Bence ortamı tartışma yerine çevirmeyelim kartopu gibi büyüyor. güzel hoş muhabbet edelim şurada biz bize oyunu kendi dilinde oynamak isteyen bir grup oyun severiz. Arkadaş bilmiyor olabilir durumunu izah etmiş sormuş gerekli açıklamayı da almış. hakaret etmeyelim, Ücretli ekibinde yeri geliyor bulamayınca yamalarını kullanıyorum onlarında client uygulamasında da uyarı almıştım sistem rardan çıkarınca sildi defender üzerinden ama güvendiğim için sıkıntı görmedim. kibarca konuşsak sorun çözülecek çeviriyi yapan ekip nadir kalan bir kaç kişilerden biri onları küstürmek istemez kimse, önceden buralarda çeviri yapanlara çok yüklenildi, sonuçta kendi imza ve reklamları olması lazım setup işi başta neden var diyebiliyoruz .exe tıklamak herkesin kişisel alanı olduğu için riskli olabilir diye üzerine birde uyarı görünce ürperebilir bilmeyen tanımayan için normal. arkadaşa güvenilir endişeye gerek yok bildiğimiz kişiler demek yeterli. yamayı yapanlarda haklı kendine göre. en doğal hakkı, dedikleri gibi zorla değil. kısaca oyun çıkar çıkmaz bu şekilde oynamak çok güzel bir şey, oyun çeviri ekibi zamanından kalanlar bilir bazı yamaların çıkmasını güzel olurdu ama uzunca beklerdik şimdi nerdeyse bir gün bekledik yapay zeka ve biraz müdahale ile gayet güzel oluyor. tekrar ellerine sağlık ekibin. bir kaç grup kaldı onlarada teşekkür ederiz sayıları artar umarım. |
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (7. sayfa)
-
-
oyun açılırken gölge derlemesi bende çok uzun sürüyor sizde de oluyor mu? ayrıca ae play dan oynadım yamada sıkıntı olmadı.
-
Bende de uzun sürüyor ve her girişte yapması beni delirtiyor gerçekten, yamayı yaparken de oyunu sürekli açmam gerektiğinde sürekli beklemek çok fazla can sıkıcıydı
-
EA play pro üzerinden oynayıp, kurulumu doğru yapmasına rağmen Türkçe olmayanlar benimle iletişime geçerlerse ekstra dosya vereceğim. O sorunu da çözdük ama çok nadir kişilerde olduğu için, setup ekleyemiyoruz herkesi ilgilendirmediği için, sorun yaşayan 5 6 kişi vardı. Onlar benimle iletişime geçerse yardımcı olurum.
-
Discord a sohbetlere katılamıyorum, kurallara falan tıkladım ama olmuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alttaki emojilerden Türk bayrağına tıklaman lazım ama olmuyorsa özelden nickini söylersen, manuel rol vereyim
-
Xboxoyuncu nickim
Tamamdır, hallettim. Şuan görebilirsin
-
Tamamdır çok teşekkür ederim katıldım discord a.
Özelden birkaç soru soracaktım sana da bi bakar mısın acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox game -- 3 Kasım 2024; 18:46:3 >
Tabii ki, bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 3 Kasım 2024; 19:33:3 > -
bende türkçe olmadı.
exe yi oyunun kurulu olduğu klasöre attım sonra steam sürümünü seçtim ilk başta iki kere erişim engellendi yazdı ama 3.de yama kuruldu dedi. bende ki fitgirl sürümü
-
Yama exesini yönetici olarak çalıştırıp aynı şekilde kurmayı dene
-
Türkçe Yama v3 olarak güncellendi. V3 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıldı. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
v3 ü deniyim belki olur.
-
V3ü versiyonunu denedim ama yine Türkçe olmadı. Yama kuruldu yazıyor ama oyun İngilizce. Exe'yi oyunun kurulu olduğu klasöre attım ve yönetici olarak çalıştırdım sonrasında steam seçiyorum ve yama kuruldu yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Kasım 2024; 20:38:30 > -
Not 5 gözümden kaçmış ama bende ki dosyalarda bahsettiğin isimde bir dosya yok. steam_api64.rne vardı onu sildim bir işe yaramadı.
-
Discordda varsan veya anydesk varsa bağlanıp bakabilirim. Kurulumda bir yerde sorun yaşıyorsun büyük ihtimal
-
Yamayı kaldır, sonra Türkçe yama exesini yönetici olarak başlat ve Steam yükle butonuna bas. Ardından Ea playden mi oynuyorsun sorusuna hayır de ve öyle kurulumu tamamla, öyle oyunu açıp dene. Olmazsa bağlanıp bakmam lazım
-
Çok pardon. Ben ea playden mi oynuyorsun sorusuna hep evet demiştim şimdi hayır diyerek yükleme yaptım türkçe oldu. Çok teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X