Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wagabonds

Guild savaşı varmı bu sorumu yanıtlamadın

Talentte Skill anlamında build yapılandırma imkanı 1 skilli açınca diğer skilli açamamak gibi bi şey

Guild savaşı bildiğim kadarıyla yok.
    Evet skill ağacı var puan geldikçe lvline yeten istediğin skile verebiliyorsun.23 lvlde skill sıfırlama geliyor skilleri baştan dağıtıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

oyunda pvp de rastgele taraflar olarakmı sizi ayırıyor bu kötü bi şey guild savaşı sistemi varmı varsa bu işi bi şey

honor veya fame toplamak gibi bir şey varmı bu çok önemli bi şey

Sorularıma cevap bekliyicem

Silahlı classlarda mermi sorunu varmı mermiler pahalımı

bu oyunun magesi nasıl güçlümü

Talent sistemi varm

Oyunda 2 savaş var, 2sindede rastgele takımlara yerleşiyoruz.100vs100 e kadar çıkıyor sabahları özellikle.Taş kıran ya da en çok adam öldüren taraf kazanıyor.
    Honor veya fame tam bilmiyorum ama her savaş bitiminde ve questlerden sana point geliyor ve bu pointin ne işe yaradığını bilmiyorum.
    Mermi veya ok sorunu yok cephanesiz kullanıyorsun.
    Mageyi tavsiye etmem kasması zordur savaşta iyidir ama genel olarak zorlanırsın.
    Talent dediğin şeyi tam olarak bilmiyorum anlatmak istediğin her neyse biraz daha özel anlamlı kullan.

Guild savaşı varmı bu sorumu yanıtlamadın

Talentte Skill anlamında build yapılandırma imkanı 1 skilli açınca diğer skilli açamamak gibi bi şey

Oyunda Pvp 2 sekilde.

Guild savası var. ben gırmedım ama 2 guildi kapısırken gordum.

Battle sistemi

-Battle Celeb.

Blue ve Red team olarak sistem otomatik ayırır. Her takımın kendine ait Center - Movement - Atack ve Defance Kristalleri vardir. bu kristalleri ilk yok eden Taraf kazanir.

-Death match

Arena tarzı bir yerde Aynı sekilde Blue ve Red team olarak sistem oto ayırır. ilk 100 kill yapan team kazanir.

Battlelarda Kazandıgın takdirde Exp ve Battle point kazanırsın. Battle pointle Batlle itemleri alıyorsun.

Pk sistemi.

lvl 23 de Baslayan ve cesaret isteyen bir sistemdir. Cunku pk cezasi agirdir. Honor pointin normalde 100 iken pk olursan 0 lanir. Sehırdekı Guardlar seni dısarı cıkarmazlar öldürürler. Kasarken Map içinde dolasan Guardlar aynı sekilde. Ayrıca Tum playerlara acık hedef olursunki öldügün zaman itemin dusme sansı vardir. Pk dan kurtulmak için honor unu 70+ yapman gerekir. bunun icinde honor restore itemi gereklidir. Genelde Dungeondan veya Action Houseden bulabilirsin.

Skill tree de bir skill acmak icin baska bir skill acma gibi bir durum yok.

Mage pvp de cok iyi damage veren bir class. Pve de aoe skillerin cd oranları yuksek oldugu ıcın hızlı kasan bir class degil. ama vurusları iyi. stun skilleri mevcut. yetenek ısteyen bır class.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Kardeş seni yakalamışken sor sorayım.Mavi itemler nerelerden çıkıyor? Millet sürekli gösteriyor mesajlardan fiyatları gördükçe sinirim bozuluyor.Nerelerden elde edebiliriz bu değerli itemleri?
  • oyunun hıkayesı tam olarak nedır ve mage o kadar zor degıl sadece skıll agacını dogru vercen bazı skıller hıcbırseye yaramaz
  • quote:

quote:

Kardeş seni yakalamışken sor sorayım.Mavi itemler nerelerden çıkıyor? Millet sürekli gösteriyor mesajlardan fiyatları gördükçe sinirim bozuluyor.Nerelerden elde edebiliriz bu değerli itemleri?

Blue itemlerin droplari SSG ve Ship dungeonlarından ve bosslarda droplari var. İlerdeki Dungeonlarda mevcut. Normal slotlarda drop yok.
  • quote:

quote:

quote:

Blue itemlerin droplari SSG ve Ship dungeonlarından ve bosslarda droplari var. İlerdeki Dungeonlarda mevcut. Normal slotlarda drop yok.

iyi hos konusuyorsunda turkden haber yok oyunda

• oyunda cıddı oynucaklar arkadaslar bana ozel msj atsınlar ventrılo adresımız mevcut ventrılo adresımızı verım orda tanısalım ve daha verımlı oluruz. iyi forumlar
  • Az önce çektiğim resimlerden birkaçını paylaşmak istedim.

Grafiklerde en iyi ve en kötü ayarlar arasındaki fark...

Saat 8.30 dungeon party bulma yerinden bir görüntü.

36 kişilik dungeon partysi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 11 Eylül 2011; 9:26:11 >

• quote:

Yardımların için teşekkürler, birkaç sorum daha vardı.
    Dungeonlarda parti başkanıyken itemlerin başkana gelmesini sağlayacak bir yöntem var mı? Mesela bazıları açık artırma yapıyor itemleri 10G den başlatıyor, bidleyen olmayınca kayboluyor.Bu itemler nereye gidiyor?
    Pk modundakileri kesmek için ne yapmamız gerekiyor? Onları kesince biz de honor kaybeder miyiz?
    Oyunu tam ekrandayken alta almanın yolu var mı?
    Pklara ölünce exp gitmesi normal mi bende mi birşeyler var? Slotlarda veya pklarda exp kaybetmemek için item mevcut mu?
    Savaş sonlarında ve questlerden gelen pointler ne işe yarıyor?
    Şimdilik aklıma bunlar geldi cevapların için şimdiden teşekkürler.

• Sniper Pvp build yapılandırmasını birisi gösterebilirmi

Birde Türk guildinde yetkili abilerin isimleri nelerdir
  • Sanırım ne juda da ne de xenion da türk guildi kaldı forumda verilen tüm nickleri 2 gündür deniyorum ama hiçbirine ulaşamıyorum oynayanlar varsa hala bari biz biraraya gelelim tekrar tek bir serverda
  • quote:

quote:

Yardımların için teşekkürler, birkaç sorum daha vardı.
    Dungeonlarda parti başkanıyken itemlerin başkana gelmesini sağlayacak bir yöntem var mı? Mesela bazıları açık artırma yapıyor itemleri 10G den başlatıyor, bidleyen olmayınca kayboluyor.Bu itemler nereye gidiyor?
    Pk modundakileri kesmek için ne yapmamız gerekiyor? Onları kesince biz de honor kaybeder miyiz?
    Oyunu tam ekrandayken alta almanın yolu var mı?
    Pklara ölünce exp gitmesi normal mi bende mi birşeyler var? Slotlarda veya pklarda exp kaybetmemek için item mevcut mu?
    Savaş sonlarında ve questlerden gelen pointler ne işe yarıyor?
    Şimdilik aklıma bunlar geldi cevapların için şimdiden teşekkürler.

1. Dungeonda partylerde tum ıtemlerın party baskanına gelmesi icin item ayarlarından yaparsın ama o sekıilde kimse partye gelmez. Genelde tüm partylerde itemlerde Freedir. herkese gitsin diye. Zaten partylere girenler ilk item ayarını kontrol eder. birde oyun ıcınde petler var. Petler senden once itemleri toplarki Action housede satılır fiyatları paya yuksek. Dungeonlarda itemler birden kaybolur farkettıysen bunu petler topluyor. Acıkartırma dedıgın olayda zaten adam petle topladıgı ıtemleri bidler. zaten bidleyen olmayınca item sahibinde kalıyor.

2. Pk modundakı kisileri kesmek ıcın ek bir tusa basmana gerek yok. Pk modundaki kisilerin nickeri - Turuncu , Kırmızı ve Mor tarzı renklerde olur. Normal renkte gormezsın onlari. Sende pk oldugun zaman sen kendın normal gorebilirsin ama kendi nick rengini diger kisiler pk olarak görür seni. Onları Pk modundaki kisiyi kesince sende honor düsersin. Sebebi karsındakının exp kaybına ugrastman ve item kaybetmendir. Pk modundaki insan öldügü zaman hem exp kaybeder hemde itemi duser. dedıgım gıbı Pk modu biraz sıkıntılı bir mod.

3- Oyunda tam moddayken normal alt-tab la masaustune donebılırsın. genelde altta bir internet sayfası veya msn acık bırak. masaustunde bısey olmadıgı zaman alt-tab da bazen donmuyor. o zaman baslat kısayolu deneyebılırsın.

4- Pk larda exp gitmesi normal. bendende gitti. oyle bir item yok. onun icin herkes pk olmuyor. kendıne guvenen saglam oldugunu bilen ınsanlar pk oluyor.

5- Dedıgın Pointler Battle Pointdir. Seur da Battle item satan bir NPC mevcut. Sadece Battle itemleri satar. bunları almak icin Battle pointe ihtiyacın vardir. Battle point bunun ıcın gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Sanırım ne juda da ne de xenion da türk guildi kaldı forumda verilen tüm nickleri 2 gündür deniyorum ama hiçbirine ulaşamıyorum oynayanlar varsa hala bari biz biraraya gelelim tekrar tek bir serverda

Guild kurmustuk 20 kisi felandık biz ama ben bı ara bırakmıstım bazı islerimden dolayı ama tekrar donebilirim bu aralar. Aslında kasması sorun degil herkesı bi serverda toplayıp oynayabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Sanırım ne juda da ne de xenion da türk guildi kaldı forumda verilen tüm nickleri 2 gündür deniyorum ama hiçbirine ulaşamıyorum oynayanlar varsa hala bari biz biraraya gelelim tekrar tek bir serverda

Guild kurmustuk 20 kisi felandık biz ama ben bı ara bırakmıstım bazı islerimden dolayı ama tekrar donebilirim bu aralar. Aslında kasması sorun degil herkesı bi serverda toplayıp oynayabiliriz.

Çok iyi olur cidden şuan juda serverındayım 5 tane 10 levelim var karakterleri deniyorum hoşuma giden 1 tanesiyle devam edicem oyun içi ulaşabileceğim bir nick verirsen konuşabiliriz

• quote:

1. Dungeonda partylerde tum ıtemlerın party baskanına gelmesi icin item ayarlarından yaparsın ama o sekıilde kimse partye gelmez. Genelde tüm partylerde itemlerde Freedir. herkese gitsin diye. Zaten partylere girenler ilk item ayarını kontrol eder. birde oyun ıcınde petler var. Petler senden once itemleri toplarki Action housede satılır fiyatları paya yuksek. Dungeonlarda itemler birden kaybolur farkettıysen bunu petler topluyor. Acıkartırma dedıgın olayda zaten adam petle topladıgı ıtemleri bidler. zaten bidleyen olmayınca item sahibinde kalıyor.

2. Pk modundakı kisileri kesmek ıcın ek bir tusa basmana gerek yok. Pk modundaki kisilerin nickeri - Turuncu , Kırmızı ve Mor tarzı renklerde olur. Normal renkte gormezsın onlari. Sende pk oldugun zaman sen kendın normal gorebilirsin ama kendi nick rengini diger kisiler pk olarak görür seni. Onları Pk modundaki kisiyi kesince sende honor düsersin. Sebebi karsındakının exp kaybına ugrastman ve item kaybetmendir. Pk modundaki insan öldügü zaman hem exp kaybeder hemde itemi duser. dedıgım gıbı Pk modu biraz sıkıntılı bir mod.

3- Oyunda tam moddayken normal alt-tab la masaustune donebılırsın. genelde altta bir internet sayfası veya msn acık bırak. masaustunde bısey olmadıgı zaman alt-tab da bazen donmuyor. o zaman baslat kısayolu deneyebılırsın.

4- Pk larda exp gitmesi normal. bendende gitti. oyle bir item yok. onun icin herkes pk olmuyor. kendıne guvenen saglam oldugunu bilen ınsanlar pk oluyor.

5- Dedıgın Pointler Battle Pointdir. Seur da Battle item satan bir NPC mevcut. Sadece Battle itemleri satar. bunları almak icin Battle pointe ihtiyacın vardir. Battle point bunun ıcın gerekli.

Cevaplar için teşekkürler ancak şu pk modunu tam anlayamadım.
    Bir adam bir adamı öldürerek pk oluyor, pk olmayan bir adam pk olan adamı öldürünce de mi pk oluyor?

• xenion dayım türk guildi varsa yetkililerin isimlerini verin

ayrıca savaşa nasıl girecem 11 level odlum hala daha savaşa çağıran bi davet gelmedi

RolePlayGamer pk olan birini kesersen pk olmazsın

Pk olan kişi artık bi mob dur herkese haber vermeden saldırabilir sen moblarla uğraşıken gangleyebilir
    Pk zor bi moddur genelde güçlü kişiler pk olur kendi güvenliğin için pk olan birini kesebiliyosan kesmek sevaptır

İşin özeti mantığı şudur pk olan kişi artık katildir ve kestiğin canavardan farksızdır

Düşük levelmiş ezikmiş tanımaz herkesi öldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 11 Eylül 2011; 18:03:48 >
  • quote:

xenion dayım türk guildi varsa yetkililerin isimlerini verin

ayrıca savaşa nasıl girecem 11 level odlum hala daha savaşa çağıran bi davet gelmedi

RolePlayGamer pk olan birini kesersen pk olmazsın

Pk olan kişi artık bi mob dur herkese haber vermeden saldırabilir sen moblarla uğraşıken gangleyebilir
    Pk zor bi moddur genelde güçlü kişiler pk olur kendi güvenliğin için pk olan birini kesebiliyosan kesmek sevaptır

İşin özeti mantığı şudur pk olan kişi artık katildir ve kestiğin canavardan farksızdır

Düşük levelmiş ezikmiş tanımaz herkesi öldürür

Xeniondaki guildin başkanı birkaç güne kadar açmazsa yeni guild kurarız.Guildde o kadar kişi vardı bıraktıysa yazık olur.
    Pk birini kesmek için ne yapmalıyım? Canavar gibi değil çünkü hedef alıp öldüremiyorum.

• Kurun şimdiden guild savaşa nasıl gircez biri bunuda desin
  • sanırım 18-19 lvl civarında girebilmek gerekiyor.Üstte simge belirecek ona tıklayıp yes diyeceksin.
  • kac server var?hangi serverdasınız?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.