Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üye olunmuyor. Confirme basıyorum hiç bişey olmuyor.

Edit: Secret questionı değiştrince oldu.

Juda-RuneBlaster-Gunner

Craft malzemelerini nereden bulacağımıza nasıl bakıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 24 Ağustos 2011; 17:33:23 >
  • Craft malzemelerini sanırım transform kıyafetlerin için soruyorsun.Görevler ilerledikce craft malzemelerinin hepsini reward olarak veriyor.Transform kıyafetlerini de yaklaşık 5 seviyede bir tedarik ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Ağustos 2011; 17:55:30 >
  • Oo savaş sistemi varmış hemen gelicem hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

zevkler ve renkler tartışılmaz bence oyuncu sayısıda gayet güzel ve oyunun tadi 15 lwl den sora cıkıyor bence sen bls tabi + bidaha dinlemezsin ozaman ben sevdim gayette güzel şuanda keyfi sniper kasıyorum gayette iyi
    ! + nazallandasındir allah bilir hala bi savaşa fln gir öyle kons neden indirdiginiz ve begenmediginiz oyunları 1 gün daha düzgünce oynamiyosnz ki dediğim gibi güzellik görecelidir .

Ben oraya gülücük koymayı unutmuuşum sen de alındın herelde ciddi ciddi dinlemem manasında yazmadım yani Ayrıca oyunu gerçekten beğenmedim ya şu ilk başladığımız yerde 2 görev yaptım soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

zevkler ve renkler tartışılmaz bence oyuncu sayısıda gayet güzel ve oyunun tadi 15 lwl den sora cıkıyor bence sen bls tabi + bidaha dinlemezsin ozaman ben sevdim gayette güzel şuanda keyfi sniper kasıyorum gayette iyi
    ! + nazallandasındir allah bilir hala bi savaşa fln gir öyle kons neden indirdiginiz ve begenmediginiz oyunları 1 gün daha düzgünce oynamiyosnz ki dediğim gibi güzellik görecelidir .

Ben oraya gülücük koymayı unutmuuşum sen de alındın herelde ciddi ciddi dinlemem manasında yazmadım yani Ayrıca oyunu gerçekten beğenmedim ya şu ilk başladığımız yerde 2 görev yaptım soğudum.

HEpimiz Oyunun basında seninle aynı şeyleri dusunduk oyna biraz 18 lere falan bi gel

--

çok fazla class var diger class larıda deneyecegim eger baslayan arkadaslar olursa onlara da eşlik edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Ağustos 2011; 18:39:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

HEpimiz Oyunun basında seninle aynı şeyleri dusunduk oyna biraz 18 lere falan bi gel

--

çok fazla class var diger class larıda deneyecegim eger baslayan arkadaslar olursa onlara da eşlik edebilirim.

Gelinmiyor işte baştan sevemedim oyunu ben 5 level olana kadar ne eziyetler çektim ayrıca filipin serverı diye çok ping de oluyor o pingle de oynanmaz ki .

• Oyunda donma kasma yada gecikme gibi hiçbir sorun yaşamıyorum.Savaslara dungeonlara giriyoruz arkadaslar filipin serveri die ping olsa yerden kalkamayız.

--
    Yalnız bişeyi eklemeliyim oyun sistem istiyor arkadaslar eger sisteminiz düşükse oyun zorluyor 8 gb ram i7 işlemciyle oynuyorum full ayarlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Ağustos 2011; 18:48:06 >
  • 16 lvl oldum oyun güzelleşmeye başladı.Her yerde party, kasan insanlar var.Yaratıkları kesmek kolaylaştı, fazla vurmuyorlar.
    Az önce ilk savaşıma girdim ve çok beğendim, yaklaşık 170 kişi savaştık, ödüller çok güzeldi.
    Ama hunter ın skillerini yanlış verdiğimi düşünüyorum.pasiflerden hp ve mp yenileme verenlere 5er puan verdim ama savaşta hiç bir işe yaramıyor.Skill reset olayı var mı?Parayla eminim vardır ama bazı oyunlar 1 kere hak tanıyorlar belki bunda da vardır.
    Yeni açacak arkadaşlara assassin dediğimiz bıçakçı kasmalarını tavsiye ederim.Yaratıkları süper kesiyor, savaşlarda da pek karşılıklı olmadığı için avantaj oluyor.Yani millet iç içe giriyor savaşlarda.
    Üşenmesem ben de bıçakçı kasacağım ama 3 günde 16lvl oldum tekrar kasmak zor gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

16 lvl oldum oyun güzelleşmeye başladı.Her yerde party, kasan insanlar var.Yaratıkları kesmek kolaylaştı, fazla vurmuyorlar.
    Az önce ilk savaşıma girdim ve çok beğendim, yaklaşık 170 kişi savaştık, ödüller çok güzeldi.
    Ama hunter ın skillerini yanlış verdiğimi düşünüyorum.pasiflerden hp ve mp yenileme verenlere 5er puan verdim ama savaşta hiç bir işe yaramıyor.Skill reset olayı var mı?Parayla eminim vardır ama bazı oyunlar 1 kere hak tanıyorlar belki bunda da vardır.
    Yeni açacak arkadaşlara assassin dediğimiz bıçakçı kasmalarını tavsiye ederim.Yaratıkları süper kesiyor, savaşlarda da pek karşılıklı olmadığı için avantaj oluyor.Yani millet iç içe giriyor savaşlarda.
    Üşenmesem ben de bıçakçı kasacağım ama 3 günde 16lvl oldum tekrar kasmak zor gelir.

Karakter izlenimlerini yazar mısın? Gunner/Sniper beğenmedin mi mesela ? Eksileri nelerdir ? Anlatsana işin yoksa

Ayrıca nerede oynuyorsunuz şu anda ? Nerede başlamalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 24 Ağustos 2011; 19:14:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

16 lvl oldum oyun güzelleşmeye başladı.Her yerde party, kasan insanlar var.Yaratıkları kesmek kolaylaştı, fazla vurmuyorlar.

Karakter izlenimlerini yazar mısın? Gunner/Sniper beğenmedin mi mesela ? Eksileri nelerdir ? Anlatsana işin yoksa

Class isimlerini pek bilmiyorum, hunter derken okçu demek istemiştim.Başlayacaksan bıçakçı aç, memnun kalacaksın.
    Ben yeni açıldığı için Xenion serverındayım ama Jade serverında arkadaşlar guild kurmuş, seçim senin.Yeni serverda toplanırsak biz de kuracağız.
    İftardan sonra resimler koyacağım oyun hakkında fikir sahibi olursun.

• beyler bende başlayacağımda Gunner istiyorum acaba kısa mesafe mi skilleri? yani pvpde ne kadar sorun olur? pvpde sıkıntı olacaksa mage mi açam sniper mı?
  • Arkadaslar Juda serverindayız neden dagılıyorsunuz.Ayrıca 23 de skilleri 1 kez sıfırlama hakkına sahip oluyormuşuz.

• quote:

9 saatte 20 lvl + olabilrsin onda sorun yok skilleri 0 laya biliyorsun evet 23 lvl da + bide sanırım 30 lvl da skill reset scroll veriyolar ve oyunda build cok önemli passive skiller sen anladıgım kadarıyla ranger sın senin kaçak oynaman laızm biraz :D de buffları sağlam o karakterin

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

juda serverinde oynuyoruz orda başlaya bilirsin. karakterler arası çok fark var yani hepsinin - + aynı nerdeyse build e ve oyuncuya bakar karakter ben şahsen sniper kasıyorum ve çokda memnunum defansım az attak fazla yerinde olsam youtube dan karakter videoları izlerdim bir çok video var oda çok anlatıcı olur senin icin

• Çok geç iniyor abi : 6 saat diyor 1.8 GB lık dosyaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Çok geç iniyor abi : 6 saat diyor 1.8 GB lık dosyaya

Partları indir, daha kısa sürüyor.
    Bu arada Xenionda Türk guildi kurulmuş; ben girdim, yeni serverda oynamak isteyen bizim guilde gelebilir yoksa judaya geçin.
  • Partlar daha çabuk iniyor 1 saatte falan indirdim. Az sonra bakıcam oyuna, Juda da başlarım
  • Of ben bu oyuna 3. şansı da vermek istiyorum söylenilenler hep olumlu ben her oyunda mage açarım bu oyunda mı mage hoşuma gitmedi acaba.Partlar ****dan yapılma ve mahkeme kararıyla engelli ben proxy sitelerinden giriş yapıyorum ama onlarda da geri sayım başlamıyor siz nasıl indirdiniz dns ayarlarıyla da uğraşmak istemiyorum.Ayrıca oyuncu sayısı yeterli mi parayı verenin çok büyük bir üstünlüğü oluyor mu skill efektleri genelde nasıl bir de ben full grafik oynuyorum ancak bulanıklığı açınca sanki adamlar ruh gibi duruyor sizin grafik ayarlarınız nasıl duruyor nasıl yaptığınızı söylerseniz ben de öyle yapıp bir denerim tabii full ayar olmak kaydıyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Çok geç iniyor abi : 6 saat diyor 1.8 GB lık dosyaya

Partları indir, daha kısa sürüyor.
    Bu arada Xenionda Türk guildi kurulmuş; ben girdim, yeni serverda oynamak isteyen bizim guilde gelebilir yoksa judaya geçin.

Xenion yeni server deil ki : ) ob 6 sında mı ne baslamıs severda 8 inde acılmıs bugün ayın 24 ü
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.