Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agah010

oyunu indiremedim bi yardım eder misiniz??

buyur kardesim yardımcı olim noldu ?
  • oyun feci sardı, özellikle quest sistemini çok beğendim sürekli ordan oraya koşmuyosunuz :) ah bide lag olmasa süper olcak. birde sorum var dungeonlar kaç lvlde başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

oyun feci sardı, özellikle quest sistemini çok beğendim sürekli ordan oraya koşmuyosunuz :) ah bide lag olmasa süper olcak. birde sorum var dungeonlar kaç lvlde başlıyor?

oyundaki nick ne senn ?
  • quote:

oyun feci sardı, özellikle quest sistemini çok beğendim sürekli ordan oraya koşmuyosunuz :) ah bide lag olmasa süper olcak. birde sorum var dungeonlar kaç lvlde başlıyor?

20 levelde ilk dungeon questi gelicek ama 15+ olarak dungeon a gireblirsin suerden. tavsiyem 20e kadar sabret
  • Arkadaşlar filipin halkı bize göre sabah 6.00-17.00 civarında online olduğu için bu saatlerde sürekli dungeona girin.Akşam ve geceleri girecek adam bulamazsınız.Dungeona harok önünde bir parti atılmasını bekleyip partiden biri keyi girdiğinde girebilirsiniz.En iyi parayı bu dungeonlardan yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

quote:

oyundaki nick ne senn ?

Fapper
  • quote:

quote:

sitesindeki 2 yerdende indirmeyi denedim indiremedim başka link yok mu
  • Şu anda online olan varsa Xeriondayım guilde alabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Şu anda online olan varsa Xeriondayım guilde alabilecek var mı?

Ben alabilirim ama çok fena lag var, sanırım internetten kaynaklanıyor.Nickin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 14 Eylül 2011; 17:17:11 >
  • Yeni char açacağım Sniper pek sarmadı da hep aynı şekilde vuruyor skilleri çok sıkıcı pvp'de iyi bir char arıyorum hangisini önerirsin?
  • Pvpde şuanda shamanlar çok iyi, ölüm savaşında gördüğüm kadarıyla shamanlar hep ön planda oluyor.İleriye yönelik düşünüyorsan shaman öneririm, sıkılırım diyorsan anı yaşamak için assasin veya scout seçebilirsin.Kasmak için ise kesinlikle guardian.
  • Magician nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Magician nasıl?

Magic in kasmada biraz yavaş kaldığını biliyorum sadece, savaşlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir.
  • Guildin kapasitesini yükseltme hakkında bilgisi olan var mı? Guild emblem gerekiyorsa kapasiteyi yükseltmek için kaç tane harcamalıyız?
    Guild kurunca bagdal kesme görevi verdi, 2 kere grupla girdim ama görev bitmedi.Bu görev için özel birşeyler mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Guildin kapasitesini yükseltme hakkında bilgisi olan var mı? Guild emblem gerekiyorsa kapasiteyi yükseltmek için kaç tane harcamalıyız?
    Guild kurunca bagdal kesme görevi verdi, 2 kere grupla girdim ama görev bitmedi.Bu görev için özel birşeyler mi gerekiyor?

Guildi level 2 yapmak icin 5 Emblem basman gerekiyor. Zaten level 2 olunca kapasite 20 kisi oluyor. Bu da yeterli olur zaten.

Ayrıca Guild gorevını sadece guildle beraber yapmak zorundasın. Guild dısındakı kısılerle yapamazsın. o yuzden Guildin kalabalık ve lvl ının yuksek olması onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 14 Eylül 2011; 20:01:07 >
  • shamanın class olarak görevi nedir shaman öünkü healerde olabilir ben healerle oynamayı sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Guildin kapasitesini yükseltme hakkında bilgisi olan var mı? Guild emblem gerekiyorsa kapasiteyi yükseltmek için kaç tane harcamalıyız?

Guildi level 2 yapmak icin 5 Emblem basman gerekiyor. Zaten level 2 olunca kapasite 20 kisi oluyor. Bu da yeterli olur zaten.

Ayrıca Guild gorevını sadece guildle beraber yapmak zorundasın. Guild dısındakı kısılerle yapamazsın. o yuzden Guildin kalabalık ve lvl ının yuksek olması onemli.

Yardımın için teşekkürler.Bunu guilddeki arkadaşlara ileteceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

shamanın class olarak görevi nedir shaman öünkü healerde olabilir ben healerle oynamayı sevmem

+1 bende sniperdan sıkıldım birisi söyleyebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofettin

quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

shamanın class olarak görevi nedir shaman öünkü healerde olabilir ben healerle oynamayı sevmem

+1 bende sniperdan sıkıldım birisi söyleyebilirmi

Mage iyidir.Ben mageyim trans formdayken gercekten yuksek dmgler atiosun.kasarken biraz sıkıntılı taki alan skillerin acılana kadar.alanlar acıldımı mıllet 1 1 keserken bn 3 4 5 aynı anda 2 alan skıllıyle kesıorum.oynaması zevklı bı karakter.
    dezavantajlarıda var tabıkı bunlardan bırı.hpnın az olması.daha once sniper ve ranger kastım onlarda skiller beklemeden direk vuruor ama magede ole deil birkac saniye bekleyerek cikior ama saglam vuruor 1e1 pvp yaparken mantıklı oynaman lazım karsındakı karaktere gore skill dizmen gerekir ama savastayken yardır gıtsın mage forever savasta bence ama :D

Sniper ıyı bı karakter aslında crt hıt buffları var onları uplarsan saglam crt atabilirsin bi mage kadarda seri kasarsın uzaktan vuracagın ıcın yanına gelene kadar olucek.Sniperi 15lvl yapip craft silahı al ve 15lvlde acman gereken skilleri acıp tekrar dene eger begenmezsen sniperi tekrar konusuruz oyundan bana ulasabilirsin nick:SuddenDeath

• quote:

quote:

quote:

sitesindeki 2 yerdende indirmeyi denedim indiremedim başka link yok mu

Pm atmıştım görmedin sanırım kontrol ettimde dediklerimi yaparsan indirirsin.

Bu arada guilddeki arkadaslarımın dikkatine gündüzleri pek online olamıyorum ama haftaya düzelecek bu durum lafın kısası guildden atmazsanız sevinirim :) Natsauya

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.