Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

şöyle bir oyun türkçe cıksa iyi olcak

Sakın türkçe cıkmasın o zaman 7-10 yas arasındaki herkes oynamaya baslar. LÜTFEN TÜRKÇE MMORPG ÇIKMASIN

yabancı dil yokki diceksin mmorpg oyunu belli dil bilmene gerek yok ama rahat edemiyorum yinede türkçe konusarak sohbet etmekde önmli bnm için cocukların girmesinden bende rahatsızım ama takmıcaksın onları:D bu arada oyuna gircem 5 k verebilirmisin bana:D

Ben daha oyunu indiriom <3

şaka yapıyorum:P

• LahTHammeR seni oyuna bekliyorum nerdesin
  • Bende oyun kasıyo :'(
  • Bende gelebilirim grafikler iyi geldi biraz ^^, nik:ShadowTR oyun içinden ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 13 Eylül 2011; 10:19:26 >
  • Yarın ismek in kursuna yazılıcam web tasarımla uğraşacağım için pek oyuna girmeycem ama yinede girerim
  • rangerı bıraktım 24 lvlde sniper veya mage kasmak ıstıyorum pvpde hangısı daha ıyı olur sızce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

rangerı bıraktım 24 lvlde sniper veya mage kasmak ıstıyorum pvpde hangısı daha ıyı olur sızce ?

Rangeri bırakmakla çok iyi ettin öncelikle.Ordaki itemleri bir an önce sat o kasa olarak dursun.
    Savaşlarda ise gözlemlediğim kadarıyla mage sniperdan daha iyi ama kasarken aynı şeyi söyleyemem.Zaten ranger harici karakterlerde neredeyse hiçbir fark yok hem pve hem pvp.
  • bende oynamayı düşünüyorum ama indirmeyi denedim inmiyor .(
  • RolePlayGamer oyunda ismin ne
  • KeskinKartal oyundaki nickim.
  • Oyunu deneyip beğenen ve oynamaya devam edecek kişilerin burada belirtmelerini rica ediyorum.Guild kuracağız ön hazırlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunu deneyip beğenen ve oynamaya devam edecek kişilerin burada belirtmelerini rica ediyorum.Guild kuracağız ön hazırlık olsun.

bu aralar işlerden dolayı pek giremedım ama oyuna guild kurcaksanız bi isim belirleyip herkesi guildde toplayalım. guild kurcaz diosunuzda isim ne dusunuonuz ?
  • SuddenDeath bnm nıck oyundayım sureklı pm atabılırsınız
  • Guild ismini burdan belirleyebiliriz.Mümkünse Türkçe olsun diğer arkadaşlar da rahat anlasın.
  • Ben oyunu begendim ama bende kasıyor en düşükte grafikte bile yapabilicegim hic bişi yok mu? :(
  • hiçbirinizi oyunda bulamadım nerdesiniz siz yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 12 Eylül 2011; 20:56:10 >
  • Malesef bir çözümü yok, kasma yerlerinde bile kasıyorsa savaşlarda veya dungeonlarda hiç verim alamazsın ki oyunun en önemli iki aktivitesi.

Guild kurunca iletişim sorunu çözülecek arkadaşlar 1-2 gün içinde kurulacaktır, şuan isim arıyoruz.
  • xenionda mı çoğunluk bi ara juda deniyordu
  • bu ne lag var oyunda 2 sn :/
  • Evet filipin serverı olduğu için lag var. US serverı açılacakmış onda nasıl olacak bu durum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.