Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Mage sarmadı Sniper açmayı düşünüyorum , skilleri falan nasıl dağıtmalıyız ?
  • Ben xerionda 17 level olarak yoluma devam ediyorum.16 levelde gelen görev ile savaşlara katılmaya başlayabiliyorsunuz.Savaşta çok pot harcadım ve savaş sonu verdiği 5 tane 30 hp recovery potu idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ben xerionda 17 level olarak yoluma devam ediyorum.16 levelde gelen görev ile savaşlara katılmaya başlayabiliyorsunuz.Savaşta çok pot harcadım ve savaş sonu verdiği 5 tane 30 hp recovery potu idi.

sadece hp potu vermiyor insanların savaşa girmesindeki en önemli neden battle point battle point ile oyunun en güzel en güclü en iyi itemlerini ala bilirsiniz yani sadece 30 pot verdi diiyip gecme
  • Indırmeye değer mi arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

Ben xerionda 17 level olarak yoluma devam ediyorum.16 levelde gelen görev ile savaşlara katılmaya başlayabiliyorsunuz.Savaşta çok pot harcadım ve savaş sonu verdiği 5 tane 30 hp recovery potu idi.

sadece hp potu vermiyor insanların savaşa girmesindeki en önemli neden battle point battle point ile oyunun en güzel en güclü en iyi itemlerini ala bilirsiniz yani sadece 30 pot verdi diiyip gecme

Onu da geç 25+ lvl lerde Batlle da yendiginiz zaman 40k exp alıyorsunuz. 2 Görevin verdiği exp + parayı veriyor. bırakda pot harcansın

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

quote:

Onu da geç 25+ lvl lerde Batlle da yendiginiz zaman 40k exp alıyorsunuz. 2 Görevin verdiği exp + parayı veriyor. bırakda pot harcansın

6 7 adam kesince okadar exp veriyodu galiba kesitigin adama göre deglmydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

quote:

6 7 adam kesince okadar exp veriyodu galiba kesitigin adama göre deglmydi

Yok ben kesmedigim zamanda aynı exp aldım. önemli olan battlede kazanmak. tabii kill oranı yuksek olana farklı exp gidiyor mu onu bilmiyorum

• Yeni bir karakter açmak istiyorum, okçunun ezikliği gerçekten sıktı.
    Yaratıklara karşı güçlü olsun yeter, savaşta zaten okçuyla da pek adam kesemiyordum lvl farkı çok olduğu için.Yakın dövüş düşünüyorum ama daha karar veremedim.Bilgisi olan var mı?
  • Bu arada Dragon Valley'den ana şehre dönmenin bedava kısayolu yok mu? Oyun oynadığım zamanın üçte biri yollarda geçiyor bu görevleri vermek için.
    Birçok oyunda gördüm bir taş var kaydettiğin yere bedava gidiyor.Bunda da olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Bu arada Dragon Valley'den ana şehre dönmenin bedava kısayolu yok mu? Oyun oynadığım zamanın üçte biri yollarda geçiyor bu görevleri vermek için.
    Birçok oyunda gördüm bir taş var kaydettiğin yere bedava gidiyor.Bunda da olabilir belki.

portal stone lar var 25 s karsılıgı ısınlıyo seni map icersinde belli noktalara
  • Yeni bir parça craftladım ancak oyunun başında seçtiğim gibi kol geldi

Bu bir sorun mu ? Napabilirim bunu çöp mü oldu ?
  • Dungeona girmek için gereken keyi nerden temin edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yeni bir parça craftladım ancak oyunun başında seçtiğim gibi kol geldi

Bu bir sorun mu ? Napabilirim bunu çöp mü oldu ?

hem sorun hem sorun degl sorun kısmı 20 lvl oldugunda full trans olamicaksın yani 1 itemin eksik kalcak sorun degl pazardan satın alabilirsin önemli bişi değl bazen sectigimz itemleri verebiliyo craft yaparken o şansa bağlı bende de aynısı olmuştu pazardan gidip aldım sorun halloldu
  • Oyunun tankı hangi karakter?Bosslara yatmayacak bol hpli bir karakter arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

Oyunun tankı hangi karakter?Bosslara yatmayacak bol hpli bir karakter arıyorum.

Guardian.

Oyunun tankı Guardinan mı ?

Bana Göre Gunner. Neden Derseniz Passive Skillinde Defance ve Resistance Buff var. Defance skill lvl 1 de 4 Defance verip her lvlde 2x katlıyor. Resistance Passive her resistance lvl 1 de %1.5 verip aynı sekılde lvl bası 2x ilerliyor.

Bunun yanı sıre Active skillerde 2 tane Resistance buffı mevcut. Bi tanesi %15 digeri %10 tüm elementlere resistance veriyor.

Batlleda Kendi Classim olan Gunnerdan ve Magelerden Damage almıyorum. Guardinla Pvp yaptım 2 mizde birbirimizi yatıramadık ama bana damage vuramadı. Guardian Tank sınıfı olabilir ama Gunner bence Oyunun asıl Tank Classı

lvl 27 yim. 3k Hp - 158 Def - Tüm elementlere %47 resistance defim var. Tüm bosslari tek basıma rahatca kesiyorum. Üstümdeki itemlerde Normal item. Özel ( blue itemler veya uniqe ) itemlerden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 27 Ağustos 2011; 0:08:06 >

• skil sıfırlama kağıdı veriyomu acaba 20 lvl deyim gunner skilleri yanlış vermişim ...tşkrlr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevikapo

skil sıfırlama kağıdı veriyomu acaba 20 lvl deyim gunner skilleri yanlış vermişim ...tşkrlr..

23 lvl de Görevle Skill reset scroll aliosun. istedigin zaman sıfırlayabilirsin
  • quote:

Yeni bir karakter açmak istiyorum, okçunun ezikliği gerçekten sıktı.
    Yaratıklara karşı güçlü olsun yeter, savaşta zaten okçuyla da pek adam kesemiyordum lvl farkı çok olduğu için.Yakın dövüş düşünüyorum ama daha karar veremedim.Bilgisi olan var mı?

17 level assassin im var.Hızlı koşma , crit rate ve evasion arttırma gibi 15-20 saniye süren skiller var.Ayrıca sadece görünmezken kullanabileceğin görünmezken %80 krit vuran bir skil veya 3 saniye stun vuran uzak mesafelerde bile kullanılabilen bir skil mevcut.
    Seviye 25 veya 30'da 2 adet skill açılıyor.Bu skillerin ikisinde de %50 crit hit var.Ben bu yüzden assassinle devam ediyorum.Şuan tek sorun skillerin cooldown süreleri sanırım.
    Birde tek başıma boss keserken gerçekten zorlanıyorum.

• Assassin düşünmüyorum, biraz oynamıştım akıcı gelmedi.
    Guardian ile gunner arasında kaldım, bossları hangisinin daha rahat kestiği önemli.Mantık ve geleneklere bakarsak kılıç kullanan sınıfın defansı daha fazla olur ama gunner hakkında söyledikleriniz de kafamı karıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

Assassin düşünmüyorum, biraz oynamıştım akıcı gelmedi.
    Guardian ile gunner arasında kaldım, bossları hangisinin daha rahat kestiği önemli.Mantık ve geleneklere bakarsak kılıç kullanan sınıfın defansı daha fazla olur ama gunner hakkında söyledikleriniz de kafamı karıştırdı

Assasian ile bossun altina girersen yatman uzun sürmez .
    Offansive&Battle char istiyorsan guardian acabilirsin.
    Hem def hem attak yapmis olacaksin.
    Gunner range bi chardir uzaktan vurur damageleri gayet iyidir.

Teşekkürler , dershaneden gelince guardiana başlıyorum.
    Skill dağılımı hakkında bir fikrin var mı peki?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.