Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moltenclaw

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Ben oyunu ındırıorumda cok yavas ınıyor bırı torrent bılıyormus galıba verebılırmı adresı.Bide hangı serverde karakter acmalıyım turkler nerde.Mage ve okcu hakkında bılgı verebılcek bırı varmı acaba ?

Sitesinden torrent linkini bulabilirsin.
    Xerionda guildimiz var.
    Mage ve okçu tavsiye etmiyorum, sana başlangıç olarak gunner tavsiye edebilirim, kasması en kolay classtır.

rica etsem magenın skıllerınden ve ozellıklerınden bahsedermısın ?

Mage hiç oynamadığım için herhangi birşeyinden bahsetmem mümkün değil, sadece kasmasının zor olduğunu biliyorum, pvpsini de hiç incelemedim.
    Bu arada sniper açtım, 1.5 saatte 10 lvl oldum, süper kasıyor, sanırım buna devam edeceğim.Tek sorunu çok mp harcaması, başlangıçta verilen mp potları bitti şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.

• Oyunda turk guildine nası ulasabılırım bıde ch kacta oynuorsunuz ?
  • Ch olarak bilmiyorum, ama BordoBereli veya BordoBereIı nicklerine pm atarsan seni guilde alır.Eklenir mi bilmiyorum ama KeskinBalta ve yanda saydığım isimleri arkadaş listesine ekle (O ya bas), eklenirse girince seni alırız guilde.Hangi karaktere karar verdin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben oyunu ındırıorumda cok yavas ınıyor bırı torrent bılıyormus galıba verebılırmı adresı.Bide hangı serverde karakter acmalıyım turkler nerde.Mage ve okcu hakkında bılgı verebılcek bırı varmı acaba ?

Sitesinden torrent linkini bulabilirsin.
    Xerionda guildimiz var.
    Mage ve okçu tavsiye etmiyorum, sana başlangıç olarak gunner tavsiye edebilirim, kasması en kolay classtır.

rica etsem magenın skıllerınden ve ozellıklerınden bahsedermısın ?

Mage hiç oynamadığım için herhangi birşeyinden bahsetmem mümkün değil, sadece kasmasının zor olduğunu biliyorum, pvpsini de hiç incelemedim.
    Bu arada sniper açtım, 1.5 saatte 10 lvl oldum, süper kasıyor, sanırım buna devam edeceğim.Tek sorunu çok mp harcaması, başlangıçta verilen mp potları bitti şimdi ne yapacağımı düşünüyorum.

Sniperde build cok onemli. 20 lvl kadar 3 tane atack skill acman gerekiyor. tam isimleri aklımda degil ama bende 2 tanesi 6 lvl de. 1 tanesi ztn 39 range ve yuksek damage olan skill lvl 1 de. bu 3 ile baslarda mana konusunda zorlansamda sonradan kesınlıkle problem yasamadım. zaten tüm görevlerden mana pot aliyorum. hp sorunu yasamadıgım ıcın. Mob yanıma gelmeden ölüyor cunku Passivede ztn 2 Class skill var. 1 tanesi crit % si digeride Atack veren o 2 side 6 lvl de. bu dedıgım 4 skill ztn maxlayacaksın. Forumdan kendine build bakabilirsin. zaten passiveden hp ve mp veren bufflarada 2 ser lvl verdıgın zmn sıkıntı yasamazsın. bide ztn itemlerle mana sorunu ilerde kalmıyor.

Mage aslında bu oyunda cok degisik bir mage. Alan skilleri cok kuvvetli ama skillerin cd cok yuksek. en dusugu nerdeyse 1.30 bunun yanısıra stun skilleri cok saglam ve saglam damage verebılıyor. her oyunda oldugu gibi bundada hp ve def olarak zayıf bir class. Pvp de ve pve de iyi iş yapacak bir class. Oynamadım ama battleda karsımdakı magelerden cok saglam damageler yedim. stun yedım ki. stun yedirdigi zaman sizi cok rahat alabilecek skillere sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Sniperde build cok onemli. 20 lvl kadar 3 tane atack skill acman gerekiyor. tam isimleri aklımda degil ama bende 2 tanesi 6 lvl de. 1 tanesi ztn 39 range ve yuksek damage olan skill lvl 1 de. bu 3 ile baslarda mana konusunda zorlansamda sonradan kesınlıkle problem yasamadım. zaten tüm görevlerden mana pot aliyorum. hp sorunu yasamadıgım ıcın. Mob yanıma gelmeden ölüyor cunku Passivede ztn 2 Class skill var. 1 tanesi crit % si digeride Atack veren o 2 side 6 lvl de. bu dedıgım 4 skill ztn maxlayacaksın. Forumdan kendine build bakabilirsin. zaten passiveden hp ve mp veren bufflarada 2 ser lvl verdıgın zmn sıkıntı yasamazsın. bide ztn itemlerle mana sorunu ilerde kalmıyor.

Mage aslında bu oyunda cok degisik bir mage. Alan skilleri cok kuvvetli ama skillerin cd cok yuksek. en dusugu nerdeyse 1.30 bunun yanısıra stun skilleri cok saglam ve saglam damage verebılıyor. her oyunda oldugu gibi bundada hp ve def olarak zayıf bir class. Pvp de ve pve de iyi iş yapacak bir class. Oynamadım ama battleda karsımdakı magelerden cok saglam damageler yedim. stun yedım ki. stun yedirdigi zaman sizi cok rahat alabilecek skillere sahip.

Vuruş skillerinden 3 tanesine verdim, biri 4 diğer 2si 6sn colldown süresi olan skiller.Pasiften hp veren skili ve %3 damage veren skili fulledim şuanlık skil puanı kalmadı.İlerki lvllerde crit veren bufa vereceğim.
    Şuan 60s ye 100tane 30mp veren pot aldım en eziği bile çok pahalı geldi.Bu sorunu nasıl aştın sen?

• hala sitede sniper build arıyorum ama blamadim skillerin isimleri fln bi bilgi verseniz vede + kac yapicamiza dragona online in forumunda ariyorm buildi :)
  • pressure point penetration . quadruple loading.gaze of annihilation skillerini açtim ve +liyorm dedigin gibi 2 si 6 1 i 4 ^^
  • /NCRC ile nsis error hallettim fakat %80 oldugunda " error decompresing data! Corrupted Installer? " diye hata veriyor. Torrent denedim siteden denedim(yüklemeyi)fakat genede bilgisayara kurarken setupları bu hatayı alıyorum. Yardım edebilcek varsa çok sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Vuruş skillerinden 3 tanesine verdim, biri 4 diğer 2si 6sn colldown süresi olan skiller.Pasiften hp veren skili ve %3 damage veren skili fulledim şuanlık skil puanı kalmadı.İlerki lvllerde crit veren bufa vereceğim.
    Şuan 60s ye 100tane 30mp veren pot aldım en eziği bile çok pahalı geldi.Bu sorunu nasıl aştın sen?

ilk olarak sniperde basta gordugum kadarıyla görevlerden kesinlikle hp pot alman mantıksız. neden dersin range mesafesi bir mobu öldürmek için cok yeterli. Örnek ben tek skill kullanıyorum baktım ki crit vurdum veya yuksek dmg verdim skill basmadan oto atack la devamını getiriyorum. Zaten 2 skill kullansamda dedigim gibi görevlerden hep mp pot alıyorum. hp pot pek ihtiyacım olmuyor. Zaten mob yanıma gelmeden kesiyorum. vursa bile 1 kere vuruyor ancak. Sadece bosslarda cok zor duruma sokar seniki zaten tek basına boss kesmek sniperla buyuk sıkıntı. o yuzden bosslarda kesınlıkle party bulman sart.

Passivedeki Crit Class ve Damage class skillerini kesinlikle es gecme. Özellikle crit. misal 20 lvl de %14 gibi bi crit % sine ulascaksın. buda demektir ki nerdeyse 3-4 vurustan biri crit dusecek. Hatta pes pese bile crit duştügünü gorursun. buda senın ısıne kolaylastıracak. Tek skille mob alman gibi. Battlede 1k hp si olan playerlara tek atman gibi. Sniperde Mana pek sorun yapmıyor bana göre. Görev slotlarında Mantıklı gidersen ki zaten Normal auto damage bile yuksek damage vuruyor. Bazen skill kullanmadan normal damage veriyorum 500-600 crit dmg vurdugumu biliyorum. basit gorevlerde skill kullanmana bile gerek kalmıyor. hele ki 15 lvl deki Craft silahı aldıktan sonra damage farkını cok iyi gorursun.

• suanda oyundayım nıck MyDarkneSs guılde alırsanız sevınırım
  • Sınavlardan solayı pek giremiyordum, konu baya alta gitmiş.
    Sniperi 16lvl yaptım ve şuanda müthiş vuruyor, kasması süper ama mp sorunu hala devam ediyor.
    Moltenclaw devam ediyor musun oyuna? Ben guildde olan karaktere girmiyorum bayadır hala girmek istiyorsan yöneticiyle görüşeyim.
  • Sınavlardan dolayı pek giremiyordum, konu baya alta gitmiş.
    Sniperi 16lvl yaptım ve şuanda müthiş vuruyor, kasması süper ama mp sorunu hala devam ediyor.
    Moltenclaw devam ediyor musun oyuna? Ben guildde olan karaktere girmiyorum bayadır hala girmek istiyorsan yöneticiyle görüşeyim.
  • quote:

Sınavlardan dolayı pek giremiyordum, konu baya alta gitmiş.

evet dewam edıyorum MyDarkneSs nıckım
  • guild varsa alırmısınız x le baslayan serverda olacagınızı dusunup Brutall isminde mage actım ??
  • Benim sniperimi de guilde aldırıcam ama BordoBereli adlı arkadaş açmıyor, onun açmasını bekliyoruz.
    Burdan ona sesleniyorum eğer bıraktıysan karakterini birine devret guilde yazık olmasın.
  • quote:

Benim sniperimi de guilde aldırıcam ama BordoBereli adlı arkadaş açmıyor, onun açmasını bekliyoruz.
    Burdan ona sesleniyorum eğer bıraktıysan karakterini birine devret guilde yazık olmasın.

guild xeriondamı ve kac kisisiz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixionious

quote:

Benim sniperimi de guilde aldırıcam ama BordoBereli adlı arkadaş açmıyor, onun açmasını bekliyoruz.

guild xeriondamı ve kac kisisiz ???

Evet xerionda, sanırım en son 15 kişi civarındaydı.Ben yeni karakter açtığım için bayadır girmiyordum, guilde aldırmak için birkaç kere girdim açık bulamadım başkanı.
  • oyunda pvp de rastgele taraflar olarakmı sizi ayırıyor bu kötü bi şey guild savaşı sistemi varmı varsa bu işi bi şey

honor veya fame toplamak gibi bir şey varmı bu çok önemli bi şey

Sorularıma cevap bekliyicem

Silahlı classlarda mermi sorunu varmı mermiler pahalımı

bu oyunun magesi nasıl güçlümü

Talent sistemi varm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 10 Eylül 2011; 21:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

oyunda pvp de rastgele taraflar olarakmı sizi ayırıyor bu kötü bi şey guild savaşı sistemi varmı varsa bu işi bi şey

Talent sistemi varm

Oyunda 2 savaş var, 2sindede rastgele takımlara yerleşiyoruz.100vs100 e kadar çıkıyor sabahları özellikle.Taş kıran ya da en çok adam öldüren taraf kazanıyor.
    Honor veya fame tam bilmiyorum ama her savaş bitiminde ve questlerden sana point geliyor ve bu pointin ne işe yaradığını bilmiyorum.
    Mermi veya ok sorunu yok cephanesiz kullanıyorsun.
    Mageyi tavsiye etmem kasması zordur savaşta iyidir ama genel olarak zorlanırsın.
    Talent dediğin şeyi tam olarak bilmiyorum anlatmak istediğin her neyse biraz daha özel anlamlı kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wagabonds

oyunda pvp de rastgele taraflar olarakmı sizi ayırıyor bu kötü bi şey guild savaşı sistemi varmı varsa bu işi bi şey

Talent sistemi varm

Oyunda 2 savaş var, 2sindede rastgele takımlara yerleşiyoruz.100vs100 e kadar çıkıyor sabahları özellikle.Taş kıran ya da en çok adam öldüren taraf kazanıyor.
    Honor veya fame tam bilmiyorum ama her savaş bitiminde ve questlerden sana point geliyor ve bu pointin ne işe yaradığını bilmiyorum.
    Mermi veya ok sorunu yok cephanesiz kullanıyorsun.
    Mageyi tavsiye etmem kasması zordur savaşta iyidir ama genel olarak zorlanırsın.
    Talent dediğin şeyi tam olarak bilmiyorum anlatmak istediğin her neyse biraz daha özel anlamlı kullan.

Guild savaşı varmı bu sorumu yanıtlamadın

Talentte Skill anlamında build yapılandırma imkanı 1 skilli açınca diğer skilli açamamak gibi bi şey

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.