Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

quote:

Assassin düşünmüyorum, biraz oynamıştım akıcı gelmedi.
    Guardian ile gunner arasında kaldım, bossları hangisinin daha rahat kestiği önemli.Mantık ve geleneklere bakarsak kılıç kullanan sınıfın defansı daha fazla olur ama gunner hakkında söyledikleriniz de kafamı karıştırdı

Assasian ile bossun altina girersen yatman uzun sürmez .
    Offansive&Battle char istiyorsan guardian acabilirsin.
    Hem def hem attak yapmis olacaksin.
    Gunner range bi chardir uzaktan vurur damageleri gayet iyidir.

Teşekkürler , dershaneden gelince guardiana başlıyorum.
    Skill dağılımı hakkında bir fikrin var mı peki?

PvE mi oynamak istiyorsun guardiani yoksa pvp mi? ona göre skill dagilimini yaparsin.
    Ha diyorsan 30'a kadar pve oynar 30dan sonra pvp yaparim ozaman isler degisebilir.
    Sana 23 lvlde skill inatializer kagidi vericekler istedigin an zaten skillerini sifirlayabilceksin.

O zaman 23lvl e kadar pve yapmak istiyorum, zaten 23 altında adam kesebileceğimi sanmıyorum.23lvlde pvpye dönerim.
    Senin guardian pve ise skill pencerenin ss sini buraya koyabilir misin? Ya da şunları aç da diyebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

quote:

Oyunun tankı hangi karakter?Bosslara yatmayacak bol hpli bir karakter arıyorum.

Guardian.

Oyunun tankı Guardinan mı ?

Bana Göre Gunner. Neden Derseniz Passive Skillinde Defance ve Resistance Buff var. Defance skill lvl 1 de 4 Defance verip her lvlde 2x katlıyor. Resistance Passive her resistance lvl 1 de %1.5 verip aynı sekılde lvl bası 2x ilerliyor.

Bunun yanı sıre Active skillerde 2 tane Resistance buffı mevcut. Bi tanesi %15 digeri %10 tüm elementlere resistance veriyor.

Batlleda Kendi Classim olan Gunnerdan ve Magelerden Damage almıyorum. Guardinla Pvp yaptım 2 mizde birbirimizi yatıramadık ama bana damage vuramadı. Guardian Tank sınıfı olabilir ama Gunner bence Oyunun asıl Tank Classı

lvl 27 yim. 3k Hp - 158 Def - Tüm elementlere %47 resistance defim var. Tüm bosslari tek basıma rahatca kesiyorum. Üstümdeki itemlerde Normal item. Özel ( blue itemler veya uniqe ) itemlerden yok

oyunun tank chari guardiandir :) passivedeki üst 2 skill senin karakterinin kendi skilidir digerleri vitality hp - mp recovery + resistanslar ortak skillerdir.
    Ayrica resistansa demissin resistanse bossun altinda bir ise yaramiyor malesef. light dark vs resistanlardan bahsediyorum. magic yada diger charlarin pvpde aktif olan resistans emici skillerden degil.
    Gelelim guardiana oncelikle passivedeki ilk skill guardianin %'li olan protect skilidir bir kere guardianin bu skilini gunnerin skiliyle kıyaslaman yanlis.
    Daha sonra guardianda 25 lvlde acilan heal skilin var hp yi recovery yapiyor + kendine heal basiyor. bunu katlatikca 2x olarak artiyor bu skill.
    2. olarak buflarinda yine %'si bol olan protect bufflar var yani simdi bana diyorsunki gunner tank char dogrudur oynamadim daha once ama guardian asil tank chardir.
    Gunnerin range calisan aeo si range olan skilleri var. madem bu adamlar rangesi uzak skiller koydular bu chara neden o zaman guardian sinifi gelistirildi ?
    Mantikli düşünürsek gunnerin ve guardianin yerleri ve isledigi gorevler farkli. Ezik bosslarin altina yatman tank oldugunu gostermez :)

guardian ın bufflarından bahsetmişsinde cok güldüm evet buffları var ama her biri max 40s cooldown ları ise 2.5 dakka yani o bufflar olmasada olur ben 26 lvl guardian kastım ve hic de mutlu değilim he dersenki pot harcamak istemiyor git guardiana harcamıyosun ama ben guardian olmama ragmen adam kesemiyorum build imin olmasna ragmen itemlermn olmasna ragmen defansım yine az protection da bi okadar az anlicagn passive skillere önem göstererek gidiyorum anlicagn guardian yerine gunner takn deseler yeridir resmi sitesindede zaten böyle bişi denmişti oyunun en sağlam defanslı karakteri gunner diye

• quote:

Assassin düşünmüyorum, biraz oynamıştım akıcı gelmedi.
    Guardian ile gunner arasında kaldım, bossları hangisinin daha rahat kestiği önemli.Mantık ve geleneklere bakarsak kılıç kullanan sınıfın defansı daha fazla olur ama gunner hakkında söyledikleriniz de kafamı karıştırdı

Hangisini sevdiysen onu oyna tabi.Ama ben gerekli yerde hızlı koşma basıp kaçabiliyorum.Sanırım diğer karakterlerde hızlı koşma skili yok veya varsa bile sin kadar hızlı değildir.Pot olayı olmasa alayını 2 skille geberteceğim.Görünmezken bir vuruyorum kritik hasarı can yarıdan aşağı düşüyor.Şuan sadece görünmezken krit vurabildiğim için ilk vuruştan sonra hemen pot basıyorlar.Ama ileride görünmez olmadan vurabileceğim skiller gelince sin olarak diğer class ları fena yapacağımı düşünüyorum. Yorumuna gelirsek sin bence gayet akıcı.Gunnerin seri seri alan atması kadar hızlı.Bana sorsan gunner mi guardian mı diye ben gunneri seçerdim.Uzaktan vurabiliyor ve alanlar atabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ağustos 2011; 20:15:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun tankı hangi karakter?Bosslara yatmayacak bol hpli bir karakter arıyorum.

Guardian.

Oyunun tankı Guardinan mı ?

Bana Göre Gunner. Neden Derseniz Passive Skillinde Defance ve Resistance Buff var. Defance skill lvl 1 de 4 Defance verip her lvlde 2x katlıyor. Resistance Passive her resistance lvl 1 de %1.5 verip aynı sekılde lvl bası 2x ilerliyor.

Bunun yanı sıre Active skillerde 2 tane Resistance buffı mevcut. Bi tanesi %15 digeri %10 tüm elementlere resistance veriyor.

Batlleda Kendi Classim olan Gunnerdan ve Magelerden Damage almıyorum. Guardinla Pvp yaptım 2 mizde birbirimizi yatıramadık ama bana damage vuramadı. Guardian Tank sınıfı olabilir ama Gunner bence Oyunun asıl Tank Classı

lvl 27 yim. 3k Hp - 158 Def - Tüm elementlere %47 resistance defim var. Tüm bosslari tek basıma rahatca kesiyorum. Üstümdeki itemlerde Normal item. Özel ( blue itemler veya uniqe ) itemlerden yok

oyunun tank chari guardiandir :) passivedeki üst 2 skill senin karakterinin kendi skilidir digerleri vitality hp - mp recovery + resistanslar ortak skillerdir.
    Ayrica resistansa demissin resistanse bossun altinda bir ise yaramiyor malesef. light dark vs resistanlardan bahsediyorum. magic yada diger charlarin pvpde aktif olan resistans emici skillerden degil.
    Gelelim guardiana oncelikle passivedeki ilk skill guardianin %'li olan protect skilidir bir kere guardianin bu skilini gunnerin skiliyle kıyaslaman yanlis.
    Daha sonra guardianda 25 lvlde acilan heal skilin var hp yi recovery yapiyor + kendine heal basiyor. bunu katlatikca 2x olarak artiyor bu skill.
    2. olarak buflarinda yine %'si bol olan protect bufflar var yani simdi bana diyorsunki gunner tank char dogrudur oynamadim daha once ama guardian asil tank chardir.
    Gunnerin range calisan aeo si range olan skilleri var. madem bu adamlar rangesi uzak skiller koydular bu chara neden o zaman guardian sinifi gelistirildi ?
    Mantikli düşünürsek gunnerin ve guardianin yerleri ve isledigi gorevler farkli. Ezik bosslarin altina yatman tank oldugunu gostermez :)

guardian ın bufflarından bahsetmişsinde cok güldüm evet buffları var ama her biri max 40s cooldown ları ise 2.5 dakka yani o bufflar olmasada olur ben 26 lvl guardian kastım ve hic de mutlu değilim he dersenki pot harcamak istemiyor git guardiana harcamıyosun ama ben guardian olmama ragmen adam kesemiyorum build imin olmasna ragmen itemlermn olmasna ragmen defansım yine az protection da bi okadar az anlicagn passive skillere önem göstererek gidiyorum anlicagn guardian yerine gunner takn deseler yeridir resmi sitesindede zaten böyle bişi denmişti oyunun en sağlam defanslı karakteri gunner diye

Senin gibi dert yakinan cok bu guardiandan bakiyorumda.
    Bak simdi güzel kardesim 26 lvl guardianin bir kere pvp skillerinden olan 30 lvl cric skili acik degil ayrica daha lvlin düşük, cric bufflarin ve guard bufflarin acikmi yani buildinin düzgün gittigine eminmisin ? ( halbuki millet bu skill olayindan ciyak ciyak bagiriyor bilmiorum diye )
    Pvp ve pve olarak ayir simdi guardiani once sen bi. pve char yaptiysan eger aeo skilleri kasarsin. pvp yapacaksan eger ranged + aeo + cric buff + protection bufflarini kullanirsin.
    2si 40 saniye cooldown olayinda haklisin (ki 1vs1de magic-ranger-assassin) gibi classlari 20 saniyede al aşağı edeceğin için o süre sana yeter de artar bile .

Bu oyunda bütün klasslar eşittir.
    Gunner iyi hadi onu açalım diye bişey yok!
    Guardian iyi hadi onu kasalım diye birşeyde yok!

Sen bicak seversin ben kilic!

Bu arada gülmek iyidir bol bol gül :)

yanlış düşünüyosun gerçekten guardian bu oyunun tank karakteri değil gunner daha önce dediğim gibi resmi sitede bile bu sölendiği halde tank muhabbeti yapıyoruz hala burda guardian bu oyunda çok ezilmiş 30 olmamşsn crit buf du skilldi bunlar ile alakası yok oyunda illa 40 lvl oluncamı adam olcaz yani olmadan olmuyomu bahsettiğin şey çok sacma ranger magic assasin demişsn sen assasin in nekadar crit caktıgından haberin yok heralde yada ranger in attıgı debufflardan haberin yok heralde şahsen 1 e 1 de ranger ile kapışana allah şimdiden yardım etsin attıgı debufflar + moment speed ile yakalaya bilirsen kesersin oyunda her karakter eşit değil dostum o konuda anlaşalım yani dahada uzatmayın guardian mevzusunu

• hiç gülcem yoktu ya. 20 saniyede Ranger la Asasian i alıyor arkadas Sen önce yakalada onlari sonra alirsin 1 vs 1 de. Daha classlari bilmiyorsun gecmissin burda konusuyorsun. Sen bi kere Guardian ile Rangera yaklasamazsın daha bana 20 sn ye almaktan bahsediyorsun.

Sen git 20 sn de al arkadasim oyununa devam et Guardian mevzusunuda kapatın baydı. Herkesin zevki kendisinedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 27 Ağustos 2011; 20:57:47 >
  • quote:

hiç gülcem yoktu ya. 20 saniyede Ranger la Asasian i alıyor arkadas Sen önce yakalada onlari sonra alirsin 1 vs 1 de. Daha classlari bilmiyorsun gecmissin burda konusuyorsun. Sen bi kere Guardian ile Rangera yaklasamazsın daha bana 20 sn ye almaktan bahsediyorsun.

Sen git 20 sn de al arkadasim oyununa devam et Guardian mevzusunuda kapatın baydı. Herkesin zevki kendisinedir.

senle neden biz nadiren aynı fikirde oluyoruz sebebini biliyomusun ben bilmiyorum şahsen

• 2-3 gün önce girdiğim dungeondan birkaç görüntü..Bu party işini süper yapmışlar, 18 kişiyle çok güzeldi dungeon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diffarensiyel -- 31 Ağustos 2011; 12:35:49 >

• Hunter için 24 lvl skill dağılımı nasıl olmalı bunu nerden bulabilirim ya da bilen var mı? Sıfırlamak istiyorum ama bilgim olmadığı için sıfırlamıyorum.
  • ben neden gıremıyorum oyuna account sayfasında nıkımı ve sıfremı yazıyorum ama hesep gırıs dogrulaması gecıkır dıyor ve o sekılde kalıyor cok uzun mu suruyor gırmesı yoksa bende mı hata var ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnBzTR -- 1 Eylül 2011; 15:54:04 >
  • Güzel oyuna benziyor.. Denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

ben neden gıremıyorum oyuna account sayfasında nıkımı ve sıfremı yazıyorum ama hesep gırıs dogrulaması gecıkır dıyor ve o sekılde kalıyor cok uzun mu suruyor gırmesı yoksa bende mı hata var ....

http://www.facebook.com/DragonaPH

sayfasında serverda neler olduğu updateleri yayınlanıyor buradan takip edebilirsin.
  • quote:

Hunter için 24 lvl skill dağılımı nasıl olmalı bunu nerden bulabilirim ya da bilen var mı? Sıfırlamak istiyorum ama bilgim olmadığı için sıfırlamıyorum.

Ben 31 LvL ranger'ım tamamen kendi kafama göre verdim.
    Adamların üzerindeki duration süresine bakıyorum. Bir sonraki LvL'da bu süreler ne kadar değişiyor diye bakıyorum.

Herkese uyup build yaparsan herkes gibi yatabilirsinde zaten açıklamaları gayet net okuyup oyun şekline göre kendin yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Hunter için 24 lvl skill dağılımı nasıl olmalı bunu nerden bulabilirim ya da bilen var mı? Sıfırlamak istiyorum ama bilgim olmadığı için sıfırlamıyorum.

Ben 31 LvL ranger'ım tamamen kendi kafama göre verdim.
    Adamların üzerindeki duration süresine bakıyorum. Bir sonraki LvL'da bu süreler ne kadar değişiyor diye bakıyorum.

Herkese uyup build yaparsan herkes gibi yatabilirsinde zaten açıklamaları gayet net okuyup oyun şekline göre kendin yap.

Peki şöyle sorayım.Savaş dışı hp ve mp yenilemelere vermeli miyim? Şuanda ikisine de 5 er puan verdim ve kasarken hiç pot harcamıyordum.
    Savaşta iyi olmak için sürekli pot harcamaya değer mi?

• Savaşta zaten pot harcamak zorundasın. O hp ve mp reg. skilleri combat esnasında çok çok az mana veriyor.
    Adamlar sana savaşta 1-2k vuruyor. Zaten en fazla HP 1400 vardır sende de.
    Bu yüzden kesin +1000 'lik hp pot kullanman şart.
  • jude serverınde bende basladım guıld falan var mı ılk konunun basında yazmıslar ama onlardan kımseye ulasamadım juda da olanlar yazabılırmı beraber takılmak daha ıyı olur
  • Judadaki guildden uzun zamandır haber yok, yeni başlayan arkadaşlara Xerion da açmalarını tavsiye ediyorum.Yeni başlayan herkes yeni server olduğu için Xerionda başlıyor.
  • Haritalardaki guardlar gördükleri yerde beni öldürüyor, bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim? Gerçekten sinir olmaya başladım, haritada hareket edemiyorum.
  • quote:

Haritalardaki guardlar gördükleri yerde beni öldürüyor, bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim? Gerçekten sinir olmaya başladım, haritada hareket edemiyorum.

Sinir olman normal ben 2 saat boyunca ne baseden cıkabilmiştim ne de kasabilmiştim. Ayrıca bu saçmalık degil. Su an Pk sın o yüzden bu durumdasın. Guardlar gördügü yerde dalar. Baseden cıkartmazlar. En onemlisi bir player keserse seni itemin düşebilir. Honor pointin 0 lanmistir buyuk ihtimal. bunun icin Honor restore iteminden bulmalısın. 2 secenegin var. Seuldaki 20 lvl dg sinden veya shoptan temin edeceksin. Honor 70+ olmasi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 3 Eylül 2011; 21:05:14 >

• quote:

quote:

Haritalardaki guardlar gördükleri yerde beni öldürüyor, bu saçmalığı nasıl düzeltebilirim? Gerçekten sinir olmaya başladım, haritada hareket edemiyorum.

Sinir olman normal ben 2 saat boyunca ne baseden cıkabilmiştim ne de kasabilmiştim. Ayrıca bu saçmalık degil. Su an Pk sın o yüzden bu durumdasın. Guardlar gördügü yerde dalar. Baseden cıkartmazlar. En onemlisi bir player keserse seni itemin düşebilir. Honor pointin 0 lanmistir buyuk ihtimal. bunun icin Honor restore iteminden bulmalısın. 2 secenegin var. Seuldaki 20 lvl dg sinden veya shoptan temin edeceksin. Honor 70+ olmasi lazım.

Az önce honora baktım 60/100 dü.Biri duel yolladı yenildim tekrar baktım 1e düşmüş.Yenilme durumunda honor sıfırlanıyor mu?
    Eğer öyleyse oyun gördüğüm en saçma duel sistemine sahip ! Zaten pot basan alıyor, bir de yenilince bu saçmalık oluyorsa gerçekten berbat bir sistem :S

• quote:

quote:

quote:

Az önce honora baktım 60/100 dü.Biri duel yolladı yenildim tekrar baktım 1e düşmüş.Yenilme durumunda honor sıfırlanıyor mu?
    Eğer öyleyse oyun gördüğüm en saçma duel sistemine sahip ! Zaten pot basan alıyor, bir de yenilince bu saçmalık oluyorsa gerçekten berbat bir sistem :S

Offf ya sende cidden sorun var. Sistemin sacma olduğu felan yok. Sacmalık sende. Adam senin zevkine mi Pk modu hazırlayacak ? Adamın Pk sistemi bu sekilde. Cogu oyunda bile Daha hafif cezalar varki bunda Pk oldugunda Guardlar Rahat bırakmıyor. Hem basede,hem map icinde dolasan Guardlar. Tüm Portallari kullanamıyorsun. Base dısında herkesin saldırısına acıksın. Hatta Öldügün zaman itemin düşmesi gibi bir risk var. Bende Pk kestim ve aynı anda 2 tane itemi drop oldu. Pk modu olan bir oyun oynuyorsun. Pk ile pvp yi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun ?

PK Modu oyuncuların birbirleri arasında diğer tarafın isteği dışında savaş haline girmelerini sağlar. PK olan taraf PK olmaya istekli olmalı ve sonuçlarına katlanmalıdır. Ayrıca PK modu PvP gibi değildir davet gönderilmez veya karşıdakinin rızası alınmaz. Direk olarak savaş durumuna girilir ve yüksek bufflar, debufflar, aura mode, battle mode (1-2), pot kullanmak serbesttir (PvP de yüksek bufflar, debufflar, aura mode, battle mode (1-2) kullanmak serbesttir fakat PvP adabı gereğince kullanılmaz.). Yani PK nın güzel yanları Pot kullanmaya olanak sağlaması ve bir anda başlamasıdır. ( ALINTI )

Pk modunda duel atmaları önemli degil. Sonucta Pk modundaysan herkes sana dalabilir. Sana sormazlar. senden izin istemezler. Duel yapsanda Pk sin farketmez. Her sekilde Ölsende Honor un dusecek. Pk modunun ne oldugunu bilmiyorsun sonra yok sistem sacma yok o sacma diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.