Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dragon balla superin mangası varmı 14. bölüm bulabildim en fazla
  • bölüm başı ortalama 1.5 manga kullanılmış ağır ilerliyor mu filler var mı ilk seride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

bölüm başı ortalama 1.5 manga kullanılmış ağır ilerliyor mu filler var mı ilk seride

http://www.animefillerlist.com/shows/dragon-ball

sağolun hocam az gibiymiş

• Uye alimi kapali degilse alin beni de. super saiyana yazin, sirttaki bir bolgeye odaklanarak da acilabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super saiyan olmak için saf bir kalbe sahip olmak gerekiyor mu
  • Vegeta için tsundere diyorlar doğru mu

• Abi şu Freeza'ya kötülük yakışıyor ya. Bu adamın iyi birisi olması mümkün değil maalesef
  • Ahali, şu Dragon Ball Z serisinin çevirisinin ne kadar iğrenç olduğunu sağır sultan bile duydu. Buna alternatif bir izleme yeri ya da çeviri yok mu ya? İngilizcem yeterli seviyede olmadığı için Türkçe izlemek istiyorum ama Kralmas adlı arkadaşın Dragon Ball Z çevirisi google translatein ilk halinden yapılmışçasına kötü...

• Make frieza great again!

Şu bölümden sonra Frieza anime kötü karakter sıralamasında en güçlüsüdür. Bana göre tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akone -- 18 Haziran 2017; 17:34:21 >
  • quote:

Mangada Goku Hakai yapıyomuş, ilginç geldi

Manga hk.

Senin mesajı görünce okudum bende fakat Zamasu fusion formu kaç tane oldu öyle.. Vegeta, Goku limitlerini zorlayıp güçlerini tükettiler, Trunks desen zaten mokoko. Mangaka gerçekten ilginç bir yol izliyor.
  • Turnuva sonunda başladı.
    Manga baya bir geri şuanda manga da black arc biraz daha farkli goku hakai yapiyor, zamasu portal açıyor, bölünüyor bi acayip olmuş.

• Turnuva heyecanlı her şeye rağmen. Ama çok uzayacak orası belli. Biriktirip izleyeyim desem bir yığın yerden spoiler yerim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Turnuva heyecanlı her şeye rağmen. Ama çok uzayacak orası belli. Biriktirip izleyeyim desem bir yığın yerden spoiler yerim zaten.

her bölüm turnuvada 1-2 dk ya denk gelecek heralde :D Temiz bi 20-30 bölüm sürebilir

• Universe 7 turnuvayı kazanacak orası kesin. Dragonball super buu dan sonrasıyla uub un büyümesi arasında geçiyor. Turnuva da Jiren karakteri en zoru olacak. Goku, vegeta yada gohan a yeni bir super saiyan formu verecekler bence. Manga daki gibi mastered ssb de olabilir.

• Goku'nun Jiren'e karşı şu haliyle hiç şansı yok. Adam yıkım tanrısıyla baş başa savaşmış. Goku'nun yeni formu büyük ihtimalle gelir gibi gözüküyor

• Bugün aksilik olmazsa ilk bölümünü izleyeceğim anime

• Son bölümün youtube'a düşmesini beklerken önerilen videolara bakıyordum;

Yine ileriki bölümlerden video sızıntısı olmuş, arenada Goku/Freeza ve Jiren kalmış gözüküyor, Freeza saldırıyor Jiren'e, büyük ihtimalle yeniliyordur herhalde.
  • quote:

Son bölümün youtube'a düşmesini beklerken önerilen videolara bakıyordum;

Yine ileriki bölümlerden video sızıntısı olmuş, arenada Goku/Freeza ve Jiren kalmış gözüküyor, Freeza saldırıyor Jiren'e, büyük ihtimalle yeniliyordur herhalde.

O sahne fan yapımı sanırım gerçek değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GwynBlade

quote:

Son bölümün youtube'a düşmesini beklerken önerilen videolara bakıyordum;

O sahne fan yapımı sanırım gerçek değil

Dragon Ball Heroes oyunundan.

Tahmindi zaten benim ki, böyle bir sahne sızsa deli gibi konuşulurdu

• Hiç üzerine araştırmayı düşünmedim, olabilecek bir sonuç çünkü. 7. evrenden Goku/Vegeta/Freeza/Gohan/No:17 sona kalabilecek kişiler malum.

98 Hk.

9. evren kaybetti, Zen-o direkt sildi evreni.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.