Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24lvl rangerı bırakmamdakı en buyuk sebeb gerek pvpde gerekte yaptıgımız savaslarda yeterlı dmg vurmaması.Arkadasın soledıgı doru kasarken bnde 1kdan asagı crt atmıorum ama pvpde aynı sekılde en fazla 500 gorebıldım eger pvpde bıle 1k crt vurduysn banada sole nasıl oldugunu hemen doneyım ranger.Skill buıldımde crt hıt veren skıllerı upladım hep passıvedende atack verenle hp ı.Banada yardımcı olursan sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

24lvl rangerı bırakmamdakı en buyuk sebeb gerek pvpde gerekte yaptıgımız savaslarda yeterlı dmg vurmaması.Arkadasın soledıgı doru kasarken bnde 1kdan asagı crt atmıorum ama pvpde aynı sekılde en fazla 500 gorebıldım eger pvpde bıle 1k crt vurduysn banada sole nasıl oldugunu hemen doneyım ranger.Skill buıldımde crt hıt veren skıllerı upladım hep passıvedende atack verenle hp ı.Banada yardımcı olursan sevınırım

Yukardaki buildi i yapabilirsin üzerinde çok az oynadım bikaç değişiklik yaptım 20 levelde şuan normal formda moblara 1.1-1.3 crtic vuruyor dragon formda 2.3k yı gördüm.Pvpde ise normal formda en fazla 650 civarı vurdum dedğn gibi pvpde 1k crtc vurulacağını sanmıyorum o levellerde ancak dragon formdayken 4. skill crtic denk gelirse onla 1k üstünü görebiliriz ki zaten dragon formda 20 level guardian ın bile 1.6-1.7k hpsi var onun haricindeki classların hp oranına göre verilen damage beni yeterince tatmin etti çok güzel kill alınıyor savaşlarda

Edit: Bu arada guild kurulacağı zaman haber ederseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 13 Eylül 2011; 20:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

quote:

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

24lvl rangerı bırakmamdakı en buyuk sebeb gerek pvpde gerekte yaptıgımız savaslarda yeterlı dmg vurmaması.Arkadasın soledıgı doru kasarken bnde 1kdan asagı crt atmıorum ama pvpde aynı sekılde en fazla 500 gorebıldım eger pvpde bıle 1k crt vurduysn banada sole nasıl oldugunu hemen doneyım ranger.Skill buıldımde crt hıt veren skıllerı upladım hep passıvedende atack verenle hp ı.Banada yardımcı olursan sevınırım

Yukardaki buildi i yapabilirsin üzerinde çok az oynadım bikaç değişiklik yaptım 20 levelde şuan normal formda moblara 1.1-1.3 crtic vuruyor dragon formda 2.3k yı gördüm.Pvpde ise normal formda en fazla 650 civarı vurdum dedğn gibi pvpde 1k crtc vurulacağını sanmıyorum o levellerde ancak dragon formdayken 4. skill crtic denk gelirse onla 1k üstünü görebiliriz ki zaten dragon formda 20 level guardian ın bile 1.6-1.7k hpsi var onun haricindeki classların hp oranına göre verilen damage beni yeterince tatmin etti çok güzel kill alınıyor savaşlarda

Edit: Bu arada guild kurulacağı zaman haber ederseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

guild kurma 20g da 15g var bnde suanda o arkadasta onlıne olamıor sureklı eger 10g varsa oyunda bulusalım kuralım bı klan ?

• Tamam bende 63gold var zaten şuan para sıkıntımız yok gibi JrLegendary oyun için whsp at ayarlayalım şu işi
  • Arkadaşlar ben kuracağım ya neden böyle yapıyorsunuz ki? 15g 63g oyunda para değil şuan bende 170g civarı para var bilgisayar gelince kuracağım.Guild ismi için fikir istemiştim ama ilgilenen olmadı.Hala bekliyorum isim önerisi.
  • ya arkadaşlar bende acayip delay var vurduktan 2-3 saniye sonra gözüküyo, bi çözümü var mı bunun siz lag demişsiniz akşamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

ya arkadaşlar bende acayip delay var vurduktan 2-3 saniye sonra gözüküyo, bi çözümü var mı bunun siz lag demişsiniz akşamları

Lag bende sadece öğle saatlerinde oluyor onda da 0,7sn civarı yani oyunu pek etkilemiyor.İnterneti kullanan birşeyler olmalı sende.Modeme reset at pcyi tarattır kabloları kontrol et sorun düzelir.
  •  Dragona Online OBT!!

Az önce ki savaştan rangerimla aldığım ss arkadaşlar crtclerin damagelerine dikkat ettim dragon formdayken 2.skill 800-900 3.skill 900-1000 arası vurdu asıl 3.skill için çabaladım ama crtc damageini göremedim ve bu damageler dragon formdaki rakiplere verilen damageler tek skille öldüler yazan damage karşıdakinin son canı oldugundan bu kadar eminim ki karşının hpsi fazla olsa daha fazla yazıcaktı zaten dragon formda olmayan rakiplerin hpleri 500-900 arası onları hesaba dahi katmıyorum çok kolay alınıyor.

Sonuç olarak burdaki ranger hakkındaki eleştirilere mi kulak asıcaksın yoksa kendi gördüğünü mü ve asıl forumundaki yazılanları mı dikkate alıcaksın derseniz ben ranger ile devam etmekteyim oyun içinde JrLegendary nickinden bana ulaşabilirsiniz iyi forumlar herkese

• Clanın adı: DH olabilir :D
  • bordo bereli gibisinden şeylerde olabilir scarlet legacy de ZIPIR diye kurmuşlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 13 Eylül 2011; 21:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bordo bereli gibisinden şeylerde olabilir scarlet legacy de ZIPIR diye kurmuşlardı

Şuanda xerionda kurulu Turkey guildinin başkanının adı BordoBereli, ona özenerek mi söyledin bu ismi?
    Not: Guildde birkaç haftadır başkan dahil kimse açmıyor.

Dragona Online OBT!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bordo bereli gibisinden şeylerde olabilir scarlet legacy de ZIPIR diye kurmuşlardı

Şuanda xerionda kurulu Turkey guildinin başkanının adı BordoBereli, ona özenerek mi söyledin bu ismi?
    Not: Guildde birkaç haftadır başkan dahil kimse açmıyor.

Dragona Online OBT!!

yok genelde oyunlarda öyle kullanırdı önceden kuzen ben oyuna daha yeni yeni giriyorum tanımıyorum birini

• suanda oyunda olan varmı ? nıckını yazsın
  • Var; KeskinKartal .
  • Zetharos nickim, şu lag konusunda yardımcıda olun bana biraz ne yaptıysam olmadı en az 2 sn delay var :(
  • Guildimiz kuruldu, TurkishPower .5 kişi olduk .Girmek isteyen varsa oyunda olduğu zaman alalım.Benim nick KeskinKartal, herkeste guilde alma yetkisi var.O yüzden guilddeki arkadaşlar buraya nicklerini yazarlarsa girmek isteyenler için ulaşmak daha kolay olur.
  • Ben Natsauya TurkishPower'e gelmek isteyenler KeskinKartal'a ulaşamazsanız banada pm atabilirsiniz.Magician kasıyorum bu arada
  • judada oynuyan yokmu ?
  • Eu server ı açılırsa ciddi olarak başlayabilirim.Ayrıca crit rate bakımından en iyisi assassin diye düşünüyorum.Ranger ilk levellerde gerçekten çok kötü.Bir yaratığı 2 saatte kesemiyor.İlerde nasıl olur bilemem fakat classlar arasında fazla dengesizlik olacağını düşünmüyorum.
  • oyunu indiremedim bi yardım eder misiniz??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.