Bizim 1 tane yamamız yok. 50 den fazla yamamız var ve hepsini tek tip, aynı kurulum şekliyle veriyoruz. Setup sistemi de kurulum olarak daha basit, en basit örnek Dragon age için setupta 4 5 farklı kurulum mevcut, bunun için 4 5 link oluşturup hepsini ayrı ayrı yazdığımızda herkesin aklı daha fazla karışacak ama setup sistemiyle daha basit ki, setup şifreli değil. Bu işten anlayanlar girip bakabilir ne yaptığına, şaibe oluşturacak bir durum olduğunu da sanmıyorum açıkçası, binlerce kişi kullanıyor ve indiriyor, bugüne kadar tek bir şikayetimiz yok, sizin yüzünüzden şu oldu bu oldu diye, o yüzden sistemimiz aynı da ilerleyecek. Güvenmeyen kullanmayabilir. |
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (6. sayfa)
-
-
Virüstotal sistemi lisans olmadığı için ve dosyanın gerçekten içeriğini bilmediği, bu durumlarda direkt uyarı verebiliyor. Kaç tane yamayı uyarı veren firmalara gönderdiğimizde hepsinden olumlu mesaj geldi ve sistemlerini güncelleyerek o uyarılar kalktı. Yani ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki, dosyayı atar atma 10 saniye içinde bütün kodları ve setup içeriğinin ne yaptığını anlayıp, gerçekten doğruyu mu gösterdiğini sanıyorsunuz ? Gerçekten virüs var ise neden Discord sunucumuzda 35k kişi hala aktif olarak duruyor veya binlerce kişi yamalarımızı kullanıyor. İftira atmak bu kadar kolay dimi ? Aynen insanların kredi kartı hesap bilgilerini falan çalıyoruz ama 3 yıldır bu piyasada hala barınıyorum. Güzel bir kafa yapın var. Kullanmak istemiyorsan kullanma ama yaptığımız işe de saygı duy. Gelip böyle iki saniyede böyle karalama çalışması yapma yeni hesapla, çok biliyorsan bu işleri, exe şifreli değil. Gir kaynak kodlarına bak bakalım setup ne yapıyormuş. Ondan sonra gel konuşalım.
-
Merhabalar,
Korsan sürümünde yama yükleniyor fakat türkçe olmuyor çözebilen var mı ?
-
Merhaba, tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsun. Kurulumu doğru yapıyor musun ?
-
ea play üzerinden oynuyorum türkçe yama olmuyor bende kurarken ea play evet dedim
-
Takip.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blacklash35ea play üzerinden oynuyorum türkçe yama olmuyor bende kurarken ea play evet dedim
Kurulumu doğru yaptığından emin isen, bana oyunun exe sini atabilirsen bir kontrol edeyim. EA playlerin arasında da bir farklılık oluyor sanırım. 3 kişi de böyle bir sorun oldu şuana kadar
-
Yani diyorsun ki virüs total sistemi tamamen hikaye kafasına göre sallıyor. Hadi diyelim öyle ancak şöyle bişey söyleyeyim ben bunu ilk virüs totalden görmedim. Windowsa yüklediğimde trojen alarmıyla karşılaştım. Hadi buda sistem görmüyor diye içindekileri trojen alarmı veriyor ve kullandığım antivirüs programı aynı uyarıyı veriyor. Tamam hepsi palavra ben karalama yapıyorum dimi bakış açın bu çünkü. Ben sonrasında virüstotalden araştırdım iftira da atmıyorum ne gördüysem onu söylüyorum virüsün ne olduğunu araştırdığım da karşıma çıkan bilgiyi paylaşıyorum.
Exe'nin kaynak kodlarına inip setup'ın tam olarak ne yaptığını araştıracak ne zamanım var nede buna değecek bir durum var ortada.
Evet iyi bir kafa yapım var böyle şeylerle karşılaştığımda hiçbir dosyayı indirmiyorum ve bugüne kadar tek bir virüstür şudur budur uğraşmadım. Sana da öneririm.
Yaptığımız işe saygı duy sözüne gelecek olursak benim senin yaptığın işle ilgili bir bilgim yok. Olması da gerekmiyor gördüğümü söylemek için. kimseyi karalamak gibi bir niyetimde yok oyun oynayacaktım piyasada makine çeviri yalnızca bu çeviri var ve bu çevirinin de böyle bir sorunu var. Ama kalkıp iftira atıyormuşum yok işte kafa yapım şöyleymiş bilmem ne falan gibi laflara da gerek yok.
Yeni hesap dediğin siteyi uzun zamandır kullanıyorum ama yorum yapmıyordum. O yüzden yeni kayıt oldum.
Dediğim gibi kimseye iftira atmak karalamak gibi bir niyetim yok. Görsellerle de belgeleyebilirim. Neyse onu söylüyorum ötesiyle çok ilgilenmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ygtkrkc1Yani diyorsun ki virüs total sistemi tamamen hikaye kafasına göre sallıyor. Hadi diyelim öyle ancak şöyle bişey söyleyeyim ben bunu ilk virüs totalden görmedim. Windowsa yüklediğimde trojen alarmıyla karşılaştım. Hadi buda sistem görmüyor diye içindekileri trojen alarmı veriyor ve kullandığım antivirüs programı aynı uyarıyı veriyor. Tamam hepsi palavra ben karalama yapıyorum dimi bakış açın bu çünkü. Ben sonrasında virüstotalden araştırdım iftira da atmıyorum ne gördüysem onu söylüyorum virüsün ne olduğunu araştırdığım da karşıma çıkan bilgiyi paylaşıyorum.
Exe'nin kaynak kodlarına inip setup'ın tam olarak ne yaptığını araştıracak ne zamanım var nede buna değecek bir durum var ortada.
Evet iyi bir kafa yapım var böyle şeylerle karşılaştığımda hiçbir dosyayı indirmiyorum ve bugüne kadar tek bir virüstür şudur budur uğraşmadım. Sana da öneririm.
Yaptığımız işe saygı duy sözüne gelecek olursak benim senin yaptığın işle ilgili bir bilgim yok. Olması da gerekmiyor gördüğümü söylemek için. kimseyi karalamak gibi bir niyetimde yok oyun oynayacaktım piyasada makine çeviri yalnızca bu çeviri var ve bu çevirinin de böyle bir sorunu var. Ama kalkıp iftira atıyormuşum yok işte kafa yapım şöyleymiş bilmem ne falan gibi laflara da gerek yok.
Yeni hesap dediğin siteyi uzun zamandır kullanıyorum ama yorum yapmıyordum. O yüzden yeni kayıt oldum.
Dediğim gibi kimseye iftira atmak karalamak gibi bir niyetim yok. Görsellerle de belgeleyebilirim. Neyse onu söylüyorum ötesiyle çok ilgilenmiyorum.
Ben de neyse onu söyledim kimseyi yamayı kullandırmaya zorlamıyoruz, uzatmaya gerek yok. Geri bildirimin için teşekkürler. İyi forumlar.
-
Gönüllü yaptığımız, saatlerce uğraştığımız ve uğraşmaya devam ettiğimiz bir konunun onca açıklamalara rağmen lekelenmeye çalışılması can sıkıcı bir durum oluyor. Anlayışın için teşekkürler. Keyifli oyunlar.
-
Hocam yama on numara olmuş. 10 saat'i devirdim seni bilen biliyor açıklamana gerek yok. Şurada 2-3 kişi dışında Türkçe yama yapan kalmadı, yapanları da soğutmak istiyorlar.
-
Dostum virustotal 2 tane adı sanı belirsiz kaynaktan AIdetect sonuç var buna bakarak yorum yapmışsın.
exe'yi procmon'da inceledim. amacı sadece extract yani yama dosyalarını belirlediginiz konuma ayıklıyor.
Diğer konu da dosyanın imzası olmaması (signature) sırf bu yüzden MS defender bilinmeyen yayıncı diye uyarı verebilir. çok normal virustotalde 1-2 tanesine takılmasıda bu yüzdendir.
bu imzayı alıp lisanslamak kolay bir iş değil 700$ gibi ütopik rakamlara çıkabilir edinilmesi. bir yama için gereksiz.
Ha direk yama dosylarını paylaşşa böyle bir durum oluşmasa ( ki ozaman da antiviruse düşebilir ) daha iyi olur tabi. oda kendi seçimleri sonuçta zorla indirtmiyorlar.
-
Merhaba,
Evet kurulumu doğru yaptım exe dosyasını nasıl gönderebilirim ?
-
Beğenmenize sevindim. Desteğin için teşekkürler
-
Exesini mediafire veya kullandığın başka bir upload sitesine yükleyerek, bana özelden link atabilirsin. Bir arkadaş daha attı, sende atarsan daha garanti olur.
-
Dostum bu çeviriyi yapan ekip yeni yetme bir ekip değil yıllardan beri Türkiye de bir ton para verip orjinal oyun aldığı halde kendi dilimde oynayamayan bizler için oyunlara türkçe yama yapan bir ekip. Eğer endişen varsa veya beğenmiyorsan yükleme ingilizce oynayabilirsin. Maddi beklenti olmadan emek verip, zaman verip oyunları türkçeye çevirmeye çalışan calypso gibi çeviri ekiplerine laf etme boşuna. İnternette her şey güvenli sanki havadan nem kaparak bilmem ne virüsü diye laf ediyorsunuz. Emeğe saygınız olsun. Teşekkürü borç bilin bu bir tek senin için değil her kulvarda her insan için geçerli.
-
İnsan gibi bir açıklama yaptığın için teşekkür ederim. Aynı şekilde incelemeye alıcam şimdi.
Amacım dediğim gibi karalamak vs değildi ancak yukarıda da gördüğün gibi bir sözlü saldırı söz konusu. Yok top sektirip git işte kasık biti vs gibi. Ancak bu "hakaret eden kişi" gibi insan müsvettesiyle konuşarak vakit kaybetmek yerine (ki sorun değil daha gençler sanırım) en baştan senin gibi bir cevap alsaydım yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunardım.
Bilgilendirici bir cevap verdiğin için teşekkür ederim. Kendimde araştırmaya alıyor olacağım.
-
düzgün çalışan adam akıllı bir yama yok mu bu ne oyunu mahvetti yeniden yüklemek zorunda kaldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X