Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi oyuna giriyorum guilddeki arkadaşların isimlerini buraya yazacağım girmek isteyenler onlara pm atsın mutlaka bir tanesi açık olur.
    Xeriondayız.
  •  Dragona Online OBT!!

Dragona Online OBT!!

Bu nicklere pm atarak guildimize girebilirsiniz.Ama 5 kişilik yer kaldı acele edin
  • kendimce boyler bir build olusturdum arkadaslar dunner icin aoe icin bi bakın bakalım
     Dragona Online OBT!!

Aktif skiller
    2. sıra 1. Skill Tek hedef icin kullanılcak
    2.sıra 3. Skil aoe
    3. Sıra komple aoe
    4. Sıra 5. Skill defans vermesi icin
    5. Sıra 2ve3. skiller tekli hedefler icin
    6. Sıra 2. Skill aoe

Pasif skiller
    1. Sıra 1. Skill defans
    2. Sıra 1. Skill can
    En son skill atack attırmak icin boyle bisi dusundum simdilik

• Passive skill'lerde üstteki seçtiğin iki skill ve sağ en üstteki skill'i her zaman max yap. Aktif skiller içinse her classın farklı oluyor, çoğu skill de gereksiz olabiliyor. Hangisinin işe yarar olduğunu dragona'nın kendi forumundan bulabilirsin. Zaten bir süre sonra kendin de anlıyorsun hangisinin ne işe yaradığını. Sniper için skill build'i isteyen varsa yazabilirim.
  • sag en ust skill residace veriyo onu pek onnem semedim atak skilleri simdiye kadar actıgım skillerden en cok ise yarayanları ayırarak yaptım gunner cok bilgi bulamdım orda ya
  • http://forums.gameclub.ph/index.php?topic=309550.15

Şurada tartışılmış gunner buildleri.
  • Oyundan bir SS de ben yükliyim ..

Dragona Online OBT!!
  • bende questler bitti ya dungeon harici questim yok simdi onu bi yapsam yenileri cıkar artık
  • Sniper denemek istiyorum build bilen varsa yuksek lvl'li arkadaşlardan yardim bekliyorum.
  • passive:
    ready specialized shot : max
    master sniper : max
    train body : max

active:
    quadruple loading : max
    pressure ammo : 1
    gaze of annihilation : max
    second sight : 1
    eliminate trace : 1
    super-charged shot : 1
    lightning movement : 1
    protective wall : 1
    flame shot : max
    lightning shot : 1
    ice bolt : 1
    sniper stance : 1
    head shot : max
    leg shot : max

Böyle gidiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 18 Eylül 2011; 17:22:40 >
  • Ben sniperda 3 active 3 passive olmak üzere 6 skill açtım.Onların hepsine verirsen skill puanın kalmayabilir.
  • Çoğu skill'e 1 verdim zaten şuanda 8 skill pointim boşta hepsini açmama rağmen. 29uncu levelde pasiflerin hepsi yeniden açılıyor onlara vereceğim 30'da da head ve leg shot açılıyor onları maxlayacağım.

Level 30'a geleyim buraya screen shot koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 18 Eylül 2011; 19:48:32 >
  • Oyunda ticaretle uğraşan var mı? Bu sıralar pek giremiyorum girince sürekli consigmente bakıyorum ucuzları alıp pahalıya satıyorum.Böyle yaparak baya para biriktirdim.
    Size de tavsiye ederim.Ama önce piyasayı iyice öğrenin.
  • uyuz oldum ya adamın biri sürekli bana daliyo direk pvp felanda yapmadan iyi bol expim gidiyo napcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WDesinG

uyuz oldum ya adamın biri sürekli bana daliyo direk pvp felanda yapmadan iyi bol expim gidiyo napcam ya

K.bakma yeni gördüm.Malesef oyunun daha aksiyonlu olması için exp gidiyor.Ben de nefret ediyorum ama olmasa tekdüze olurdu.
    Yapacağın bir kere ölünce hemen ch değiştirmek.Honor puanını da 100/100 olarak tutmalısın yoksa itemin düşer ve daha fazla exp kaybedersin.
  • Anladim suan oyuna girebilen varmi bakimmi var serverlerde?
  • quote:

Anladim suan oyuna girebilen varmi bakimmi var serverlerde?

Evet bakım vardı.

quote:

Attention Players!

We will be having a Regular Server Maintenance tomorrow (September 22, 2011) from 8:00AM to 1:00PM.

Reason for Maintenance:
    1. Patch Update
    - Cash Shop 2.0 (New Cash Items)
    http://forums.gameclub.ph/index.php?topic=316474.0
    2. Server Optimization and Stability Fix

Please log out your accounts 5 minutes before the given time to avoid having any account problems.

Thank you for your patience and continuous support!

Dragona PH
    Game Management

• Arkadaslar aranızda gunner oynayan varsa bi sorum olcak bizim aoe ataklar elemental degilmi fire cold damage felan ozaman biz passivedeki elemental atack arttıran skille versekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123
    Uyarı gitsin diye yaptım.

Kardeş pm atmışın ama bende gsm onayı istiyor o yüzden pm atamıyorum onla uğraşacak zamanım yok.
    Oyun hakkında ekran görüntülerine bakarak biraz fikir sahibi olabilirsin.Oyunu kısaca özetlemek istesem çok uzun sürecek o yüzden sen sor ben cevaplayayım.
  • quote:

Arkadaslar aranızda gunner oynayan varsa bi sorum olcak bizim aoe ataklar elemental degilmi fire cold damage felan ozaman biz passivedeki elemental atack arttıran skille versekmi ?

Onun yerine direk skile vermeni öneririm, pasifte %1 artacağına skill e verince en az %5 artar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.