Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Çok geç iniyor abi : 6 saat diyor 1.8 GB lık dosyaya

Partları indir, daha kısa sürüyor.
    Bu arada Xenionda Türk guildi kurulmuş; ben girdim, yeni serverda oynamak isteyen bizim guilde gelebilir yoksa judaya geçin.

Xenion yeni server deil ki : ) ob 6 sında mı ne baslamıs severda 8 inde acılmıs bugün ayın 24 ü

quote:

Dragona PH has just added a New Server - Xerion

Xerion Server will open at exactly 3:00PM Today (August 17, 2011)

See you guys in-game! Happy Gaming!

quote:

OBT Starts on August 16, 2011

Arada 1 gün var, neden böyle bir şey yapmışlar anlamadım, 1 günde 3 server açmışlar, üstelik serverlar o kadar da dolu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Of ben bu oyuna 3. şansı da vermek istiyorum söylenilenler hep olumlu ben her oyunda mage açarım bu oyunda mı mage hoşuma gitmedi acaba.Partlar ****dan yapılma ve mahkeme kararıyla engelli ben proxy sitelerinden giriş yapıyorum ama onlarda da geri sayım başlamıyor siz nasıl indirdiniz dns ayarlarıyla da uğraşmak istemiyorum.Ayrıca oyuncu sayısı yeterli mi parayı verenin çok büyük bir üstünlüğü oluyor mu skill efektleri genelde nasıl bir de ben full grafik oynuyorum ancak bulanıklığı açınca sanki adamlar ruh gibi duruyor sizin grafik ayarlarınız nasıl duruyor nasıl yaptığınızı söylerseniz ben de öyle yapıp bir denerim tabii full ayar olmak kaydıyla.

Ben oyunu Torrent le indirdim partla cartla curtla ugrasmayın.Oyunun forumunda mevcut.Güncel bir bilgisayar sistemine sahipsen fulle derim.Olmadı ayarlarımı bi ss yollarım.30 lara falan gelmedim ama savaslarda gördügüm kadarıyla öyle karakterler arasında ucurumlar görmedim harbiden.Şuanda karakterlerin hepsini acıp tek tek kasıcam 20 ye kdar.Baslangıc yerindeyim gel beni al diyenin yanında biterim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Çok geç iniyor abi : 6 saat diyor 1.8 GB lık dosyaya

Partları indir, daha kısa sürüyor.
    Bu arada Xenionda Türk guildi kurulmuş; ben girdim, yeni serverda oynamak isteyen bizim guilde gelebilir yoksa judaya geçin.

Xenion yeni server deil ki : ) ob 6 sında mı ne baslamıs severda 8 inde acılmıs bugün ayın 24 ü

quote:

Dragona PH has just added a New Server - Xerion

Xerion Server will open at exactly 3:00PM Today (August 17, 2011)

See you guys in-game! Happy Gaming!

quote:

OBT Starts on August 16, 2011

Arada 1 gün var, neden böyle bir şey yapmışlar anlamadım, 1 günde 3 server açmışlar, üstelik serverlar o kadar da dolu değil.

o zamanları acıldıgında ilk girdigimde oyuna bende serverlar full dü waiting sistemi vardı.Millet oyuna girebilmek için sıra bekliyordu o yuzdenmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Of ben bu oyuna 3. şansı da vermek istiyorum söylenilenler hep olumlu ben her oyunda mage açarım bu oyunda mı mage hoşuma gitmedi acaba.Partlar ****dan yapılma ve mahkeme kararıyla engelli ben proxy sitelerinden giriş yapıyorum ama onlarda da geri sayım başlamıyor siz nasıl indirdiniz dns ayarlarıyla da uğraşmak istemiyorum.Ayrıca oyuncu sayısı yeterli mi parayı verenin çok büyük bir üstünlüğü oluyor mu skill efektleri genelde nasıl bir de ben full grafik oynuyorum ancak bulanıklığı açınca sanki adamlar ruh gibi duruyor sizin grafik ayarlarınız nasıl duruyor nasıl yaptığınızı söylerseniz ben de öyle yapıp bir denerim tabii full ayar olmak kaydıyla.

Ben oyunu Torrent le indirdim partla cartla curtla ugrasmayın.Oyunun forumunda mevcut.Güncel bir bilgisayar sistemine sahipsen fulle derim.Olmadı ayarlarımı bi ss yollarım.30 lara falan gelmedim ama savaslarda gördügüm kadarıyla öyle karakterler arasında ucurumlar görmedim harbiden.Şuanda karakterlerin hepsini acıp tek tek kasıcam 20 ye kdar.Baslangıc yerindeyim gel beni al diyenin yanında biterim.

Bir ss atarsan sevinirim ya şu grafik ayarlarını.Anti aliasing açınca mahvoluyor oyun.

•  Dragona Online OBT!!

şu ayarlarla hiçbir sorun yaşamadan oynuyorum.( savaslar ve dungeonlar dahil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Ağustos 2011; 22:21:50 >
  • Mesajım bulunsun şuan netten çekiyorum
    Edit : Herkes hangi serverda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esegard -- 25 Ağustos 2011; 4:05:04 >
  • Oyunu indiremedim torrent ile indircektim foruma giremiyorum
  • judadayızzzzzz
  • Şuan oyuna giriyorum. Nickim: Ozora, Sniper oynayan arkadaşlar skill ağacını nasıl dağıttığını söyleyebilir mi acaba ? Dahası savaşa nasıl girilir gibi harita bilgileri verirseniz sevinirim
  • 15lvlden sonra savaşa girmek için üstte borazan gibi işaret belirir, ona tıklayıp gireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Şuan oyuna giriyorum. Nickim: Ozora, Sniper oynayan arkadaşlar skill ağacını nasıl dağıttığını söyleyebilir mi acaba ? Dahası savaşa nasıl girilir gibi harita bilgileri verirseniz sevinirim

Aceleye ne hacet.Önce bir 17 18 e kadar kasman gerek karakterini battle of bilmem ne gorevini yaptıktan sonra sagda işareti çıkar , tıklarsın girersin.Guildde sniper oynayan arkadaslar vardı.Sorarsın onlara.Nickleri verilen arkadasları takip edersn whisper den guild istersin.Yetkim yok benim alırdım yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 25 Ağustos 2011; 14:19:54 >
  • Nazar değdi sanırım şu an oynayamıyorum zaten Dün akıcı bir biçimde oynayabilirken bu gün gereksiz yere kasmaya başladı onu ayarlamaya çalışıyorum.
  • En zevkli char hangisi ?
  • Bugünde farklı bir karakterler deneyecegim.Yeni başlayan arkadaslar varsa takılsın peşime.
  • Gunner gördüğüm kadarıyla çok iyi, denemeye ondan başlayabilirsiniz.Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim, okçudan uzak durun.
    Bu arada bugün çok lag ve kasma yaptı sebebini anlayamadım ama oyuncu yığılması olabilir.100vs100 savaş yaptık hareket ettiremedim ekranı.
  • Çok isterdim oynamayı ama hack shield hata veriyor baya araştırma yaptım avast dan oluyormus heralde yada baska anti virus den ama ben anti virus kullanmıyorum pc de yok
     Dragona Online OBT!!
  • Bende Mage açtım
    Server - Juda
    Nick - SwampLord

Türk guildi falan varsa kimlere pm atabiliriz ayrıca yüksek levelli mageler skill build anlatırlarsa çok güzel olur
  • benimde mage var server juda nick Gosp ama ulaşamadım kimseye oyundan
  • Slotlarda Rainforcement stone drobu var mı? Elime 1 tane geçti o da görevden, millet 30g dan satıyor acaba alan var mıdır?
  • quote:

Slotlarda Rainforcement stone drobu var mı? Elime 1 tane geçti o da görevden, millet 30g dan satıyor acaba alan var mıdır?

tabiiki.. Simdiye kadar slotlarda drobunu görmedim. Görevle verdi. Birde Dungeondaki Boss dan düşmüstü bana. 25g den ben 2 tane anında sattım. rahat gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.