Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana göre jiren goku hit 3lüsü finale kalır gibi geliyor turnuva başlamadan 3 kişi savaşmıştı o tarz olur gibi
  • Son dörtte Jiren Hit Goku Freeza olur bence.
  • Artık turnuvada kalbur ustu güçlü karakterlerin gosterilmesinin zamanı geldi gorusundeyim. Kale gibi gecmisi olmayip birdenbire overpowered olan karakterleri ise sevmiyorum. Mesela geçen bölüm kör olan tilki görünümlü dövüşçü gerek duruşu gerekse sesi ile farklı bir karakterdi ama kolay harcandı.

Son dörde ise 4 evrenden farklı karakterin kalacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga Arc finali anime ile büyük oranda benzeşti, daha fazla power up yada yardım gelse saçma olacaktı, iyi oldu böylesi.
  • 100 Hk.

Vay monaco ya.. Kale LSSJ formunu ne kadar abarttılar öyle, ben SSJ2 ile bile hakkından gelir derken Blue Gokununun kamehameha işlemedi hatta üzerine yürüdü, aldı yerden yere çarpıyordu oha yani oha..
  • Goku'yu iyice millete maskara yaptılar.
  • Goku'nun SSB halindeyken attığı Kamehameha 80 inci bölümlerde,gökdelende Krillin'e attığı Kamehameha ile aynı. Brolyden güçlü ama kız.

• Demek şu seriyi izlesem konuşacak konu hiç bitmeyecek
  • Ilk 2 bölümü indirdim vakit buldukça yardırmayı düşünüyorum

Filleri direkt atlamayı geçicem,ilk seriden başlıyorum tavsiye varsa verin artık geri dönüşü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 23 Temmuz 2017; 13:55:51 >
  • Vegeta'nın önceden söylediği gibi süper saiyanların pazarlıkta satılma olayı gerçek oldu.

Goku ve diğerlerinin bayadır uğraştığı Süper Saiyan formu için Cabba ve Caulifla 2 dakikada yaptı.

Blue formunda Kamehameha saldırısı LSSJ'e işleyememesinden bahsetmiyorum bile. Önceden SSJ3'le Broly'ı haşat ettiklerini hatırlıyorum.

Neyse olaylar nasıl ilerleyecek hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Ilk 2 bölümü indirdim vakit buldukça yardırmayı düşünüyorum

Filleri direkt atlamayı geçicem,ilk seriden başlıyorum tavsiye varsa verin artık geri dönüşü yok

Daha çabuk güncele gelmek istiyorsan ilk seriyi atlayıp, Z yerine de Kai izleyebilirsin. Fillerları atılmış ve biraz kısaltılmış versiyonudur Z'nin ve yeni müzikler ve seslendirmeler var (müzikleri efsane bu arada).
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Ilk 2 bölümü indirdim vakit buldukça yardırmayı düşünüyorum

Daha çabuk güncele gelmek istiyorsan ilk seriyi atlayıp, Z yerine de Kai izleyebilirsin. Fillerları atılmış ve biraz kısaltılmış versiyonudur Z'nin ve yeni müzikler ve seslendirmeler var (müzikleri efsane bu arada).

Filler bölümler tamamen atıldı mı emin olamadım ama filler sahneler yerinde duruyor. Filler lar minimuma indirildi desek daha doğru olur.

3 ana arc dışında bölüm yoktu diye hatırlıyorum ama onların içinde filler sahneler vardır tabi ki.

• Bölümün ilk yarısını çok beğendim ikinci yarısı için ise karışık duygular besliyorum

Non-canon bir filmi baz alıp neden Kale bu kadar güçdü diye çıldırmak mantıklı olmasa da yeni form gelecek diye SSB yu ezmeleri hoşuma gitmiyor. Tamam Broly de çok güçlüydü (saçma sapan şekilde yenildi hep) ama tanrı seviyesinde ki formun kamehame sine doğru yürümesi biraz abartı. Hulk vs Loki göndermesi hoştu ama

Sıkıntı Goku'nun SSB çok güç harcıyor denmesine rağmen zırt pırt SSB olması. O dövüş SSJ3 vs LSS olsa daha yerinde olurdu. Hayır madem gücünü sakınacaksın neden direk SSB oluyorsun bir formun daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 23 Temmuz 2017; 18:43:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GwynBlade

Bölümün ilk yarısını çok beğendim ikinci yarısı için ise karışık duygular besliyorum

Non-canon bir filmi baz alıp neden Kale bu kadar güçdü diye çıldırmak mantıklı olmasa da yeni form gelecek diye SSB yu ezmeleri hoşuma gitmiyor. Tamam Broly de çok güçlüydü (saçma sapan şekilde yenildi hep) ama tanrı seviyesinde ki formun kamehame sine doğru yürümesi biraz abartı. Hulk vs Loki göndermesi hoştu ama

Sıkıntı Goku'nun SSB çok güç harcıyor denmesine rağmen zırt pırt SSB olması. O dövüş SSJ3 vs LSS olsa daha yerinde olurdu. Hayır madem gücünü sakınacaksın neden direk SSB oluyorsun bir formun daha var

Edit: Bir kere bile Broly göndermesi yapılmaması enterasan Toei affetmezdi

Toei bu formu yanlış işlediği gibi, ne yapmak istediğini de anlatamıyor. Toei nin gösterdiği şeylerin toplamı şu; ssjb öyle bir form ki, goku ve vegeta isterse gücünü normal bir insan seviyesine dahi çekebilir. Benzerini Beerus ta yapıyor. Ama yanlış işledikleri kısım da şu. Beerus gücünü değiştirirken gücünü, rakibinin kendisini ezmesine izin vermeyeceği bir seviyede tutuyor. Yani rakibinden bir adım önde oluyor hep. Bir kere bunu kaçırdı, vegeta biraz hırpaladı. O da gücünün %10 u idi Beerus un.
    Yani, Goku gücünü azaltıyor olabilir ama hep o seviyedeymiş gibi savaşa devam ettiriyorlar. Ve ezdiriyorlar. Ezdirme kısmı olmasaydı değişken güç meselesi oldukça güzel bir fikir aslında.

Formu yanlış işlemesi meselesi de bahsedilen dayanıklılık sorunu. Kendisini insan seviyesine çekmek için niye Goku SSJB olsun ki? Niye dayanıklılığını bu şekilde harcasın? Toei bu sorunu umursamadan dönüştürüp duruyor. Manga ise bu açıdan oldukça tutarlıydı şimdiye kadar.

Bölüm kendim için rezalet dedim. Biraz açayım.
    Tanrıların savaşında bu kadar yıkım olmamış bir saha da, saçma sapan yıkımlar oldu. Ağırlığı taşıyamadı diye yıkıldı ya hu? Kale zaten kanserlik bir karakter. 3 saniyede bir Son Goku diye söylenmesi kulağımı mahvetti. Dönüşüm sebebi zaten saçmalık. Caulifla bu savaşta ssj3 açabilir mi dedi goku? gece izlediğimden pek aklımda değil ama, o da ayrı bir saçmalık doğru hatırlıyorsam. Broly moviesinden alınıp duran diyaloglar yeter dedirtti. Vegeta nın Kale için, bir saiyajin in gerçek formu gibi bir şeyi söylemesinin kaynağı nedir misal? U7 de böyle bir olay yok, vegeta nasıl bunu diyebildi? Bu broly moviesinden alıntı ve bunu demesinin sebepleri vardı orada. Nerden tutsam elimde kalıyor bölüm. Umarım 101 daha iyi olur.

Son Goku diye bağırması benim de sinirlerimi bozdu, Broly'nin sürekli Kakkarot diye bağırması gibi.

Bu savaşta SSJ3 olabilirsin olayı zaten rezalet bence. Çocuk oyuncağı olmaya başladı formlar. Tamam orjinal seride de anormal power-up lar gördük ama abartmamak lazım. SSJ3 olmak için önce SSJ2 de ustalaşmak gerekliymiş, Vegeta p*ç mi yıllardır SSJ2 nin suyunu çıkarttı da neden olamadı ?

Dediğim gibi yeni form geliyor ya ondan bu Blue yu eziklemeler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bölümün ilk yarısını çok beğendim ikinci yarısı için ise karışık duygular besliyorum

Edit: Bir kere bile Broly göndermesi yapılmaması enterasan Toei affetmezdi

Toei bu formu yanlış işlediği gibi, ne yapmak istediğini de anlatamıyor. Toei nin gösterdiği şeylerin toplamı şu; ssjb öyle bir form ki, goku ve vegeta isterse gücünü normal bir insan seviyesine dahi çekebilir. Benzerini Beerus ta yapıyor. Ama yanlış işledikleri kısım da şu. Beerus gücünü değiştirirken gücünü, rakibinin kendisini ezmesine izin vermeyeceği bir seviyede tutuyor. Yani rakibinden bir adım önde oluyor hep. Bir kere bunu kaçırdı, vegeta biraz hırpaladı. O da gücünün %10 u idi Beerus un.
    Yani, Goku gücünü azaltıyor olabilir ama hep o seviyedeymiş gibi savaşa devam ettiriyorlar. Ve ezdiriyorlar. Ezdirme kısmı olmasaydı değişken güç meselesi oldukça güzel bir fikir aslında.

Formu yanlış işlemesi meselesi de bahsedilen dayanıklılık sorunu. Kendisini insan seviyesine çekmek için niye Goku SSJB olsun ki? Niye dayanıklılığını bu şekilde harcasın? Toei bu sorunu umursamadan dönüştürüp duruyor. Manga ise bu açıdan oldukça tutarlıydı şimdiye kadar.

Bölüm kendim için rezalet dedim. Biraz açayım.
    Tanrıların savaşında bu kadar yıkım olmamış bir saha da, saçma sapan yıkımlar oldu. Ağırlığı taşıyamadı diye yıkıldı ya hu? Kale zaten kanserlik bir karakter. 3 saniyede bir Son Goku diye söylenmesi kulağımı mahvetti. Dönüşüm sebebi zaten saçmalık. Caulifla bu savaşta ssj3 açabilir mi dedi goku? gece izlediğimden pek aklımda değil ama, o da ayrı bir saçmalık doğru hatırlıyorsam. Broly moviesinden alınıp duran diyaloglar yeter dedirtti. Vegeta nın Kale için, bir saiyajin in gerçek formu gibi bir şeyi söylemesinin kaynağı nedir misal? U7 de böyle bir olay yok, vegeta nasıl bunu diyebildi? Bu broly moviesinden alıntı ve bunu demesinin sebepleri vardı orada. Nerden tutsam elimde kalıyor bölüm. Umarım 101 daha iyi olur.

Son Goku diye bağırması benim de sinirlerimi bozdu, Broly'nin sürekli Kakkarot diye bağırması gibi.

Bu savaşta SSJ3 olabilirsin olayı zaten rezalet bence. Çocuk oyuncağı olmaya başladı formlar. Tamam orjinal seride de anormal power-up lar gördük ama abartmamak lazım. SSJ3 olmak için önce SSJ2 de ustalaşmak gerekliymiş, Vegeta p*ç mi yıllardır SSJ2 nin suyunu çıkarttı da neden olamadı ?

Dediğim gibi yeni form geliyor ya ondan bu Blue yu eziklemeler..

Broly bu kadar siniri bozucu değildi sanki

Vegeta SSJ bariyerini de aşamamıştı, normaldir Ama bizimkiler yıllarca her Allah ın günü ağır eğitimler yaparken bir veledin çıkıp ssj3 açacak olması komik duruyor

Gokunun şu noktada ssj formlarına girmesine bile gerek yok aslında. Toei bunu da kaçırıyor. Elbette Goku nun rakibine üstünlük kurma gibi girişimleri yok -Toyotaro nun yaptığı gibi- ama, Beyond God ın bildiğim kadarıyla açıklanan bir zayıflığı yok. O formda istediği kadar durabilir. Beyond God, SsjGod a yakın bir güçte.

Broly i de sevmezdim zaten

Bir şekilde verilmeliydi SSJ3 Vegeta'ya bence. Adam tanrı formu aldı ama SSJ3 açamıyor
    SSJ2 Vegeta vs Beerus olayı bile yeterli bence bu formda ustalaştığını göstermek için

Gerçi dediğiniz gibi birde base-god formu var. Araya hiç SSJ sokmayacaklardı. Base formda rakiplerinin %90 ını alabilmeleri lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 23 Temmuz 2017; 19:5:27 >

• Bu kaplumbağa ustası sevecen bi tip

4.bölümü izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Temmuz 2017; 1:29:5 >
  • Çok önemli bi soru yönelteceğim spoiler içine alayım

Goku'yu seri boyunca birisi doyurabiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Temmuz 2017; 12:11:53 >
  • 16.bölüme geçtim iyi hoş gidiyor birşey aklıma birşey takıldı,GT serisini izlemek zorunlu mu çünkü hem sevilmemiş genel bi kitle tarafından ve filler diyenler var

• takılmayın şu güç mevzularına. klasik goku. rakibiyle eğleniyor, dayak yemeyi de seviyor işte. bu şeyleri önceden de gördük. blue formuyla istese illaki kale'i yenebilirdi ama neler yapabileceğini görmek istiyor. Bir üst seviyeye geçiyorki rakibi de gaza gelsin daha çok güç kullansın. bir de turnuvanın sonuna kadar ayakta kalmak için kondüsyon koruma mevzusu var. yoksa şu ana kadar gerek hit olsun gerek jiren olsun ortalığı kasıp kavururlardı. hepsi en az enerji ile indirebilecekleri rakipleri tartıyorlar en başta işte. goku'nun şansızlığı malum herkesin hedef tahtası oldu. o da enerjisini ekonomik şekilde kullanıp turnuvanın sonuna doğru olacak şeyler için kendisini saklıyor.

• Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Ya ne güldüm şu sahneye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Temmuz 2017; 23:55:58 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.