Redditte bile oyunun konusunda dalga geçmeler başlamış reddit From the DragonsDogma community on Reddit: Me looking at the NPC i have to kill in exchange for +15fps https://www.reddit.com/r/DragonsDogma/comments/1bjxyqa/me_looking_at_the_npc_i_have_to_kill_in_exchange |
Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Bu opt ile bu meta puanı nasıl acaba hocam? 87 ortalama bu kadar kötüyse opt. Diğer herşeyi muazzam yaptığı anlamına gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İncelemeler Gelmeye Devam ediyor.
Capsule Computers : 9.5 / 10.0
Press Start : 9 / 10.0
Game Rant : 4.5 / 5
GameSpew : 9 / 10.0
Entertainment Geekly : 4 / 5.0
Gameblog : 10 / 10
Merlin'in Kazanı : 90 / 100
-
Şehirlerde düşüyor oralara. Açık dünyada performans sorunu yok pek.
-
Muhtemelen optimizasyon harici oyunun sorunu yok onu da artık zamanla düzeltirler zaten açıklama yapılmış ve farkındayız uğraşıyoruz demişler
ıgnCapcom Is 'Aware' of Dragon's Dogma 2 Frame Rate Issues on PC, Looking Into Fixes - IGNhttps://www.ign.com/articles/capcom-is-aware-of-dragons-dogma-2-frame-rate-issues-on-pc-looking-into-fixes -
Bu teknik inceleme yapanlar oyunun patchsiz halini oynuyordur muhtemelen ve oyun ne zaman ellerine geçti bilemiyoruz. Bu arada bir ihtimal birkaç patch yapılmış olabilir. Yapılmadıysa yarın Steam'de %50'ler ile açılış yapar artık.
-
Pc tarafını bilmiyorum ama playstation tarafında gelen bir patch yok bana mesela rise of ronin'e dün direkt ilk yaması geldi..
çıksın da göreceğiz bakalım 10 saat 3 dakika kaldı..
-
dogmayı tam ındırdın mı?
-
Dragon's Dogma 1 vs Dragon's Dogma 2 | Graphics, Animations & Details | Final Comparison
ElAnalistaDeBitsyoutubeDragon's Dogma 1 vs Dragon's Dogma 2 | Graphics, Animations & Details | Final Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=KmP3ptKdLKM -
indirdim evet 64 gb
-
patch yoksa kötü ozaman
-
Kötü hocam maalesef ama gelebilir belki çıkana kadar bilemiyorum yoksa da kötü bir çıkış yakalayacağı kesin bu şekilde..
-
Hem DD2 hem ROTR çıkışın da hayal kırıklığı yaratacak gibi DD2 yine toparlayıp kendini kurtarabilir ama ROTR çakılmış gibi puanlarda ikisine de çok yükselmiştim şimdi arada kaldım napsak
Ronin patladığına göre gönül rahatlığıyla dragons dogma 2'ye dalabilirsiniz
-
Dalalım da o da 20 fps
-
ronin oynarım ben wo long kadar olsun oynatır. dogma o fps ile oynanmaz
-
Capcom olunca toparlama süresi bence kısa sürer gibi düşünüyorum bugüne kadar her şeyi doğru yaptılar neredeyse bu oyun böyle puanlar almışken en iyi hale getirmek seriyi devam ettirmek için çabuk bir toparlama gelir
Ben de öyle düşünüyorum umarım öyle de olur yoksa ikinci bir cyberpunk vakası yaşanacak gibi..
-
Cyberpunk bitmemiş, bug, glitch dolu bir oyundu. Bunda onlardan bahseden görmedim pek.
-
Yalnız hocam cyberpunk hype ve bu oyun arasında çok büyük fark var adamlara sürekli erteleme yüzünden tehditler bile gitmişti o yüzden cyberpunk ile kıyaslamak bence doğru olmayabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X