Şimdi Ara

dragon ball bitti şimdi z'yi mi kai'yi mi izleyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kai z nin aynısı ve hd olanıysa bir fark yoksa kai yi izleyeyim mi?Gerçi türkiyede dragon ball izleyen az ama sorayım dedim belki vardır izleyen.

• Şimdi sana kalmış diyeyim.

Kai serisi klasik Z serisinin bir bakıma özetlenmiş, gereksiz kısımları atılmış ve kısaltılmış versiyonu. Açılış ve kapanışlar HD sadece. Çizim kısmında ise Z ye göre ufak tefek iyileştirmeler mevcut.

Z serisi 291 bölüm

Kai serisi 158 bölüm

Kısaca ikisi de aynı fakat Kai bir bakıma özet ve yarı yarıya kısaltılmış versiyonu. Vaktin çok yok ise Kai yi izle derim. Sonra Super e geçersin
  • kai'yi izlemedim çünkü çok öncesinden z'yi izlemiştim. kai kısaca fillerların kesildiği, görüntünün iyileştirildiği z. hangisini izleyeceğin sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Şimdi sana kalmış diyeyim.

Kai serisi klasik Z serisinin bir bakıma özetlenmiş, gereksiz kısımları atılmış ve kısaltılmış versiyonu. Açılış ve kapanışlar HD sadece. Çizim kısmında ise Z ye göre ufak tefek iyileştirmeler mevcut.

Z serisi 291 bölüm

Kai serisi 158 bölüm

Kısaca ikisi de aynı fakat Kai bir bakıma özet ve yarı yarıya kısaltılmış versiyonu. Vaktin çok yok ise Kai yi izle derim. Sonra Super e geçersin
    vaktim fazla yok ama nerdeyse yarı yarıya kızaltılmış bişey kaybedermiyim bu gün 3 bölüm kai izledim sonra diğeri eski geldi izlemek istemedim mesela orjinal fma yı fma brotherhooddan daha fazla seviyorum bunda da fma ve fma brotherhood kadar fark var mıdır yoksa sadece görüntü ve kısaltmamı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

vaktim fazla yok ama nerdeyse yarı yarıya kızaltılmış bişey kaybedermiyim bu gün 3 bölüm kai izledim sonra diğeri eski geldi izlemek istemedim mesela orjinal fma yı fma brotherhooddan daha fazla seviyorum bunda da fma ve fma brotherhood kadar fark var mıdır yoksa sadece görüntü ve kısaltmamı var?

Alıntıları Göster
    FMA ve FMA Brotherhood tamamen ayrı animeler. Başları aynı başlayıp belli bölümden sonra farklı gidiyor. FMA Brotherhood direk mangasına sadık kalarak birebir aynı şekilde bitti o açıdan öyle.

DB Kai'de ise fark yok, sadece kesilme, görüntü iyileştirme ve kısaltma var. Fillerlar atılmış haliyle 4 ana arc ı koymuşlar DB Kai'de. O nedenle nasıl izlemek istediğin sana kalmış. Vaktim az demişsin o zaman Kai izle geç gerim

• Dragon Ball eski çevirileri çok kötüydü. Sırf bu yüzden bile Z serisine bulaşma direkt Kai izle derim.
  • Z izlemek için bir neden yok ya

Çeviriyi falan geçtim gerçekten sakız gibi çekmişler animeyi o kadar boş bölüm vardi ki Z animesinde resmen bunalmıştım

Çok fazla Db izleyen vardı arkadaş çevremde ve forumda danıştıklarımda dahil olmak üzere çoğunluk oyuyla Z serisine başlamıştım

Pişmanlıktır,Shounen atasıdır vs iyi hoş anlarım ama bir anime hem bu kadar düz ve uzun olmamalı,ileri sardığım sahneleri hatırlıyorum

Z serisi resmen Goku'yu beklemek üzerine kurulu,Kai izlemiş olsaydım en azından DBS de izlerdim çünkü bu kadar soğumazdım ve merak ettiğim halde Super animesine elim gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 6 Mayıs 2018; 16:9:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dragon bal izlemeden kai izlesem hikayeyi anlarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

dragon bal izlemeden kai izlesem hikayeyi anlarmıyım?
    bence kaybedersin kai başlamadan 5 dk dragon ball ı özetliyor ilk bölümde ama ondan pek bişey anlamazsın karekterlerin arasındaki bağları bilmezsin. üstelik orjinal seri en iyisi aralarında.
  • arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bu gods of destruction hangi seride, ben Z yi izlerken marjin buu saga da bıkıp bırakmıştım zamanında.
    bu gods of destruction olayı ilgimi çekti bi izleyeyim mi diyorum
    ne dersiniz?
  • Kai izle bir şey kaçırmazsın. Z serisi hem çok uzun hem altyazıları rezalet üstteki arkadaşın dediği gibi.
  • Kesinlikle Z'yi izlemelisin bence. Tamam uzun ve sıkcı olduğu yer var ama ölümüne komik filler bölümleri var. Geçersen çok şey kaybedersin.

Kai izle diyen arkadaşlar arabalı bölümü unutmuş sanrım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Kesinlikle Z'yi izlemelisin bence. Tamam uzun ve sıkcı olduğu yer var ama ölümüne komik filler bölümleri var. Geçersen çok şey kaybedersin.

Kai izle diyen arkadaşlar arabalı bölümü unutmuş sanrım
    çoktan başladım bile hocam. 15 bölüm oldu. bundan sonra da dönmem.z nin grafikleri de güzel değil.one piece için sürekli pazarı bekleyip hikayenin hiç ilerlememesinden sıkıldım bunun için hızlı ilerleyen anime istiyordum.bu kai çok hızlı ilerliyor sevdim bunu.

• Dragon Ball GT izlemeyin de..

Bu arada en son versiyon 131 bölüm dragon ball super.
  • çok geç kalmış bir cevap ama dragon ball z'deki savaş atmosferini asla kai de bulamazsınız, her ne kadar z'de gereksiz uzun da olsa kai de kesip azıcık efektle cilalayıp basmakalıp savaş izletirler size. Yeni tembel nesil insanlar için güzel olabilir ama bugün 2019 da bile dragon ball z yi geçtim 80 ler yapımı olan dragon ball bile izlemeyi bilene efsane bi yapıttır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.