Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juda serverında Aksam guildimizide kuruyoruz. Juda da oynayan arkadaslar veya yeni baslayacaklar. Oyun içinde YatayZeka - RyuujinJakka ve Leji ye pm atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Juda serverında Aksam guildimizide kuruyoruz. Juda da oynayan arkadaslar veya yeni baslayacaklar. Oyun içinde YatayZeka - RyuujinJakka ve Leji ye pm atabilirler.

Evet beyler Juda 'ya gelin akşam guild kuruluyor tek çatı altında toplanıyoruz herkesi bekliyoruz. Oyun yeni oldgu için yeni serverda açacam die kasmayın boşa ortam olmadan oyun oynanmaz Gelin birlik olalım :D

Server : Juda

Nick : YatayZeka

Class : 2* Ranger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekoch -- 19 Ağustos 2011; 16:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Juda serverında Aksam guildimizide kuruyoruz. Juda da oynayan arkadaslar veya yeni baslayacaklar. Oyun içinde YatayZeka - RyuujinJakka ve Leji ye pm atabilirler.

Bende diyodum RyuujinJakka nickini kim aldı
  • NİCK MoRG4N4 JUDA YA GEÇTİM hadi hyrlısı
  • LVL 15 MAGE KASIYORUM METEOR FLN SKİLLER SPR kuruldumu clan ?
  • Server Juda...

Dragona Online OBT!!
  • Evet Arkadaşlar JUDA 'da guildimiz kuruldu şuan onlineyız. YatayZeka - RyuujinJakka ve Leji pm atarsanız guilde girebilirsiniz

OttomanEmpire!

Dragona Online OBT!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekoch -- 20 Ağustos 2011; 0:56:08 >
  • beyler ben oyuna giremiyom dun girmistim karakter ekranı geliyor karakteri seciyom hata veriyor bilgiler kaybolmustur diyor napaçam
  • Bu yüzden olabilir.Adamların facebookdaki en son iletisi

Game ****ory: Attention Globe Users

Globe users will have difficulties connecting to the game. We have ****ed Globe about the problem and they will fix the issue within 2-3 working days. We apologize for the inconvenience this may have caused.
  • yani napaçam oyunu silip baştanmı kuracam yoksa yarın duzelirmi
  • düzeltirler birz sabret
  • bende indiriyorum şimdi arkadaşlar
  • sizce hangisini kasiyim 15 lwl mage i mimi 14 shaman imimi yoksa 7 lwl assasinmi hangisini önerirsiniz
  • arkadailar oyunu hızlı indirebileceğim bi link varmı sizde çok saçma yerlere update etmişler yaw
  • file var ben onu bulduma sükrediyorum :D update de iskence oda manuel indirdim :D napalım gülü sewen dikenine katlanir :D
  • ben part part indirdim 45 dakkada
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

ben part part indirdim 45 dakkada

partlı link daha hızlı çünkü
  • 11 level oldum da pek sarmadı şu an beni , oyun fena değil ama interface rezalet , hem classic hem dragona olanı.Anca bu kadar kullanışsız ve kötü tasarlanabilirdi ; herşey var ama hiçbirşey yok..
  • Juda cilar guilde girmek isteyen varsa onlineim nick Leji :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.