Şimdi Ara

Dragon gaming center hakında bilgi verirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu modları çözemedim ne işe yarıyorlar. Green, comfort, sport.

• Modları kullanmana gerek yok pildeki güç seçenekleri ile bir farkı yok çünkü. Ama ısı , internet kullanımı vb. parametreleri görmek için kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbasturk

Modları kullanmana gerek yok pildeki güç seçenekleri ile bir farkı yok çünkü. Ama ısı , internet kullanımı vb. parametreleri görmek için kullanabilirsin.

PC ısınıyor ya. Konuda açtım kimse bakmıyor. Yeni aldım. Bende çözüm üretmeye çalısıyorum. dgpu oyun oynarken 75 dereceye varıyor. Msi aradım normal dedi 100 kadar garanti ederiz dedi. Bios güncellim dedim sitede bu modelin 4k sı var. !080p olan modeli yok. Bios burdan güncelleme dedi servis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan062

quote:

Orijinalden alıntı: barisbasturk

Modları kullanmana gerek yok pildeki güç seçenekleri ile bir farkı yok çünkü. Ama ısı , internet kullanımı vb. parametreleri görmek için kullanabilirsin.

PC ısınıyor ya. Konuda açtım kimse bakmıyor. Yeni aldım. Bende çözüm üretmeye çalısıyorum. dgpu oyun oynarken 75 dereceye varıyor. Msi aradım normal dedi 100 kadar garanti ederiz dedi. Bios güncellim dedim sitede bu modelin 4k sı var. !080p olan modeli yok. Bios burdan güncelleme dedi servis.

Bios güncelleme olayına girme bilmiyorsan. Cihazı brick edebilirsin. Isınma konusunda birşey diyemem modelini bilmiyorum benim hiç 52 dereceyi geçmedi bilgisayarım.

• gs60-6qe . Senin model ne ?
  • quote:

gs60-6qe . Senin model ne ?

GT72S-6QD, sizin modelde soğutma eğer çift fan ise o değerler yüksek olabilir ama değilse çok da anormal değildir bence. İyi bir soğutucu almak belki bir çözüm olabilir.

• quote:

Bu modları çözemedim ne işe yarıyorlar. Green, comfort, sport.

Green mod işlemci ve gpu ya hız aşırtma yapılmamış hali, comfort mode işlemci hız aşırtma yapılıyor, sport mode ise hem işlemci hemde gpu ya hız aşırtma yapılıyor hız aşırtma yapılınca doğal olarak ısılarda artar bu yüzden green modda kullanmalısınız
  • voleren V kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim. 90 dreceyi gördüm. Bu normal mi? çift fan var ve bu değerler çok garip geliyor. gs60 6qe. gtx 970m ekran kartı. dgpu 85 - 90 gördü.
  • nekadar sürede bu sıcaklık değerini gördünüz yani 1 saat oyunda bu sıcaklıkar normal değil ama 3 - 4 saat oyun oynayıp bu sıcaklıkları gördüyseniz normaldir ayrıca hangi oyunda ve hangi grafik ayarlarında oynadığınız da önemli tabi
  • voleren V kullanıcısına yanıt
    Sport modda gördüm bu sıcaklığı. Yarım saatte çıktı bu sıcaklığa. Su iki gündür deniyorum 88 geçmedi. Başka sitelerden inceleme videolarına baktım bu laptoplarda sıcaklık zaten bu adam 88 oyun oynuyor sıkıntı yok diyor anlam veremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.