Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-19 savaşı değilmi 10 levelden 19 za kadar herkesin girmesi lazım ama sorun nerden girecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

xenion dayım türk guildi varsa yetkililerin isimlerini verin

ayrıca savaşa nasıl girecem 11 level odlum hala daha savaşa çağıran bi davet gelmedi

RolePlayGamer pk olan birini kesersen pk olmazsın

Pk olan kişi artık bi mob dur herkese haber vermeden saldırabilir sen moblarla uğraşıken gangleyebilir
    Pk zor bi moddur genelde güçlü kişiler pk olur kendi güvenliğin için pk olan birini kesebiliyosan kesmek sevaptır

İşin özeti mantığı şudur pk olan kişi artık katildir ve kestiğin canavardan farksızdır

Düşük levelmiş ezikmiş tanımaz herkesi öldürür

Xeniondaki guildin başkanı birkaç güne kadar açmazsa yeni guild kurarız.Guildde o kadar kişi vardı bıraktıysa yazık olur.
    Pk birini kesmek için ne yapmalıyım? Canavar gibi değil çünkü hedef alıp öldüremiyorum.

Senın Pk modun kapalidir. Orda altta Pk yazan bir button var. o kapalıysa yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

10-19 savaşı değilmi 10 levelden 19 za kadar herkesin girmesi lazım ama sorun nerden girecez

Hayır 10-19 diye bir savas yok. Battle sistemi hatırladıgım kadarıyla 17 lvlde verdigi gorevden sonra baslıyor.
  • Laht sen de gel xerionda başla kalıcı bir guild kuralım, yeni başlayan herkes xerionda başlıyor.Guildi ben kurabilirim ama nelerin gerektiğini bilmiyorum.
    Birkaç Türk daha gördüm ama guildde olmadığım için alamadım.Siz gelirseniz çok daha güzel olur.
  • quote:

Laht sen de gel xerionda başla kalıcı bir guild kuralım, yeni başlayan herkes xerionda başlıyor.Guildi ben kurabilirim ama nelerin gerektiğini bilmiyorum.
    Birkaç Türk daha gördüm ama guildde olmadığım için alamadım.Siz gelirseniz çok daha güzel olur.

Guild icin 20+ lvl olman ve 30g paran olması lzm. Mevcut mu bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Laht sen de gel xerionda başla kalıcı bir guild kuralım, yeni başlayan herkes xerionda başlıyor.Guildi ben kurabilirim ama nelerin gerektiğini bilmiyorum.

Ben de bir şey sandım Gelirseniz hemen açabilirim.

• suanda oyundayım bnde xerionda 23 lvl rangerım MyDarkneSs nıckım okcunun buıldını veya ozellıklerını bılen bı arkadas bıraz anlatabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

suanda oyundayım bnde xerionda 23 lvl rangerım MyDarkneSs nıckım okcunun buıldını veya ozellıklerını bılen bı arkadas bıraz anlatabılırmı ?

Kardeş öncelikle okçu açmakla hata etmişin.Şunu belirteyim okçuyla 2 gün 6 saatte 28lvl oldum, sniperla yaklaşık 10 saatte 22 lvl oldum.Rakamlarda çok az oynama olabilir.
    Okçu kesinlikle en ezik diyebileceğim karakter.
  • ben az once oldum ve exp ve ıtemlerım dustu nedendır bu ?
  • quote:

ben az once oldum ve exp ve ıtemlerım dustu nedendır bu ?

23lvlde pvp başlıyor.Pklardan sürekli kaç, yaratıklara ölme, sürekli pot bas.Bundan sonra hep tetikte olacaksın.
    Edit: itemlerin düşmüşse honorun düşüktür, kimsenin pvp davetini kabul etme, yenilince honor düşer.Haritada dolaşma guardlar seni keser.Ya consigmente gidip medal al ya da birkaç saat karakterini güvenli yerde beklet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 11 Eylül 2011; 20:35:06 >
  • quote:

ben az once oldum ve exp ve ıtemlerım dustu nedendır bu ?

Pk oldugun ıcın. Pk olursan oldugun an exp duser. ve item dusme oranı baya yukseklerde.
  • okcu ezık dıosunuz pekı ne kasmalıyım sızce ?
  • quote:

quote:

quote:

Aslında oyunun ılk basından berı tum classlarla oynadım hepsını gordum. Sniper gercekten cok iyi ama hep aklım Mage de kaldı. Mage pvp de cok guzel. yuksek damage vuruyor. ve baya bir stun skilli var. oyundaki nick ne ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında oyunun ılk basından berı tum classlarla oynadım hepsını gordum. Sniper gercekten cok iyi ama hep aklım Mage de kaldı. Mage pvp de cok guzel. yuksek damage vuruyor. ve baya bir stun skilli var. oyundaki nick ne ?

mageyle oynadım 10lvl mage var yuksek dmg atıor ama skıllerının hepsı add dmgle bunlar pvpde cok mıss veya resıst atar dıe oynamak ıstemedım bıraktım okcu hakkında bıraz bılgı verırmısın. oyundakı nıckım MyDarkneSs

• Ben sniperda kendimi buldum.Vuruşları süper.Defans ve hp aynı okçu gibi ama vuruş olarak katlar okçuyu.Dönüşünce de çok daha iyi vuruyor.
    Yerinde olsam assasin,sniper,guardian ve shamanı tek tek denerim.Eğer alanla kasmayı seviyorsan gunner güzel ama ben beceremedim, ince düşünmen gerekiyor.
  • quote:

Ben sniperda kendimi buldum.Vuruşları süper.Defans ve hp aynı okçu gibi ama vuruş olarak katlar okçuyu.Dönüşünce de çok daha iyi vuruyor.
    Yerinde olsam assasin,sniper,guardian ve shamanı tek tek denerim.Eğer alanla kasmayı seviyorsan gunner güzel ama ben beceremedim, ince düşünmen gerekiyor.

okcu neden ezık ?
  • quote:

okcu ezık dıosunuz pekı ne kasmalıyım sızce ?

Okcu kesinlikle ezik bir class degil. dusmanlarına karsı en yuksek miss veren bir class. buffları sayesınde Skıllere karsı 30 lvl civarlarında %50 civarında miss verir ki bu da 7 atackdan 3 u miss duser. Cok ozelliklere sahip. Oncelikle yuksek speed e sahip dusmanlarından rahatca kacabilirsin. Slow atacklar sayesınde hem kacıp hem tactik pvp yapabilirsin. seri crit veren damage lere sahip.

Rangerı kesınlıkle ezik gormeyın. bu oyundakı hiçbir class ezik degil. hepsının kendıne has özellikleri var.
  • Oyundaki nick KeskinKartal , arka sayfada resimler de var.Şuanda giremiyorum laptop evde değil.Ama xerionda başlamayı düşünürseniz guild açıp görevlerde yardımcı olurum.Gerçi sniper oynarken pek yardıma ihtiyacım olmadı (okçuda 1 tane bile tek başıma boss kesememiştim) ama, açık olduğum sürece yardım ederim.
  • Okçuda eziklik pve de ağır basıyor.Yoksa çok güzel critler vurup tek attığım oldu ama genelde karşı takımdan tek yiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 11 Eylül 2011; 20:45:45 >
  • quote:

quote:

okcu ezık dıosunuz pekı ne kasmalıyım sızce ?

Okcu kesinlikle ezik bir class degil. dusmanlarına karsı en yuksek miss veren bir class. buffları sayesınde Skıllere karsı 30 lvl civarlarında %50 civarında miss verir ki bu da 7 atackdan 3 u miss duser. Cok ozelliklere sahip. Oncelikle yuksek speed e sahip dusmanlarından rahatca kacabilirsin. Slow atacklar sayesınde hem kacıp hem tactik pvp yapabilirsin. seri crit veren damage lere sahip.

Rangerı kesınlıkle ezik gormeyın. bu oyundakı hiçbir class ezik degil. hepsının kendıne has özellikleri var.

bn savasta adamlara dmg atarmıorum kı hıc mıllet vuruor 500 600 crt 1k fln bn 200 300 zor vuruom okcuyla neden bole dmglerı :S

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.