elinize emeğinize sağlık. yetenek ağcında çökme fare yi bu işaretin üzerine getirirseniz oluyor şimdilik. |
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (4. sayfa)
-
-
Rica ederiz, geri dönüşün için teşekkürler. Bu sorunları çözmüştük, atması için her türlü şeyi yaptım sorun yoktu ama diğer sorunların çözümüyle birleşince bir sorun oluşmuş olabilir. Kontrolleri sağlıyoruz tekrar, herhangi bir gelişme olursa güncelleme veririz hemen
-
Oyun süresi çok kısa ya
Dragon age inquisiton ana hikayesi 50saati buluyordu. DLC ve yangörevler hariç
Bu oyunda 12-20 saat arası bitiyor herşey. 12saatin yarısı zaten cutscene ayırmışlar. Dragon age degilde baska bişi olmuş.
Korsandan indirip kurmaya bile gerek yok:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Kasım 2024; 17:3:45 > -
Defender virus buluyor direkt siliniyor sebebi nedir?
-
Ellerinize sağlık. Daha denemedim ama enfes olduğuna eminim.
-
Rica ederiz, keyifli oyunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89Oyun süresi çok kısa ya
Dragon age inquisiton ana hikayesi 50saati buluyordu. DLC ve yangörevler hariç
Bu oyunda 12-20 saat arası bitiyor herşey. 12saatin yarısı zaten cutscene ayırmışlar. Dragon age degilde baska bişi olmuş.
Korsandan indirip kurmaya bile gerek yok:D
Oyunda çok fazla satır ve kelime vardı. Ona rağmen 12-20 saatte bitmesi ilginç, fena durmuyor oyun yine de.
-
Link güncellenmiştir, oyundan atma sorunları çözüldü. Tekrar indirip kurabilirsiniz.
-
Çeviri birebir resmî çeviri kıvamında, DeepL mükemmel bir yapay zeka barındırıyor.
Yama için teşekkürler Calyspo Çeviri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakiran -- 2 Kasım 2024; 18:17:42 > -
Beğenmene sevindik, hataları gördükçe düzeltmeye devam ediyoruz. İyi oyunlar dileriz
-
Çok teşekkür ederiz
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
EMEGİNE SAGLIK SEVGİLİ KARDESİM=)
-
Teşekkürler hocam emeğinize sağlık valla. :)
-
Öncelikle yama için, sonra bizi kırmayıp erkenden ve gece geç saatlere kadar uğraşıp yamayı yayınladığınız için teşekkür ederim. Yama v1 de ilk hatayı verince disqordda arkadaş yayın açıp size hatayı gösterirken oradaydım.
Biraz önce bana denk gelen bir detayı arkadaşlar ile paylaşmak istedim. V1 yamayı kaldır diyip, dosyalrı klasörden sildikten sonra V2 için yükleme yaptığımda çeviri olmadı. pc kapatıp açınca denediğimde oldu.
Birde karışılık olmaması adına yamalarda versiyon noyu oyun girişindeki "bir tuşa basın" kısmında sizin isminizin yanına V2, V3 falan diye yazmanız mümkünse çok iyi olacaktır. Hangi yama kurulu bileceğiz böylelikle.
Tekrar sizlere ve tüm ekibe teşekkür ederim bize oyun oynamayı rahatlattığınız için @volktyson
-
selamın aleykum ben dıscortunuza katılamıyorum sebebi nedir
-
elinize sağlık şuan en güncel sürüm v2 değil mi ?
-
Teşekkür ederiz, iyi oyunlar
-
Rica ederiz, keyifli oyunlar dileriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Romeo0505selamın aleykum ben dıscortunuza katılamıyorum sebebi nedir
Selamlar, dc adresimizde sorun yok görünmüyor aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X