Pcde insan kalabalığı görünce oyun leş atıyor resmen. Az önce iade başvurusu yaptım ama 2 saati az biraz geçmişim umarım iade edilir. Teşekkür ederim hocam. PS'den alayım o vakit. |
Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (20. sayfa)
-
-
İade edilir çünkü çok var benim arkadaşım iade etti oyun kasıyor diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Warfarer, Dragon's Dogma 2'deki her mesleğin silah ve yeteneklerini karıştırıp eşleştirebilen bir meslektir. Örneğin, bir Magick saldırısı yapabilir ve bunu bir büyük kılıçla takip edebilirsiniz. Hangi kombinasyonları deneyeceğinizi görmek için sabırsızlanıyorum."
- Hideaki Itsuno
Dragon's Dogma (@DragonsDogma) on Xtwitter“The Warfarer is a vocation that can mix and match the weapons and abilities of every vocation in Dragon’s Dogma 2. For example, you can cast an attack Magick and follow up with a greatsword. I can’t wait to see what combinations you try.” - Hideaki Itsuno #DD2DevNoteshttps://twitter.com/DragonsDogma/status/1770873011002118649 -
Hocam sizinle aynı PCye sahiptik sanırım rtx 3060 monster laptop. Eğer hala aynıysa kullandığınız cihaz performansı nasıl pcde söyler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben oyunu direkt sattım oynanmıyor gözüm alışır belki diye biraz sabrettim ama yok yani..
-
Diyorum ki fast travel için yine oyun içinde bulacağın taşları kullanacaksınız, parayı verip fast travel yapma olayı yalan oyunu bilmeyen biri attı ortaya bir yalan herkes sorgulamadan ona inanmaya başladı, parayı verip aldığın şey fast travel oluşturabileceğin bir kristal o da ferrystone olmadan çalışmıyor, kısacası ferrystone yoksa fast travel unut, ferrystone da sadece oyun içinde bulunuyor satılmıyor para ile alamıyorsun tekrar ediyorum para ile fast travel yok.
-
Sonuçta fast travel için lazım olan bir itemı satıyor mu satmıyor mu? Dediğim gibi, buradaki tezatlık yönetmenin açıklaması ile satılan arasındaki tezatlık.
-
İlk oyunda da fast travel sıkıntılıydı dlc ile birlikte 200 saatten fazla oynamıştım benim için sıkıntı yok alışığım:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam bende 4070Ti'lı kasa var.
-
Sen hiç anlamıyorsun o item den bir milyar tane sahip olsan bile gerekli taş olmadan kullanamıyorsun ve o item de yeni keşfettiğin yerlerden ve görevlerden geliyor zaten, sen ben uğraşama görev kovalamakla diyorsan onu alırsın yerleştirsin uzaktan bakarsın :D bir işe yaramıyor diyorum halla gereken diyorsun oyun veriyor zaten sana yeterince :D.
Ödeme kısmı benim kasmakla işim olmaz diyenler için var, hızlı çok önemli diyorsan öküz arabaları var gidiceğin yöne gidene biniyorsun gidiyorsun tüm yolu yürümek zorunda bırakmamış seni zaten, sen benim zamanım altın değerinde diyorsan alırsın o itemi boş boş bekler elinde :D
-
Hocam bence sen anlamıyorsun da neyse. Öküz arabası da ilk saldırıda falan kırılıyor zaten :) Bunlar dışında da fast travel olayı saçmalık zaten bence. Elinde birçok şeyi güzel yaptığın oyun var sırf inattan oyun süresi uzasın diye fast travel koymuyorsun doğru düzgün. Günde birkaç saati olan adam oradan oraya koşsun diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 22 Mart 2024; 21:16:10 > -
Sen o öküz arabasına dua et ilk oyunda o da yoktu :D ama ilk oyunda sonradan taşı sınırsız satan bir satıcı vardı bunda da vardır ama kim bilir nerede onu bulunca rahatlarısn ve oyun new game + da daha rahat tüm kristaller açık geliyor harita açık geliyor.
-
-
Ben şahsen oyundan keyif alıyorum. Evet fast travel bir problem ama insan alışıyor. Hiç değilse etrafta daha dikkatli olmanızı sağlıyor
PS5 de oynuyorum... Performans bazı yerlerde özellikle kalabalık savaşlarda rahatsız edici olsa da bana göre aslında o dalganmalar o kadar da etkilemiyor gibi geldi. Bilemiyorum.. belki ben oyunu çok beğendiğim içinde öyle gelebilir
-
Şu oyun türkçe altyaxı olsa muhteşem olurdu keyif katlardı.
Beni fps hiç etkilemedi akıp gidiyor oyun sabit olmaması avantaj ileride pro çıkınca şahane olur. Tek sıkıntı türkçe olmaması baya şahane olurdu. Pc de türkçe yama ile tekrar oynanır gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5 de oynuyorum gayet keyifli. Performans rahatsız etmedi
Tek sorun ara sıra düşen fps onun dışında çok güzel oyun büyük olasılık platin yaparım.
-
Karakterini berberde yeniden şekillendirebiliyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X