Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dragona.ph/ arkadaşlar sitesi bu dimi eu site falan yok heralde doğru yerden download ediyorum
  • juda yatayzeka ile konstum yer yokmus clanda yrn hallederz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauf07

http://www.dragona.ph/ arkadaşlar sitesi bu dimi eu site falan yok heralde doğru yerden download ediyorum

ewd doru
  • tamamdır saol hocam
  • Oyun hoşuma gitti.Güzel bir yayımcı ile eu versiyonu çıkar hatta Türkçe olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyun hoşuma gitti.Güzel bir yayımcı ile eu versiyonu çıkar hatta Türkçe olur inşallah.

türkçe olursa cok güzel olur :D
  • juda da Ranger actım 7 lvl
    clan guild falan nasıl girebilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı kasmama ?
  • Savaşa nasıl girileceğini açıklayacak bir İNSAN yok mu? İNSAN sınıfına girmeyenleri kastetmiyorum.
    Üçüncü yazışım oldu bu.
  • ben 17 den sora 2 kere girdim gece 3 le sabah 7 arası üstte kurukafa cıkıyo basarsan giriyosn
  • 20 lwl shaman trans i actim boss kescekken yardim istiyenler glsin heal alani fln war :D
  • Bir ben mi sevemedim şu oyunu anlamadım ki bir deniyim demiştim 5dk geçmeden sildim grafikler hoş gözükmedi ademveferdi biraz resim filan koy da kanım kaynasın sen eden eternal oynuyordun yanlış hatırlamıyorsam ondan güzel mi sence + ve - yönleri neler bu oyunun ?
  • Ben oyuna girersem koyarım.Bu arada X ile başlayan yeni servera gelin orda toplanıp guild kuracağız.
  • Guild icin Leji nickine pm atabilirsiniz. Guild lvli icin dungeon görevleri var. o yüzden online süresi uzun arkadaslar olursa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Bir ben mi sevemedim şu oyunu anlamadım ki bir deniyim demiştim 5dk geçmeden sildim grafikler hoş gözükmedi ademveferdi biraz resim filan koy da kanım kaynasın sen eden eternal oynuyordun yanlış hatırlamıyorsam ondan güzel mi sence + ve - yönleri neler bu oyunun ?

:D YARIN KOYARIM NET çok yavaş + eden oynamıştım ama bunu daha çok sevdim trans olayı fln ve ne yeni server i her oyunda illa dagitcaksiniz milleti herkez juda ya gelsn :D kasmaya dwm shaman fv :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Bir ben mi sevemedim şu oyunu anlamadım ki bir deniyim demiştim 5dk geçmeden sildim grafikler hoş gözükmedi ademveferdi biraz resim filan koy da kanım kaynasın sen eden eternal oynuyordun yanlış hatırlamıyorsam ondan güzel mi sence + ve - yönleri neler bu oyunun ?

:D YARIN KOYARIM NET çok yavaş + eden oynamıştım ama bunu daha çok sevdim trans olayı fln ve ne yeni server i her oyunda illa dagitcaksiniz milleti herkez juda ya gelsn :D kasmaya dwm shaman fv :D

Bir şans daha vereyim o zaman

• Download da bir sorun mu var? 3-4 saatte %92 oldu daha ilerlemedi çok kızdım. Siz nerden indirdiniz?
  • Part halinde indirdim. gayet hızlı indi.
  • Burada bi hareketlenme varken oyuna dahil olayım bende.Juda ya açıyorum o vakit.
    ----
    nick: Lois ... pmlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 23 Ağustos 2011; 2:51:27 >
  • Juda Serverindaki Guildimiz " OttomanEmpire " lvl 2 olmuştur. Guild dungeon Görevimiz var. Onunla birlikte Guild lvl imiz 3 olacaktır. Guild için Leji - YatayZeka - HeadShotter - Rhyna - StummScream Nickli Arkadaslara pm atabilirsiniz.
  • evet 10 kişilk yerimiz daha açıldı :))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.