Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

okcu ezık dıosunuz pekı ne kasmalıyım sızce ?

Okcu kesinlikle ezik bir class degil. dusmanlarına karsı en yuksek miss veren bir class. buffları sayesınde Skıllere karsı 30 lvl civarlarında %50 civarında miss verir ki bu da 7 atackdan 3 u miss duser. Cok ozelliklere sahip. Oncelikle yuksek speed e sahip dusmanlarından rahatca kacabilirsin. Slow atacklar sayesınde hem kacıp hem tactik pvp yapabilirsin. seri crit veren damage lere sahip.

Rangerı kesınlıkle ezik gormeyın. bu oyundakı hiçbir class ezik degil. hepsının kendıne has özellikleri var.

bn savasta adamlara dmg atarmıorum kı hıc mıllet vuruor 500 600 crt 1k fln bn 200 300 zor vuruom okcuyla neden bole dmglerı :S

1. Classlarda build cok onemli millet buildde bir skill lvl 10 larda fln yaparken sende lvl 3 dekı skiller o damage vuramazsın zaten. yanlıs build sonunda verdıgın dmg normal.
    2. Millet ztn Dungeonlardan cıkmıyor. hem exp. hem gorevler en onemliside Blue item dropu elde etmek icin. karsıdakı adamda blue weapon varsa sana vurdugu o damage daha az yani. cunku blue weaponlarda gercekten iyi damage var.

• quote:

bn savasta adamlara dmg atarmıorum kı hıc mıllet vuruor 500 600 crt 1k fln bn 200 300 zor vuruom okcuyla neden bole dmglerı :S

Büyük ihtimal transform olmadanki vuruşlarındır o.Her karakter transform olmadan o kadar vuruş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

kac server var?hangi serverdasınız?

Arkadaşa cevap verilmemiş, vereyim hemen.
    3 Server var, Xerion en yenisi olduğu için çoğunlukta burdayız.
  • pekı ranger buıldını bılen varmı ?
  • Bende xeriondayım 6 tane 10 level karakterim oldu öncedende dediğim gibi 1 tanesi ile devam edicem şuan aklımdakiler shaman scout veya ranger olacak 3ünden de ayrı keyif aldım fakat hangisiyle devam edeceğimi tam kestiremedim daha.Bu 3 class içinde önerileriniz neler olur tavsiye -leri ve +larıyla bilginizi paylaşırsanız sevinirim
  • Arkadaslar bende oyunu su anda indiriyom xerionda baslıcam.internet sitesine baktım bi kac tane ırk(Human,Kalis,Eldin,Catcha) varmıs.hepsinin sehirleri aynı mı yoksa bunlar düşman ırklar mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Bende xeriondayım 6 tane 10 level karakterim oldu öncedende dediğim gibi 1 tanesi ile devam edicem şuan aklımdakiler shaman scout veya ranger olacak 3ünden de ayrı keyif aldım fakat hangisiyle devam edeceğimi tam kestiremedim daha.Bu 3 class içinde önerileriniz neler olur tavsiye -leri ve +larıyla bilginizi paylaşırsanız sevinirim

Gözlemlediğim kadarıyla o üçünden scoutu tavsiye edebilirim.Rangeri defalarca burada yazdım pve de çok kötü diye.Açmamanı öneririm.Shaman da iyi diyebilirim ama savaşta hangi görünümde olduğunu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Ama ilk lvllerde sıkıcıydı.
    .
    .
    .
    .
    Oyunda tüm classlar aynı yerde, düşman taraflar olayı yok.Savaşlarda rastgele 2 takımdan birine giriyorsun o şekilde ayrılıyor.
    .
    .
    .
    Ranger build hakkında fikrim yok malesef, 28lvl kastım ama buildi iyi yapamadığım yanlış yönlendirmek istemem.

• Sniper buildi nasıl olmalı şu anda Crit,Damage,Hp passivesi 4 düncü seviyede ataklardan stun yapan vuruş 4 de atak skillerinden hangilerini açmalıyım

Birisi yardım etsin build işine

Xenion dayım nickim Walerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 11 Eylül 2011; 22:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

Sniper buildi nasıl olmalı şu anda Crit,Damage,Hp passivesi 4 düncü seviyede ataklardan stun yapan vuruş 4 de atak skillerinden hangilerini açmalıyım

Saldırı skillerinden bekleme süresi 6,6 ve 4sn olanları açacaksın.Passivelerden crit,%damage ve +%hp veren skilleri açacaksın.
  • quote:

Sniper buildi nasıl olmalı şu anda Crit,Damage,Hp passivesi 4 düncü seviyede ataklardan stun yapan vuruş 4 de atak skillerinden hangilerini açmalıyım

Xenion dayım nickim Walerin

always max this passive
    RSS
    Master sniper
    at Train Body

Active.
    Pressure ammo Lv. 1 lng
    Quadruple Loading Always Max.
    Gaze annihilation Always Max.
    Concentrate Fire ALways Max
    Solid Buffs Sniper Stance . . .
    Protective Wall Always Max.

veya

active:
    lv2
    quadruple loading : max
    pressure ammo : 1
    lv5
    gaze of annihilation : max
    lv10
    second sight : 1
    eliminate trace : 1
    (optional)
    super-charged shot : 1
    lv15
    concentrate fire : 1
    (optional)
    lightning movement : 1
    lv20
    flame shot : max
    lightning shot : 1
    ice bolt : 1
    lv25
    sniper stance : 1
    lv30
    head shot : max
    leg shot : max
    lv35
    amplifier : 1

passive:
    ready specialized shot : max
    master sniper : max
    train body : max

Dragona Forumdan ALINTI... Forumda skill buildleri bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 11 Eylül 2011; 23:10:00 >

• Laht gelmeyi düşünüyor musun Xeriona? Geleceksen hangi karakteri açacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Laht gelmeyi düşünüyor musun Xeriona? Geleceksen hangi karakteri açacaksın?

Mage actım bakım. 7 lvl im bakıyorumda 2 boss u da tek basıma kestım zorlanmadan. Damage gayet güzel + ilk levellerde slow + stun olması cok rahat kesmemi sagladi. Damagede tatmin etti acıkcası.

Nick : Rhyna
  • skilleri level kaçta sıfırlayacaz
  • quote:

skilleri level kaçta sıfırlayacaz

Soyledim ama sana genede bilmeyenler icin Tekrar belirtim.

23 lvl de Görev ile Skill sıfırlama scroll aliyorsunuz. ama illa 23 lvl de sıfırlamanız sart degil. isterseniz 30 lvl de sıfırlarsınız isterseniz 35 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

skilleri level kaçta sıfırlayacaz

Soyledim ama sana genede bilmeyenler icin Tekrar belirtim.

23 lvl de Görev ile Skill sıfırlama scroll aliyorsunuz. ama illa 23 lvl de sıfırlamanız sart degil. isterseniz 30 lvl de sıfırlarsınız isterseniz 35 de.

mage add dmg ıle vurdugu ıcın mıss veya resıst atması pvpde sık yaşanır mı ?
  • şöyle bir oyun türkçe cıksa iyi olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

şöyle bir oyun türkçe cıksa iyi olcak

Sakın türkçe cıkmasın o zaman 7-10 yas arasındaki herkes oynamaya baslar. LÜTFEN TÜRKÇE MMORPG ÇIKMASIN
  • quote:

quote:

Sakın türkçe cıkmasın o zaman 7-10 yas arasındaki herkes oynamaya baslar. LÜTFEN TÜRKÇE MMORPG ÇIKMASIN

yabancı dil yokki diceksin mmorpg oyunu belli dil bilmene gerek yok ama rahat edemiyorum yinede türkçe konusarak sohbet etmekde önmli bnm için cocukların girmesinden bende rahatsızım ama takmıcaksın onları:D bu arada oyuna gircem 5 k verebilirmisin bana:D

• quote:

quote:

quote:

yabancı dil yokki diceksin mmorpg oyunu belli dil bilmene gerek yok ama rahat edemiyorum yinede türkçe konusarak sohbet etmekde önmli bnm için cocukların girmesinden bende rahatsızım ama takmıcaksın onları:D bu arada oyuna gircem 5 k verebilirmisin bana:D

Ben daha oyunu indiriom <3

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben daha oyunu indiriom <3

şaka yapıyorum:P

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.