Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben savaş girmediğim içi bilemicem de oyunda stat puan yok göremedim yani ama o kada çok pasif ve aktif skill varki insan hangisine vereceğini şaşırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 15 Ağustos 2011; 13:13:45 >
  • Oyunda 4 ırk yok sadece karakterler birbirinden farklı. Bu yüzden random(karışık) olarak savaşarda ya mavi yada kırmızı grupta yer alıyorsun.
    @bekir007
    Pasif skillerin çok olması ve 20 puana kadar skill verilebilmesi oyundaki karakterlerin tekdüze olmasını önlüyor.Herkes kendine göre skill sıralaması yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 16 Ağustos 2011; 8:57:58 >
  • İnşallah kapalı betada yaşadığım sorunları açık betada yaşamam.Skill efektleri gözükmüyordu.Bekliyorum açılmasını saat kaçta açılacak bilen var mı?
  • ya beni bu tür oyunlar hep sıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasomaso96

ya beni bu tür oyunlar hep sıkar

katılıyorum size, bende sizin gibiydim günde 3-4 oyun indirirdim 30dk oynamadan silerdim.Ama bu oyun diğerlerinden farklı.İnsanı sıkmıyor,pvpsi bol,item derdine düşmüyorsun,bol skilli,grafikleri çok güzel e daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

quote:

ya beni bu tür oyunlar hep sıkar

katılıyorum size, bende sizin gibiydim günde 3-4 oyun indirirdim 30dk oynamadan silerdim.Ama bu oyun diğerlerinden farklı.İnsanı sıkmıyor,pvpsi bol,item derdine düşmüyorsun,bol skilli,grafikleri çok güzel e daha ne olsun

Bu tür oyunları seni sıkarsa git kendi tarzına göre oyunlar bul.Mmorpg sana göre değil.
    Oyuna gelince kapalı betada skill efektlerini göremedim.Suda yüzme de yoktu sanırım.Suyun içinde yürüyordum.
    Account authentication is delayed. Please wait. diyor oyuna girerken.Giremedik gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ağustos 2011; 14:46:33 >

• oyunun cbtsi bitti obt ne zaman geçer bilmiyorum ama oyun güzel arkadaşlar silmeyin ben obtye geçince haber veririm.

edit: pardon görmedim obt başlamış bile

Dragona Online OBT!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 16 Ağustos 2011; 15:05:11 >
  • Açık beta başladı başlamasına da oyuna girmiyor.Bir kerede sorun çıkartmayın be kardeşim.Kalitesizliği hemen belli ediyorsunuz.
  • Oyun açıldı ilk serverdayım nikim Fenor. Mana sıkıntısı devam ettiği için başlamıyorum oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 17 Ağustos 2011; 14:11:54 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI bu oyunada göz atmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI bu oyunada göz atmanızı öneririm

Sende her konuya yazma şunu.Bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor.

Arkadaşlar benim bir sorunum var.Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi ekranda sanırım bir insan var.Fakat bende görünmüyor ve sürekli açık kalıyor.O insanın üstünde ne varsa gözükmüyor.Skill efektleri , mobların isimleri gözükmüyor.Resimde dikkat ederseniz Sea Raptor'un ismi gözükmüyor ve aynı şekilde hiçbir şey gözükmüyor.
     Dragona Online OBT!!

• berbat yerlere upload etmişler nasıl indirdiniz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437
     Dragona Online OBT!!

Hay ben bu işi ya.Skill efektlerini göremedim hangisin oynayacağıma karar veremiyorum.Bir bende mi var bu hata ?
  • quote:

kardeş scarlet de gm falanmısın yada admin arkadaşın dedigi gibi bi yerden sonra olmaz yani
  • quote:

quote:

Dragona Online OBT!!

Hay ben bu işi ya.Skill efektlerini göremedim hangisin oynayacağıma karar veremiyorum.Bir bende mi var bu hata ?

Eğer ingilizceniz varsa oyunun sitesinde Bug Report var. Oraya bu resimle birlikte şikayetinizi söylerseniz yardımcı olurlar

• quote:

quote:

Sende her konuya yazma şunu.Bir yerden sonra sinir bozucu olabiliyor.

Arkadaşlar benim bir sorunum var.Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi ekranda sanırım bir insan var.Fakat bende görünmüyor ve sürekli açık kalıyor.O insanın üstünde ne varsa gözükmüyor.Skill efektleri , mobların isimleri gözükmüyor.Resimde dikkat ederseniz Sea Raptor'un ismi gözükmüyor ve aynı şekilde hiçbir şey gözükmüyor.
     Dragona Online OBT!!

başta video ayarlarıyla bi oyna çözemezsen ekran driverini güncellemeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Eğer ingilizceniz varsa oyunun sitesinde Bug Report var. Oraya bu resimle birlikte şikayetinizi söylerseniz yardımcı olurlar

Bug report bölümünü gördüm.Ama ingilizcem olmadığı için birşey yazmadım.

quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

başta video ayarlarıyla bi oyna çözemezsen ekran driverini güncellemeyi dene

_Beramus_ ;
    Bug report bölümünü gördüm.Ama ingilizcem olmadığı için birşey yazmadım.

bekir007 ;
    Video ayarlarını değiştirdim.Değişen birşey olmadı.Driverlar güncel
    Benim sistemim 64 bit.Oyun ise 32 bitte çalışıyor bu sorun yaratabilir mi acaba?

Oyun hiç zevk vermiyor.Skill efektleri gözükmüyor.Bu sorun düzelmezse oyunu bırakabilirim.

• Bırakın bu mmorg oyunları insanı oynatır oynatır sonra illa bi malca yanı cıkar emekte boşa gider
  • quote:

Bırakın bu mmorg oyunları insanı oynatır oynatır sonra illa bi malca yanı cıkar emekte boşa gider

evet benide sıkıyo bu yönü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD9F31C06 -- 17 Ağustos 2011; 14:03:00 >
  • Uzun bir süreden sonra bu mmo'ya başlama kararı verdim ve şimdilik level kasmak.
    Quest sistem, efektler beni gerçekten etkiledi.

Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.