Şimdi Ara

Dragona Online OBT!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
25.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

Ne alaka ya oyuna başlayalı 2 gün oldu hiç bişi bilmiom hoşuma gitti hiç türk yoktu bende foruma yazmak istedim.Bi zahmet internetten resimlerine videolarına bakın buraya konu bile açmak zorunda değilim.İp sorunu yaşamayalım demişsin ben de Türkiyeden oynuyorum dedim.Yani bu bağlamda sorun yok.

Sağol yardımların için hırçın kardeş çok makbule geçti

işi gücü bıraktın bununla mı uğraştın mustafa :D

@bekir007
    Böyle bi konu açsa başka biri önceden açılmıştı keşke oraya yazsaydınlarla karşılaşıcak senin yüzünden. Hepimiz senin gibi yapsak forum çöplüğe döner konu bile açmak zorunda değilim demişsin keşke açmasaymışın zaten bu ne terbiyesizlik.

•  Dragona Online OBT!!
  •  Dragona Online OBT!!

Dragona Online OBT!!

Savaştan bir görüntü. Savaş sistemini beğendim. 2 takım oluyor mavi ve kırmızı. 2 farklı savaşa girdim. Birinde full pvp kim daha çok keserse o kazanıyor. 2. savaş ise taş kırma savaşı tabi taş kırarken de çatışıyorsunuz.

Şimdide 3. savaşa girdim oyunda savaşa katılmaktan exp kasamıyorum ve bu çok güzel bişey tam istediğim oyun.

Dragona Online OBT!!

Dragona Online OBT!!

Bu savaşı pek anlayamadım sanırım en çok damage vuran kısım kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 13 Ağustos 2011; 16:08:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

Ne alaka ya oyuna başlayalı 2 gün oldu hiç bişi bilmiom hoşuma gitti hiç türk yoktu bende foruma yazmak istedim.Bi zahmet internetten resimlerine videolarına bakın buraya konu bile açmak zorunda değilim.İp sorunu yaşamayalım demişsin ben de Türkiyeden oynuyorum dedim.Yani bu bağlamda sorun yok.

Sağol yardımların için hırçın kardeş çok makbule geçti

işi gücü bıraktın bununla mı uğraştın mustafa :D

@bekir007
    Böyle bi konu açsa başka biri önceden açılmıştı keşke oraya yazsaydınlarla karşılaşıcak senin yüzünden. Hepimiz senin gibi yapsak forum çöplüğe döner konu bile açmak zorunda değilim demişsin keşke açmasaymışın zaten bu ne terbiyesizlik.

Terbiyesizlik öylemi :D hiç gülüceğim yoktu tekrar yazıyorum forumda olmayan yepyeni bir oyuna başlayıp beğenmemim ardından başkalarıda buna dahil olsun diye konu açtım.Böyle yaparak forumu kirletmiş oluyorum öylemi?Bu devirde iyi düşünmekde kötüleniyo terbiyesizlik oluyo arkadaşım.Aldığım cevaplara bakın çok yazık.Bu kadar kolay ve gönüllüyseniz rehber hazırlayın konuyu kilitleyelim.Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 13 Ağustos 2011; 9:18:19 >

• Grafik motoru Argo ile aynı galiba.
  • Hayır argodan daha iyi kesinlikle. Çok detaylı haritalar var.
  • Oyun grafik olarak çok iyi olmasada güzel grafikleri var.Skill efektlerini göremedim.Benden kaynaklı sorun var.Skill efektleri ve yaratık isimleri gözükmemekte.
    Hangi karakteri tavsiye edersiniz.Savaşlarda uzaktan vuran karakterler yakin mesafeli karakterlere göre avantajlı mı?
    Büyücüyle oynadım sanırım çok uzaktan vurabiliyor.Her oyunda olduğum gibi assassin açmayı planlıyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.
    Ayrıca başta karakter yaratırken 4 özel güç seçiyoruz.Bunlardan hangisini önerirsiniz.Hp recovery 40 ne kadar etkili? Speed ve atak arttırcıdan birisin seçmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2011; 20:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyun grafik olarak çok iyi olmasada güzel grafikleri var.Skill efektlerini göremedim.Benden kaynaklı sorun var.Skill efektleri ve yaratık isimleri gözükmemekte.
    Hangi karakteri tavsiye edersiniz.Savaşlarda uzaktan vuran karakterler yakin mesafeli karakterlere göre avantajlı mı?
    Büyücüyle oynadım sanırım çok uzaktan vurabiliyor.Her oyunda olduğum gibi assassin açmayı planlıyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.
    Ayrıca başta karakter yaratırken 4 özel güç seçiyoruz.Bunlardan hangisini önerirsiniz.Hp recovery 40 ne kadar etkili? Speed ve atak arttırcıdan birisin seçmeyi planlıyorum.

Sniper oynuyorum ben gayet güzel her savaşta ilk 5e giriyorum. Savaşlar uzaktan oluyor ve yakın karakterler pek iş yapamıyor. Ama tabi yakın savaşlarda var.O 4 özel güç değil karakterin özel zırhı onu ileriki levellerde alıyorsun diğerlerini.

• Anlatayım. İlk savaşta ortada 2 tarafında taşı var ilk kim kırarsa o kazanıyor bu arada çatışma çok kızışıyor.
    2. savaşta yine 2 takım var kim daha çok öldürürse o kazanıyor.
    3. savaşta bunu bende tam anlayamadım. Birkaç tane mob geliyor hangi takım daha çok damage vurusa o kazanıyor.
    4. savaş 36vs36 ve 3vs3 var. Küçük bir alanda kapışıyorsun en çok öldüren takım kazanıyor.

Savaşlar bunlar,savaşta mounta(arabaya) binebiliyorsunuz. Özel savaş potları var. Asası denemedim ama pasif skillerinde tabiki hızlı koşma ve görünmezlik vardır. Bakmak lazım, oyun daha yeni olduğu için belirli bir skill dağılımı da yok henüz. Ama şunu söyleyeyim oyundan sıkılmanıza fırsat vermiyorlar. Sürekli savaş oluyor ve savaşlar çok zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Anlatayım. İlk savaşta ortada 2 tarafında taşı var ilk kim kırarsa o kazanıyor bu arada çatışma çok kızışıyor.
    2. savaşta yine 2 takım var kim daha çok öldürürse o kazanıyor.
    3. savaşta bunu bende tam anlayamadım. Birkaç tane mob geliyor hangi takım daha çok damage vurusa o kazanıyor.
    4. savaş 36vs36 ve 3vs3 var. Küçük bir alanda kapışıyorsun en çok öldüren takım kazanıyor.

Savaşlar bunlar,savaşta mounta(arabaya) binebiliyorsunuz. Özel savaş potları var. Asası denemedim ama pasif skillerinde tabiki hızlı koşma ve görünmezlik vardır. Bakmak lazım, oyun daha yeni olduğu için belirli bir skill dağılımı da yok henüz. Ama şunu söyleyeyim oyundan sıkılmanıza fırsat vermiyorlar. Sürekli savaş oluyor ve savaşlar çok zevkli.

Cevabın için çok teşekkür ederim.Bende birkaç video izledim.2 takım savaşıyordu.30v30 gibiydi.Böyle karışık ortamda uzaktan alan atan karakter daha avantajlıdır.Ama pek içime sinmiyor diğer karakterler :) Assassin ile oynayacağım sanırım.Alan skili denk gelirse görünmezlik bozulmuyordur umarım :) Forsaken World'te asssassin in assassin lik yapamadığını gördüm.Görünmez olunca koşma hızı düşüyordu.Görünmezlik bozucularda vardı.
    Bu savaş sistemiyle oyun çok güzel duruyor.İnşallah yayımcısı değişmez veya değişecekse geç değişmez.

• Oyun ilk etapta hoşuma gitti. Daha önceden Sun Online oynamıştım ve transform özelliği olan karakterim vardı, güzeldi ama oyunun pvpsi pek sağlam olmadığı ve görevlerde boğulduğum için bırakmıştım. Bu oyun hakkında bir kaç sormak istediğim şey vardı;

@_Beramus_ acaba ss leri en yüksek ayarlarda oynarken mi çekmiştin yoksa normalde mi? Bunun dışında;
    - Görevler adamı boğuyor mu? (İdiyot seviyesinde ordan oraya boş boş koşturmak hoş değil, sırf mob keserek de lvl alınması gerek)
    - Pot sistemi nasıl? Basılıp yavaş yavaş dolan tarz mı yoksa anında dolduran mı?
    - Level kasmak zahmetli mi? En çok level kaç var?
    - Pvpler uzun sürüyor mu yoksa birkaç vuruşa adam alınabiliyor mu? ( Daha önceleri knight oynayan biri tatmin olabilir mi :P mesela kombo var mı :D)
    - Eksileri şunlar dediğiniz neler var acaba?
  • Girişteki 6 haneli şifremi unuttum. Açık betada inşallah o kısım resetlenir.
    Filipin serverlarında oynuyoruz.Eu versiyonu muhakkak çıkacaktır.Ama çok geç kalınacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Ağustos 2011; 7:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mausmust

Oyun ilk etapta hoşuma gitti. Daha önceden Sun Online oynamıştım ve transform özelliği olan karakterim vardı, güzeldi ama oyunun pvpsi pek sağlam olmadığı ve görevlerde boğulduğum için bırakmıştım. Bu oyun hakkında bir kaç sormak istediğim şey vardı;

@_Beramus_ acaba ss leri en yüksek ayarlarda oynarken mi çekmiştin yoksa normalde mi? Bunun dışında;
    - Görevler adamı boğuyor mu? (İdiyot seviyesinde ordan oraya boş boş koşturmak hoş değil, sırf mob keserek de lvl alınması gerek)
    - Pot sistemi nasıl? Basılıp yavaş yavaş dolan tarz mı yoksa anında dolduran mı?
    - Level kasmak zahmetli mi? En çok level kaç var?
    - Pvpler uzun sürüyor mu yoksa birkaç vuruşa adam alınabiliyor mu? ( Daha önceleri knight oynayan biri tatmin olabilir mi :P mesela kombo var mı :D)
    - Eksileri şunlar dediğiniz neler var acaba?

- Evet en yüksek ayarda GeForce 8600Gts (512) ekran kartıyla oynuyorum.

- Görevler sağ üstte otomatik olarak geliyor konuşup alıyorsunuz.Diyor ki git şundan kes.Görevde o yaratığın ismine tıklıyorsunuz hemen karakter otomatik olarak belirlenmiş yoldan gitmeye başlıyor ve haritada nereye gideceği adım adım gösteriliyor.Yaratıkları sınıf sınıf ayırmışlar örneğin bir sınıfın 2 ayrı yaratığını size kestiriyor sonra o sınıfın boss'unu kestiriyor.Mutlaka her sınıfın bir boss yaratığı var ve bunları kesmek için parti kurulması şart.(tabi yetenekliyseniz kendi başınıza kesebilirsiniz)

-Pot sistemi maalesef eksik kalıyor.Pot gorevlerden geliyor ama en fazla 3 tane veriyor.Parasıda bana pahalı geldi.Ama otomatik pot basma sistemi çok güzel, kimse pot basmakla uğraşmıyor.F6,F7,F8 slotları var. Örneğin F6'ya hp potu koydunuz. Ayara giriyorsunuz orada 3 seçenek var F6 ile ilgili HP,MP,CORE.Diyorsunuz ki f6'da hp potu var ve canım %90'a düştüğü anda basılsın.%10dan %90'a kadar ayarlayabiliyorsunuz aynısı diğer slotlar içinde geçerli. Bu sistem savaşlarda insanları pot basmak zahmetinden kurtarıyor bu oyunun büyük bir artısı.

- Level kasmak zahmetli mi? Hayır.. En çok kaç lvl var bir fikrim yok.

-Pvp'ler uzun sürmüyor.Birkaç tane yüksek lvl oyuncu oluyor,gerisi hep düşük. O yüzden aradan kolaylarını seçip uzaktan indirmek hoş oluyor.Asasda kombo sistemi var mı bilmiyorum ama sniper'da şu şekilde var skill sıralamasını doğru kullanırsan çok kolay adam öldürebilirsin.Çünkü adama ilk vurduğunda hemen pot basıyor ve o vurduğun boşa gidiyor arkasından hızlı bir şekilde diğer skillerini vurabilirsen o pot cooldown'da olduğu için kolaylıkla öldürebilirsin.

-Oyunun güzel artılarından biri ise bir görev listesini bitirdikten sonra (örneğin 5 gorev) size bir item veriyor ve 4 ayrı item daha toplarsan sana özel silah veriyor.Böylelikle silah yapmak için ek bir çaba harcamıyorsunuz.

- Eksileri:
    -Pot çok pahalı,kesinlikle düzelmesi gerekiyor veya genel olarak söylersek para sisteminin değişmesi gerekiyor.
    -Savaşlarda adam öldürdüğünde bir yerde sayı olup onun artması gerekiyor(national point gibi). Belkide var ama ben göremiyorum çünkü her savaşın sonundaki listede contrubition(katkı) puanı oluyor. O puanlar bir yerde toplanıyor mu bilmiyorum.

Adminler cbt'ye özel olarak event düzenlemişler.Yüksek lvl kasan,Battle point'i yüksek ilk 10 oyuncuya openbetada çok güzel bir araba(binek) ve +300 ecoins vericek.

Dragona Online OBT!!

Buda 20 lvl olunca sniper'ın dönüştüğü canavar Buna dönüştüğünüzde sadece bu formda kullanacağınız 3 yeni skill geliyor ve bunlar çok güçlü skiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 15 Ağustos 2011; 5:29:04 >

• Oyuna şuan girilebiliyor mu?
  • Oyunu zar zor update ettim girip bakmak için çok merkladm ama failed dedi sanırm serverlar kapalı
  • Aynen
  • @_Beramus_ cevabınız için teşekkür ederim :) Bugün oyunu biraz oynayabildim ama dedikleri gibi aşırı lag vardı ve şu anda da oyuna girilmiyor. Bakalım inş. OBT iyi olur :D
  • _Beramus_ ; bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
    Bu oyunda her karakter güzel gözüküyor.Ama assassin her zaman cezbetmiştir beni.Şu videoyu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
    http://www.youtube.com/watch?v=G2eWQBNd54s

Benim merak ettiğim nokta bu transform olmak için ne yapmamız gerekiyor.Ve transform olarak ne kadar kalabiliyoruz.Assassin i görünmezken görebilmemizi sağlayan skill var mı?
    Pvp videolarından gördüğüm kadarıyla uzak mesafeden vuran karakterler daha avantajlı gözüküyor.
    Burda ise gunner classı nın skilleri var.
    http://www.youtube.com/watch?v=x4x0KW_1Xxg&feature=related
    3-4 tane alan skili var sanırım.Assassin de 1 adet alan skili gördüm ben.İnşallah daha fazladır.
    Ben oyunu kapalı betada çok az deneyebildim.Skill efektlerinin gözükmemesi ve bir kaç yerlerin daha gözükmemesi gibi sorunlar vardı.Benden başka bu sorunları yaşayan oldu mu?

• 2 çeşit transform var. Biri oyunun en başında seçtiğimiz kıyafetler. O kıyafetleri lvl yükseldikçe hepsini alıcaksınız. Diğer transform ise 20 lvl de açılıyor. Ona dönüştüğümüzde ona özel skilleri kullanabiliyoruz sadece ilk başta 3 skill açılıyor ilerledikçe yenileri geliyor.

Her kıyafet veya 20 lvl'de dönüştüğümüz canavar CORE denilen bir puan yiyor. Görevleri yaparken görmüşsünüzdür yeşil bir iksir ile dolduruluyor.Örneğin tek bir kıyafeti giyerseniz -3 core gider sürekli. Kestiğiniz canavarlardan size belli bi miktar core geliyor ve potu'da var. Ayrıca pasif skillerde coreyi arttıran skillde mevcut.
  • Oyundaki ırk muhabbeti nasıl.4 ırk var savaşta nasıl 2ye bölünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.