Teşekkür ederiz, evet yama şu an güncel v2 sürüm. |
Dragon Age: The Veilguard Türkçe Yama (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dufpanlaÖncelikle yama için, sonra bizi kırmayıp erkenden ve gece geç saatlere kadar uğraşıp yamayı yayınladığınız için teşekkür ederim. Yama v1 de ilk hatayı verince disqordda arkadaş yayın açıp size hatayı gösterirken oradaydım.
Biraz önce bana denk gelen bir detayı arkadaşlar ile paylaşmak istedim. V1 yamayı kaldır diyip, dosyalrı klasörden sildikten sonra V2 için yükleme yaptığımda çeviri olmadı. pc kapatıp açınca denediğimde oldu.
Birde karışılık olmaması adına yamalarda versiyon noyu oyun girişindeki "bir tuşa basın" kısmında sizin isminizin yanına V2, V3 falan diye yazmanız mümkünse çok iyi olacaktır. Hangi yama kurulu bileceğiz böylelikle.
Tekrar sizlere ve tüm ekibe teşekkür ederim bize oyun oynamayı rahatlattığınız için @volktyson
Teşekkür ederiz, beğenmene sevindik. Onerin ve geri bildirimin icin tesekkurler
-
davet kabul edilemiyor diyo ben vpn kullanıyorum o yuzden olabilirmi ?
-
bu sunucudan yasaklandınız diyo
-
tesekkürler saolun kabul edildim
-
Yama için çok çok teşekkürler, fakat bir sorum olacak
Normalde anonymus çevirinin yamasını bekleyecektim ama siz çok hızlı çıkarınca göz atmak istiyorum.
Acaba çevirinin kalitesi el çevirisi kadar iyi mi? Çünkü diyolaglar ve genel hikaye çok uzun oyunda, yani herhangi bir anlam bütünlüğü sorunu falan olmadan el çevirisi gibi olur mu kiii? -
Arkadaşlar bir bende mi Microsoft defender virus uyarısı veriyor? Kimse bundan bahsetmemiş. Yukarıda sordum cevap veren de olmadı. Konu sahibi de görmedi sanırım, emeğine sağlık ama.
-
Rica ederiz. Oyunu deepl ile çevirdik, oynayan kişiler çeviri kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlar ancak yine de makine olduğu için el çevirisi gibi olamaz tabii. Diyaloglar ve cümlelerde bazen ufak tefek pürüzler olabilir ancak anlam bütünlüğünü çok fazla etkilemiyor, cümleler anlaşılıyor. Gördükçe de güncelleme vererek hataları düzeltiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 2 Kasım 2024; 20:41:14 > -
Kardeşim elinize sağlık -
Konu açıklamasının altında yazıyor, virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Yine de istersen virüstotalde taratabilirsin.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Merhaba hizli güncelleme icin tesekkürler. Beni V2'de kodeks kisminda tekrardan atti, birde bazi yerlerde hala ingilizce. Bilginize :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remi92 -- 2 Kasım 2024; 22:20:3 > -
Ben yamanin genel kalitesini begendim. Yer yer ceviride ufak hatalar oluyor dogal olarak ama cümlenin yapisindan ne demek istedigi rahat bir sekilde anlasiliyor.
-
Merhaba, tamamen kaldırıp v2 sürümünü tekrar kurmayı dener misin çünkü atma sorununun artık olmaması lazım. Geri dönüşün için teşekkürler hataları biz gördükçe ve sizler attıkça düzenlemeye devam ediyoruz.
-
Merhaba, dediğiniz işlemi zaten yapmıştım. Şimdi yamayı silip Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar denedim, ancak yine çöktü. Bu arada, benim için çok önemli bir şey değil, sadece bilgi vermek istedim. :)
-
Geri dönüşün için teşekkür ederiz. Sorun yaşayan insanların hepsinde çözülmüştü, bizi de atmıyor şuan ki sürümde ondan tekrar denemeni istedim ancak demek ki bir yerde bir şey var. Hangisinde attığına dair ekran görüntüsü alıp atabilirsen, çözmeye çalışırız. Bizde denk gelirsek, sorunları ve hataları düzelterek ilerliyoruz. Geri bildirimleriniz bizim için önemli arkadaşlar, teşekkür ederiz
-
Rica ederim, asil ben size yamaniz icin tesekkür ederim. Sanirim bir tek Shadow Dragons'ta cöküyor.
-
Rica ederiz, beğendiyseniz sevindim. Tamamdır, eğer bende açıksa o kısım girip kontrol edeceğim şimdi
-
Tekrardan merhaba. Söyle bir ceviri hatasi buldum. Biraz önemli diye belirtmek istedim. Burda light attacks (alm =leichte Angriffe) isik saldirisi diye cevrilmis.
-
Setupsuz koyma şansınız yok mu peki? Bu şekilde şaibe oluşturuyor. Sizin bir kaç yamanıza daha denk gelmiştim, Technopat forumda da exe olarak koymanız eleştirilmişti. Neden dosya vermek yerine setup olarak koyuyorsunuz? Sebebi nedir ? Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X