oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 2 Kasım 2024; 16:3:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Foxx MulderV1 sürümü kaldırıp V2 sürümünü kurdum ama maalesef bende de ingilizce görünüyor.
edit: ea play den mi oynuyorsunuz seçeneğini? hayır olarak seçtim bu sefer oldu.
Ea playden oynayanlar için ekledik o seçeneği sadece, korsan ve steam için hayır denilmesi gerekiyor
-
Kurulumda hata yapıyor olabilir misin ? Discord sunucumuzda varsan, yayın açarsan yardımcı olayım
-
çok teşekür ederim iy i çalışmlar...
-
oldu kral hata bendeymiş, teşekkürler
-
şimdi denedim ...ea play den mi oynuyorsunuz için evet dededim yine türkçe olmadı yamayı kaldırıp ea için hayır dedim yine olmadı.yazlıkta olduğum için internetim kötü 3 günde anca iner torrent herhalde hocam ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: beratt606şimdi denedim ...ea play den mi oynuyorsunuz için evet dededim yine türkçe olmadı yamayı kaldırıp ea için hayır dedim yine olmadı.yazlıkta olduğum için internetim kötü 3 günde anca iner torrent herhalde hocam ya
hocam discord yasaklı değil mi nasıl gireceğim discorta
-
kurulmda hata yaptığımı zannetmiyorum discord ta girebilsem çözeceğiz galiba
-
dns değiştirdim olmadı şimdi operdan vpn yapıp discordta gelecem
-
Vay vay vay bu ne hız çeviri ekibinin eline koluna sağlık ne zamandır dragon age oynamayı bekliyordum bu süper oldu...
-
Gelebilirsen bana yazarsan yardımcı olurum. Buradan maalesef görmeden kısıtlı önerilerde bulunabiliyorum. Tam nasıl bir sorun yaşıyorsun göremiyorum çünkü
-
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Rica ederiz, iyi oyunlar Oyunu bende sevdim, yama durumları biterse bir şans vermeyi düşünüyorum
-
Elinize sağlık muhteşem hız 👏 👏
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X