Evet şaka gibi. Patch de yok. Bugün içinde toparlamazlarsa bu durumları oyuncular tarafından en çok gömülen Capcom oyunu olarak tarihe geçebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Mart 2024; 9:33:22 > |
Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)
-
-
Yarattığın karakter ile oyuna başlarsan geçmiş olsun. "New Game" seçeneği yok. 2 dolar ödemen gerekiyor. Steam'den cloud save özelliğini kapatıp dosya yolundan save dosyasını silip öyle başlayabilmişler.
-
Evet gördüm. Nereden tutsan elinde kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Capcom japonsun dedik aklı başında adamlar dedik neyaptın sen oyun içinde fast travel para ile satılırmı valla helal olsun b,r yaşıma daha girdim
-
Hem burada hem ekşide gördüğüm olaylardan sonra biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Böyle şeylerden kesinlikle geri adım atarlar. Gerçi şimdi almazsak da zam gelir neyse bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsolda çözülmez ama PC'de insanlar gider trainer açar parayla sattıkları eşyaları istedikleri kadar ayarlar öyle oynar. Gerçekten bu şark kurnazlığı nedir anlamıyorum bu yapımcılardaki. Misal ben PC'de aldım oyunu ve fast travel'ı parayla sattığı için yapımcı dediğim yöntemi kullanacağım. Kimse keriz değil, adamların yaptığı büyük bir hırsızlık. Ya maddi yönden çalmaya çalışıyorlar ya da zamanınızı çalmaya çalışıyorlar (fast travel yapmanıza engel olarak).
-
Yönetmen de onurlu bir adam değil belli ki. Daha yakın zamanda "fast travel'ı sınırlı tutuyoruz çünkü fast travel oyununuz sıkıcı demektir" dedi. Ee niye satıyorsun derler o zaman adama? Fast travel böyle oyunlarda olmak zorunda. Bu oyun sıkıcı demek değildir. İnsanların vakti sınırlı olabilir, adam eve gelip 2 saat oyun oynayacak onda da oradan oraya mı yürüsün? Beyin yok bunlarda. Elden Ring ekibi, Zelda ekibi salak bir akıllı sizsiniz.
Yol yakınken hemen dönmezlerse rezil olurlar. Ne güzel çoğu şeyi sevilen oyun yapmışsın, anlamsız hamlelerle içine ediyorsun.
Görünüş değiştirmek için ilk büyük şehirdeki The Art of Metamorphosis item'ını almak yeterliymiş, oyun içi parayla 500 kristal, toplamak kolaymış.
Yılda bir iki oyun alma hakkını bu oyundan yana kullandım ve Xbox için dün oyunu satın aldım. Xbox da ps5 e göre daha ucuz. Her neyse gece 12 gibi oturdum başına saat 3 gibi kalkabildim. Karakter yaratma ekranı çok vaktimi aldı. Amacım Ak Gandalf yaratıp büyücü olarak ilerlemekti fakat büyü kullanımı keyifli olsa da açıkçası insan harf aksiyon istiyor. Bu akşam karakteri silip yeni baştan karakter yaratacağım. Sınıf değiştirme yapılabiliyor fakat ben karakteri yaşlı ve kambur yaptığım için çok sarmadı. Hızlıca değinecek olursam ilk witcher 3 ü oynadığım dönemki gibi bir heves ve heycan yarattı bende. Grafikler ve ışıklandırma harika atmosfer de keza öyle. Öğleden sonra bi bahane bulup işten kaçabilirsem devam edeceğim..
Bunu bilmiyordum hocam karakteri beğenmezsek yeniden başlamaya gerek yok o halde..
ana pawn isim değiştirme nasıl yapılıyor bilen var mı bulamadım
-
Hayır anlamadığım nokta şu, Mesela seçeneklere görev yerlerini gösterecek bir seçenek koysan ne kaybedersin? Görmek istemeyen zaten o seçeneği açmaz niye oyuncuyu sınırlandiryorsun, Fast traveli koy sen ,yürümek isteyen yine yürüsün. İstemeyeni neden zorla yürütüyorsun. Fast travel olmayınca aynı geçtiğiniz yere geri gelirseniz aynı yaratıklarla defelarca kapışmanın mantığı nedir, Cidden çok can sıkıcı durumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 22 Mart 2024; 12:50:12 >
Cin olmadan adam çarpmaya başladı oyun firmaları oyun sektörünün geldiği nokta rezil durumda böyle giderse daha çok stüdyo kapanır oyun iptal olur bu mantıktaki adamlara da böylesi müstehaktır.
-
Evet maalesef. Hayır gördüğüm kadarıyla random event de yok. Tek olay aynı yaratıkların saldırıp durması yani. Seçenek ver arkadaş insana işte. İsteyen, adım atmadık yer bırakmak istemeyen adam zaten bunu yine yapıyor. Beni neden zorluyorsun? Şöyle bir şey de gördüm. Tek save slot var. Manual save var, auto save var. Sıkıntı şu. Manual save de etsen auto save üstüne yazıyor. Mesela bir yere çıkıyorsunuz, orada bug oldu takıldı karakter vs. Ve tam o sırada save aldı diyelim. Gitti oyun :) Reload de etsen oradan başlıyorsun çünkü. Yaşanmış bu. Çözümü varmış da saçma sapan işler yani.
Ya hadi fast travel koymadın. Bari at koy şu oyuna. Araç koymuşsun ona da hemen saldırıp kırıyorlar. Kırmasa da kaplumbağa gibi gidiyor. İnanılmaz saçma şu seyahat olayı.
IGNyoutubeHere's what you need to know about the Dragons Dogma 2 save system. Dragon's Dogma 2 can be a harsh place, and in this PSA, we'll let you know about its quirky save system, and how best to use it. From Dragons Dogma 2 manual saves, to autosaves and resting at a Dragons Dogma 2 inn, we'll break down Dragon's Dogma 2's systems, and hopefully, stop you from losing hours of progress due to bugs, or dodgy autosave placements. #IGN #Gaming #DragonsDogma2https://www.youtube.com/watch?t=131&v=qLUmHyx9fis&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Mart 2024; 13:19:12 >
-
Benzer kayıt sistemi ilk oyunda da vardı. Oyun ilk karakterine ait kayıt dosyasını silmeden ikinci bir karakter açmana izin vermiyordu. Fast travel olayı yine sorunluydu. Oyunda bulduğun (sınırlı sayıda) özel taşlar ile teleport olabiliyordun. Aynı sistemi bu oyunda da devam ettirmeleri akıl alır gibi değil. Hele bu taşların gerçek para ile satılması yüzsüzlük olmuş. Tamam, capcom'u ve oyunlarını severim ama bu yaptıkları firmaya hiç yakışmadı.
-
Ps5 performansı ve grafikleri nasıl arkadaşlar? Pcden memnun kalmadım. PS dinamik 4k en azından diye düşünüyorum ama sorayım dedim? Fps yoruyor mu?
Vay be saglam patlamis. İlk oyuna 85 saat gommustum keyifle. Speedrun falan yapiyordum kendimce. Nereden nereye.
İlk oyunu seven bunu da sever arkadaşlar, fast travel için gereken ferrystone ile satılmıyor sadece kristali alabiliyorsunuz o da oyunda bulunuyor fast travel için gereken eşya ferrystone , karakteri düzenlemek için gereken kitap büyük şehirdeki büyük rift stone olduğu yerde satılıyor fiyatı 500 rc, satılan ürün yeniden canlanma taşı öldüğün yerden tekrar devam etmeni sağlıyor oyunda çıkıyor sürekli diğer ürün de rc yani sizden daha yüksek seviye pawn seçmek isterseniz rc istiyor yada büyük rift stone olduğu yerdeki satıcıdan bir şeyler almak isterseniz.
-
Görsellik muazzam çok denk gelmedim ama fps 30 altına düşüyor ama bu yoğun savaş zamanları olmuyor biraz garip.
-
Hocam buradaki esas olay tutarsızlık. Yönetmen fast travel'a bir sürü laf yapıp sonra ilk günden satınca tuhaf oluyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X