Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Hiç üzerine araştırmayı düşünmedim, olabilecek bir sonuç çünkü. 7. evrenden Goku/Vegeta/Freeza/Gohan/No:17 sona kalabilecek kişiler malum.

98 Hk.

9. evren kaybetti, Zen-o direkt sildi evreni.

Spoilerları takip ediyorum, zaten belliydi onların ilk gideceği. En güçlüleri ile dalga geçmişti Goku

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben yıllarca yaşamış evrenleri böyle kolayca yok edeceklerini sanmıyorum turnuvadakiler daha ciddi dövüşsün diye yok etmiş gibi yapıp aslında yok etmemiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Ben yıllarca yaşamış evrenleri böyle kolayca yok edeceklerini sanmıyorum turnuvadakiler daha ciddi dövüşsün diye yok etmiş gibi yapıp aslında yok etmemiş olabilirler.

Aynen hocam Benim düşüncemde bu şekilde. Dövüşler daha ciddi ve zevkli geçmesi için yapılan birşey bence. Tüm turnuva bitince aslında evrenleri gerçekten silmedikllerini falan söyleyecekler büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Ben yıllarca yaşamış evrenleri böyle kolayca yok edeceklerini sanmıyorum turnuvadakiler daha ciddi dövüşsün diye yok etmiş gibi yapıp aslında yok etmemiş olabilirler.

Aynen hocam Benim düşüncemde bu şekilde. Dövüşler daha ciddi ve zevkli geçmesi için yapılan birşey bence. Tüm turnuva bitince aslında evrenleri gerçekten silmedikllerini falan söyleyecekler büyük ihtimal.

Zeno dan bahsediyoruz burada ama

6 evreni zaten çok daha önceleri silmiş.
    F. Trunks ın evrenini de sildi.
    Şimdi de bu evrenleri siliyor

Ama şimdi çocuk aklı ne yapacağı belli olmaz, Goku der turnuvadan sonra kaybedenleri silme her yıl tekrarlayalım turnuvayı vs. ikna eder onu

• Benim düşüncem ise 7. evren turnuvayı kazanıp super dragon ball dileğiyle silinen tüm evrenlerin geri getirilmesini isteyebilir. Zeno-sama ve Daikinshan-sama ile bir şekilde anlaşmaya varılabilir bu konuda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Zeno dan bahsediyoruz burada ama

6 evreni zaten çok daha önceleri silmiş.
    F. Trunks ın evrenini de sildi.
    Şimdi de bu evrenleri siliyor

Ama şimdi çocuk aklı ne yapacağı belli olmaz, Goku der turnuvadan sonra kaybedenleri silme her yıl tekrarlayalım turnuvayı vs. ikna eder onu

Genel olarak, Goku 'nun Super Dragon Ball ları kullanarak silinen evrenleri geri getireceği düşünülüyor.

Ama, bakalım, nasıl olacak

Evet mantıklı o da. Neyse dövüşler güzel olsun (yeni form veya fusion) gerisi teferruat

• quote:

Daishinkan ve 9. Evrenin meleğine uyuz olmadım değil bu bölümde

Ben baştan bu yana Daisinkan'dan şüpheleniyorum. Bu evrenlerin silinmesiyle hem yıkım tanrıları hemde o evrenin savaşçıları yok olacak, acaba bunu planlayıp Zeno konumuna darbe yapmayı mı düşünüyorlar?
  • Tahminim

6-7 ve 10.evren sona kalır. 6.Evreni Jirenin takımı bitirir. 7 vs 10 da 7 kazanır Diğer evrenlerde pek ışık göremedim.

Bunun dışında Jiren çok karizma değil mi ya.. Sabırsızlıkla bekliyorum onunla yapılacak vs leri lakin kim bilir ne zaman karşılacaklar. Haftalar belkide aylar sürebilir

Ayrıca bende 7.evrenin dilekle yok olan evrenleri geri getireceğini düşünüyorum hatta aylar öncesindede yazmıştım sanırım bu konuya

Bir diğer merak ettiğim mevzuda dişi saiyanlar. O karakterleride çok sevdim umarım sağlam vs lerini görürüz hatta bi tanesi blue forma geçse tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 9 Temmuz 2017; 13:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Benim düşüncem ise 7. evren turnuvayı kazanıp super dragon ball dileğiyle silinen tüm evrenlerin geri getirilmesini isteyebilir. Zeno-sama ve Daikinshan-sama ile bir şekilde anlaşmaya varılabilir bu konuda.

Evet hocam buda olabilir. Bence kesin olan o yada bu şekilde silinen evrenler tekrar geri getirilecek orasına kesin gözüyle bakıyorum
  • Oh be boş boş konuşan adamlardan kurtulduk. Dövüşmelerine rağmen çok konuşuyorlardı. Özellikle sürekli konuşan kaioshin

Meleklerde bir şeyler dönüyor kesin. Evren yok olmasına rağmen melek silinmedi.
  • Gokunun seviye atlayacağını blue nin bir üst seviyesine (artık her neyse) çıkacağını düşünüyorum. Bunu da Vegeta takip edecektir doğal olarak blueninde pek bir anlamı kalmayacaktır. Seviyorum ben animelerde güçlü savaşçı kızları. Zaten Kale midir nedir o kızın dönüşümü farklıydı dövüşte ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben yapımcının yerinde olsam Jiren vs Hit yapardım ardından Jirenin Hiti yenmesini sağlayarak 7.evrende bir şok etkisi yaratırdım.

Şimdi sizler yazınca Daishinkan konusunda benimde içime kurt düştü
  • İndirdiğim tel uygulamasında bölümleri yoktu yarın hayırlısıyla pc geçip başlıycam sen animeden mi başladın mangadan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melekler ve Zeno ile güzel teoriler dönüyor nette, en önemlisi de ending videosuda ki bu kesit.

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"Over on Twitter, Todd Blankenship shared the English translation of “Dragon Ball Super” episodes synopses and the 100th episode teases the two female Saiyans from team Universe 6 going Super Saiyan Blue soon. "Meanwhile, Universe 6’s Caulifla and Kale ask Goku to teach them how to become Super Saiyan Blue,” reads the synopsis."

6. Evrenin saiyajinleri Blue ya dönüşürse seriyi bırakabilirim

Edit: Voha, imza kampanyası başlatmışlar

https://www.change.org/p/akira-toriyama-don-t-make-caulifla-super-saiyan-blue

Eyw hemen imzalıyorum #MakeDragonBallGreatAgain

• Okuduğum teorilerden birisinde ise Whis gibi iyi kalpli görünen bir meleğin olabilecek Daishinkan ve ona koşulsuz itaat edecek kötü eğilimli meleklerin yapacağı kötü şeylerden haberi olduğunu bu yüzden Vegeta ve Gokuyu olayların gidişatını değiştirmek için eğitmeyi kabul etmiş olacağını söylüyordu. İhtimal mi? İhtimal. Seviyorum böyle mantığa dayanan şeyleri.
  • bu ne la kuyruğu var bunun

Bu ilk seride full küçükmü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

bu ne la kuyruğu var bunun

Sayılır

O zaman benden bu kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne la kuyruğu var bunun

Sayılır

O zaman benden bu kadar

Naruto da küçüktü ilk seride

Ondan değil yav kızla bunu pek sevmedim sesleride kötü ama yaz bitmeden devam ederim tekrardan. bizim hxh deki meruem samanın ataları burdaymış devam etmemek ayıp olur xd

• Teori

Yıkım tanrısından güçlü bir dövüşçü var ortada ve bu kişi Beerus'u bilek güreşinde yenmiş birisi. Beerus ve Champa arasındaki fark Champa'nın Beerus'a göre çok daha zayıf ve atik olması. Bu onu kavgada 1 adım önde tutabilir. Ama Champa da kalıp olarak Beerus'tan büyük olduğu için bilek güreşinde Champa'nın Beerus'u yenmesi gayet mantıklı. Çünkü tam anlamıyla hiçbir zaman Beerus>Champa denmedi. Vücudlara göre bi kıyaslama yapıldı.Beerus, yıkım tanrıları arasından kiminle bir bilek güreşi yapabilir desek. En çok Champa ile bilek güreşine tutuşmuş olma ihtimali var. Çünkü bunlar hem birbirine eş olan evrenlerin yıkım tanrıları.Hemde kardeşler.Kardeşler arasında böyle şeyler hep olur ve bunların ikiside birbirleriyle rekabet içinde sürekli zaten. Hit'e gelirsek Monaka'ya yenildikten sonra Champa dan hiç korkmayarak emrivaki bir şekilde evine götürmesini istedi. Champa da atar yapınca geri vites yapmadı. Yüz ifadesinden ise belkide birçok anlam çıkarılabilir ama ben kortuğunu düşünmüyorum. Korksa atar falan yapmazdı hatta Monaka'ya da bilerek yenilmezdi. Gokuyla dövüşüne gelirsek Hit orada ciddi olarak dövüşsede kural olarak tam potansiyelini göstermiyordu. Bu haldeyken bile SSBKKx10 dan üstündü. 71 ve 72 hakkındaki teorim ise. 71 deki Hit'in işi Goku yu oracıkta öldürmekti ve yaptıda. Hemde SSB haldeyken. Burdan çıkacak sonuç SSB den daha güçsüz kişileri Hit tek yumrukta kolaylıkla öldürebilir(Hit'in tekniklerini çözmediyse) 72 bölümde ise Goku'nun dahice bir plan yaptığı ortaya çıktı ve kendini hayata geri döndürdü. 72 bölümde ise Hit bence kessinlikle Goku'yu alt etmek için dövüşmüyordu. Hatta kendi zevki için orada onunla oynuyordu. Çünkü Goku Hit'e karşı kendini kanıtlamıştı. Hit'te daha önce ona karşı koyabilecek kimse olmadığı için Goku'nun bunu başarmasıyla ona saygı duymaya başladı ve 72 inci bölümde onu öldürmek için değilde, onunla dövüşüp zevk almak için kavga ediyordu. Bu dediklerimi kanıtlayacak sözü ise Wados söyledi zaten."O şuanda suikastçi Hit değil. Dövüş sanatçısı Hit" diye. Bu sözlerden de Hit'in onu orada öldürmek istemediğini anlayabiliriz. Çünkü Suikastçilerin işi onlara verilen görevi tamamlamaktır. Hit'i orada dövüş sanatçısı gibi tabir etmek Hit'in onu öldürmek istemediğinin göstergesidir. Oradaki dövüşe gelirsek. Hit belkide gerçek potansiyelini orada gösteriyor olabilir ama farkettiyseniz aynı Vegeta da olan dövüşü gibi bu dövüştede ellerini cebine sokuyordu sürekli. Onun dışında Ka me ha me ha hariç koca bölümde bir kere bile yumruk atmayı başaramadı Goku. Eğer Hitto isteseydi onu gene tek hamlede öldürebilirdi. Ayrıca Gokuya isabet ettirdiği yumruklarda Time-Skipte kullanmıyordu o bölüm. Yani Hit'i hiçbir zaman full power görmedik. Vados Hit'in tekniğini açıkladıktan sonra Champa"bu teknik benim anlayamayacağım kadar harika bir teknik"dedi. Buda Champa vs Hit olsa; Champa Hit'in tekniklerini çözmediği için Hakai çekemeden Hit' onu yumruk manyağı yapar hatta istese onu öldürebilir. Buna katılmıyorsanız Champa, Hit'in tekniğini çözemeden onu nasıl engelleyebileceğini mantıklı bir şekilde anlatın. Bence Hit yıkım tanrılarından güçlü olan savaşçıdır. Jiren'e gelirsek ters köşe olma ihtimali çok fazla çünkü adam zaten bir takımım parçası. Bence bu kişinin tek çalışan biri olması bana daha mantıklı geliyor. Ayrıca Adalet için savaşan bir adamın bu arc sonrasında Goku ile savaşması için bir nedeni olacağını sanmam. Ayrıca Belmod ta şuan çok pasif bir tanrı olarak gösteriliyor.

Bana göre Jiren bu bahsedilen kişi değil. Eğer Hit'te değilse bu kişi çok yüksek ihtimalle üstün 4 evrendekilerden biri. Eyer buysa bu kişi %90 12 evrenden. Çünkü Gene o dövüşe katılmamasıyla en güçlü yıkım tanrısı olduğunu kanıtladı bence.

Eğer bu ihtimalde çıkmazsa bence bu kişi 4'üncüevrenden(bu ihtimal en düşük ihtimal). Çünkü 4'üncü evrenin yıkım tanrısı ile Beerus'un hiç iyi anlaşamadığı söylendi ve Beerus'a bakarken sürekli güldüğünü fark edebilirsiniz. Buda Beerus'u bilek güreşinde yendiğini gösterebilir. Ayrıca ek olarakta 2 tane savaşçısıda eksik. Yani en güçlüler toplanmadı bence.

• quote:

Bu teoriyi/tahmini face te de okudum. Hit fanı biri tarafından yazılmış gibi duruyor
    Karakterlerin kas gücü kıyasında, şişman/cüsseli birinin önde olacağı bir ortam pek oluşturulmaz. Ayrıca Beerus u yenen Champa olsa, bunu söylemekten çekinilmezdi. Ama Beerus un Champa dan daha güçlü olduğu ise söylendi. Whis, bir evrende yıkım tanrısının dahi yenemediği bir ölümlü var diyor. Hit le nasıl bağlantı kuruldu, Champa ve Beerus a rakip bile değil şu noktada. Anime ve Manga her ne kadar ayrı gitse de, hikayenin ana taslağı belli. Stüdyo ve Toyotaro o taslak üzerine diyalog ve olay şeması geliştiriyor. Mangadan gidersek, Hit abartılacak bir karakter dahi değil. Şu anda bahsedilen kişinin Jiren olduğu ile ilgili de kesin bir söylem yok. Ama whis turnuva hakkında konuştuğundan, o kişinin de turnuva da olması bekleniyor. En kuvvetli ihtimal ise Jiren bu noktada.

Şu söyleme de ayrı bir şey yazmam gerekiyor
    "Champa Hit'in tekniklerini çözmediği için Hakai çekemeden Hit' onu yumruk manyağı yapar hatta istese onu öldürebilir. Buna katılmıyorsanız Champa, Hit'in tekniğini çözemeden onu nasıl engelleyebileceğini mantıklı bir şekilde anlatın. "

Kim yazdı bunu bilmiyorum ama seriyi baştan bir izlesin

1) Goku, Time skip olayında, rakibinin bir sonraki hamlesini tahmin edip, ona göre saldırdı. Bu tekniğin çözülmesi ile alakalı bir durum, elde var 1.
    2) Goku, Animede Blue X10 kaioken ile hit in tekniğini çözdüğü için mi time skip onun üzerinde işe yaramadı?
    Hayır. Time Skip tekniğini aştığı için işe yaramadı. O kadar güçlendi ve hızlandı ki, tekniğin sınırlarını aştı.
    3) Beerus ve Champa nın, veya diğer yıkım tanrılarının, Goku nun çözdüğü bu tekniği çözmesine gerek yok, aşırı güçlüler zaten, teknik onlarda işe yaramaz. Kalkıp Beerus Hakai çekse zeno yu yok eder demekle aynı mantık Champa bu tekniği aşamaz demek.
    4) Hit için hiçbir zaman yıkım tanrısından güçlü olduğu belirtilmedi de, söylenmedi de. Bu turnuvada gördüğümüz yeni biri değil o, söylense önceden de söylenir.

72. Bölümde ikiside bitkin düşmüşken, Hit in hala tam gücünü kullanmadığını söylemekte ilginç tabii

Bende gördüm yapıştırayım dedim sadece. Ama katıldığım nokta bu arctan sonra Jiren ve Goku arasında bir sürtüşme yaşanmaz evrenler ayakta kalmaya devam ederse; Jiren ve Goku arasında bir şey olacağını sanmam. Jiren gibi bi karakterin ağzında "seninle daha işimiz bitmedi"gibi sözler çıkmaz. Adam bir süper kahraman ve adalet grubuna üye. Jiren bir şeyi korumak amacı dışında kimseyle işi olmaz zaten diye tahmin ediyorum. Bu adam bundan sonra sadece tüm evrenleri etkileyen bir savaşta yardım eder anca Goku'ya. Hit'in ise Goku ile rekabetinde daha fazla bir geleceği var. Bende bir Hit'çi olarak olarak söyleyeyim. Zaten Hit Champa'yı yense Champa turnuvada gayet rahat bir şekilde uyuklardı. Ama neredeyse altına yapacak.

Birde orada Time Skipi alt edip açık bir şekilde Kamehameha yediği için bitkin düştü. Tam güç kesinlikle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondG -- 16 Temmuz 2017; 20:47:13 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.